Home  /  Allesemail marketing  / Exponea-alternatieven: laat uw e-mailmarketingverkopen exponentieel groeien

Exponea-alternatieven: laat uw e-mailmarketingverkopen exponentieel groeien

E-mailmarketingsoftware is essentieel voor elk bedrijf en creatievelingen overal ter wereld. Als u met uw abonnees of klanten wilt praten, moet u het grootste deel van het proces automatiseren en unieke e-mails maken.

Met e-mailmarketing van Exponea kunt u e-mails versturen die elke klant aanspreken. Op die manier onderscheidt uw merk zich van de massa. De prijs is veel hoger, dus het is misschien niet de juiste keuze voor u.

Onderstaande Exponea-alternatieven zijn wellicht een betere optie. We kunnen ze allemaal doornemen en u de informatie geven die nodig is om ze te vergelijken.

1.SendGrid

U kunt SendGrid waarderen vanwege de personalisatie- en analysefuncties. We zijn van mening dat het gemakkelijk te gebruiken is, hoewel de navigatie niet de beste is.

SendGrid Welkom

Voordelen

Uiteindelijk richt SendGrid zich meer op afleverbaarheid, zodat uw e-mails in de inbox terechtkomen in plaats van in de spammap. Deze e-mailmarketingsoftware is gericht op automatisering en klantbetrokkenheid. Wij vinden echter dat dit een beetje tekort schiet.

SendGrid-functies

Voors:

 • Kan elke e-mail personaliseren
 • Geavanceerde deliverability-functionaliteit
 • Uitstekende analyses

nadelen:

 • Geen segmentatieopties
 • Gewoon standaard autoresponders

Prijzen

SendGrid biedt een voor altijd gratis account waarmee u 6,000 e-mails per maand kunt verzenden en 2,000 contacten kunt hebben. Hiermee krijg je automatisering, één teamgenoot, één aanmeldingsformulier, drie testcredits en segmentatie.

Basic begint bij $ 15 per maand voor 5,000 contacten en 15,000 e-mails per maand. Je krijgt dezelfde voordelen als bij het gratis account, behalve dat er geen automatisering is. Er zijn tien testcredits en vijf aanmeldingsformulieren.

Geavanceerd kost $ 60 per maand voor 10,000 contacten en 50,000 e-mails per maand. Je krijgt er een speciaal IP-adres, automatisering, 1,000 teamgenoten en 15 aanmeldingsformulieren bij. Er zijn ook 60 testcredits, segmentatie, A/B-testen en meer.

SendGrid-prijzen

Voor wie is dit?

Wij twijfelen er niet aan dat SendGrid uitstekende deliverability-functionaliteit biedt. Het is echter geen algemene optie voor e-mailmarketing, omdat het op veel gebieden ontbreekt dan andere Exponea-alternatieven.

Goed gelezen: 7 SendGrid-alternatieven die u zullen aanmoedigen om over te stappen

2. Benchmark e-mail

Degenen die de voorkeur geven aan goed ontworpen e-mailmarketingsoftware zullen dit zeker waarderen Benchmark E-mail. Dankzij de stapsgewijze benadering van complexe functies is het uitstekend geschikt voor iedereen.

Benchmark-e-mail Welkom

Voordelen

Wij zijn van mening dat Benchmark Email een geweldige e-mailmarketingtool is. U kunt snel aan de slag en u hoeft geen lange tijd te trainen of de opties aan te passen.

Wij zijn echter van mening dat andere Exponea-alternatieven wellicht het beste zijn als u segmentatie nodig heeft en de marketingcampagne wilt afstemmen op uw behoeften. Toch zijn er genoeg geweldige functies om van te houden.

Benchmark-e-mailfuncties

Voors:

 • Intuïtieve interface
 • Goed georganiseerd
 • Live chat Beschikbaar

nadelen:

 • Basislandingspagina's en aanmeldingsformulieren
 • Geen segmentatie

Prijzen

Met Benchmark Email is er een voor altijd gratis abonnement. U kunt 250 e-mails per maand verzenden en toegang krijgen tot basismarketing, basisrapporten, eenvoudige leads en eenvoudige marketingautomatisering.

Pro is de beste waarde voor $ 13 per maand. Hiermee kunt u onbeperkt e-mails verzenden, beschikken over geavanceerde rapportage, geavanceerde leads en professionele automatiseringen.

Enterprise is een prijs op maat op basis van uw specifieke behoeften. U krijgt alle voordelen, waaronder prioritaire ondersteuning, white-labeling voor e-mail en een speciaal IP-adres.

Benchmark E-mailprijzen

Voor wie is dit?

Uiteindelijk zijn wij van mening dat Benchmark Email uitstekend is voor onervaren marketeers, omdat het het proces eenvoudig maakt. Het is echter mogelijk niet geschikt voor grote bedrijven met talloze contactlijsten.

Goed gelezen: Beste benchmarkalternatieven voor kleine bedrijven

3. Verzendfox

Sendfox is een e-mailmarketingplatform dat het eenvoudiger maakt om automatisch aangepaste e-mails naar de juiste abonnees te sturen. In zekere zin kunt u uw doelgroep bereiken en uw inhoud promoten.

Sendfox Welkom

Voordelen

Met Sendfox kunt u eenvoudig uw lijst met abonnees laten groeien en uitstekende inhoud creëren. U krijgt geen e-maileditor zoals bij sommige van de Exponea-alternatieven. Er is echter een WYSIWYG-editor en u kunt vanuit andere bronnen kopiëren en plakken.

Sendfox-functies

Voors:

 • Eenvoudige interface
 • Onderdeel van de SUMO-groep
 • Automatisering inbegrepen

nadelen:

 • Heeft meer e-mailsjablonen nodig
 • Moet e-mails plannen voor later (geen optie voor direct verzenden)

Prijzen

Met Sendfox is er een voor altijd gratis abonnement. U kunt 1,000 contacten hebben en de verzendingen worden 'gethrottled'. Ze verzenden ook tegen het normale tarief en je krijgt geen HTML-editor. Bovendien is er veel Sendfox-branding.

Voor het Lifetime Plan is een eenmalige betaling van $ 49 vereist. U krijgt onbeperkt verzenden, 5,000 contacten en een betere afzender. Er is ook minder branding.

Je hebt ook de Empire Add-On. U moet het Lifetime Plan hebben en ook $ 18 per maand betalen. Er is geen Sendfox-branding en u heeft toegang tot de HTML-editor.

Sendfox-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Sendfox in de eerste plaats is ontworpen voor makers van inhoud en marketeers.

4. MailerLite

Degenen die een solide e-mailmarketingtool willen en zich niet druk maken om uiterlijk, moeten MailerLite kiezen. Het is ideaal om snel aan de slag te gaan, maar er is een verwarrend goedkeuringsproces voordat u kunt beginnen.

Mailerlite Welkom

Voordelen

Met MailerLite kunt u verschillende campagnes maken. Bovendien is er een stapsgewijze aanpak die geliefd is bij beginners. 

Er wordt ook sterk ingezet op automatisering. Op die manier kunt u lijsten segmenteren en de juiste doelgroep targeten.

Mailerlite-functies

Voors:

 • Granulaire segmentatie
 • Uitleg van één zin in de editor
 • Goed georganiseerde navigatie

nadelen:

 • Weinig e-mailsjablonen
 • Verouderde interface
 • Verwarrende goedkeuringsprocessen

Prijzen

We houden van het prijsplan van MailerLite. Het is gebaseerd op het aantal abonnees en je krijgt altijd alle functies.

Prijzen zijn als volgt:

 • Gratis voor 1,000 abonnees en 12,000 e-mails per maand
 • $ 10 voor 1,000 abonnees en onbeperkte e-mails
 • $ 15 voor 2,500 abonnees en onbeperkte e-mails
 • $ 30 voor 5,000 abonnees en onbeperkte e-mails
 • $ 50 voor 10,000 abonnees en onbeperkte e-mails

Mailerlite-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat MailerLite ideaal is voor beginners die nog geen e-mailmarketingsoftware hebben gebruikt, maar toch geavanceerde functies nodig hebben.

Goed gelezen: 5 Mailerlite-alternatieven die elke marketeer zullen verrassen

5. AWeber

Iedereen kan AWeber waarderen. Het is een bekende e-mailmarketingsoftware. Bovendien is het gemakkelijk te gebruiken, solide en betaalbaar. Ook als je niet veel tijd of geld hebt, kun je het voldoende benutten.

AWeber Welkom

Voordelen

Wij zijn van mening dat AWeber veel uitstekende functies heeft. Deze omvatten A/B-testen, segmentatie, het maken van landingspagina's en dynamische inhoud. 

Geen van deze onderscheidt zich echter echt van de rest van de Exponea-alternatieven. Bovendien is navigatie soms moeilijk, waardoor u geweldige functies mist omdat u ze niet kunt vinden.

AWeber-functies

Voors:

 • Contactbeheer
 • Geavanceerde analyses
 • Automatiseringsbouwer

nadelen:

 • Basis e-mailbouwer
 • Geen e-mailvoorbeeld

Prijzen

De prijzen van AWeber zijn vrij eenvoudig. Er is een forever-free versie voor 500 abonnees. U krijgt wat u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien.

Pro kost $ 19 per maand voor 500 abonnees. Met deze optie krijgt u alle functies.

AWeber-prijzen

Voor wie is dit?

Wij geloven dat AWeber geschikt is voor onervaren marketeers. Bovendien heeft het geavanceerde functies voor de grotere bedrijven die gerichte campagnes moeten maken.

Goed gelezen: Hoe u AWeber-pop-ups kunt maken om snel meer leads te genereren

6. Verzendbaan

Sendlane is een geweldig e-mailautomatiseringsplatform. U gaat zich concentreren op uw klanten en waar ze zich in de verkooptrechter bevinden. We vinden het leuk dat het gemakkelijk te gebruiken is en tegelijkertijd veel functies biedt.

Sendlane Welkom

Voordelen

Je krijgt talloze geweldige functies van Sendlane. De bovenste optie is de editor voor slepen en neerzetten. Plaats de afbeelding of tekst gewoon waar u hem wilt hebben, en u bent klaar. Het enige voorbehoud is dat er geen sjablonen zijn.

Je zult de geavanceerde automatiseringen die beschikbaar zijn via deze e-mailmarketingsoftware leuk vinden. Creëer workflows om de trechter en het gedrag aan te passen op basis van wat de abonnee doet!

Sendlane-functies

Voors:

 • Geavanceerde workflows
 • Vlotte e-mail- en landingspagina-editors
 • Modern, intuïtief ontwerp

nadelen:

 • Duurder dan andere Exponea-alternatieven
 • Weinig integraties

Prijzen

Met Sendlane kan de prijsstructuur een beetje verwarrend zijn. Het Starterpakket staat onderaan de pagina, maar is wellicht de beste optie. Het is een eenmalige betaling van $ 497, en je krijgt zes maanden Growth-lidmaatschap. Hiermee heb je meer training.

Groei kost $ 99 per maand voor 5,000 contacten. Je krijgt alle functies, maar er is ook onboarding-ondersteuning.

Professional kost $ 249 per maand voor 10,000 contacten. U krijgt onbeperkte tegoeden voor verzending en onbeperkte CPM-overschrijding. Bovendien is er een toegewijde succesmanager, onboarding met witte handschoenen en meer.

Sendlane-prijzen

Voor wie is dit?

Uiteindelijk zijn we van mening dat Sendlane ideaal is voor digitale marketeers. Het bevat geen onnodige functies of een gedateerde interface, dus het kan geschikt voor u zijn.

7. Zoho-campagnes

Zoho Campaigns ervaart een meevaller. Het onderging een paar jaar geleden een dramatisch herontwerp, dus het daagt de zwaargewichten in de industrie uit. Laten we er meer over leren.

Zoho-campagnes Welkom

Voordelen

Wat e-mailmarketingsoftware betreft, was Zoho Campaigns niet altijd een goede keuze. Het heeft echter een volledig nieuw ontwerp ondergaan om nog beter te zijn en te vergelijken met andere topopties.

Als u Exponea-alternatieven hoopt te vinden, is dit de juiste keuze. Het is gebruiksvriendelijk, heeft ingewikkelde workflows en beschikt over e-mailsjablonen en een editor voor slepen en neerzetten.

Functies van Zoho Campaigns

Voors:

 • Beheer in CRM-stijl
 • Georganiseerde rapporten
 • Intuïtieve e-maileditor

nadelen:

 • Geen omzetanalyse
 • Fouten in de workflow

Prijzen

Je zult Zoho Campaigns leuk vinden omdat het goedkoop is. Het op e-mail gebaseerde abonnement kost slechts $ 2 per maand (jaarlijks gefactureerd). U kunt 250 contacten hebben en 500 e-mails verzenden. Hiermee krijg je geavanceerde segmentatie, A/B-testen, een drag-and-drop-editor en nog veel meer.

Het op abonnees gebaseerde abonnement kost $ 4 per maand (jaarlijks gefactureerd). U kunt 500 abonnees hebben en onbeperkt e-mails verzenden. Hiermee krijgt u alle voordelen van het op e-mail gebaseerde abonnement, maar er zijn ook autoresponders, workflows, batchverzending, e-mailpeilingen en meer.

Er is ook een optie voor betalen per e-mailcredits voor $ 6. U krijgt 250 credits om indien nodig e-mails te verzenden. Hiermee krijg je personalisatie, vooraf ontworpen sjablonen, A/B-testen en de drag-and-drop-editor.

Prijzen voor Zoho-campagnes

Voor wie is dit?

Uiteindelijk zijn wij van mening dat Zoho Campaigns een reeks producten is die zijn ontworpen voor kleine bedrijven. Het is echter ook schaalbaar voor grote bedrijven.

8. lakmoes

Litmus is een uitstekende e-mailmarketingtool om uw e-mailcampagnes te maken. Het richt zich op testen en volgen om efficiënter te zijn en meer omzet te genereren. 

Lakmoes Welkom

Voordelen

We vinden het leuk dat er een drag-and-drop-editor is, zodat teams snel e-mails kunnen maken. Bovendien zijn er veel sjablonen beschikbaar in de galerij.

Het is ook mogelijk om tegelijkertijd een voorbeeld van het uiterlijk van de e-mails in mobiel en desktopformaat te bekijken. Dit zorgt ervoor dat uw e-mails mobiel responsief zijn.

Lakmoes-functies

Voors:

 • Betrokkenheidssamenvatting verstrekt
 • Makkelijk te gebruiken
 • Testen met één klik

nadelen:

 • Niet genoeg functies voor projectbeheer
 • Langzaam om te laden

Prijzen

Met Litmus zijn er drie tariefplannen. Litmus Basic kost $ 99 per maand. U krijgt één gebruiker met een onbeperkt aantal alleen-lezen-accounts. Bovendien beschikt u over de basisfuncties en 1,000 e-mailvoorbeelden.

Litmus Plus kost $ 199 per maand voor vijf gebruikers en 2,000 e-mailvoorbeelden. Je krijgt alle andere voordelen van Litmus Basic. U kunt echter ook codes testen, spamtesten vóór verzending uitvoeren en meer.

Enterprise is een prijs op maat en inclusief recyclingbeoordelingen. U kunt taken en merkinstellingen standaardiseren en uw marketinginspanningen verbeteren.

Lakmoes prijzen

Voor wie is dit?

Met de prijzen is Litmus het beste voor grote bedrijven met een hoog e-mailmarketingbudget. Het mist echter ook enkele functies, waardoor aan complexe e-mailbehoeften niet kan worden voldaan.

9. Pinpointen

Pinpointe is uitstekende e-mailmarketingsoftware die gemakkelijk te gebruiken is. Het zal uw e-mailmarketingbehoeften vereenvoudigen en is voor de meeste mensen geschikt.

Pinpoint Welkom

Voordelen

Met Pinpointe kunt u eenvoudig een e-mailontwerp maken. Je krijgt de WYSIWYG-editor en kunt verbluffende e-mails maken zonder codeerkennis. Bovendien zijn er talloze gratis sjablonen om te gebruiken.

Je zult de drag-and-drop-editor ook leuk vinden. Het is sneller om e-mails af te ronden en te laten verzenden.

Er zijn zelfs autoresponders. U kunt druppel-e-mails maken die worden geactiveerd wanneer een bepaalde gebeurtenis plaatsvindt. Bovendien kunt u een e-mailreeks maken die automatisch op het juiste moment wordt verzonden.

Pinpointe-functies

Voors:

 • Goede e-mailbezorgbaarheid
 • Geavanceerde statistieken en tracking
 • Snelle ondersteuning

nadelen:

 • Geen gratis account
 • Meer sjablonen nodig

Prijzen

Bij Pinpointe zijn de prijzen gebaseerd op de contacten die u heeft. Daarom voor:

 • Voor 10,000 contacten betaalt u $ 74 per maand
 • Voor 25,000 contacten betaalt u $ 150 per maand
 • Voor 50,000 contacten betaalt u $ 245 per maand
 • Voor 75,000 contacten betaalt u $ 365 per maand
 • Voor 100,000 contacten betaalt u $ 480 per maand
 • Voor meer dan 200,000 contacten betaal je $ 898 per maand

Pinpointe-prijzen

Voor wie is dit?

Deze e-mailmarketingtool is ideaal voor bedrijven die elke maand aanzienlijke e-mails en contacten verwerken. 

Conclusie

Omdat er zoveel softwareopties voor e-mailmarketing beschikbaar zijn, is het moeilijk om er één te kiezen. Deze Exponea-alternatieven zijn echter allemaal geweldig voor verschillende bedrijven en behoeften.

U heeft ze allemaal vergeleken, dus u moet weten welke het beste is voor uw e-mailmarketingactiviteiten. Overweeg om gratis proefversies te gebruiken om te beslissen welke e-mailmarketingsoftware voor u het meest geschikt is.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.