Home  /  AllesCROe-mailmarketing  / Hoe u slimme pop-ups kunt maken om uw Smartrmail-e-maillijst een boost te geven

Hoe u slimme pop-ups kunt maken om uw Smartrmail-e-maillijst een boost te geven

Van de tools voor klantbetrokkenheid blijft e-mailmarketing een van de meest effectieve. Het bespaart een aanzienlijke hoeveelheid tijd en geld voor elk bedrijf dat het gebruikt, omdat het grotendeels geautomatiseerd is. 

Sommige CRM- en e-mailmarketingplatforms maken het gemakkelijk om digitale marketingcampagnes en andere aspecten te beheren, maar er zijn momenten waarop een meer gespecialiseerde tool wellicht de betere keuze is. Bijvoorbeeld, Smartmail maakt e-mailmarketing aanzienlijk eenvoudig.

2021-07-12_14h00_50

Hoe kun je echter abonnees krijgen die je in de toekomst kunt omzetten in klanten? Als u Smartrmail als uw e-mailmarketingsoftware gebruikt, kunt u uw account integreren met pop-ups van Poptin! Met deze twee kunt u uw e-maillijst in een mum van tijd een boost geven.

Waarom is het essentieel om uw e-maillijst op te bouwen?

E-mailmarketingcampagnes zijn essentieel in de meeste bedrijfsstrategieën. Hiermee kunt u mensen bereiken die geïnteresseerd zijn in wat u te bieden heeft en met hen in contact blijven. 

Hiermee kunt u sterke relaties opbouwen met uw doelgroep en tegelijkertijd uw merkbekendheid vergroten. Bovendien helpt e-mailmarketing u om websitebezoekers om te zetten in klanten. 

Met e-mailmarketingcampagnes kunt u de initiële interesse en betrokkenheid van de bezoekers van uw website vergroten.

PBAQ8N1 (1)

Is er echter een eenvoudiger manier om uw potentiële klanten te bereiken in plaats van te wachten tot ze een e-mailformulier invullen? Ja, dat is zo, en zo doe je het:

Wat zijn Smartrmail-pop-ups?

Dit zijn pop-ups die op uw website verschijnen. Ze zijn verbonden met uw Smartrmail e-mailmarketingaccount, zodat het pop-upantwoord onmiddellijk wordt verzameld in uw e-maillijstdatabase. Het proces zelf is naadloos en snel. 

Ze zijn een aanzienlijk effectieve manier om uw lijst te laten groeien en uw service- en productverkoop te stimuleren. Smartrmail Pop Ups worden geleverd met eenvoudige maar fundamentele ontwerpaanpassingsopties. Hiermee kunt u de kleur en het lettertype van tekst, knoppen, kop- en voetteksten wijzigen.

SAAS-POP-UP 2

Bovendien kunt u hiermee de frequentie beheren waarin ze verschijnen. Er is echter een betere manier om pop-ups te maken door Poptin te gebruiken.

De beste tool om Smartrmail-pop-ups te maken: Poptin

Poptin is een platform voor het vastleggen van leads dat online marketeers, digitale bureaus, portals, e-commercewebsites en bloggers helpt om meer bezoekers te betrekken en om te zetten in verkoop-, leads- en e-mailabonnees door gebruik te maken van opmerkelijke popups en contactformulieren. 

Uitgelicht

Er zijn talloze tariefplannen beschikbaar en zelfs een gratis optie. Ze variëren van $ 19 per maand tot meer dan $ 99, met verschillende kenmerken, zoals het aantal bezoekers, domeinen en autoresponders dat het kan beheren.

Poptin werkt samen met uw website en CRM- of e-mailsysteem om het gedrag van bezoekers te volgen en hen op het beste moment de juiste boodschap te tonen. Het beste deel is dat het aanzienlijk eenvoudig te gebruiken is. 

U hoeft geen voorkennis te hebben van coderen of ontwerpen om pop-ups te maken, en het proces zelf duurt ongeveer vijf minuten. Als u geen account heeft, kunt u zelfs gratis aan de slag.

U kunt verschillende elementen en velden toevoegen of verwijderen, foto's toevoegen, lettertypen, kleuren wijzigen en nog veel meer. Het is ook mogelijk om unieke componenten toe te voegen en aan te passen, zoals afteltimers, mediabestanden, couponcodes en pictogrammen.

Dit platform werkt via een moeiteloze drag-and-drop-interface, waardoor het creatieproces gemakkelijker wordt. Er worden verschillende pop-upvenstersjablonen aangeboden, zoals:

De tool helpt je ook bij het maken van pop-ups die responsief zijn op een mobiel apparaat. Mobiel internetverkeer omvat immers zo’n 55% van het totale webverkeer Statista.

Als het ontwerp u bevalt, kunt u doorgaan met de weergaveregels. Met Poptin kunt u zich op het beste moment op de juiste klanten richten, wat leidt tot efficiëntere conversiepercentages. Hier volgen enkele van de beschikbare targetingregels en triggeropties:

  • Triggeropties. Ze laten u beslissen wanneer de pop-up verschijnt. Enkele triggermogelijkheden zijn onder meer exit-intent, percentage scrollende pagina, weergave na een bepaald aantal klikken of bezochte pagina's, inactiviteit en tijdsvertraging.

Poptin4

  • Targetingregels. Ze laten u beslissen aan wie de pop-up verschijnt. Sommige targetingparameters zijn geolocatie, verkeersbron, Besturingssysteem en browsers, datum en tijd, en paginatargeting.

Deze zijn allemaal op een eenvoudig, gebruiksvriendelijk dashboard geplaatst, dus het is aan u welke trigger- en targetingopties u wilt gebruiken. Als u niet zeker weet welke u moet gebruiken, probeer het dan A / B-testen. De resultaten kunnen u de best presterende optie laten zien.

Nadat het ontwerp is voltooid, hoeft het alleen nog maar in Smartrmail te worden geïntegreerd.

Hoe u uw pop-ups kunt integreren met Smartrmail

Met Smartrmail kunt u binnen enkele minuten prachtige e-mails maken. Het heeft een opzoekfunctie waarmee u met één klik producten kunt invoegen, compleet met hun afbeeldingen, beschrijvingen en links.

Bovendien kan het geautomatiseerde e-mails met productaanbevelingen verzenden, waarbij gebruik wordt gemaakt van de gegevens van uw website. Smartrmail kan ook pop-ups en aangepaste sjablonen maken die eenvoudig aan te passen zijn. 

Over het algemeen doet deze e-mailmarketing-app het meeste werk voor u. Wanneer mensen zich via een Poptin-pop-up op uw lijst abonneren, ontvangen ze automatisch het sjabloon dat u voor die gelegenheid hebt gemaakt. 

Daarna kunt u uw digitale marketingcampagne voortzetten met Smartrmail. Maar hoe kun je deze pop-ups met deze app integreren? 

Log eerst in op uw Poptin-account en ga naar het pop-upsdashboard. Klik vervolgens op het potlood naast de pop-up die u met Smartrmail wilt integreren en klik “Ontwerp bewerken.”

Scroll naar beneden tot je bij “E-mail en integratie” en klik op “Voeg integratie toe.” Zoek Smartrmail in de lijst en klik erop.

923f6736-8dfa-40a0-988d-e31368e0cfe3

Ga naar uw accountinstellingen in het Smartrmail-dashboard en klik “Integraties.” Kopieer de API-token die daar verschijnt en houd deze bij de hand. Ga terug in het dashboard naar Abonnees en ga naar Abonneelijst om het Lijst-ID van de URL.

Kopieer ten slotte de API-token en de Lijst-ID in de prompt die verscheen in Poptin Popups en wacht op authenticatie om de integratie goed te keuren en op te slaan. 

Voor een complete gids met foto's, klik hier.

The Bottom Line

E-mailmarketing lijkt in eerste instantie misschien een uitdaging, maar met de juiste tools kun je op de lange termijn aanzienlijk tijd en geld besparen. Deze helpen u ook om uw fouten te verminderen en het aantal conversies voor uw website te verhogen. 

Vooral Poptin is een zeer nuttige tool die u aanzienlijk helpt bezoekers om te zetten in verkopen, leads en klanten. Ga naar Poptin en meld u aan om uw Smartrmail-e-maillijst snel een boost te geven!

Meld u gratis aan bij Poptin!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.