Home  /  Alles  / Hoe u AWeber-pop-ups kunt maken om snel meer leads te genereren

Hoe u AWeber-pop-ups kunt maken om snel meer leads te genereren

Het hebben van een enorme database met e-maillijsten is zo'n kostbaar bezit.

Geen wonder dat marketeers en bedrijven uit verschillende sectoren bereid zijn zoveel tijd en middelen te besteden om dit te bereiken.

Wij kunnen ze ook niet beoordelen. Hoe sterker uw e-maillijst, hoe meer invloed u heeft op uw potentiële klanten.

Het belang van het uitbreiden van uw e-maillijst

De mensen op uw e-maillijst zijn de eersten die op de hoogte zijn van uw nieuw gepubliceerde blog, uw komende evenement, uw nieuw gelanceerde productaanbod en vele anderen.

Via uw e-maillijst verdient u meer voor uw bedrijf dan u zich ooit kunt voorstellen.

Uit onderzoek blijkt dat e-mail nog steeds het beste kanaal is voor een betere ROI. Daarbij wordt opgemerkt dat de omzet uit e-mail in één jaar tijd proportioneel met 28% is gestegen, aldus het rapport. Census van de e-mailmarketingsector.

Ondertussen, op basis van Het recente onderzoek van Emarsys onder kleine en middelgrote bedrijven, 80% van alle inspanningen om klanten te werven en te behouden draait om e-mailmarketing, waardoor het een voorkeurskanaal is voor zowel marketeers als bedrijfseigenaren.

Als u uw aandacht niet heeft gericht op uw e-mailmarketingstrategieën, in het bijzonder op het uitbreiden van uw e-maillijst vanwege andere zakelijke prioriteiten, zal dit artikel u doen beseffen hoe gemakkelijk het zelfs voor drukke mensen zoals u kan zijn.

Terwijl u uw e-mailmarketinginitiatieven overlaat aan platforms zoals AWeber, Met e-mailmarketingsoftware die speciaal is ontworpen om kleine bedrijven te helpen bloeien en groeien, heeft u het juiste platform nodig om ook uw leads te laten groeien, zodat u het potentieel van uw e-mailinspanningen kunt maximaliseren.

Het geheime element: pop-ups

Pop-upvensters dienen als loodmagneten. De meeste bezoekers hebben de neiging zich niet te abonneren op uw e-maillijst zodra ze uw website voor de allereerste keer bezoeken. Het is uw taak als marketeer of bedrijfseigenaar om deze om te zetten in leads en deze naadloos naar uw e-maillijstdatabase te leiden. 

Een effectieve manier om ze te converteren is door pop-ups te gebruiken waarin uw magneten zijn geïntegreerd, hetzij via een exclusieve aanbieding, kortingen, gratis downloadbare inhoud en vele andere. 

Om u te helpen uw doelen te bereiken, leert u hoe u pop-ups en formulieren kunt maken met Poptin voor een naadloze integratie van AWeber e-mailmarketing.

Hoe maak je een pop-upvenster?

Als u geen ervaring of voorafgaande kennis van coderen heeft, hoeft u zich geen zorgen meer te maken!

Een gebruiksvriendelijke pop-upbouwer zoals Poptin kunt u in minder dan 2 minuten pop-ups met hoge conversies maken. Zo'n tool is ontworpen om u te helpen uw leads te vergroten en meer omzet te genereren door uw conversiepercentage in een mum van tijd te verbeteren.

geplakte afbeelding 0

Visueel aantrekkelijke vensters kosten slechts een klein beetje tijd om af te werken, en u bent er zeker van dat de kwaliteit niet in gevaar komt dankzij de aanwezigheid van prachtige, vooraf gemaakte sjablonen.

U kunt kiezen uit verschillende soorten pop-upvensters van Poptin:

  • Lichtbak
  • Overlays op volledig scherm
  • Aftelpop-ups
  • inschuifbare pop-ups
  • Boven- en onderbalken

Niet alleen dat, maar Poptin biedt ook een aantal belangrijke items voor succesvolle leadacquisitie en -betrokkenheid:

  • Creëert goed ontworpen boeiende pop-ups
  • Bouwt ingebedde formulieren
  • Verstuurt automatische e-mails

Met de drag-and-drop-editor van Poptin hoeft u niet te veel tijd te besteden aan het begrijpen van de specificaties van de hele interface. Het is gemakkelijk en perfect voor beginners, zelfs voor degenen die geen ervaring hebben met lay-outontwerp.

mailoptin-alternatief-poptin

Aan de linkerkant ziet u het bedieningsmenu met een verscheidenheid aan opties. Met dit onderdeel kunt u de elementen in het pop-upvenster personaliseren en aanpassen aan uw merkthema.

Zodra je een Poptin-naam hebt gekozen, kun je al velden invoegen of verwijderen, een afbeelding of een vooraf gemaakte achtergrond kiezen, teksten toevoegen, kleuren bewerken, lettertypen, formaten selecteren en nog veel meer.

Het mixen en matchen van verschillende opties maakt het hele ontwerpproces echt gemakkelijk en leuk, vooral als je bijna het pop-upvenster hebt bereikt dat je voor ogen hebt.

Nadat u uw pop-upvenster hebt gemaakt, kunt u nu doorgaan met de rest van de Poptin-functies, de targeting- en triggeropties.

  • Targeting opties. Bepaal voor wie u uw pop-upvenster wilt laten verschijnen. U kunt de gewenste parameters instellen, zoals landen waar bezoekers vandaan komen, datum en tijd, verkeersbron, bepaalde URL's en websitepagina's, en dergelijke.
  • Activeringsopties. Bepaal wanneer het pop-upvenster precies zal verschijnen, zoals de exit-intent, het percentage scrollende pagina's, de tijdsvertraging en de on-click.

beste pop-up-apps-voor-bigcommerce-poptin-triggering-opties

Terwijl u de opties aan de linkerkant van het scherm bewerkt, wordt er automatisch een voorbeeld aan de andere kant gegenereerd, zodat u kunt zien hoe het er in werkelijkheid uitziet en op welk tijdstip het precies op het scherm zou verschijnen.

Het platform is ook uitgerust met ingebouwde analyse- en A/B-testmogelijkheden die u enorm zouden helpen het gedrag van bezoekers te begrijpen en uw strategieën voor het genereren van leads te verbeteren.

Hoe integreert u uw pop-ups met AWeber?

AWeber zit boordevol geweldige functies die e-mailmarketing vereenvoudigen, waardoor het leuk en plezierig wordt voor zowel marketingprofessionals als ondernemers. 

Hiermee kunnen gebruikers e-mailsjablonen en landingspagina's maken en aanpassen met de door AI aangedreven slimme ontwerper. Net als Poptin gebruikt de bouwer een drag-and-drop-interface waarvoor geen codeervaardigheden vereist zijn. 

Omdat het proces volledig geautomatiseerd is, kunt u eenvoudig e-mails verzenden en meer bezoekers bereiken.

Het laten groeien van uw e-maillijst is de taak van pop-ups. U kunt automatisch alle bezoekers die zich abonneren via pop-ups op de website van Poptin aan uw e-maillijst toevoegen.

Om dit succesvol te doen, moet u uw pop-up via Poptin verbinden met uw AWeber-account. 

AWeber heeft een actieve integratie met Poptin die slechts een paar klikken vereist, zodat u een soepele e-mailmarketingintegratie kunt ervaren.

Volg gewoon deze eenvoudige stappen hieronder. Je zult misschien verbaasd zijn hoe snel het hele proces werkelijk is!

Stap 1: Log in op uw AWeber-account en kopieer uw e-mailadres en wachtwoord zoals geregistreerd op AWeber

Stap 2: Ga nu terug naar uw Poptin Dashboard en klik op het potloodpictogram naast de pop-up waar u de AWeber-integratie wilt toevoegen

geplakte afbeelding 0 (1)

Stap 3: Klik op de knop Authenticeren om u via Poptin aan te melden bij uw AWeber-account

geplakte afbeelding 0 (2)

Stap 4: Voer hier uw e-mailadres en wachtwoord in om te verifiëren

naamloos

Stap 5: Selecteer de AWeber-lijst in de vervolgkeuzelijst hieronder

geplakte afbeelding 0 (3)

Stap 6: Klik op de Goedkeuren knop:

geplakte afbeelding 0 (4)

Klik op de Next or Wijzigingen publiceren om de integratie op te slaan in de pop-upinstellingen

zonder naam (1)

En je bent klaar!

Makkelijk, toch? Binnen slechts een paar minuten kunt u uw pop-upvenster aan uw AWeber-account koppelen. U bent klaar om een ​​soepele automatisering van e-mailmarketingcampagnes te ervaren!

Als u dit proces van tijd tot tijd uitvoert, zult u het zeker onthouden, waardoor het net zo eenvoudig wordt als ABC.

Nu u klaar bent, is het nu tijd om geweldige inhoud samen te stellen die als effectieve leadmagneten zou fungeren om meer abonnees en toekomstige klanten te genereren.

Inpakken!

Terwijl u floreert in het bedrijf en droomt van een sterke lijst met e-mailleads, moet u over de juiste tools beschikken om u te helpen deze werkelijkheid te maken. 

Met AWeber kunt u zoveel doen met uw e-mailmarketinginspanningen. Wat u moet beveiligen is een tool voor het genereren van leads die boordevol geavanceerde functies zit waarmee uw pop-ups een eindeloos potentieel kunnen bereiken en alleen de beste resultaten kunnen genereren. 

Als u op zoek bent naar een gratis en gebruiksvriendelijke optie die alle functies heeft die andere apps bieden om uw e-maillijsten te laten groeien, zoek dan niet verder: Poptin is de perfecte match voor jou!

Of u nu hoogconverterende pop-ups, websiteformulieren, autoresponders en vele andere wilt maken, Poptin heeft de juiste oplossingen. Het wordt ook eenvoudiger met de aanwezigheid van goed ontworpen, vooraf gemaakte sjablonen die u eenvoudig kunt aanpassen en afstemmen op het thema van uw website.

met Eenvoudige installatie van AWeber met Poptin, u zult een enorme verbetering ervaren in uw abonnementspercentage, omzet en bedrijf als geheel! 

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.