Home  /  Allemaal  /  How to Create AWeber Pop Ups to Quickly Generate More Leads

Hoe maak je AWeber Pop Ups aan om snel meer leads te genereren?

Het hebben van een enorme e-mail lijst database is zo'n kostbaar goed.

Geen wonder dat marketeers en bedrijven uit verschillende industrieën bereid zijn om zoveel tijd en middelen te besteden om dit te bereiken.

We kunnen ze ook niet beoordelen. Hoe sterker uw e-maillijst, hoe meer invloed u heeft op uw potentiële klanten.

Belang van het groeien van uw e-mail lijst

De mensen op uw e-maillijst zijn de eersten die op de hoogte zijn van uw nieuw gepubliceerde blog, uw aankomende evenement, uw nieuw gelanceerde productaanbod en vele andere.

Via uw e-maillijst wint u meer voor uw bedrijf dan u zich ooit kunt voorstellen.

Studies suggereren dat e-mail het beste kanaal blijft voor een betere ROI, waarbij wordt opgemerkt dat de inkomsten uit e-mail verhoudingsgewijs met 28% zijn gestegen in één jaar, volgens de E-mailmarketingindustrie Census.

Ondertussen, op basis van Emarsys' recente enquête bij het midden- en kleinbedrijf, 80% van alle inspanningen op het gebied van klantenwerving en -behoud draait het om e-mailmarketing, waardoor het een kanaal bij uitstek is voor zowel marketeers als bedrijfseigenaren.

Als u zich niet op uw e-mailmarketingstrategieën hebt gericht, met name op het uitbreiden van uw e-maillijst vanwege andere zakelijke professionals, zal dit artikel u doen beseffen hoe gemakkelijk het zelfs voor drukke personen zoals u zou kunnen zijn.

Als u uw e-mailmarketinginitiatieven aan platforms overlaat, zoals AWeber, een e-mailmarketingsoftware die speciaal is ontworpen om kleine bedrijven te helpen gedijen en te groeien, hebt u het juiste platform nodig om ook uw leads te laten groeien, zodat u het potentieel van uw e-mailinspanningen kunt maximaliseren.

Het Geheime Element: Pop Ups

Pop-up ramen dienen als loodmagneten. De meeste bezoekers hebben de neiging om zich niet te abonneren op uw e-mail lijst op het moment dat ze uw website voor het eerst bezoeken. Het is uw taak als marketeer of bedrijfseigenaar om ze om te zetten in leads en ze naadloos te laten doorstromen naar uw e-mail lijst database. 

Een effectieve manier om ze om te zetten is het gebruik van pop-ups die uw magneten integreren, hetzij door middel van een exclusieve aanbieding, kortingen, gratis downloadbare content, en vele andere. 

Om u te helpen met uw doelstellingen, leert u hoe u pop ups en formulieren kunt maken met Poptin voor een naadloze integratie van AWeber e-mailmarketing.

Hoe maak je een pop-up venster?

Als u geen ervaring of voorkennis van codering heeft, hoeft u zich geen zorgen meer te maken!

Een gebruikersvriendelijke popupbouwer als Poptin zal je in minder dan 2 minuten hoogconverterende pop ups kunnen maken. Zo'n tool is ontworpen om u te helpen uw leads te laten groeien en meer omzet te behalen door uw conversiepercentage in een mum van tijd te verbeteren.

geplakt beeld 0

Visueel aantrekkelijke ramen zouden slechts een klein beetje van uw tijd in beslag nemen en u weet zeker dat de kwaliteit niet in het gedrang komt door de aanwezigheid van mooie voorgemaakte sjablonen.

U kunt kiezen uit verschillende soorten pop-upvensters van Poptin:

  • Lightbox
  • Volledig scherm overlays
  • Aftelprocedure pop-ups
  • Inschuifbare pop-ups
  • Boven- en onderstaven

Niet alleen dat, maar Poptin levert ook een aantal belangrijke punten voor een succesvolle leadwerving en engagement:

  • Creëert goed ontworpen boeiende pop-ups
  • Bouwt ingebedde vormen
  • Verzending van automatische e-mails

Met Poptin's drag and drop editor, zult u niet te veel tijd besteden aan het begrijpen van de specificaties van de hele interface. Het is gemakkelijk en perfect voor beginners, zelfs voor degenen die niet geneigd zijn om de lay-out te ontwerpen.

mailoptin-alternatief-poptin

Aan de linkerkant ziet u het besturingsmenu met verschillende opties. In dit gedeelte kunt u de elementen in het pop-up venster personaliseren en aanpassen aan het thema van uw merk.

Zodra u een Poptin-naam kiest, kunt u al velden invoegen of verwijderen, een afbeelding of een vooraf gemaakte achtergrond kiezen, teksten toevoegen, kleuren bewerken, lettertypen, formaten selecteren en vele andere.

Door verschillende opties te mixen en te matchen wordt het hele ontwerpproces echt makkelijk en leuk, vooral als je het pop-upvenster dat je voor ogen hebt bijna bereikt hebt.

Nadat u uw pop-upvenster hebt gemaakt, kunt u nu verdergaan met de rest van de Poptin-functies, de target- en triggeringopties.

  • Doelgerichte opties. Beslis aan wie je je pop-up venster wilt laten verschijnen. U kunt uw gewenste parameters instellen, zoals landen waar bezoekers vandaan komen, datum en tijd, verkeersbron, bepaalde URL's en websitepagina's en dergelijke.
  • Triggerende opties. Bepaal wanneer precies het pop-up venster verschijnt, zoals bijvoorbeeld exit-intent, percentage van de scrollende pagina, tijdvertraging, on-click, etc.

best-popup-apps voor-grote-commerce-poptin-triggering-opties

Terwijl u de opties aan de linkerkant van het scherm bewerkt, wordt er automatisch een voorbeeld aan de andere kant gegenereerd, zodat u kunt zien hoe het er in werkelijkheid uitziet en wat het exacte tijdstip is waarop het op het scherm verschijnt.

Het platform is ook uitgerust met ingebouwde analytics en A/B-testmogelijkheden die u helpen om het gedrag van bezoekers te begrijpen en uw leadgeneratiestrategieën te verbeteren.

Hoe integreer je je pop ups met AWeber?

AWeber zit vol met geweldige functies die e-mailmarketing vereenvoudigen, waardoor het leuk en plezierig is voor zowel marketingprofessionals als ondernemers. 

Het stelt gebruikers in staat om e-mailtemplates en landingspagina's te maken en aan te passen met zijn AI-aangedreven smart designer. Net als Poptin gebruikt de bouwer een drag and drop interface die geen codeervaardigheden vereist. 

Aangezien het proces volledig geautomatiseerd is, kunt u gemakkelijk e-mails versturen en meer bezoekers bereiken.

Het laten groeien van uw e-mail lijst is het werk van pop-ups. U kunt automatisch alle bezoekers die zich via de pop-ups van de website van Poptin aanmelden, aan uw e-maillijst toevoegen.

Om dit met succes te doen, moet u uw pop up verbinden met uw AWeber-account via Poptin. 

AWeber heeft een actieve integratie met Poptin die slechts een paar klikken vereist zodat u een soepele e-mailmarketingintegratie kunt ervaren.

Volg gewoon deze eenvoudige stappen hieronder. U zult verbaasd zijn hoe snel het hele proces echt is!

Stap 1: Log in op uw AWeber account en kopieer uw e-mail en wachtwoord zoals geregistreerd op AWeber

Stap 2: Ga nu terug naar uw Poptin Dashboard en klik op het potloodicoon naast de popup waar u de AWeber integratie wilt toevoegen.

geplakt beeld 0 (1)

Stap 3: Klik op de knop Authenticeren om in te loggen op uw AWeber-account via Poptin.

geplakt beeld 0 (2)

Stap 4: Zet uw e-mail en wachtwoord hier om te verifiëren

Naamloos

Stap 5: Selecteer de AWeber-lijst uit de onderstaande dropdown

geplakt beeld 0 (3)

Stap 6: Klik op de Goedkeuring van knop:

geplakt beeld 0 (4)

Klik op de Volgende of Veranderingen publiceren om de integratie op te slaan in de instellingen van de popup

naamloos (1)

En, je bent klaar!

Makkelijk, hè? In slechts een paar minuten kunt u uw pop-upvenster verbinden met uw AWeber-account. U bent klaar om een vlotte automatisering van uw e-mailmarketingcampagne te ervaren!

Als je dit proces af en toe doet, ben je er zeker van dat je het onthoudt, waardoor het net zo makkelijk is als ABC.

Aangezien u klaar bent, is het nu tijd om geweldige content te maken die als effectieve leadmagneten zou fungeren om meer abonnees en toekomstige klanten te genereren.

Inpakken!

Als u in het bedrijf gedijt en droomt van een sterke lijst met e-mail leads, moet u de juiste tools hebben om dit te realiseren. 

Met AWeber kunt u zoveel doen met uw e-mailmarketing inspanningen. Wat u moet beveiligen is een tool voor leadgeneratie die vol zit met geavanceerde functies waarmee uw pop-ups een eindeloos potentieel kunnen bereiken en alleen de beste resultaten kunnen genereren. 

Als u op zoek bent naar een gratis en eenvoudig te gebruiken optie die alle functies heeft die andere apps bieden om e-maillijsten te laten groeien, zoek dan niet verder, Poptin is de perfecte match voor u!

Of u nu hoogconverterende pop ups, websiteformulieren, autoresponders en vele andere wilt maken, Poptin heeft de juiste oplossingen. Het wordt ook gemakkelijker met de aanwezigheid van goed ontworpen vooraf gemaakte sjablonen die u gewoon kunt aanpassen en afstemmen op uw websitethema.

With AWeber’s easy installation with Poptin, you’re set to experience immense improvement on your subscription rate, sales, and business as a whole! 

She is the Marketing Manager of Poptin. Her expertise as a content writer and marketer revolves around devising effective conversion strategies to grow businesses. When not working, she indulges herself with nature; creating once-in-a-lifetime adventures and connecting with people of all sorts.