Home  /  Allese-mailmarketing  / Top 9 Flashissue-alternatieven: functies, prijzen en meer

Top 9 Flashissue-alternatieven: functies, prijzen en meer

E-mailmarketing heeft een lange weg afgelegd en er zijn talloze platforms en software-opties ontworpen om het eenvoudiger te maken. Maar welke moet je kiezen?

Flashissue is geschikt voor Gmail en maakt het sneller ontwerpen en verzenden van nieuwsbrieven en e-mails. De editor beschikt over een drag/drop-functionaliteit, waardoor de correspondentie zich onderscheidt van de rest.

Als u Gmail echter niet gebruikt, is dit mogelijk niet de juiste oplossing. Deze negen Flashissue-alternatieven zouden de juiste keuze kunnen zijn. Lees er meer over en beslis zelf.

1. ZohoMail

Zoho Mail is een geweldig e-mailmarketingplatform dat een minimale interface gebruikt en geen advertenties bevat. U krijgt ook zeer krachtige functies die zijn ontworpen voor alle soorten professionals en bedrijfseigenaren.

Zoho Welkom

FEATURES

U kunt een aangepast domein voor uw e-mailadressen krijgen. Op die manier kan elke afdeling een aparte afdeling hebben en weten klanten meteen dat de e-mail veilig kan worden geopend. 

Zoho-functies

Al uw gegevens zijn gecodeerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat hackers uw gegevens stelen. Bovendien verkoopt het bedrijf uw gegevens niet aan adverteerders. Er zijn zelfs meerdere beschermingslagen tijdens het gebruik van de site.

Voors:

 • Voor altijd gratis abonnement beschikbaar
 • Mooie gebruikersinterface

nadelen:

 • Weinig ondersteuningsopties
 • Beperkte software-integraties

Prijzen

Zoho Mail is vrij goedkoop, hoewel alles jaarlijks wordt gefactureerd. De Mail Lite-versie kost $ 1 per maand per gebruiker en je krijgt elk 5 GB. Hiermee kunt u e-mailroutering, hosting op meerdere domeinen, verschillende aliassen en nog veel meer krijgen.

Mail Premium kost $ 4 per maand per gebruiker met elk 50 GB. U krijgt dezelfde functies als Mail Lite, maar u kunt grotere bijlagen verzenden, beschikken over white labeling en back-up/herstel van e-mail.

Zoho-prijzen

Workplace kost $ 3 per maand per gebruiker per maand. Hiermee krijg je elke functie. Dit omvat online spreadsheets, bestandsbeheerders, tekstverwerkers en beveiligde zakelijke e-mail.

Er is zelfs een forever free abonnement voor vijf gebruikers, 5 GB per gebruiker en een bijlage van 25 MB.

Voor wie is dit?

Zoho Mail is ideaal voor kleine bedrijven. Maar ook particulieren, zoals bloggers, kunnen er effectief gebruik van maken.

2. Rejoor

Rejoiner wordt beschouwd als een geweldige e-mailmarketingtool voor online retailers. Het beschikt over de nieuwste technologie waarmee u het hele proces met één enkele oplossing kunt aansturen. Hoewel het pas in 2013 werd opgericht, is het een populaire keuze voor Flashissue-alternatieven.

Rejoor Welkom

FEATURES

Met Rejoiner krijgt u een drag-and-drop-editor, waarmee u prachtige e-mails kunt maken. Ze werken op elk apparaat en u hoeft geen HTML te kennen.

Je hebt ook toegang tot meerdere sjablonen en er is geen ontwikkelaar nodig. Omdat er kant-en-klare componenten bij zitten, kunnen niet-technische marketeers er met slechts een paar klikken van profiteren.

Rejoiner-functies

Bovendien kunt u de integraties synchroniseren met Google en Facebook. Dit geldt ook voor direct mail. Webhaken 

Voors:

 • Tal van automatiseringen
 • A / B-testen

nadelen:

 • Duurder dan andere Flashissue-alternatieven
 • Bevat niet zoveel functies als andere

Prijzen

De prijzen voor Rejoiner zijn uitsluitend gebaseerd op het aantal contacten dat u heeft. Verwacht daarom $ 95 per maand te betalen voor 2,000 abonnees. Hiermee krijgt u alle beschikbare functies, zoals een visuele reisbouwer, verschillende geautomatiseerde triggers en meer.

Rejoiner-prijzen

Voor wie is dit?

Rejoiner is voornamelijk ontworpen voor online retailers. Wij denken dat dit het beste is voor middelgrote of grote bedrijven, omdat de prijs een beetje hoog is.

3. Visie6

Vision6 biedt een cloudgebaseerde e-mailmarketingtool waarmee u uw sms- en e-mailcampagnes kunt verzenden, maken en volgen. Hiermee kunt u in minder tijd een professionele e-mail maken door aanpasbare sjablonen te gebruiken.

Visie6 Welkom

FEATURES

We vinden het leuk dat Vision6 e-mailnurturing-campagnes aanbiedt, zodat marketeers in contact kunnen komen met leads en deze in klanten kunnen omzetten. Het is ook mogelijk om welkomstmails, jubileumberichten en nog veel meer te sturen.

Vision6-functies

U zult de SSO-functie op prijs stellen, omdat u andere leden beperkte toegang kunt geven. Hierdoor kun je alles bijhouden met een gecentraliseerd dashboard en op de hoogte blijven van andere teamgenoten.

Voors:

 • Intuïtieve interface
 • Makkelijk te gebruiken
 • Geweldige automatisering en gegevensbeheer

nadelen:

 • Er zijn betere statistieken nodig
 • Problemen met de klantenservice

Prijzen

Met Vision6 is er een startersplan voor $ 9 per maand en 250 contacten. Hiermee krijgt u standaard automatiseringen en ondersteuning. Er zijn ook transactionele e-mails en u kunt een onbeperkt aantal lijsten en gebruikers hebben, hoewel u slechts 2,500 e-mails per maand kunt verzenden.

Zakelijk is het populairst en kost $ 29 per maand voor 250 contacten. Hiermee krijgt u prioriteitsondersteuning, betere verzendsnelheden, een expert op het gebied van leverbaarheid en onbeperkt verzenden.

Vanaf daar heb je Pro-Marketer, wat $ 99 per maand kost voor 250 contacten. U krijgt alles van Business en geavanceerde automatiseringen met telefonische ondersteuning.

Visie6 Prijzen

Voor wie is dit?

Vision6 verkoopt zichzelf aan het MKB, agentschappen en diverse financiële instellingen. Het werkt echter ook goed voor non-profitorganisaties en iedereen die sms en e-mail gebruikt.

4. Robuust

Als je je concentreert op Flashissue-alternatieven, is Robly iets om over na te denken. Het is ontworpen om uw e-mailcampagne met ongeveer 50 procent te verbeteren. Je hebt niet eens veel e-mailmarketingervaring nodig om er het maximale uit te halen.

Robly Welkom

FEATURES

U zult het intuïtieve ontwerp waarderen. Het is mogelijk om alles rechtstreeks vanaf het dashboard te doen, en het kost slechts een paar klikken. Beantwoord gewoon enkele vragen en u bent klaar om te gaan.

Robuuste functies

Robly beschikt over Open-Gen-technologie. Hierdoor kun je de campagne na 10 dagen opnieuw versturen met andere onderwerpregels en kleine wijzigingen. Als abonnees de eerste serie niet openen, probeer ze dan een tweede keer te verleiden.

Voors:

 • Mobiele responsieve sjablonen
 • Uitgebreide rapporten beschikbaar
 • Open-gen technologie

nadelen:

 • Verliest opmaak bij kopiëren/plakken
 • Het kan kostbaar zijn als u meer dan 10,000 contacten heeft

Prijzen

Met Robly betaal je $ 19 per maand voor 500 contacten en krijg je alles behalve telefonische ondersteuning. De rest van de prijzen gaan omhoog op basis van het aantal abonnees dat je hebt.

Voor $ 35 kun je maximaal 2,500 hebben, en dan gaat het naar $ 58 voor 5,000. Vanaf daar is het $ 92 voor 10,000 contacten, enzovoort.

Robly-prijzen

Voor wie is dit?

Robly is ontworpen voor alle soorten bedrijven, maar wij denken dat dit het beste is voor het MKB. Hoewel de prijzen schaalbaar zijn, kan het behoorlijk duur worden om meer dan 10,000 contacten te hebben.

5. Verticale respons

VerticalResponse is een van de gemakkelijkste e-mailmarketingtools om te gebruiken. Hoewel het niet veel functies heeft, is het geschikt voor veel ondernemers.

VerticalResponse Welkom

FEATURES

De editor op VerticalResponse is eenvoudig te gebruiken. Kies gewoon de gewenste sjabloon op basis van het e-mailtype. Het is mogelijk om alles aan te passen zodat het uw merk weerspiegelt. Dit betekent dat u de vooraf opgemaakte inhoudsblokken kunt toevoegen, verplaatsen, verwijderen en anderszins kunt wijzigen.

VerticalResponse-functies

Automatisering is hier moeiteloos. U kunt automatisch een vervolg-e-mail sturen naar iedereen die het laatste bericht heeft gemist. Maak gewoon een andere onderwerpregel en bedenk wanneer u deze opnieuw moet verzenden! Er zijn ook veel geautomatiseerde serie-opties om u te helpen.

Voors:

 • Zelfgeleide onboarding
 • E-mailvoorbeelden
 • Eenvoudige interface

nadelen:

 • Moeilijk om contacten te beheren
 • Geen e-mailplanning
 • Basis segmentatie

Prijzen

De prijsstructuur voor VerticalResponse is eenvoudig. Basic kost $ 11 per maand en is gebaseerd op het aantal contacten dat je hebt. Hiermee krijgt u een onbeperkt aantal landingspagina's, aanpasbare pop-ups, onbeperkte verzendmogelijkheden en meer.

VerticalResponse-prijzen

Pro kost $ 16 per maand, afhankelijk van het aantal contacten dat je hebt. U heeft toegang tot 10 testkittegoeden, A/B-testen, geavanceerde rapportage en beoordelingen van leveringspercentages.

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat VerticalResponse ideaal is voor kleine bedrijven en freelancers. Als u niet graag uren aan een campagne besteedt, is dit goedkoop en voordelig.

6. Totaal verzenden

TotalSend biedt u een krachtige manier om via meerdere kanalen berichten te verzenden tegen lagere tarieven dan andere bedrijven. Hiermee kunt u transactionele e-mails, pushmeldingen en sms-berichten verzenden.

Totalsend Welkom

FEATURES

Net als bij de andere Flashissue-alternatieven die hier worden vermeld, biedt TotalSend automatiseringen. Het richt zich echter vooral op sms in plaats van op e-mail. Je kunt nog steeds e-mailcampagnes maken en verzenden, maar het is allemaal een beetje verwarrend.

Totalsend-functies

Uiteindelijk werkt het via integraties en verschillende add-ons. Met de REST API, die werkt met transactionele en andere sms-berichten, is bijna alles mogelijk.

Voors:

 • Betalingsflexibiliteit
 • Ondersteuning voor blogs en kennisbanken
 • Persoonlijke accountmanagers

nadelen:

 • Problemen met uploaden
 • Moet eenvoudiger in gebruik zijn

Prijzen

De prijzen voor TotalSend zijn een beetje vreemd. U kunt betalen in euro's of roepies. Uiteindelijk zijn de prijzen allemaal gebaseerd op het aantal sms'jes of e-mails dat u verzendt. Het kost bijvoorbeeld R0.27 per persoon om 1,000 sms-berichten te verzenden, en de prijs daalt als u elke maand meer verzendt.

Er zijn ook shortcodes beschikbaar. Voor elk exemplaar wordt een installatiekost van R3500 in rekening gebracht. Lijnhuur kost R999 per maand, en uitgaande antwoorden zijn de standaard sms-tarieven.

Totalsend-prijzen

Voor wie is dit?

In de eerste plaats is TotalSend geschikt voor bedrijven die stabiele berichtenoplossingen willen en van plan zijn veel daarvan via verschillende kanalen te verzenden.

7. ActieveTrail

ActiveTrail is intuïtief en kan u helpen bij het verzenden van geautomatiseerde sms-berichten, e-mails, enquêtes en meer. Bovendien kunt u nieuwsbrieven en pop-ups voor uw website maken en nog meer doen met één product.

ActiveTrail Welkom

FEATURES

Met ActiveTrail beschikt u over volledige marketingautomatisering. Hierdoor kun je de klantreis personaliseren en bij hem of haar passen. Het is ook mogelijk om de e-mail of het bericht te koppelen aan uw online winkel om meer verkeer naar de website te leiden.

ActiveTrail-functies

Dit betekent ook dat u landingspagina's, online enquêtes en meer kunt maken. Deze kunnen rechtstreeks op de site terechtkomen en helpen bij het verzamelen van informatie en het stimuleren van de verkoop.

Voors:

 • Betaalbaar en gemakkelijk te navigeren
 • Diverse relevante integraties
 • Test- en optimalisatiefuncties

nadelen:

 • Geen 24/7 ondersteuning
 • Weinig e-commerceworkflows

Prijzen

ActiveTrail-prijzen

ActiveTrail biedt een basisabonnement voor $ 9 per maand en 500 contacten. Hiermee kunt u onbeperkt e-mails verzenden en toegang krijgen tot aanmeldingsformulieren, pop-ups en landingspagina's. Automatisering is beschikbaar en er zijn rapportagefuncties met een volledige API-integratieoptie.

Plus is de volgende voor $ 14 per maand voor 500 contacten. Je krijgt dezelfde functionaliteiten als bij Basic. Je hebt echter ook AI-voorspellingen, webhooks, een mobiele app en verbeterde beveiliging voor 10 gebruikers.

Premium kost $351 per maand voor 500 contacten. Hiermee krijgt u alle functies, inclusief prioriteitsondersteuning, training voor het team en hulp bij onboarding en migratie. Bovendien is het beschikbaar voor een onbeperkt aantal gebruikers (binnen het bedrijf).

Voor wie is dit?

ActiveTrail is in de eerste plaats ontworpen voor alle soorten digitale marketeers en is verkrijgbaar in 20 verschillende talen.

8. Verzendbaan

Sendlane is een van de nieuwere Flashissue-alternatieven en is gemaakt door mensen die de bestaande e-mailmarketingtools niet leuk vonden. Het biedt veel voordelen en is relatief goedkoop (om te beginnen).

Sendlane Welkom

FEATURES

Met Sendlane kun je geweldige berichten maken die smeken om rood te worden. Dit betekent dat u e-mails kunt maken, nieuwsbrieven kunt verzenden en zelfs productaankondigingen kunt doen.

Sendlane-functies

Voors:

 • Geavanceerde automatiseringen
 • Geweldige documentatieondersteuning
 • Vlotte e-maileditors en landingspagina's

nadelen:

 • Hoger dan andere Flashissue-alternatieven
 • Geen onmiddellijke migratie
 • Weinig integraties

Prijzen

Wanneer u voor Sendlane kiest, geeft het Starterpakket u zes maanden Growth-lidmaatschap voor een eenmalige betaling van $ 497. Daarmee train je ook en andere hulp.

Groei kost $ 99 per maand voor 5,000 contacten. Je krijgt alle functies, maar er is ook onboarding-ondersteuning.

Professional kost $ 249 per maand voor 10,000 contacten. U krijgt onbeperkt verzenden en onboarding met witte handschoenen. Er is ook een toegewijde manager om u te helpen.

Sendlane-prijzen

Voor wie is dit?

Sendlane wordt voornamelijk gebruikt door digitale marketeers en eigenaren van e-commerce winkels.

9. Campagnemonitor

Campaign Monitor combineert een overzichtelijke interface met functionaliteit. Daarom is het eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.

Campagnemonitor Welkom

FEATURES

Het is eenvoudig om de klantreis te automatiseren. Gebruik de visuele reisontwerper om e-mails te maken die iedereen betrokken houden.

Functies voor campagnemonitor

U kunt zelfs slimme segmenten maken. Ontdek de details van de gegevens over uw klanten om uw doelgroep effectief te segmenteren en te targeten.

Voors:

 • Gids voor autoresponders
 • Makkelijk te gebruiken navigatie
 • Transactionele e-mails

nadelen:

Prijzen

Basic begint bij $ 9 per maand en je kunt 2,500 e-mails verzenden. Van daaruit ga je naar Unlimited voor $ 29 per maand en heb je veel functies tot je beschikking, zoals verzenden in tijdzones en een afteltimer.

Premier kost $ 149 per maand. Hiermee krijgt u geavanceerde linktracking, vooraf gebouwde segmenten en vele andere.

Campagnemonitor Prijsbepaling

Voor wie is dit?

Uiteindelijk werkt Campaign Monitor goed voor ervaren en beginnende marketeers.

Goed gelezen: 6 Beste Campaign Monitor-alternatieven voor uw volgende e-mailcampagne

Conclusie

Met deze negen Flashissue-alternatieven beschikt u nu over de juiste informatie om uw keuze te maken. Het is misschien nog steeds niet gemakkelijk, maar je kunt de voor- en nadelen afwegen en erachter komen.

E-mailmarketing is uw pad naar vrijheid. Het helpt u bij het automatiseren en segmenteren van uw lijsten, en u kunt zelfs dingen op het juiste moment verzenden. Concentreer u op gratis abonnementen die u helpen beslissen, of vraag een gratis demo of proefversie aan. Zo krijg je een beter beeld van wat het platform voor jou kan betekenen.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.