Home  /  AllesCROe-mailmarketing  / Hoe u Ecomail-pop-ups kunt maken om uw e-maillijst op te bouwen

Hoe u Ecomail-pop-ups kunt maken om uw e-maillijst op te bouwen

E-mailmarketing wordt beschouwd als een van de belangrijkste drijfveren voor verkeer naar uw blogs of websites. Het is ook het belangrijkste schema om met uw klanten te communiceren. Als u meer wilt weten over e-mailmarketing, moet u eerst weten wat een e-maillijst is.  

Om via uw verzamelde e-maillijsten in contact te komen met uw beoogde klanten, kunt u het beste werken aan het opbouwen van e-maillijsten. Dit proces is een handeling waarbij meer mensen zich op uw e-mails abonneren.

Waarom het opbouwen van e-maillijsten essentieel is

Als u nieuw bent bij dit marketingprogramma, volgen hier de belangrijkste redenen waarom u uw e-maillijst moet laten groeien:

 • E-mail is doelgericht — Om de klanten updates van u te laten ontvangen, moeten ze een formulier invullen om zich aan te melden voor uw e-maillijst. Vervolgens moeten ze hun e-mailadres bevestigen. Als de gebruikers dit proces volgen, zijn ze geïnteresseerd in elk product of elke dienst die u aanbiedt.  
 • E-mail is doelgericht — Zodra uw doelgroep interesse toont in de door u aangeboden producten of diensten, kunt u gemakkelijk relevante aanbiedingen doen om uitstekende resultaten te behalen. Dit proces wordt segmentatie genoemd.  
 • E-mail is persoonlijk — Met elke e-mail kunt u in de inbox van elke gebruiker terechtkomen. Er is geen beperking bij het verzenden van e-mails naar uw klanten. Daarom lijkt het persoonlijk en direct.
 • U bent eigenaar van uw e-maillijst — Als u sociale media gebruikt om uw bedrijf op de markt te brengen, maakt u eenvoudigweg een account aan, maar bent u niet de eigenaar van Twitter, Facebook of Google. Uw SEO-inspanningen en sociale-mediacampagnes kunnen verloren gaan als deze online platforms plotseling hun rol of beleid veranderen. In tegenstelling tot sociale mediaplatforms bent u de eigenaar van uw e-maillijst. Het betekent dat uw e-maillijst nooit zal veranderen en niet wordt gecontroleerd door de beslissingen van andere bedrijven.
 • E-mail is één op één — Gebruikers lezen e-mail in hun inbox privé. Het bericht is zeker geen openbare nieuwsfeed of tijdlijn. Als ze vragen hebben, kunnen ze u deze rechtstreeks en privé stellen. Dit helpt bij het opbouwen van verbindingen en vertrouwen.
 • Grote e-mailgebruikers — Experts beweerden dat er elke dag een groot aantal e-mailgebruikers zijn. Elke internetgebruiker heeft één of meerdere e-mailaccounts. In feite hebben alle bedrijven hun eigen e-mailaccounts. Het betekent dat adverteren zo eenvoudig lijkt als u uw eigen e-maillijst samenstelt.

Met de talloze voordelen van het opbouwen van een e-maillijst benut u waarschijnlijk het maximale. Om dit te bereiken, moet u iets weten over e-mailpop-ups.  

E-mail pop-ups om uw e-maillijst te laten groeien

Als online zakenman weet u wellicht hoe ongelooflijk effectief en efficiënt dit is e-mail pop-ups zijn, vooral als het gaat om het opbouwen van e-maillijsten.  

2021-07-19_17h21_20

Met e-mailpop-ups kunt u nieuwe e-mailleads verzamelen, feedback van bezoekers verzamelen, meer nieuwsbriefabonnees genereren, gasten de nodige actie laten ondernemen, uw e-mailcampagnes opzetten en nog veel meer. 

Er zijn drie belangrijke redenen waarom u e-mailpop-ups moet maken, en hier zijn ze:

 1. Pop-ups geven uw aanmeldingsformulieren voor e-mail een grotere online zichtbaarheid
 2. Pop-ups worden geleverd met veel segmentatie- en targetingopties.  
 3. Pop up biedt veel flexibiliteit, vooral in uitvoeringen en formaten.

Er zijn slechts een paar voordelen van het gebruik van e-mailpop-ups. Als u ernaar verlangt een groot aantal klanten per dag te bereiken, moet u dit marketingprogramma overwegen. Nu is een van de meest bekende bedrijven die een uitgebreide tool aanbieden de zogenaamde E-mailen.  

2021-07-19_17h53_08

Ecomail is effectief gebleken in de communicatie met klanten door gebruik te maken van verschillende kanalen tegelijk. Het heeft geweldige en unieke functies die echt aan uw behoeften voldoen, waaronder het volgende:

 • Eenvoudig te gebruiken advertentie-editor
 • Facebook-integratie met aangepaste doelgroepen
 • State-of-the-art e-mailbouwer voor verbluffende en unieke e-mailsjablonen
 • A/B-testen voor afzendernaam, onderwerp en inhoud
 • Kortingsbonnen
 • Transactie-e-mails
 • Flexibele drag-and-drop automatiseringsbouwer.

Andere beste eigenschappen van Ecomail zijn de vriendelijke prijzen en ondersteuning, RSS-datafeeds voor aangepaste inhoud en RSS-productfeeds voor eenvoudige productinjecties in uw zakelijke e-mails.

Met uw kennis over Ecomail is uw volgende stap het creëren van Ecomail-pop-ups met behulp van het meest gevraagde leadcaptureplatform. Onder de verschillende keuzes mag u Poptin niet missen.  

Ecomail-pop-ups maken met Poptin

Ecomail-pop-ups en formulieren maken kan worden gedaan in een eenvoudig en stressvrij proces. U kunt dit doen door gebruik te maken van Poptin, het beste gratis platform voor het vastleggen van leads voor digitale bureaus, online marketeers, e-commercewebsites, bloggers, portals en nog veel meer.  

Hier zijn de belangrijkste geweldige functies van Poptin die je moet kennen:

 • Pop Ups — Poptin biedt gratis schermoverlays, lightbox-pop-ups, sociale pop-ups, bovenste en onderste balken, mobiele pop-ups, slide-ins, aftelpop-ups, video-pop-ups en enquête-pop-ups. Deze zijn allemaal perfect om uw aangeboden producten en diensten eenvoudig te delen met onze doelgroep.

Poptin1

 • Embedded Formulieren — Een ander beste kenmerk van Poptin zijn de verschillende vormen. Het wordt geleverd met contactformulieren, ja/nee-formulieren, e-mailformulieren, call-to-action-formulieren en voorschotformulieren. Al deze kunnen bezoekers helpen contact met u op te nemen, vooral wanneer ze ervoor kiezen meer over uw bedrijf te weten te komen.
 • Naadloze e-mailmarketing — Poptin biedt ook lijstsegmentatie, conversiecodes en slimme tags om uw bedrijf volledig te promoten.
 • triggers — Poptin biedt ook verschillende soorten triggers, zoals trigger voor exit-intent, tijdsvertraging, pagina scrollen, inactieve trigger, trigger bij klikken, trigger voor automatische piloot, trigger voor paginatelling en kliktelling om de aandacht van uw doelgroep te trekken en hen te verleiden om uw website te bezoeken.

Poptin wordt veel gebruikt door de meeste online zakenmensen, omdat het talloze integraties, sjablonen, targetingregels en ingebouwde analyses heeft. Met deze ingebouwde analyses kunt u prestatieresultaten in realtime en inzichtelijk monitoren. Poptin stuurt ook een automatische e-mail zodra uw doelbezoekers zich aanmelden.

Klik voor meer Poptin-functies hier.

Hoe u uw Poptin-pop-ups kunt integreren met Ecomail

Om Ecomail met Poptin te integreren, moet u eerst inloggen op uw Poptin-account en vervolgens op het potloodpictogram klikken om te integreren met Ecomail.

Klik daarna op Ontwerp bewerken > E-mail en integraties > Integratie toevoegen.

2021-07-19_17h11_14

Je moet vinden E-mailen in de Integratielijst en klik erop.  

2021-07-19_17h12_03

Om uw account te beheren, moet u naar uw lijst gaan en het bestand Lijst-ID vanuit de URL-balk van uw website. Plak het vervolgens in uw gekopieerde bestand API Key en Lijst-ID in uw Poptin-integratie.

dcfce7e1-b9d6-430e-885d-f5850f7cd5cd

Zodra dit succesvol is gedaan, klikt u gewoon op Knop Goedkeuren. U kunt nu direct beginnen met het verzenden van leads naar Ecomail.  

Voor de volledige gids, klik hier.

Poptin verleidt doelgroepen en converteert ze naar abonnees, leads en verkopen. Het systeem zet meer bezoekers om in mogelijke leads. Het helpt hen ook om zich te abonneren op een nieuwsbrief en vergroot hun betrokkenheid. Met de hulp van Poptin kunt u gebruiken exit intent technologie om doelgasten terug te halen die op het punt staan ​​uw website te verlaten.

Kunt u niet wachten om Poptin te gebruiken en meer e-mailaanmeldingen te genereren?

Vervolgens Maak een account aan nu gratis en kijk hoe het werkt!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.