Home  /  AllesCROe-commerceverkoop  / Vaderdag pop-up ontwerpideeën voor eigenaren van online winkels

Vaderdag pop-up ontwerpideeën voor eigenaren van online winkels

Vaderdag pop-up ontwerpideeën voor eigenaren van online winkels

Vaderdag staat voor de deur en volgens recente retailvoorspellingen wordt dit in 2024 een grote.

Een onderzoek uitgevoerd door de NRF laat zien dat veel consumenten van plan zijn dit evenement te herdenken met cadeau-ideeën zoals wenskaarten, kleding, bijzonder uitje, cadeaubonnen en artikelen voor persoonlijke verzorging. Met deze dingen in gedachten is het tijd voor merk- of bedrijfseigenaren om verkopen en promoties voor Vaderdag te gaan overwegen.

Om het beste uit Vaderdag te halen en uw omzet te verbeteren, moet u een online promotietechniek integreren, zoals website pop-ups. Website-pop-ups kunnen op verschillende momenten worden gebruikt wanneer consumenten uw website bezoeken. U kunt kortingsbonnen aanbieden, gratis verzending aanbieden of leads informeren over uitverkoopperiodes.

Potentiële klanten die op het punt stonden uw site te verlaten, kunnen weer naar binnen worden getrokken met behulp van de pop-ups met uw Vaderdag-exitintentie. Lees verder om te weten hoe deze betaalbare maar betrouwbare marketing seizoenspromoties zoals Vaderdag tot een groot succes voor een bedrijf maakt.

Pop-ups met vaderdagkortingen zorgen voor meer omzet

Leadgeneratie speelt een zeer belangrijke rol bij het tot een groot succes maken van uw online detailhandel. Hoe meer leads u heeft, hoe meer omzet uw winkel zal hebben.

Vaderdagwebsite verschijnt

Als uw klanten of consumenten tijdens deze Vaderdagviering meer willen weten over uw aanbiedingen, moet deze interesse worden gewekt.

U kunt dit doen zonder uw klanten te irriteren door de pop-ups van Vader te gebruiken. Er zijn veel soorten vaderdagpop-ups beschikbaar die kunnen worden gepersonaliseerd om aan de behoeften van uw winkel te voldoen. Zorg ervoor dat u een duidelijke boodschap heeft, zodat klanten meteen afrekenen.  

Pop-ups met exit-intentie voorkomen dat u op Vaderdag verlaten karren tegenkomt

Een e-mailadres is de mogelijkheid om met uw klanten te praten over kortingen, vervolgacties en andere marketingtechnieken. Om ervoor te zorgen dat uw webbezoekers een aankoop doen, biedt u pop-ups met exit-intentie. Dit zal helpen voorkomen dat je verlaten karren tegenkomt op dit speciale evenement.

triggering pop-ups met exit-intent met aanbiedingen zal het moment waarop ongrijpbare webbezoekers uw site willen verlaten, hen tegenhouden en hun beslissing doen heroverwegen.  

VERLAAT INTENTIE POP-UP

Exit-intent pop-uptechnieken:

  • Het gebruik van pop-ups met aankondigingsdeals, aanbiedingen of couponcodes op productdiensten en pagina's kan ervoor zorgen dat klanten de website niet verlaten nadat ze simpelweg uw producten of artikelen hebben bekeken.
  • Vermindert het verlaten van het winkelwagentje door last-minute deals aan te bieden om boodschappenlijstjes op te slaan.
  • U kunt e-mailadressen verzamelen met deze pop-ups met exit-intentie. Klanten zijn mogelijk bereid hun e-mailadres op te geven om meer te weten te komen over uw producten en aanbiedingen.
  • Met deze pop-up kunt u waarschuwingen geven, omdat dit een goede manier is om consumenten bij uw bedrijf of merk te betrekken.

Er worden veel voordelen geboden door de exit-intent pop-up, zoals:

Dit is betrouwbaarder en betrouwbaarder dan op tijd gebaseerde websitepop-ups. De pop-ups die verschijnen op het moment dat u een webpagina opent of die verschijnen na een paar seconden voordat u iets van de landingspagina kunt lezen, worden op tijd gebaseerde pop-ups genoemd.

Dit soort pop-ups dienen als een elevator pitch voor een site, omdat het u via een korte beschrijving helpt te weten waar u mee bezig bent.

Het helpt enorm bij het verkrijgen van veel leads naar een e-maillijst die de komende jaren kan worden omgezet in loyale klanten.

Pop-ups van websites met exit-intentie kunnen wonderen doen in de groei of het succes van uw bedrijf, vooral als het gaat om seizoenspromotie. Maximaliseer de geschikte marketingtool die beschikbaar is en maak Vaderdag-pop-ups die een aanvulling vormen op uw website.

Help klanten sneller te beslissen met aftelpop-ups

Dit wordt beschouwd als een van de beste pop-upontwerpideeën voor Vaderdag voor eigenaren van online winkels. Met aftelpop-ups kunt u een gevoel van belangrijkheid wekken en de conversies versnellen. U kunt eenvoudig een afteltimer verschijnt op je Vaderdag verschijnt er een pop-up en personaliseer je de kleur en maat naar jouw keuze.

afteltimer verschijnt

Het is bewezen dat countdown-pop-ups zeer betrouwbaar en efficiënt zijn in het aanzetten van consumenten tot actie door de indruk van ontoereikendheid te wekken en een deadline te stellen. Als u het goed doet, kunt u de conversies zien verbeteren met deze aftelpop-up.

Zoals hierboven vermeld, zorgt deze pop-up ervoor dat u bij de bezoekers van uw online winkel een gevoel van belangrijkheid en behoefte opwekt terwijl u het einde van promoties of de opening van evenementen bekendmaakt. De configuratie van veel pop-upkeuzes voor Vaderdag zal dit aantrekkelijker en functioneler maken.

Maak gegamificeerde pop-ups om de leuke kant van elke vader te laten zien

Gamified-trends bestaan ​​al vele jaren en krijgen ook steeds meer aandacht als een perfecte manier om met de doelgroep in contact te komen. Gamify is het basisgebruik voor het inbrengen van het spel, evenals principes en ideeën voor niet-gamingactiviteiten.

Gamify kan worden omschreven als de reeks activiteiten en de processen om elk probleem aan te pakken door gebruik te maken van de kenmerken van het spelelement. Dit wordt vooral ingezet om bezoekers belachelijk te maken en hen tegelijkertijd te stimuleren en te inspireren met loyaliteit en betrokkenheid.  

gamified pop-up draai aan het wiel pop-up
Bron: Amazon

Op dit punt, gegamificeerde pop-ups worden gebruikt als een marketingtechniek om klanten een game-achtige ervaring te bieden. In plaats van de typische pop-ups die kortingsbonnen aanbieden, kunt u met behulp van online tools gegamificeerde pop-ups maken.

Een gegamificeerde pop-up helpt niet alleen hierbij het opbouwen van een e-maillijst maar verhoogt ook de efficiëntie van uw Vaderdag-pop-upcampagnes.

U kunt ook de conversiepercentages en het gebruik van coupons verhogen. Ook u kunt er een onvergetelijke website-ervaring van maken.

Enkele beste voorbeelden van spellen die de succesvolle online winkels gebruiken en die je deze Vaderdag ook kunt toepassen, zijn kaartspellen, een wiel met kortingsbonnen, digitale badges, draaien om te winnen, een rol met kortingsbonnen en nog veel meer.  

Bied pop-ups met couponcodes aan, zodat ze zich speciaal voelen

Deze pop-up wordt beschouwd als een goede manier om omzet voor uw online winkel te genereren. Het is bewezen dat dit de omzet verbetert en meer klanten trekt. A coupon code pop-up is een venster dat op een website verschijnt. Zodra het verschijnt, worden webbezoekers gevraagd om promoties of aanbiedingen. U kunt het uiterlijk van deze pop-up aanpassen en deze met verschillende intervallen laten verschijnen.  

U kunt deze pop-up laten verschijnen elke keer dat bezoekers online bij uw winkel aankomen, of deze gewoon laten verschijnen voor webbezoekers die er in het verleden nog geen hebben gezien. U kunt dit ook gebruiken om kortingen en andere aanbiedingen aan te bieden in een poging uw klanten terug te laten komen.

Dit soort pop-ups werken door te profiteren van het feit dat consumenten altijd op zoek zijn naar aanbiedingen en kortingen. Als deze Vaderdag op uw website verschijnt, hebben uw bezoekers de neiging om door te klikken en iets te kopen.  

Creëer discrete boven- of onderbalken om ze naar uw Vaderdag-verkooppagina te leiden

Wij creëren bovenste of onderste balken helpt u op een subtiele manier met uw webbezoekers om te gaan in vergelijking met traditionele pop-ups. Deze balk verschijnt onderaan of bovenaan de webpagina en verschijnt bij aankomst van bezoekers, verblijf en vertrekt na verloop van tijd automatisch.

AUTOMOBIEL POPUP 1 (1)

Deze barden bieden veel voordelen, vooral omdat ze gebruiksvriendelijk zijn. Net als de conventionele pop-ups kun je deze balken gebruiken om webbezoekers om te zetten in loyale klanten met exclusieve inhoud, promo's en boeiende CTA's. Dit biedt ook de mogelijkheid om direct to the point te gaan.  

Promoot downloadbare inhoud via e-mailpop-ups om uw e-maillijst te laten groeien

Maakt u reclame voor downloadbare inhoud? Als dat het geval is, kunt u e-mailpop-ups gebruiken om uw e-maillijst te laten groeien. U kunt een e-maillijst maken met behulp van e-mail pop-ups.  

Key Takeaways 

Pop-ups voor Vaderdag spelen een cruciale rol in het succes van uw bedrijf. Omdat deze direct verschijnen als u een site bezoekt, zijn ze goed in het trekken van de aandacht van webbezoekers. Om de pop-ups te laten verdwijnen, moet u normaal gesproken uitklikken of afsluiten.

Consumenten hebben de neiging om een ​​paar seconden de tijd te nemen om de pop-up te zien en te lezen.

Als u uw Vaderdag-pop-ups wilt maken, Meld u nu aan bij Poptin!

What’s next?

Het is bewezen dat pop-ups van websites een betrouwbare en effectieve marketingtechniek zijn voor online bedrijven.

Neem echter geen genoegen met één techniek. Als u uw omzet aanzienlijk wilt verhogen, zijn er andere marketingideeën die u kunt implementeren, zoals nieuwsbrief, homepage-ontwerpen, social media, aftellen van evenementen, enz. Het is allemaal bewezen dat ze gemakkelijk te gebruiken, effectief en zeer betrouwbaar zijn in het verhogen van uw winst.  

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.