Home  /  Alles  / Corona-pop-up – Creëer uw pop-up ter bewustmaking van COVID-19

Corona-pop-up – Creëer uw COVID-19-bewustzijnspop-up

Bouw je eigen coronavirus (COVID-19) pop-up

Het Coronavirus (COVID-19) is over de hele wereld. Het leven van bedrijven en mensen verandert daardoor elke dag. Als bedrijfseigenaar moet u klaar zijn voor de digitale transformatie en de bezoekers van uw website informeren over de veranderingen en de manier waarop deze uw diensten beïnvloeden.

De ziekte van het coronavirus (COVID-19) is een infectieziekte die wordt veroorzaakt door een nieuw virus. De ziekte veroorzaakt luchtwegaandoeningen (zoals griep) met symptomen zoals hoesten, koorts en, in ernstigere gevallen, ademhalingsmoeilijkheden. U kunt uzelf beschermen door uw handen regelmatig te wassen, uw gezicht niet aan te raken en nauw contact (1 meter of 3 voet) met mensen die zich onwel voelen te vermijden.
https://www.google.com/covid19/

Hier zijn een paar voorbeelden van Corona-pop-ups:

corona pop-up

 

covid-pop-up

 

covid-19 duikt op

 

corona zwevende bar pop-up

 

Corona duikt op

 

pop-up voor bewustzijn van het coronavirus

 

corona pop-up voorbeeld

 

Als u uw eigen corona-meldingspop-up voor uw website wilt bouwen, meld u hier gratis aan.

 

Zeer toegewijde ondernemer, mede-oprichter van Poptin en Ecpm Digital Marketing. Negen jaar ervaring op het gebied van digitale marketing en internetprojectmanagement. Afgestudeerd met een diploma economie aan de Universiteit van Tel Aviv. Een grote fan van A/B-testen, SEO- en PPC-campagnesoptimalisatie, CRO, growth hacking en cijfers. Houdt er altijd van om nieuwe advertentiestrategieën en -tools te testen en de nieuwste startende bedrijven te analyseren.