Home  /  AllesCROe-commerce  / 7 pop-upideeën voor Pasen om uw vakantiepromoties een boost te geven

7 pop-upideeën voor Pasen om uw vakantiepromoties een boost te geven

Paaspop-up

Paaspop-ups zijn een geweldige manier om te pronken met uw paaspromoties. Er zijn tal van opties beschikbaar voor uw paaspop-up, en u vraagt ​​zich misschien af ​​wat ze zijn en hoe ze werken. 

Elk pop-up-idee voor Pasen richt zich op een specifieke promotie, en deze worden hieronder vermeld:

Top 7 pop-upideeën voor Pasen

Uw paaspromoties kunnen uw verkoopopbrengst in deze periode maken of breken. Pop-ups voor de feestdagen zijn altijd een goed idee, maar welke moet je kiezen?

Hier zijn de zeven beste opties voor pop-upideeën voor Pasen om je te helpen:

1. Gegamificeerde pop-ups voor Pasen

Met gamified paaspop-ups kunt u couponcodes, promotie-aanbiedingen, vouchers, gratis verzendkortingen en nog veel meer aanbieden. Het is bekend dat ze de conversie stimuleren en bezoekers in klanten veranderen, omdat u mensen verleidt met relevante paaspromoties. 

Maak je pop-up kleurrijk en lenteachtig om mensen in de stemming te brengen voor de feestdagen! Het vestigt ook hun aandacht op de pop-up en zorgt ervoor dat ze niet afsluiten voordat ze hebben gelezen wat er nu op hun scherm staat.

Dit voorbeeld van een pop-up met een draai aan het wiel maakt gebruik van een achtergrond met paasthema om de vakantiesfeer te laten opvallen.

Goed gelezen: Maak gamified pop-ups om uw conversiepercentage te verdubbelen

2. Pop-ups voor het aftellen van Pasen

Heb je ooit gedacht dat mensen meer plezier hadden of iets beters meemaakten dan jij? Het zorgt ervoor dat je aan boord wilt springen, en het heeft zelfs een naam.

FOMO betekent de angst om iets te missen. Mensen overal ter wereld voelen die dingen de hele tijd, en je kunt die emotionele reactie opwekken aftellende pop-ups.

Dit is een voorbeeld van een aftelpop-up met een timer om bezoekers te laten weten dat de aanbieding lange tijd niet beschikbaar is en dat ze meteen actie moeten ondernemen.

Over het algemeen helpen aftelpop-ups u bij het voorstellen van speciale aanbiedingen met een beperkt tijdsbestek. Websitebezoekers krijgen de angst dat ze uw geweldige Paaspromoties mislopen, waardoor ze even pauzeren en kijken welke informatie u heeft weergegeven.

3. Pop-ups met paasexit-intentie

Niemand wil dat een websitebezoeker de site verlaat zonder iets te doen. Het doel is om hen hun e-mailadres te laten opgeven, zodat u hen het hele jaar door informatie kunt sturen.

Wanneer iemand zich klaarmaakt om te vertrekken en het tabblad of de browser te sluiten, is het prettig om hem of haar weer naar binnen te lokken, en pop-ups met afsluitintentie kunnen u daarbij helpen.

Exit-intent-technologie is een favoriete retargetingtool voor eigenaren van e-commercesites en marketeers, en het is een totale gamechanger. U kunt het bouncepercentage verlagen door pop-ups met exit-intentie op het scherm weer te geven wanneer de gebruiker de muis uit het venster beweegt.

Het is het beste om iets relevants, betaalbaars of speciaals aan te bieden op deze pop-ups voor de feestdagen. Op die manier verander je mensen in langetermijnleads.

Over het algemeen kunnen pop-ups met exit-intentie de vorm aannemen van aftelpop-ups, e-mailpop-ups en gamified pop-ups.

4. E-mail Paaspop-up

Paaspop-ups hoeven zich niet te concentreren op een speciale aanbieding, hoewel ze goed werken voor paaspromoties die u op dat moment mogelijk aanbiedt. 

U kunt e-mailpop-ups gebruiken om het e-mailadres van de bezoeker op te vragen. Vaak biedt u aan om ze op de hoogte te houden van het laatste nieuws over uw bedrijf.

Soms, e-mail pop-ups ook korting geven op diensten of goederen. Wanneer zij zich aanmelden voor de nieuwsbrief, kunt u een welkomstmail sturen met de kortingscode, zodat zij deze later kunnen gebruiken.

Wees niet bang om verschillende vormen en ontwerpen uit te proberen!

Deze pop-upstijl werkt goed voor pop-ups met exit-intentie, aftelpop-ups en nog veel meer. 

5. Bedek het scherm niet

De meeste marketeers vergeten zwevende pop-ups, maar ze kunnen geweldig zijn voor paaspromoties. Je kunt ze naar wens aanpassen, zodat ze onderaan de pagina of als spandoek bovenaan. Mensen kunnen de site nog steeds zien, hoewel deze grijs kan worden weergegeven totdat ze doen wat de pop-up wil of deze sluiten.

Over het algemeen werken deze goed omdat mensen kunnen blijven lezen totdat ze klaar zijn en dan kunnen zien wat je van ze wilt.

Verander de regels en toon ze terwijl mensen naar beneden of naar boven scrollen op de pagina. Als u zwevende pop-ups voor de feestdagen kiest, zorgt u ervoor dat klanten niet worden afgeschrikt en toch interactie met uw site hebben.

6. Voeg foto's toe van eieren met Pasen

Pasen staat synoniem voor gekleurde eieren, bloemen en lenteachtige tinten. U moet nadenken over de achtergrond, of u nu aftelpop-ups of exit-intent-pop-ups gebruikt.

Pop-ups voor de feestdagen moeten zich op dat specifieke tijdstip concentreren. Je wilt bijvoorbeeld geen rood en groen gebruiken, omdat die kleuren geassocieerd worden met Kerstmis. In plaats daarvan moet u heldere tinten kiezen en al de rest.

Pronk met uw paaspromoties met dit leuke paaspop-upidee!

7. Richt je op de laatkomers

Je hebt waarschijnlijk verschillende paaspromoties, en sommige daarvan duren mogelijk langer dan de feestdagen. Vergeet de mensen niet die de grote uitverkoop hebben gemist. Misschien zijn ze afgeleid door het mooie weer of hadden ze zoveel eieren te verstoppen (en te vinden) dat ze geen tijd hadden om jouw website te bezoeken.

Moeten zij worden bestraft? Nee! 

Vakantie-pop-ups zoals hieronder raken het FOMO-aspect van die bezoeker. Het doet al pijn omdat ze je verkoop hebben gemist.

Laat ze zien dat het nog niet te laat is; ze hebben meer mogelijkheden om geweldige deals te scoren als ze zich abonneren op uw e-mailnieuwsbrief. Dit is een variant op traditionele e-mailpop-ups en het werkt goed.

Het beste hulpmiddel om paaspop-ups te maken

Nu je weet hoe nuttig paaspop-ups kunnen zijn, moet je leren hoe je ze zelf kunt maken. Veel mensen proberen het alleen te doen en codes te maken om in de HTML-sectie van de site te plaatsen, maar dat is ongelooflijk verwarrend en moeilijk om te doen!

Er is een betere manier!

Poptin helpt u bij het maken van aantrekkelijke pop-ups voor uw website, en het duurt slechts een paar minuten. Je bent ook niet beperkt tot pop-ups voor de feestdagen. Met Poptin aan uw zijde kunt u:

  • Haal meer abonnees
  • Verminder problemen met het verlaten van winkelwagentjes
  • Leg meer leads vast
  • Verkoop verhogen
  • Verhoog de betrokkenheid van bezoekers

U kunt de casestudy's van Poptin bekijken hier.

Ongeacht het paaspop-upidee dat je kiest, je hebt toegang tot aftelpop-ups, e-mailpop-ups en pop-ups met exit-intentie dat verbaast het publiek!

Wilt u weten hoe Poptin u kan helpen?

Hier is een korte Poptin-recensie door de CEO van Shapewear Wholesale:

https://youtu.be/ih2Ww1xH_-o

Inpakken!

Pop-ups voor de feestdagen zijn de beste manier om paaspromoties op te nemen die specifiek zijn voor uw website. Elk pop-up-idee voor Pasen dat hier wordt getoond, kan de angst creëren om iets te missen, uw e-mailnieuwsbrief promoten en mensen terughalen van de rand van het sluiten van de tab.

Als je geweldige paaspop-ups voor je website wilt maken, is Poptin de beste tool die er is. Ga vandaag nog gratis aan de slag en kijk wat een pop-up voor u kan doen!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.