Home  /  AllesCRO  / Formstack-alternatieven: converteer meer bezoekers naar abonnees

Formstack-alternatieven: converteer meer bezoekers naar abonnees

Onlineformulieren zijn een van de meest effectieve hulpmiddelen om van zoekleads echte klanten en abonnees te maken. Ze bieden creatieve en aantrekkelijke manieren om met consumenten te communiceren en de informatie te verkrijgen die u nodig heeft om klikken om te zetten in verkopen. 

Een van de vele bedrijven die helpen bij het bouwen van deze websiteformulieren is Formstack. Deze gids is bedoeld om te laten zien welke alternatieven er zijn en wat ze te bieden hebben.

Formstack-overzicht

Sinds 2006 heeft Formstack nieuwe manieren gevonden om gegevens vast te leggen en deze voordelig te gebruiken. In de afgelopen 15 jaar hebben meer dan 25,000 bedrijven zich tot Formstack gewend om hun websites te herwerken en formulieren te bouwen. Het blijft tot nu toe een van de grootste bedrijven in zijn soort. 

Het ethos achter Formstack is geloven in een beter pad naar praktische data-oplossingen in plaats van vervelende repetitieve taken. Digitalisering en automatisering zorgen voor een revolutie in moderne marketing en dagelijkse werkstijlen, allemaal dankzij platforms zoals Formstack.

Het lijdt geen twijfel dat Formstack een van de beste is, maar het is niet de meest betaalbare. Hoewel nieuwe bezoekers gratis een proefversie kunnen uitproberen, kunnen de pakketten honderden dollars kosten. Hierdoor kiezen veel mensen ervoor om elders te zoeken.

Alternatieven voor Formstack

Formstack is een van de bekendste bedrijven die online bedrijven efficiënte manieren biedt om inline formulieren aan hun websites toe te voegen, maar het is niet de enige optie. Hier zijn enkele van de beste Formstack-alternatieven die u vandaag voor uw bedrijf kunt gebruiken. 

Poptin

Poptin is een favoriet bij fans en een duidelijke koploper in de digitale marketingindustrie. Met zijn indrukwekkende reeks functies, gebruiksvriendelijke tools, concurrerende prijzen, en uitstekend maatwerk, het is geen wonder dat velen dit de beste in de branche noemen. 

Sinds de lancering in 2017 is Poptin snel uitgegroeid tot de top van de industrie, waarbij hij de kunst van inline-formulieren, pop-ups en diverse andere digitale marketingideeën heeft geperfectioneerd. Abonnees hebben toegang tot een groot aantal functies, waaronder gratis pop-upformulieren, mobielvriendelijke displays en integraties, en nog veel meer. 

Pop-ups en formulieren met Poptin

Pop-ups en formulieren zijn de specialiteiten op deze site. Er is vrijwel niets dat u niet kunt doen met pop-upmarketing via het Poptin-platform. Enkele van de beschikbare stijlen zijn:

Vanaf het eerste ontwerp tot het uiteindelijke bewerken en testen laat Poptin zijn gebruikers elk element aanpassen en beheren als ze dat willen. Als alternatief kunnen degenen die wat meer begeleiding willen, kiezen uit vakkundig gebouwde sjablonen die bij hun merk passen. 

Pop-upwebsiteformulieren zijn geweldige manieren om de aandacht te trekken en gegevens te verzamelen, vooral als ze via een site als Poptin worden geplaatst. 

Succes volgen met Poptin

Een van de geweldige kenmerken van dit specifieke bedrijf is hoe gemakkelijk het is om het succes van de gebruikte formulieren en pop-ups te volgen en te monitoren. 

Abonnees kunnen klikken, conversies, likes en interesses rechtstreeks op de Poptin-site volgen via een stroomschema. Het trackinggedeelte van de site is gemakkelijk te navigeren, zelfs voor complete beginners. In feite is de hele site perfect voor nieuwkomers zonder eerdere coderingen of ervaring met het bouwen van websites. 

Op de hoogte blijven van alle benodigde gegevens is de beste manier om ervoor te zorgen dat de leadgeneratie wordt geoptimaliseerd en de conversiepercentages hoog zijn. Er is voldoende bewijs dat aantoont dat Poptin-pop-ups werken, maar het is altijd het beste om het zelf bij te houden. Door dit te doen, kunt u uw marketingvormen blijven aanpassen en ontwikkelen om uw kansen op succes te maximaliseren. 

Belangrijkste kenmerken van Poptin

 • Pas uw pop-ups en formulieren bij elke stap aan.
 • Verlies nooit het overzicht van wat werkt en wat niet.
 • Geniet van uitstekende integraties.
 • Haal het beste uit een van de beste klantenserviceafdelingen in de branche. 

Poptin is een solide keuze voor elk online bedrijf dat de zaken een stapje verder wil brengen. U heeft geen ervaring of knowhow nodig om Poptin voor u te laten werken, alleen de passie en de drive om uw bedrijf te zien floreren. 

Leer Poptin beter kennen door deze korte videorecensie door de CEO van te bekijken Groothandel in shapewear:

https://youtu.be/ih2Ww1xH_-o

Leadformly

Leadconversie is de naam van het spel met Leadformly. Het formulieropbouwproces van de site is uiterst efficiënt en gebruiksvriendelijk. Het maken van een lead capture-formulier zou niet moeilijk moeten zijn, en dankzij de vooraf geteste stap-voor-stap-sjablonen bij Leadformly is het nog nooit zo eenvoudig geweest.

Belangrijkste kenmerken van Leadformly

 • Er zijn meer dan 50 formuliersjablonen waaruit u kunt kiezen, die allemaal vakkundig zijn ontworpen door mensen die er het beste van weten.
 • Het uit meerdere stappen bestaande bouwproces zorgt voor maximale aandacht voor detail en potentieel voor conversie.
 • Het heeft een indrukwekkende lijst met integraties waarmee u uw website nog verder kunt brengen.
 • De resultaten zijn bewezen en indrukwekkend, waarbij veel bedrijven een stijging van meer dan 200% in hun acceptatie- en conversiepercentages ervaren.

U kunt de Leadformly-functies testen via een gratis proefperiode voordat u besluit zich te abonneren. Het bedrijf werkte onlangs samen met Wufoo (zie hieronder).

Zoho-formulieren

Zoho werd opgericht in 1996 en bestaat al lang voordat digitale marketing echt van de grond kwam. Het Amerikaanse bedrijf beschikt over een indrukwekkend scala aan functies en evolueert altijd met de tijd mee. Dit maakt het in onze ogen een heel aantrekkelijk bedrijf om mee samen te werken. 

De app voor het maken van formulieren is compatibel met desktop en mobiel en is flexibel en effectief.

Belangrijkste kenmerken van Zoho Forms

 • Het heeft uitstekende automatiseringsmogelijkheden.
 • Het ontwerp- en aanpassingsproces is eenvoudig en soepel, zelfs voor beginners.
 • Sommige plannen zijn zeer goed geprijsd.
 • De klantenondersteuning is attent en responsief via verschillende communicatiekanalen. 

Zoho Forms houdt het eenvoudig maar effectief, iets wat wij als een duidelijke bonus beschouwen. De ontwerpen zijn sterk en gemakkelijk aan te passen aan elk merk of doel. 

Wufoo

Wufoo is een geavanceerde site voor het maken van formulieren die gespecialiseerd is in volledig geïntegreerde contactformulieren, bestelformulieren en betalingsformulieren. Het biedt een reeks tools waarmee u uw hele website vorm kunt geven en een verkoopplatform kunt optimaliseren. 

E-commercebedrijven zijn dol op Wufoo vanwege de bestelformulieren en verkoopformulieren, die tot de meest flexibele en effectieve in de branche behoren. U kunt alles doen, van het kiezen van een kleurenthema voor uw site tot het instellen van betalingsincasso's via het Wufoo-programma, dus het is echt een waardevolle optie. 

Belangrijkste kenmerken van Wufoo

 • Wufoo biedt uitstekende klantenondersteuning en trainingsmogelijkheden om u te helpen uw kennis van de tools te ontwikkelen.
 • Het heeft meer dan 400 sjabloonontwerpen waaruit u kunt kiezen voor uw websitebasis.
 • De trackingdisplays zijn overzichtelijk en eenvoudig te lezen. 
 • Pas uw website en merkmarketing volledig aan, van begin tot eind, allemaal op één plek.

Kortom, Wufoo is een serieuze kandidaat als een van de beste Formstack-alternatieven. De plannen zijn gevarieerd en zeer goed geprijsd volgens het freemium-bedrijfsmodel. 

Vorm assemblage

Iedereen die met Salesforce werkt, heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Form Assembly, omdat het een van de belangrijkste integraties binnen de branche is. Het is in wezen een brand op alle apps voor het maken van formulieren die zijn ontworpen om de conversiepercentages te verhogen en de mogelijkheden voor gegevensverzameling te optimaliseren. 

Bovendien staat het bekend om zijn hoogwaardige beveiligingsfuncties en toewijding aan compliance, waardoor het een grote favoriet is onder bedrijven die potentieel gevoelige informatie of gewoon veel gegevens verwerken. 

Belangrijkste kenmerken van formulierassemblage 

 • Concurrerende prijzen en een sterke gratis versie maken het een populaire keuze voor bedrijven met een beperkt budget.
 • Het bewerkingsproces via slepen en neerzetten is een succes onder gebruikers.
 • Er is een geweldige gebruikersgemeenschap waar ideeën en tips worden gedeeld. 

Sinds 2006 wordt Form Assembly beschouwd als een van de meest professionele online formuliermarketingplatforms en is het een solide keuze als Formstack-alternatief.

The Bottom Line

Zeker, Formstack is een geweldig platform dat veel te bieden heeft, maar is dit niet alles. Er zijn tal van geweldige Formstack-alternatieven die elk hun eigen voordelen hebben. Inlineformulieren en pop-ups zijn uiterst waardevolle hulpmiddelen voor moderne digitale bedrijven en hun marketingstrategieën. 

Het kiezen van welk bedrijf je wilt gebruiken om ze te maken, moet niet overhaast of lichtvaardig worden opgevat. Weeg alle opties af voordat u zich op het platform vestigt. 

Key Takeaways

 • Er zijn tal van opties om uit te kiezen voor het bouwen van inline formulieren.
 • Het is bekend dat websiteformulieren en pop-ups de betrokkenheid, leadconversie en merkbekendheid vergroten, dus vormen ze een belangrijk onderdeel van een marketingcampagne.
 • Prijsplannen variëren sterk van plaats tot plaats en zelfs binnen één merk. Kijk altijd losjes naar wat er in de prijs is inbegrepen en controleer of het aan jouw wensen voldoet. 
 • Integraties zijn ook essentieel, dus ontdek welke platforms compatibel zijn.
 • Aanpassingsopties kunnen een groot verschil maken, maar dat geldt ook voor de kwaliteit van de originele sjabloon.
 • Het is altijd nuttig en goed voor de gemoedsrust om een ​​klantenserviceteam bij de hand te hebben. 

Meld u nu aan bij Poptin om uw abonnees een boost te geven en uw merk naar een hoger niveau te tillen!

Onze beste keuze is Poptin helemaal. Het heeft de beste selectie van functies, de meest flexibele en beheersbare bewerkingstools en hoogwaardige mogelijkheden voor het bijhouden van gegevens. 

Hoofd naar Poptin Bekijk nu de pakketten en producten die u en uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.