Home  /  CROe-handelverkoop  /  Convert Visitors into Customers with Shoptet Pop Ups

Zet bezoekers om in klanten met Shoptet Pop Ups

Elk jaar blijft de instroom van online bezoekers stijgen naarmate meer merken digitaal gaan.

Deze realiteit wordt ook ondersteund door het toenemende aantal handelaren dat hun sites optimaliseert voor mobiel winkelen.

Waarom? De vraag is er! In feite, een geschatte 1,8 miljard mensen wereldwijd koop items online.

Dat is verrassend goed nieuws voor eCommerce winkeleigenaren. Toch houdt de overwinning niet op bij het hebben van miljoenen bezoekers per jaar. Een succesvolle conversie is een sleutel tot duurzame zakelijke vooruitgang.

Een platform dat duizenden e-shops host, voornamelijk op de Tsjechische en Slowaakse markt, is Shoptet. Het heeft meer dan 3,5 miljoen bezoekers per jaar en hun omzet is in de loop der jaren snel gestegen.

In dit artikel vertel ik u hoe u de groei van uw Shoptet-winkel verder kunt versnellen door bezoekers effectief om te zetten in klanten met behulp van pop ups!

Waarom Pop Ups?

Als je geen pop ups hebt geprobeerd op je Shoptet-winkel, hoop ik dat dit artikel je zal aanmoedigen! 

Misschien mist u dit eenvoudig te implementeren en zeer effectieve hulpmiddel als het gaat om lead capture en klantenwerving. Met tools als Poptin kunt u snel uw eigen popups maken en deze voorzien van alle benodigde functies voor betere resultaten.

2020-10-28_18h52_26

Pop ups worden vooral gebruikt om bezoekers om te zetten in klanten, abonnees of leads, wat voor u ook werkt. Wist u trouwens dat bijna 70% van uw bezoekers hun karren verlaten? Dat is toch een enorme geldverspilling! Toch hebben pop ups de potentie om 20% van uw achtergelaten karren te redden, waardoor u als bedrijfseigenaar meer omzet kunt realiseren.

Bovendien zijn pop ups effectief gebleken in het minimaliseren van de leadkosten met 50%, vooral als u uw e-mailmarketing, nieuwsbrieven en andere vormen van lead-nurturing wilt verbeteren.

Je Pop Up Builder: Poptin

Poptin is een product van jarenlange digitale ervaring in het helpen van bedrijven om massaal te groeien in de digitale ruimte.

Omdat hij goed weet hoe hulpmiddelen voor het vastleggen van lood kunnen helpen bij succesvolle conversies, werd Poptin gelanceerd. En het heeft nu een enorme database van gebruikers-gemeenschap, die allemaal gebruik maken van de geavanceerde functies van Poptin.

Deze pop-up bouwer is zo gebruiksvriendelijk. U kunt zelfs ontwerpen maken in slechts enkele minuten, zelfs zonder kennis van codering. Het heeft een lange lijst van responsieve sjablonen, aanpassingsopties, integraties, displayregels en meer.

Het omzetten van bezoekers in klanten

Nu, hier zijn de meest voorkomende (en effectieve) manieren om bezoekers om te zetten in klanten in uw Shoptet winkel!

 • Verras uw eerste bezoekers met een exclusieve coupon

Dit is de beste manier om een blijvende eerste indruk te maken bij uw eerste bezoekers. Zij zullen worden aangemoedigd om gebruik te maken van de korting, omdat deze de volgende keer niet meer beschikbaar zal zijn.

 • Herinner hen eraan hun aankoop af te ronden

shoptet pop ups

Exit-intent technologie is een zekere manier om bezoekers aan te moedigen een tweede blik te werpen op hun karren. Zo kunt u een uitgang laten zien zodra een bezoeker op het punt staat uw online winkel te verlaten. U kunt extra kortingen, coupons en andere verleidelijke aanbiedingen aanbieden, zodat ze doorgaan met hun aankoop of hun e-mailadressen opgeven.

Als u meer wilt weten over exit-intent technologie en de voordelen daarvan voor uw bedrijf, klikt u op hier.

 • Pas uw targetregels aan

Je kunt niet met iedereen in dezelfde taal praten. Segmenteer je publiek en weet waar je ze kunt bereiken.

Als uw product alleen beschikbaar is voor iOS-gebruikers, verspil dan geen tijd met het tonen van pop-ups voor Android-gebruikers. Hetzelfde als wanneer uw prospects zich in een bepaald land bevinden. Door uw targetingopties aan te passen, heeft u meer kans om meer betalende klanten en gekwalificeerde leads te werven.

 • Maak alles gemakkelijk voor klanten

Vraag niet te veel informatie. Alleen de belangrijke dingen. Als je kunt, krijg je alleen het e-mail adres. Of hun telefoonnummers als je ook van sms-marketing houdt. Ingewikkelde velden vertragen de conversie en werken op de lange termijn misschien niet positief.

Pop ups zijn ook een geweldige manier om nuttige informatie te geven, zoals het omleiden naar een Black Friday-landingpagina, een downloadpagina en een aanmeldpagina.

Extra lezen: 5 Best Pop Up Practices to Boost Sales op Zwarte Vrijdag 2020

U kunt ook ondersteuning en chatopties bieden door gebruik te maken van uw Shoptet pop-ups. Deze aanpak kan u helpen de gebruikerservaring en de klantenservice in één keer te verbeteren.

 • Creëer urgentie

2020-10-28_18h50_23

Met pop ups kunt u bezoekers informeren over beperkte voorraden, slots of evenemententickets. U kunt zelfs een aftelklok plaatsen, wat wordt beschouwd als een van de meest effectieve manieren van het rijden van conversies. 

Nu dat je een aantal van de beste manieren weet om Shoptet pop ups te gebruiken, controleer deze Creatieve Website Pop-ups Ontwerp Voorbeelden om je te inspireren!

Het creëren van Shoptet Pop Ups met Poptin

Het creëren van Shoptet pop ups is vrij eenvoudig, geloof me! Veel gemakkelijker ook als je een van de kant-en-klare Poptin-sjablonen gebruikt. Ik zal je laten zien hoe!

 • Eerst inloggen naar je Poptin-account. Als u er nog geen heeft, kunt u GRATIS aanmaken. Zodra u op het dashboard bent, klikt u op "Nieuwe Poptin".

shoptet pop ups

 • Kies Popup. U kunt ook op Embedded Form klikken als u van plan bent om formulieren op uw winkel te plaatsen.

2020-10-28_17h39_31

 • Selecteer uw Doel. U mag een ontwerp vanuit het niets of kies uit de 40+ kant-en-klare sjablonen beschikbaar.

2020-10-28_17h41_31

 • Zodra u uw sjabloon hebt gekozen, verschijnt er een pop-upvenster. Typ de Poptin-naam en uw Shoptet Website waar je van plan bent je pop up te laten zien.

2020-10-28_17h43_20

 • En nu zitten we in de pop-up editor! Je kunt vrijelijk... alle elementen toevoegen/bewerken/verwijderen die u ziet, zoals de kleuren, afmetingen, velden, lettertypes, achtergrondafbeelding, timergrootte en nog veel meer.

2020-10-28_17h48_24

 • Met slechts enkele aanpassingen aan de elementen kunt u een volledig gepersonaliseerd pop up-design voor uw merk creëren.

2020-10-28_18h20_37

 • Als u uw CRM of een willekeurig e-mailplatform wilt integreren, scrollt u gewoon naar beneden en ziet u "Integratie toevoegen". Kies de software die u gebruikt en sluit deze aan. Dit geeft u toegang tot een naadloos e-mailmarketingintegratieproces.

2020-10-28_18h15_06

 • Als je eenmaal tevreden bent met je ontwerp, ga dan verder met de displayregels. Stel de gewenste trigger in. Keuzes zijn exit-intent, tijdvertraging, paginaschuif, paginatelling, kliktelling, en inactiviteitsprikkel (wanneer de gebruiker binnen een bepaalde tijd inactief wordt).

2020-10-28_18h25_01

 • Het laatste deel is de Doelgerichtheid van de regels. Hier stelt u de frequentie, de apparaten en vele andere opties in voor een nauwkeurige targeting op de klant.

2020-10-28_18h27_22

 • Als alles goed is, klik je op Publiceer! Het is makkelijk, toch?

U kunt nu ontspannen en wachten terwijl uw pop ups het werk voor u doen om bezoekers om te zetten in betalende klanten.

Voeg nuPoptin toe aan uw Shoptet winkel en begin met het maken van uw eigen pop-ups!

Als u op zoek bent naar een meer visuele tutorial, hier is een video over hoe u uw eerste popup met Poptin kunt maken:

She is the Marketing Manager of Poptin. Her expertise as a content writer and marketer revolves around devising effective conversion strategies to grow businesses. When not working, she indulges herself with nature; creating once-in-a-lifetime adventures and connecting with people of all sorts.