Home  /  AllemaalCROe-handel  /  How to Effectively Target Desktop and Mobile Users For Your Campaign

Hoe effectief te richten op desktop- en mobiele gebruikers voor uw campagne

poptin popup targeting optie doel os en browsers

Of het nu gaat om mobiel of desktop, Poptin geeft u de mogelijkheid om eenvoudig campagnes te tonen en zich te richten op bezoekers op bepaalde apparaten.

Vandaag de dag is dat nog meer het geval... Poptin heeft zijn nieuwe targeting-functie gelanceerd.

Hiermee kunt u nu campagnes maken en zich richten op de juiste doelgroep op basis van hun specifieke besturingssystemen (OS) en browsers.

poptin, targeting opties, pop ups

Op dit moment ondersteunt Poptin 14 mobiele besturingssystemen, 26 mobiele browsers, 9 desktop-besturingssystemen en 19 desktop-browsers. Gezien de verscheidenheid aan keuzes die beschikbaar zijn, is het makkelijker voor gebruikers om pop ups te personaliseren, toepasselijke CTA's te cureren, de juiste producten aan te bieden, en vele andere.

In dit artikel leert u wanneer en hoe u deze nieuwe targetingfunctie effectiever kunt gebruiken.

Wanneer de targeting-optie voor het besturingssysteem en de browsers te gebruiken

Hier zijn enkele populaire use cases die u kunt proberen:

  • Om mobiele gebruikers aan te moedigen uw app te downloaden, kunt u 2 verschillende pop-ups maken - een voor Android, een voor iOS

Dit is vrij eenvoudig en natuurlijk zeer nuttig om uw downloadsnelheid op te krikken.

Met twee verschillende pop-ups voor twee verschillende besturingssystemen kunt u uw prestaties controleren en analyseren, waardoor u zich gemakkelijker op de juiste klant kunt richten en met meer strategische tactieken kunt komen om gebruikers van het besturingssysteem vast te leggen met een lagere downloadsnelheid.

Vorm 2
  • Vertel gebruikers die oudere versies van Internet Explorer gebruiken dat ze moeten overschakelen naar Chrome of dat ze hun huidige browser moeten updaten naar de nieuwste versie.

Een pop up is een effectieve manier om gebruikers direct te laten beslissen over iets.

Als u het gebruikt om ze te herinneren aan iets wat ze missen als u nieuwere versies of betere opties laat zien, zouden de resultaten enorm in uw voordeel werken. De nieuwe targeting-optie van Poptin geeft u de mogelijkheid om dit in een paar klikken te bereiken.

  • Toon verschillende promoties of producten, afhankelijk van het apparaat dat uw bezoekers gebruiken

Iedereen weet dat er bepaalde gadgets zijn die alleen voor een bepaald apparaat werken.

Als u de neiging heeft om dergelijke producten te promoten, wilt u dit specifiek aan de juiste gebruikers laten zien. Een van de meest populaire voorbeelden: AirPods hoofdtelefoons zijn voor iPhone gebruikers, terwijl Galaxy Buds hoofdtelefoons alleen voor Samsung gebruikers zijn.

Gerichte pop ups kunnen u helpen om het juiste product te promoten bij een potentiële klant die een grotere kans heeft om het echt te kopen.

Gezien het aantal keuzes zijn er zeker veel campagnetypes waarbij u kunt profiteren van deze targeting-optie.

Nu is het tijd om te leren hoe je dit op je pop ups kunt implementeren.

Het opzetten: Doelbezoekers Gebaseerd op OS en Browsers

  • Eerst, logt u in op uw Poptin rekening. Maak een nieuwe poptin of bewerk de displayregels van uw bestaande ontwerp.
poptin, targeting optie, pop ups
  • Scroll naar beneden en op de Targeting sectie, klik op Toon Geavanceerde weergavevoorschriften. De lijst met andere doelgerichte opties zal verschijnen.
poptin, pop ups, targeting opties
  • Klik op de OS en Browsers. Als u uw gewenste opties kiest, ziet u ook de samenvatting aan de zijkant.

Klaar! Als u klaar bent, klikt u op Veranderingen publiceren.

Zo eenvoudig is het om de nieuwe targeting-optie van Poptin voor OS en browsers in te stellen.

Als u een wegversperring tegenkomt, aarzel dan niet om op de berichtenknop rechtsonderin te klikken, zodat u kunt chatten met onze Ondersteuningsteam.

poptin, ondersteuning, pop-ups

Wat is het volgende?

Als je meer displayregels en andere geavanceerde tools voor je pop ups wilt verkennen, heeft Poptin een lange lijst met geweldige functies voor je. Bekijk ze hier.

Geniet ervan!

She is the Marketing Manager of Poptin. Her expertise as a content writer and marketer revolves around devising effective conversion strategies to grow businesses. When not working, she indulges herself with nature; creating once-in-a-lifetime adventures and connecting with people of all sorts.