Home  /  AllesCRO  / E-mailpop-ups: 6 creatieve aanbiedingen die u kunt gebruiken om uw e-maillijst te laten groeien

E-mailpop-ups: 6 creatieve aanbiedingen die u kunt gebruiken om uw e-mail te laten groeien...

E-mailpop-ups: 6 creatieve aanbiedingen die u kunt gebruiken om uw e-maillijst te laten groeien

Pop-ups? Telkens wanneer u dit woord hoort, vraagt ​​u zich waarschijnlijk af: "Zijn ze nuttig?" of: “Zijn ze vervelend? Moet ik ze gebruiken voor mijn marketing en verkoop of niet?” 

Nou, ik stelde altijd dezelfde vragen totdat ik de mooie en creatieve pop-ups begon te krijgen met een aantrekkelijk aanbod en een geweldige kopie op het juiste moment toen ik ze nodig had.

Voor mij, gedragsgeactiveerde pop-ups die worden getoond op de juiste moment zijn uitstekend. Als het aanbod van de pop-up creatief is, kan het een mooie kers op de taart zijn voor uw websitebezoekers. 

Het antwoord op je vraag is dus: “Ja, ze zijn nuttig en ze kunnen zeker meer mensen bekeren, maar alleen als je ze op de juiste manier gebruikt.”

In dit artikel gaan we het volgende zien::

 • Er verschijnen dingen waar u rekening mee moet houden voordat u een e-mailbericht maakt
 • Een slecht voorbeeld van een e-mailpop-up die alles kan, behalve meer mensen converteren
 • Zes creatieve aanbiedingen en voorbeelden om u te helpen uw e-maillijst te laten groeien

Dingen waar u rekening mee moet houden voordat u een pop-up maakt:

Voordat u een e-mailpop-up maakt, moet u altijd rekening houden met het volgende:

 • Waarom laat u een pop-up zien en wat is uw doel daarmee?  
 • Wie is jouw ideale koperspersoon?
 • Waar moet u uw pop-up activeren? Is het alleen op blogs, homepages of andere pagina's?
 • De intentie van bezoekers begrijpen – Bloglezers zijn bijvoorbeeld mogelijk nog niet klaar om iets te kopen. Bied ze dus geen 15% korting aan als ze zich aanmelden. Op uw pagina's met 'hoge intentie', zoals het boeken van een demo, functies, gebruiksscenario's, product-/servicepagina's of andere pagina's met 'hoge intentie', kunt u echter een geweldige aanbieding aanbieden.
 • Bezoekersgedrag begrijpen – Zorg ervoor dat je niet meteen een pop-up laat zien zodra de bezoeker op jouw website terechtkomt. Gebruik verschillende soorten intentiegerelateerde triggers, zoals timing, scrollen, uitgangsintentie, En anderen. 
 • Uw exemplaar en aanbod – Het maakt een enorm verschil als uw verzoek uitstekend is op basis van de gebruikerscontext. Let ook op hoe het met je gaat het schrijven van uw exemplaar. Is het aantrekkelijk en intrigerend genoeg voor uw bezoekers? Begrijp de context van uw bezoeker. Bevindt deze zich bovenaan, in het midden of onderaan uw trechter? Als het onderaan staat, is het nog niet klaar om u aan te melden voor uw product. Het creëren van verschillende pop-ups voor verschillende bezoekerssegmenten zal u helpen de juiste hulp te bieden aan het voorbeeld bezoekers op het juiste moment. 

Wat zijn de vreselijke voorbeelden van pop-ups?

Er is niets beter dan leren van anderen' fouten. Daarom wil ik enkele van de slechte pop-upvoorbeelden die ik heb gevonden met jullie delen, evenals de redenen waarom ze slecht zijn. In Op deze manier kunt u begrijpen wat u niet moet doen.

Om het begrijpelijker te maken, zullen onze criteria voor slechte voorbeelden gebaseerd zijn op het volgende:

1 – Aanbieding

2 – Tekstschrijven

3 – Grafisch

4 – Context en timing 

5 – Intentie & bezoekersgedrag

Op basis daarvan geven we punten, zodat het duidelijker wordt. Ieder heeft 5 punten en in totaal 25.  

Pop-up # 1 – Groeihacks

Screen Shot op 2019 07-09-17.28.55

De bovenstaande pop-up verscheen op de blog van een groeigerelateerd SaaS-bedrijf.

Het klopt nog steeds dat ze zich op zijn minst richten groei mensen. En deze pop-up verscheen in de exit-intentie.

Wat is er niet goed aan?

 1. De kopie is zwak en biedt geen differentiatie om mijn e-mailadres op te geven. 
 2. Het aanbod is ook zwak; Ik zou gewoon naar hun blogs kunnen kijken en ze kunnen bekijken. Waarom moet ik mijn e-mailadres opgeven? Er is niets unieks aan het aanbod van deze website. 
 3. De graphics zijn zwak omdat de marketeer alleen een bestaande softwarepop-up heeft gebruikt en de kopie heeft gewijzigd. Er zat niet veel inspanning achter. 
 4. Context en timing: het was puur gebaseerd op de intentie om te vertrekken. Ik zou het geweldig hebben gevonden als de exit-intentie 15-30 seconden op mij had gewacht en mij vervolgens de pop-up had laten zien. De huidige exit-intentie toont u direct de pop-up, waar geen “tijd” voor nodig is. Ik zou mijn e-mailadres toch niet willen geven.
 5. Intentie en bezoekersgedrag: de pop-up bood in ieder geval de inhoud aan in plaats van om aanmelding te vragen. Dus, goed gedaan wat dat betreft.

Hier zijn mijn punten:

Kopieer: 2

Aanbieding: 2

Afbeeldingen: 0

Context: 2

Intentie: 4

Totaal aantal punten: 10

Nu we het over een slechte pop-up hadden. Laten we in creatieve pop-ups springen. 

6 creatieve aanbiedingen en voorbeelden om u te helpen uw e-maillijst te laten groeien

1 – Pop-up met eerlijkheid, creativiteit, en het menselijke element 

Screen Shot op 2019 07-09-17.43.27

Dit is veruit een van mijn favoriete pop-ups. Het heeft alles wat je nodig hebt om je er onmiddellijk op te abonneren. Ik ben dol op deze pop-up omdat er een menselijk element achter zit. Hier is een marketingmanager, Kristen LeFrance, die vertelt dat zij deze blog beheert en het idee van churn wil omdraaien en uitstekende inhoud heeft. Ze laat me ook uitkijken naar ‘woordspelingen en metaforen’, dus er zit ‘motivatie ingebouwd’. 

Ik hou ook van de foto met een vriendelijke glimlach en een geweldige CTA. Ze vraagt ​​niet om 'abonneren'. Ze vraagt ​​om haar bemanning te vergezellen op haar reis. 

De context was geweldig omdat deze alleen verschijnt als ik 90% scrol, en deze wordt alleen op de blogpagina weergegeven.

Omdat het alleen op de blogpagina staat en wordt gevraagd om je klantverloop te verbeteren, zou ik overwegen om me op haar nieuwsbrief te abonneren. Ik hou van de bedoeling daar. 

De CTA is verleidelijk om mee te doen.

Hier zijn mijn punten:

Kopieer: 5

Aanbieding: 5

Afbeeldingen: 5

Context: 5

Intentie: 5

Totaal aantal punten: 25

Protip. Voeg een klein menselijk element toe om opgemerkt te worden en authentiek te klinken. 

2 – De pop-up met de prijspagina

Screen Shot op 2019 07-09-17.53.06

Deze pop-up wordt door het team Notifia getoond op de prijspagina. De prijspagina is zeer bedoeld en moet met zorg worden behandeld. Op deze pagina kunt u een abonnement kiezen en korting krijgen als u een ‘jaarcontract’ koopt, wat fantastisch is haak.

Wanneer u pop-ups op de prijspagina maakt, moet u zich volledig concentreren op de behoeften van de bezoeker. Betaal ook niet veel aandacht voor de graphics – ze kunnen je geweldige aanbieding alleen maar verpesten. 

De kopie en het aanbod zijn redelijk; ze laten het voordeel zien terwijl ze nog steeds om een ​​upgrade vragen.

Omdat ik op de prijspagina ben, is deze op het juiste moment en bijgevoegd. Het krijgt meer punten voor context en intentie. 

Hier zijn mijn punten:

Kopieer: 3

Aanbieding: 4

Afbeeldingen: 3

Context: 4

Intentie: 4

Totaal aantal punten: 18

3 – De pop-up voor onmiddellijke aanbiedingen

Screen Shot op 2019 07-09-18.09.50

Ik bladerde door de e-commercewebsite van Frank + Oak en vond deze pop-up. Normaal gesproken wil e-commerce meer omzet genereren, en dit was geweldig voor het genereren van verkeer.

Het wordt voor elke nieuwe gebruiker aan de pagina toegevoegd. Ze geven je 15% korting als je je aanmeldt voor hun nieuwsbrief.

Hoewel De pop-upafbeeldingen zijn mooi zwak, het beeld erachter is fantastisch.

De context is geweldig omdat ik de nieuwe gebruiker ben, dus ze willen gewoon dat mijn e-mail mij nieuwe productcollecties stuurt.

Hier zijn mijn punten:

Kopieer: 3

Aanbieding: 4

Afbeeldingen: 2

Context: 4

Intentie: 4

Totaal aantal punten: 17

4 – De Exit Intent Free Course-pop-up

Screen Shot op 2019 07-09-18.13.42

Ik zou eerlijk zijn; I hou van copy-hackers' blogs. Het biedt gratis hulpmiddelen om uw copywritingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Waarom hou ik van deze pop-up? Het is gebaseerd op de intentie om te vertrekken. Hoewel het heeft niet op mij gewacht, het exemplaar is fantastisch.

Het aanbod is verbluffend. Gratis cursus met een duidelijke uitkomst die ik ga leren. Wat zou ik nog meer willen?

De graphics zijn adembenemend – zoals ik al zei, menselijke afbeeldingen werken altijd. Het straalt authenticiteit en echtheid uit. 

De CTA spreekt mijn taal. Wederom een ​​uitstekend exemplaar. 

Hier zijn mijn punten:

Kopieer: 5

Aanbieding: 5

Afbeeldingen: 4.5

Context: 3

Intentie: 4

Totaal aantal punten: 21.5

Wat zou beter kunnen? Als de exit-intentie de eerste 10-15 seconden zou kunnen wachten. Als de gebruiker na 2 seconden stuitert, slaat u deze waarschijnlijk toch niet op. 

5 – De interactieve gamified pop-ups 

Screen Shot op 2019 07-09-18.25.08

De digitale marketinggoeroe Neil Patel gebruikt deze pop-up op zijn website. Het is adembenemend. Interactief en speels tegelijk voor de bezoekers. (hoewel de pop-up vervelend is als ik vanaf verschillende IP's blijf bezoeken – kopieer niet al zijn strategieën als marketeer).

Als ze winnen, dan misschien nog beter. 

Afgezien van het interactieve gedeelte denk ik dat de kopie beter kan. 

Het werkt. Ik heb aan het einde ook mijn e-mailadres opgegeven.

De graphics zijn ook verbazingwekkend. 

De aanbiedingen zijn geweldig. Als iemand wint, krijgt hij misschien zijn volledige geld SEO audit of teamgesprek gratis. 

Wat ik niet leuk vond, was dat het onmiddellijk verschijnt, en ik denk dat je de pop-ups niet meteen moet laten zien, maar eerst moet wachten tot de gebruiker de site ervaart. Kortom, het verstoort de ervaring van een gebruiker en krijgt dieptepunten in context en intentie. 

Hier zijn mijn punten:

Kopieer: 3

Aanbieding: 5

Afbeeldingen: 4.5

Context: 2 

Intentie: 1

Totaal aantal punten: 15.5

6 – De interactieve quizpop-up

Screen Shot op 2019 07-09-18.56.56

De interactieve quizpop-ups bieden u meestal nuttige inhoud en waarde toevoegen; in terug, jij verzamelt de e-mails.

Ik ben dol op deze quizpop-up omdat deze is geïntegreerd in de blog over het gratis proefversie versus freemium-prijsmodel. Dus, de context is terecht gesteld


Grafisch is het niet aantrekkelijk, maar de tekst dwingt je om uit te zoeken wat voor jou een goede oplossing is.

De graphics zijn verbeterd dankzij de getuigenis en wat het vertrouwen weer vergroot.

Hier zijn mijn punten:

Kopieer: 4

Aanbieding: 5

Afbeeldingen: 4

Context: 4

Intentie: 5

Totaal aantal punten: 22

Protip: Gebruik dit op de startpagina van uw website in de voettekst om de betrokkenheid te vergroten.

ik hoop de bovenstaande creatieve pop-ups helpen je om je te laten groeien e-mail lijst. 

Key afhaalrestaurants

Dit zijn de belangrijkste conclusies uit dit artikel. Ze zijn uw go-to's als u uw e-maillijst wilt laten groeien en meer mensen wilt converteren.

 • Pop-ups moeten door gedrag en context worden geactiveerd op het juiste moment getoond.
 • Gebruik menselijke beelden om het vertrouwen te vergroten.
 • Gebruik interactieve inhoud om de betrokkenheid van websitebezoekers te vergroten.
 • Focus op de copywriting en het aanbod. Maak uw aanbod echt waardevol, zodat bezoekers kan de waarde krijgen in ruil voor zijn/haar e-mailadres.
 • Probeer pop-ups visueel aantrekkelijk te maken. 

Dus, welke ga je implementeren om je e-maillijst te laten groeien?

Wilt u uw e-mailpop-up maken? Meld u gratis aan bij Poptin en maak binnen enkele seconden fantastische e-mailpop-ups!

Aazar Ali Shad is een ondernemer, groeimarketeer (geen hacker) en een doorgewinterde SaaS-man. Hij houdt ervan om inhoud te schrijven en wat hij heeft geleerd met de wereld te delen. Je kunt hem volgen op Twitter @aazarshad of aazarshad.com