Home  /  AllesCROe-commerce  / Creëer uw Eid Al-Fitr pop-upcampagnes voor uw e-commerce winkel

Creëer uw Eid Al-Fitr pop-upcampagnes voor uw e-commerce winkel

Eid Al-Fitr is het festival voor het verbreken van het vasten en wordt daarom na de Ramadan uitgevoerd. Mensen zijn al een maand aan het vasten, hebben honger en zijn klaar om feest te vieren.

De e-commerce-industrie kan deze feestdag effectief gebruiken om de conversies in hun winkels te stimuleren en de omzet te verhogen. Uiteindelijk maken steeds meer mensen gebruik van online winkelen en gebruiken marketeers nieuwe strategieën, zoals pop-ups, om verkeer naar hun sites te leiden en zo de klantwaarde te maximaliseren.

Normaal gesproken besteden deze landen ongeveer $ 102 miljard per jaar, waardoor het cruciaal is om uw website gereed te hebben. Dit omvat e-mailpop-ups, pop-ups met exit-intentie en aftelpop-ups. 

Dit zijn betaalbare en gemakkelijke marketingopties die u kunnen helpen bij uw seizoenspromoties.

Eid Al-Fitr pop-upideeën

Hier zijn slechts enkele van de Eid Al-Fitr-pop-upsideeën om u op uw reis te helpen:

1. Uitverkooppop-ups die bezoekers naar uw Eid-verkooppagina leiden

Ongeacht de landingspagina's die mensen zien, kunt u verkooppop-ups gebruiken om bezoekers naar de Eid-verkooppagina te leiden, eventueel met bovenste en onderste balken. Dit is handig omdat ze weten dat je speciaal voor deze gelegenheid een specifieke ruimte hebt!

2. Videopop-ups om de sfeer van de vakantie een boost te geven

Iedereen houdt van een goede video. Dergelijke kunt u opnemen video pop-ups om te laten zien dat anderen feestvieren terwijl ze uw producten gebruiken. Het is een geweldige manier om de sfeer voor de feestdagen te promoten en tegelijkertijd uw merk onder de aandacht te brengen en te laten zien dat u erom geeft.

video pop-ups eid-seizoen

3. Couponpop-ups die in de tijd beperkt zijn

Couponpop-ups zijn een geweldige manier om conversies te zien. Als iemand geïnteresseerd is maar nog niet klaar is om te kopen, helpt een in de tijd beperkte korting hem/haar om de aankoop onmiddellijk te doen.

Ondertussen pop-ups met een afteltimer worden vaak gebruikt voor seizoensvakanties. U kunt exclusieve kortingen bieden die mensen niet in hun e-mails of online kunnen vinden. Op die manier worden ze gestimuleerd om te kopen!

popups couponcode pop-up eid-seizoen

4. Eid Mubarak pop-upgroet met productaanbevelingen

Vergeet niet om Eid Mubarak (gezegende groeten) aan te bieden op uw landingspagina's. Creëer die Eid Al-Fitr-pop-ups met productaanbevelingen om buzz te genereren en mensen op het goede spoor te krijgen om te kopen!

eid mubarak pop-ups verkoop hijab-kortingscampagne

5. E-mailaanmeldingen in ruil voor exclusieve Eid-deals

Breid uw e-maillijst uit en verbeter de segmentatie door bezoekers te verleiden met exclusieve kortingen en promoties in ruil voor hun e-mailadres. Genereer abonnementen via een e-mail pop-up met speciale Eid-deals en aanbiedingen.

6. Draai aan het wiel Pop-up voor een Eid-korting

Creëer een leuke, interactieve en Gegamificeerde pop-up met een draai aan het wiel functie waar klanten een Eid-korting of andere promotionele aanbiedingen kunnen winnen.

Draai aan het wiel pop-upvoorbeeld voor de feestdagen van Eid

Hoe u uw Eid Al-Fitr-pop-ups kunt maken met Poptin

U begrijpt nu dat deze feestdag cruciaal is voor uw bedrijf. Het is belangrijk om te leren hoe je Eid Al-Fitr-pop-uppop-ups kunt maken die indruk maken, en je kunt het doen met Poptin:

Je kunt deze video bekijken voor een meer visuele gids of verder lezen om de stappen te leren:

Stap een

Kies de pop-upsjabloon die u op uw Poptin-dashboard wilt gebruiken. Je kunt ook alles vanaf nul creëren. Heeft u nog geen account, meld u dan aan hier.

Stap twee

Vul de informatie in, zoals het domein (van uw site), Poptin-naam en status, en selecteer "Creëren."

Stap drie

Wijzig de informatie naar wens. U kunt de tekst bijwerken, verschillende knoppen kiezen en de achtergrondkleur en het ontwerp kiezen. Aangezien dit een slepen-en-neerzetten-editor, je kunt dingen verplaatsen, elementen toevoegen en nog veel meer. Werk het invoerveldgebied bij om andere vakken toe te voegen, zoals telefoonnummers, namen en meer. Herschik ze naar eigen wens.

Stap vier

Blader door de instellingenlijst naar integraties toevoegen zodat u e-mails met betrekking tot de pop-ups kunt verzenden. Er zijn ook geavanceerde instellingen beschikbaar. Speel met de opties om de perfecte pop-ups te maken!

Stap vijf

Klik op de knop "Volgende" om uw invoer toe te voegen triggers. Hier kunt u beslissen of het pop-ups met exit-intentie, on-click-displays en meer zijn.

Stap zes

Wijzig de datum of uren om ook de pop-ups weer te geven. Dit is ideaal voor Eid Al-Fitr-pop-ups omdat ze maar voor een specifieke tijd van het jaar gelden.

Stap zeven

Klik op de “Next” knop bovenaan de pagina en je hebt de Poptin. Nu kan je kopieer de code endd het op uw website.

U kunt controleren de gids hier voor meer inzichten!

verpakken

Je zou Eid Al-Fitr-pop-ups moeten gebruiken tijdens het Ramadan-seizoen. Er zijn veel manieren om dit te doen, en ze zijn allemaal nuttig. Kies de pop-ups die het beste aan uw behoeften voldoen of probeer ze allemaal. 

Vergeet niet om kortingsbonnen, afteltimers, video's en andere verkooppop-ups toe te voegen aan uw Eid-verkooppagina. Het is een geweldige manier om de verkoop en conversies te stimuleren!

Wil je nu je eerste Eid Al-Fitr-pop-ups maken? Meld u GRATIS aan bij Poptin!

En Verder?

Website-pop-ups zijn cruciaal voor uw online winkel. Er zijn echter verschillende marketingideeën beschikbaar. Overweeg het toevoegen van een nieuwsbrief om meer e-mailadressen te krijgen, update het ontwerp van uw startpagina om Eid Mubarak-groeten aan te bieden en voeg knoppen voor sociale media toe. 

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.