Home  /  AllesCRMemail marketing  / 5 beste Emma-alternatieven om u geld en tijd te besparen

5 beste Emma-alternatieven om u geld en tijd te besparen

Emma alternatieven

Als bedrijfseigenaar of maker van inhoud moet u e-mails naar potentiële klanten sturen. Hierdoor kun je contact met ze maken en begrijpen wat ze van je nodig hebben. Het is onmogelijk om dit alleen te doen, en veel mensen besteden talloze uren aan het verzenden van e-mails, op alle uren van de dag, voordat ze over ESP's leren.

Automatisering is essentieel, en u kunt dit doen met een e-mailmarketingprovider. Toch zijn er veel opties beschikbaar, waardoor het moeilijk is om te beslissen. We gaan naar Emma kijken en alternatieven aanbieden die misschien meer tijd en geld kunnen besparen.

Wat biedt Emma?

Emma gebruikt een atypische focus in tegenstelling tot andere ESP's. Het product is eenvoudig in gebruik en heeft een team van medewerkers die u graag willen helpen.

Een geweldige klantondersteuningservaring heeft echter een aantal nadelen.

Waarom mensen overstappen van Emma

Emma is behoorlijk duur in vergelijking met andere ESP's, zelfs met het basisabonnement. Het enige probleem dat we hebben is dat je een contract voor een jaar moet afsluiten en daar niet uit kunt komen. Bovendien zijn er problemen waarmee u te maken krijgt, wat tot frustratie en stress leidt.

Emma-alternatieven

 1. Mad Mimi

Mad Mimi is een nieuwer e-mailmarketingplatform, maar je kunt er wel verschillende nieuwsbriefcampagnes mee volgen en maken. Het bedrijf beweert dat het zijn klanten helpt meer dan 40 miljoen e-mails over de hele wereld te verzenden. Hoewel Mad Mimi begon als een muziekbedrijf, kon het geen geschikte e-mailmarketingservice vinden, dus besloot het over te schakelen.

Mad Mimi Welkom

Voordelen

We vinden het leuk dat de interface van Mad Mimi schoon is en een meer doordachte aanpak gebruikt. De lay-outs zijn niet overdreven, rommelig of verouderd. Bovendien is de hele site gestroomlijnd, zodat u gemakkelijker uw e-mails kunt maken. Vervolgens kunt u uw favoriete stijlen opslaan en klonen zodat u ze steeds opnieuw kunt gebruiken!

Mad Mimi-functies

U heeft toegang tot lijstbeheerfuncties, waardoor u meerdere vermeldingen en segmentaties kunt hebben. Bovendien kunt u altijd de voortgang van uw campagne volgen en rapporten genereren om een ​​beter beeld te krijgen van wat er aan de hand is.

Voors:

 • Autoresponders beschikbaar
 • Eenvoudig te gebruiken sjablonen
 • Infuuscampagne aangeboden

nadelen:

 • Minder functies beschikbaar
 • Meer beperkte functionaliteit
 • Geen gedragsautomatisering

Prijzen

Mad Mimi-prijzen

Met het basisabonnement krijg je 500 contacten voor $ 10 per maand. Alle e-mails worden op de traditionele snelheid verzonden, maar u kunt onbeperkt e-mails verzenden en beschikt over een oneindige opslagcapaciteit.

Dan heb je Pro, dat twee keer zo snel e-mails verzendt en 10,000 contacten biedt voor $ 42 per maand.

Zilver kost $199 per maand en geeft je de mogelijkheid om 50,000 contacten te hebben. E-mails worden hier ook ongeveer drie keer sneller verzonden.

Op Gold-niveau geeft u $ 1049 per maand uit, heeft u 350,000 contacten en verzendt u meer dan 3 miljoen e-mails per maand met vier keer de normale snelheid.

Voor wie is het?

Terwijl Mad Mimi zichzelf op de markt brengt voor grote bedrijven, denken wij dat dit het beste werkt voor startende bedrijven en kleine bedrijven. Op dezelfde manier kunnen middelgrote bedrijven hiervan profiteren als ze geen geavanceerde ontwerpen en lijsten nodig hebben.

 1. Stuurloop

Als u aanpasbare automatisering van uw e-mailserviceprovider nodig heeft, overweeg dan Sendloop. Je hebt toegang tot veel integraties en plug-ins.

Sendloop Welkom

Bovendien zijn er geavanceerde tools die helpen bij elk type campagne. Hoewel deze kanshebber vrij nieuw is, is hij nog steeds populair en beschikt hij over de functies waar je naar verlangt.

Voordelen

Wanneer je kies Sendloop, beschikt u over verschillende manieren om uw doelgroepen te targeten. We houden van de e-mailslicer, de drag-and-drop-editor en de mogelijkheid om toegang te krijgen tot meer dan 80 e-mailsjablonen.

Ben jij technisch onderlegd? De meeste mensen zijn dat niet, wat hen beperkt in wat ze met de ESP kunnen doen. Sendloop maakt het echter gemakkelijk om e-mails te maken, zelfs als u de HTML-editor gebruikt. De sjablonen kunnen worden aangepast en gewijzigd, en ze zijn allemaal responsief.

Emma alternatieven

Het delen van sociale media en transactionele e-mails zijn beschikbaar. Bovendien kunt u Facebook-advertenties gebruiken. Als dat nog niet genoeg is, maakt de importoptie voor snelle abonnees het gemakkelijker om informatie in te voeren en te verzamelen.

We vinden het leuk dat je vooraf gemaakte sjablonen kunt gebruiken. Typ gewoon wat je nodig hebt in de vakken en verstuur ze. Wie iets meer nodig heeft, kan automatisering in zijn voordeel gebruiken.

U verzendt de berichten precies op het juiste moment naar de ontvanger. Target de mensen die hun winkelwagentje verlaten of herinner mensen aan specifieke productverkopen die ze in het verleden hebben gekocht. Deze dingen zijn allemaal beschikbaar met Sendloop.

Voors:

 • Richt u op de juiste doelgroep
 • Betrouwbaar
 • Kostenflexibiliteit
 • Eenvoudig te gebruiken interface

nadelen:

 • Enkele bugs
 • Vereist betere integraties
 • Basisrapportagefuncties en automatisering

Prijzen

Er zijn twee plannen beschikbaar bij Sendloop, en ze zijn allebei gemakkelijk te begrijpen. Het wordt uitgesplitst naar hoe vaak u e-mails verzendt. Hoe dan ook, u krijgt alle beschikbare functies.

Sendloop-prijzen

Degenen die regelmatig e-mails verzenden, kunnen verwachten $ 9 te betalen. U ontvangt onbeperkt e-mails en kunt kiezen hoe vaak u deze wilt verzenden. Deze prijs is voor 500 abonnees en de prijs gaat omhoog naarmate je meer contacten krijgt.

Als u slechts af en toe e-mails verzendt, worden er kosten in rekening gebracht per 1,000 e-mails en betaalt u $ 10 als u dat doel bereikt.

Voor wie is het?

Sendloop is geschikt voor een verscheidenheid aan mensen. E-commercebedrijven merken dat het voor hen werkt (transactionele e-mails), maar het richt zich vooral op digitale diensten (makers van inhoud, marketeers en dergelijke).

 1. Smoove

Wilt u uw connecties met huidige klanten behouden en cultiveren en groeien om uw potentiële klanten te helpen? Dan is Smoove wellicht iets voor u. Deze SAAS ESP biedt verschillende gerichte marketingmogelijkheden die u helpen effectiever en relevanter te zijn in uw branche.

Smove Welkom

Voordelen

Er zijn talloze functies beschikbaar als je Smoove gebruikt. Bij elke ESP is e-mailmarketing essentieel en je hebt niet veel ervaring nodig om mooie en op maat gemaakte e-mails te maken. Gegevensstatistieken, mobiele responsiviteit en A/B-testen zijn allemaal inbegrepen. Bovendien is de optie voor lijstbeheer fantastisch en krijg je slimme ontwerpen op basis van vooraf gemaakte sjablonen.

Smoove-functies

U heeft de mogelijkheid om automatische berichten op het juiste moment te verzenden. Bovendien werkt de drag-and-drop-editor goed. Alles is gericht op uw specifieke behoeften voor elk e-mail campagne. Dit zorgt ervoor dat u relevante e-mails naar de juiste mensen verzendt.

Er zijn ook geautomatiseerde reacties beschikbaar, zodat u snel kunt reageren wanneer een klant deze opent.

Veel bedrijven maken veelvuldig gebruik van landingspagina's. Met Smoove kunt u uw huidige tools verbinden via integratie. Er zijn ook aanpasbare webformulieren beschikbaar waarmee gegevens snel worden vastgelegd.

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Druppelcampagnes
 • Segmentatie

nadelen:

 • Geen tracking voor websitebezoekers
 • Weinig verkoopintelligentie
 • Geen sociale marketing

Prijzen

Er is een forever-free abonnement beschikbaar bij Smoove. Het is mogelijk om elke dag 2,000 e-mails te verzenden en 200 contacten te hebben. Hiermee krijgt u realtime analyses, slimme segmentatie, e-mailcampagnes en A/B-testen. Er zijn nog enkele andere functies opgenomen om u te helpen beslissen of dit de juiste ESP voor u is.

Smoove-prijzen

Degenen met maximaal 500 contacten kunnen $ 15 per maand betalen, en u mag onbeperkt e-mails verzenden. Alles uit de gratis versie is inbegrepen. Zapier-integraties, mobiele wizards en landingspagina's zijn ook beschikbaar. Je betaalt dan $ 15 extra als je nog eens 500 contacten krijgt.

Voor wie is het?

Smoove is voornamelijk ontworpen voor bloggers, SAAS-bedrijven, startende bedrijven en zelfstandigen.

 1. Mailjet

Mailjet bestaat pas 10 jaar en werd opgericht in 2010. Verschillende bedrijven kiezen ervoor omdat het betaalbaar is en klanten samenwerkingstools biedt op duurdere niveaus. De meeste platforms bied dit momenteel niet aan.

Mailjet Welkom

Voordelen

Degenen die een speciale werkruimte voor hun team willen, zullen Mailjet zeker waarderen. Hiermee kunt u rollen en machtigingen wijzigen om te bepalen waartoe elke persoon toegang heeft. Hiermee werkt de hele groep in realtime aan het ontwerp van de e-mail. Dit kan de tijd verkorten die nodig is om de taak te voltooien en de stress voor alle betrokkenen verminderen.

Mailjet-functies

Er zijn talloze e-mailsjablonen beschikbaar in de galerij, maar degenen die ze helemaal opnieuw willen maken, kunnen de editor voor slepen en neerzetten gebruiken. Het maakt niet uit welk apparaat uw klanten gebruiken om toegang te krijgen tot de e-mails, want ze worden allemaal correct weergegeven. We vinden het leuk dat je ook transactionele e-mails kunt maken en verzenden.

Voors:

 • Lage prijzen
 • Hoge leverbaarheidsbeoordelingen
 • Multi-user samenwerking
 • Makkelijk te gebruiken

nadelen:

 • Niet gebruiksvriendelijk wat betreft lijstbeheer
 • Zeer beperkte automatisering
 • Beperkte segmentatie

Prijzen

Mailjet-prijzen

Het kan ingewikkeld lijken om in eerste instantie de juiste prijs te krijgen. De voor altijd gratis versie geeft je de mogelijkheid om 6,000 e-mails per maand en 200 per dag te verzenden. U betaalt op basis van het aantal e-mails in plaats van het aantal contacten dat u heeft. Dit plan biedt ook verschillende API's, een e-maileditor, geavanceerde statistieken en een onbeperkt aantal abonnees.

Het basisabonnement is het volgende en heeft geen verzendlimiet, terwijl u wel 30,000 e-mails per maand kunt verzenden. Het kost $ 9.65 en biedt de functies van de forever free-versie, evenals online ondersteuning. Bovendien bent u niet verplicht om het Mailjet-logo op alle e-mails die u verzendt te laten staan.

Premium is het volgende abonnement en het kost $ 20.95 per maand om 30,000 e-mails te verzenden. Alles van Basic is beschikbaar, maar je hebt ook segmentatie, samenwerking tussen meerdere gebruikers, marketingautomatisering en A/B-testen.

Als u 900,000 of meer e-mails per maand verstuurt, is Enterprise de beste keuze en vereist een aangepaste prijs. Elke functie van Mailjet is beschikbaar, inclusief migratieservices en meer.

Voor wie is het?

Bedrijven die vaak samenwerken op het gebied van e-mailcreatie zullen Mailjet zeker waarderen. Met verschillende integraties kunnen e-commercesites en middelgrote bedrijven het nuttig vinden. Als u echter geavanceerde segmentatie en automatisering nodig heeft, is dit misschien niet ideaal.

 1. ActieveTrail

ActiveTrail is een zeer intuïtief e-mailmarketingplatform ontworpen voor digitale marketeers. U kunt eenvoudig sms-berichten verzenden, e-mails automatiseren, online enquêtes maken en meer. Het biedt uitgebreide services en functies, die we nu gaan bespreken.

ActiveTrail Welkom

Voordelen

De meeste ESP's bevatten geen CRM-systeem, maar deze wel. Hier kunt u nieuwe aanmeldingsformulieren maken, groepen maken/beheren, de importgeschiedenis bekijken en groepslijsten bewerken. Het is ook mogelijk om nieuwe contacten toe te voegen, filters toe te voegen, aangepaste velden aan te maken en naar contacten te zoeken.

Marketingautomatisering is essentieel zodat u met uw klanten kunt communiceren. Je hebt minder te maken met herhaling. Met negen sjablonen kunt u rekening houden met veel van de meest voorkomende triggers waarbij u iemand wilt e-mailen.

ActiveTrail-functies

We vinden het leuk dat je enquêtes kunt maken, wat niet altijd mogelijk is vanuit een ESP. Leer meer over de klanten en demografische gegevens door een professionele enquête te ontwerpen en deze op uw website te publiceren. Selecteer gewoon de vragen en vul de details in.

Hier zijn ook sms-campagnes beschikbaar, waarmee u contacten kunt sms'en. Dit geeft u nog een manier om met abonnees te communiceren.

Voors:

 • Bevaarbaar en betaalbaar
 • Diverse optimalisatie- en testfuncties
 • Relevante integraties

nadelen:

 • Moet een API gebruiken voor e-commerceworkflows
 • Geen 24/7 ondersteuning
 • Geen hulp om verbinding te maken met externe API's en te controleren op bugs

Prijzen

ActiveTrail biedt drie tariefplannen om aan ieders behoeften te voldoen. Basic kost $ 9 per maand voor 500 contacten en omvat Zapier-integratie, A/B-testen, API-integratie, enquêtes, rapportage/analyse, automatisering, landingspagina's en nog veel meer.

ActiveTrail-prijzen

Vervolgens heb je Plus, wat $ 14 per maand kost voor 500 contacten. U heeft toegang tot de basisfuncties, evenals tot verbeterde beveiligingsopties en voorspellende AI-levering. Het is ook mogelijk om 10 gebruikers te hebben.

Het Premium-abonnement kost $ 351 per maand voor 500 contacten. U krijgt alle beschikbare functies, inclusief een onbeperkt aantal gebruikers, een toegewijde accountmanager, prioriteitsondersteuning en nog veel meer.

Voor wie is het?

ActiveTrail is in de eerste plaats ontworpen voor digitale marketingprofessionals. De grootste reden om het te gebruiken is vanwege de getimede e-mailbezorging, waardoor de e-mail automatisch op het beste tijdstip wordt verzonden.

 Conclusie

Hoewel Emma een opkomende ESP is, denken we niet dat deze geschikt is voor de meeste ondernemers en digitale marketeers. Hoewel het gestroomlijnd en gemakkelijk te gebruiken is, zijn er problemen, zeer weinig integraties en kost het veel.

In plaats daarvan zou je misschien een van de vijf Emma-alternatieven kunnen overwegen die we hebben beoordeeld. Ze hebben allemaal goede en slechte punten, maar het is nu mogelijk om ze allemaal met elkaar te vergelijken om degene te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Wanneer u op zoek bent naar een e-mailmarketingprovider, zorg er dan voor dat u nadenkt over de toekomst en wat u dan nodig heeft. Op die manier beschikt u over een ESP die met u meegroeit naarmate u het bedrijf uitbreidt of meer abonnees heeft.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.