Home  /  Allesemail marketing  / Top 6 Delivra-alternatieven op de markt

Top 6 Delivra-alternatieven op de markt

Bent u op zoek naar alternatieven voor Delivra?

Bekijk onze lijst met beste e-mailmarketingsoftware om het beste alternatief te vinden waarmee u uw bedrijf kunt laten groeien en een sterke relatie met uw consumenten kunt opbouwen.

Wat is Delivra?

Delivra is een cloudgebaseerde marketingtool voor bedrijven die geautomatiseerde e-mailmarketingcampagnes willen uitvoeren. Het is geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven in verschillende sectoren, waaronder het onderwijs, de gezondheidszorg, onroerend goed, verzekeringen en de bouw.

De beste alternatieven voor Delivra

1. Automatische piloot

Sinds haar oprichting in 2012, Autopilot heeft zichzelf gevestigd als een gespecialiseerd marketingautomatiseringsplatform. In plaats van te proberen alle marketingtools te bieden die een bedrijf nodig heeft, richt Autopilot zich uitsluitend op het geven van sterke resultaten eenvoudige functies voor e-mailautomatisering die elk bedrijf kan implementeren zonder een code te hoeven typen.

Voordelen

Online bedrijven kunnen Autopilot gebruiken om hun klantgegevens te combineren met hun CDP, belangrijke doelgroepen te segmenteren gedurende de levenscyclus van de klant, deze te activeren met op maat gemaakte, omnichannel-ervaringen en hun bedrijf te beoordelen op groei met behulp van een solide reeks BI-tools.

Voors en tegens

Laten we beginnen met de voor- en nadelen van het gebruik van Autopilot. Dit geeft u een idee van waar deze recensie naartoe gaat en een snel overzicht van de sterke en zwakke punten.

Dit zijn de voor- en nadelen van Autopilot:

VOORDELEN

 • Uitstekende automatiseringsrecensies
 • Usability
 • Automatisering sjablonen 
 • Sterke integratie

NADELEN

 • Geen ingebouwde CRM
 • Ruimte voor meer analyses

Prijzen

Bij sommige bedrijven kan het ontbreken van een CRM en de prijs een probleem zijn, maar het Silver-abonnement is betaalbaar en biedt u toegang tot alle functies van Autopilot, waardoor het een uitstekende keuze is voor kleine ondernemingen. Hier zijn de verschillende prijzen die beschikbaar zijn voor Autopilot:

 • Maandelijkse prijs voor 2,500 contacten: $ 149
 • Maandelijkse prijs voor 10,000 contacten: $ 249

2. mailen

Mailigen is een nieuw marketing-per-e-mailprogramma dat in 2010 werd uitgebracht.

Het heeft echter al de aandacht getrokken van veel bedrijven uit verschillende sectoren, waaronder farmaceutische gigant Bayer, de Britse warenhuisketen Debenhams en de Zweedse bank SEB.

Dit is deels te danken aan de jeugd en de noodzaak om zichzelf te vestigen, wat betekent dat het voortdurend nieuwe functies introduceert en de functionaliteit ervan verbetert.

Het heeft een bibliotheek met vooraf ontworpen e-mailmarketingsjablonen toegevoegd, keuzes voor e-mailvoorbeelden op basis van e-mailclients en een spamtest om ervoor te zorgen dat e-mails niet in de prullenbak van de ontvanger terechtkomen.

Mailigen is een webgebaseerde softwareoplossing voor e-mailmarketing voor kleine en middelgrote bedrijven, organisaties en individuen in Europa.

Voordelen

Autoresponders zijn een opvallend kenmerk van Mailigen, omdat u hiermee met minimale inspanning een geautomatiseerde reeks e-mails kunt samenstellen door de workflows en e-mails voor u samen te stellen.

Dankzij de dynamische inhoudsfunctionaliteit van Mailigen kunt u het materiaal aanpassen aan specifieke doelgroepen.

Het heeft ook directmarketingfuncties voor andere marketingkanalen, waaronder sms.

Voors en tegens

VOORDELEN

 • Flexibele betaling 
 • Open voor integraties
 • webhooks

NADELEN

 • Beperkte plug-ins
 • Differentiatie van e-mailadressen

Prijzen

Op de website van Mailigen is het prijsgedeelte gemakkelijk zichtbaar, en klanten zijn verrast om te zien dat ze een verscheidenheid aan pakketten op maat kunnen samenstellen door simpelweg de behoeften van hun abonnees in de schuifregelaar van de website in te voeren. 

Klanten kunnen inschatten hoeveel ze op de lange termijn zullen moeten uitgeven, dankzij de verstandige optie om een ​​offerte te ontvangen. Het beschikt over een ‘pay-as-you-go’-abonnement met e-mailtegoeden en slider-prijzen. Bovendien variëren de sms-prijzen afhankelijk van het land waar u vandaan komt.

Mailigen biedt geen gratis abonnement. Het biedt echter wel een gratis proefperiode van 30 dagen, waarin u maximaal 100 e-mails kunt verzenden. De kenmerken van alle betaalde prijsniveaus zijn identiek, waarbij de prijs varieert op basis van het aantal leden op uw e-maillijst.

Abonnementen beginnen bij $ 10 per maand voor 500 leden en stijgen als volgt:

 • 1,000 abonnees, de maandelijkse kosten bedragen $ 15.
 • 2,500 abonnees voor $ 25 per maand.
 • 5,000 abonnees, de maandelijkse kosten bedragen $ 40.
 • 7,500 abonnees, de maandelijkse kosten bedragen $ 50.
 • 10,000 abonnees, het kost $60 per maand.

3. Taartmail

Taartmail is een e-mailmarketingplatform waarmee kleine bedrijven en bedrijven hun contacten kunnen bijhouden en zeer op maat gemaakte e-mails kunnen verzenden.

Het platform omvat ook trackingactiviteiten, het creëren van waardevolle gegevens en nog veel meer.

Ongeacht uw ontwerpachtergrond kunt u aantrekkelijke e-mails genereren die er op alle apparaten geweldig uitzien.

Voordelen

Met Cakemail kunnen kleine tot middelgrote bedrijven individuele contacten identificeren, inzichtelijke gegevens verstrekken, activiteiten volgen en zeer gepersonaliseerde e-mailcommunicatie verzenden. Het kan u helpen e-mails te maken, ongeacht uw type apparaat. 

Bovendien stelt Cakemail gebruikers in staat een bericht aan te passen door de naam van hun klant, bepaalde verklaringen, contexten met betrekking tot essentiële activiteiten en meer op te nemen. 

Contacten kunnen geheel of gedeeltelijk in de software worden geïmporteerd met de namen van degenen die relevanter zijn. Met behulp van de segmentatiefunctie kunnen berichten naar specifieke groepen worden verzonden.

Voors en tegens

Cakemail heeft, net als elke andere software, zijn voor- en nadelen. Hier zijn enkele van de meest opvallende voor- en nadelen.

VOORDELEN

 • Hoge verzendcapaciteit
 • Meertalig en vertaalbaar
 • Deliverability

NADELEN

 • Handmatige lijstsegmentatie 
 • Beperkte taalkeuze

Prijzen

Cakemail biedt vier tariefplannen:

 • Gratis abonnement: $ 0
 • Groeiplan: $ 7 per maand
 • Premium abonnement: $ 199 per maand
 • Groeiplan: $ 12 per maand

4.SendGrid

SendGrid is een e-mailmarketingplatform dat de nadruk legt op de afleverbaarheid van e-mail of ervoor zorgt dat e-mails in de inbox van de ontvanger terechtkomen in plaats van in hun spammappen.

Voordelen

De kenmerken van SendGrid zijn een allegaartje. De e-maileditor, analyse- en rapportagetools en de afleverbaarheid van e-mail zijn allemaal uitstekend, maar de opties voor contactbeheer, segmentatie en autoresponder zijn beperkt. 

Bij het beheren van abonnees kunt u alleen naar e-mailadressen zoeken en aangepaste velden instellen om meer informatie over uw klanten te verzamelen.

SendGrid gaat zonder twijfel verder dan het gaat om de afleverbaarheid van e-mails, waardoor het ideaal is voor een e-mailmarketeer die zich op dit element wil concentreren of die een probleem heeft met e-mails die in spammappen terechtkomen. 

De software is ook van belang bij integraties, met een aparte API-service die webhooks gebruikt om te garanderen dat de gegevens soepel tussen meerdere apps stromen.

Prijzen

Met het gratis abonnement van SendGrid kunt u elke maand maximaal 6,000 e-mails verzenden naar maximaal 2,000 contacten. Hoewel u met het gratis abonnement slechts één aanmeldingsformulier kunt ontwerpen en dit niet bevat live gesprek of telefonische assistentie, het bevat wel automatisering en segmentatie.

SendGrid biedt twee verschillende premiumplannen. Het basisabonnement kost $ 15 per maand en biedt u de mogelijkheid maandelijks tot 15,000 e-mails naar 5,000 contacten te sturen. Automatiseringen zijn niet inbegrepen. 

Het Advanced-abonnement kost $ 60 per maand en biedt u de mogelijkheid maandelijks tot 50,000 e-mails naar 10,000 contacten te sturen.

5. AWeber

Volgens de oprichter van het bedrijf, Tom Kulzer, werd AWeber in 1998 opgericht en hebben meer dan 120,000 individuen en bedrijven het platform gebruikt voor e-mailmarketing.

Voordelen

AWeber is perfect voor kleine bedrijven die op zoek zijn naar een eenvoudige, goedkope e-mailmarketingtool met uitstekende klantenservice. De meeste standaardfuncties van dit soort software zijn inbegrepen, zoals data-integratie en -opslag, segmentatie, A/B-testen, een drag-and-drop e-mailbuilder en rapportage.

Voors en tegens

VOORDELEN 

 • betaalbare 
 • Onbeperkt aantal e-mailberichten
 • Klantenservice

NADELEN

 • Niet zo robuust als veel van zijn concurrenten
 • De automatiseringsfunctionaliteit is beperkt

Prijzen

AWeber bevat twee abonnementen: 'Pro' en 'Gratis.'

Het prijsschema voor de 'Pro'-abonnementen is als volgt:

 • Maximaal 500 abonnees: maandelijks bedrag van $ 19.99
 • Abonnees van 501 tot 2,500: maandelijks bedrag van $ 29.99
 • Tussen 2,501 en 5,000 abonnees: maandelijks bedrag van $ 49.99
 • Abonnees van 5,001 tot 10,000: maandelijks bedrag van $ 69.99
 • Abonnees van 10,000 tot 25,000: maandelijks bedrag van $ 149.99

U moet contact opnemen met AWeber voor een offerte als uw mailinglijst meer dan 25,000 abonnees heeft.

6. Constant contact

Constant Contact heeft alle tools, diensten en deskundige coaching die u nodig heeft om online te gaan en online te groeien, of u nu meer consumenten wilt bereiken, meer artikelen wilt verkopen of uw passie met de wereld wilt delen.

Voordelen

Bovendien biedt Constant Contact een verscheidenheid aan gebruiksvriendelijke marketingtools om kleine bedrijven en NGO's te helpen hun klantenbestand uit te breiden en relaties te onderhouden. 

E-mailmarketing, evenementenbeheer, sociale campagnes, monitoring, enquêtebeheer en aanbiedingsbeheer behoren tot de beschikbare diensten, die afzonderlijk of als onderdeel van de Constant Contact Toolkit kunnen worden aangeschaft.

Bedrijven kunnen klantgegevens uit spreadsheets of e-mailprogramma's zoals Microsoft Outlook en Gmail importeren in de e-mailmarketingoplossing van Constant Contact. 

Voors en tegens

VOORDELEN

 • Makkelijk op te zetten
 • Meest populaire hulpmiddel 
 • Goede hulp

NADELEN

 • Geen gratis versie
 • Beperkte automatisering

Prijzen

De prijzen voor constante contactpersonen zijn gebaseerd op het aantal contactpersonen in de e-mail van een gebruiker voor een bedrijfslijst en worden wekelijks berekend. Gebruikers kunnen zoveel e-mails verzenden als ze willen, zonder extra kosten. 

Er worden vooruitbetalingskortingen van zes en twaalf maanden aangeboden, evenals kortingen voor non-profitklanten. 

 • E-mail: $ 20 per maand 
 • E-mail Plus: $ 45 per maand

Conclusie

We hopen dat we u de beste alternatieven voor Delivra hebben geboden, en we vertrouwen erop dat u deze eenvoudig te bedienen zult vinden en het gewenste resultaat zult bereiken. 

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.