Home  /  CROe-commerce  / Laat de e-commerceverkoop sneller groeien met 3dcart-pop-ups

Laat de e-commerce-omzet sneller groeien met 3dcart-pop-ups

De populariteit van e-commerceplatforms zoals 3dcart is de reden waarom internet de grootste inkomstengenererende marktplaats ter wereld is.

We kunnen echter niet ontkennen dat e-commerceplatforms ook met enkele uitdagingen kampen. Het feit dat meer dan de helft van de totale wereldbevolking internet gebruikt, betekent niet dat potentiële klanten uw site zullen vinden en bezoeken.

Als u een 3dcart-winkeleigenaar bent en uw aanwezigheid in de online wereld wilt vergroten, dan is dat het geval, moet u een praktische e-commercemarketingstrategie bedenken.

Er zijn veel marketingstrategieën die u kunt gebruiken om de omzet van uw 3dcart e-commerce sneller te laten groeien. Eén daarvan is het gebruik van 3dcart-pop-ups.

In dit bericht bespreken we hoe u de e-commerceverkoop sneller kunt laten groeien met 3dcart-pop-ups. Dus als je er meer over wilt weten, lees dan verder.

Wat is 3dcart (nu Shift4Shop)?

3dcart-pop-ups

Als u al enkele jaren in de e-commerce-industrie actief bent, heeft u waarschijnlijk al gehoord wat 3dcart is.

3dcart is een robuust en gerenommeerd e-commerce softwareplatform voor degenen die het niet kennen. Het was 24 jaar actief in de branche toen het in 1997 werd opgericht.

Dit is e-commercesoftware die u een breed scala aan functies biedt die rechtstreeks in de software zijn vastgelegd. Met deze functies kunt u uw online winkels naadloos, snel en eenvoudig starten en beheren.

Momenteel wordt 3dcart gebruikt door meer dan 17,500 verkopers over de hele wereld, en dit aantal groeit voortdurend. Bovendien bieden ze 24/7 beschikbare en gratis klantenondersteuning.

Als u op zoek bent naar iets dat u kan helpen bij het bouwen van uw eerste online winkel, dan is 3dcart alles wat u nodig heeft. Het zit boordevol hoogwaardige functies die u zullen helpen aan de top te staan ​​in de competitieve e-commercemarkt.

2021-01-22_18h30_57

Als het gaat om de meest succesvolle eCommerce-oplossing op de markt, zul je altijd de naam 3dcart tegenkomen. Al meer dan een decennium levert 3dcart zijn diensten. Het werd opgericht door een persoon genaamd Gonzalo Gil. Het is het product gemaakt op basis van “Informant 2000”. Momenteel is het bedrijf gevestigd in Tampa, Florida.

Hoewel de oorspronkelijke versie door velen werd gepopulariseerd, maken de verschillende updates hem bekender. De functies die het biedt, kunnen u helpen uw e-commerceverkoop uit te breiden en te verbeteren.

Laten we nu eens kijken naar het verband tussen pop-ups en uw 3dcart-verkopen.

Waarom pop-ups effectief zijn?

Als u het grootste deel van uw tijd besteedt aan het online beheren van uw bedrijf, weet u hoe belangrijk en effectief het gebruik van pop-ups is.

Als je normaal gesproken de online wereld bezoekt en verschillende blogs leest, zul je merken dat de meeste van hen om een ​​goede reden 3dcart-pop-ups gebruiken. Het goede nieuws is dat pop-ups effectief werken bij het vergroten van uw omzet, vooral als u zich in de e-commerce-industrie bevindt.

E-COMMERCE POP-UP 2

Ook al beheert u de minst bezochte website, u kunt extra abonnees krijgen als u de juiste 3dcart-pop-ups gebruikt. Of het nu uw belangrijkste doel is om de verkoop van uw bedrijf te stimuleren en meer abonnees op uw website te verzamelen, of om het creëren ervan pop-ups met exit-intentie is je beste optie.

Hier gaan we u de redenen geven waarom 3dcart-pop-ups effectief zijn. Lees verder om meer te weten.

  • Directe klantfeedback

Als u op zoek bent naar een methode om eenvoudig en snel feedback te krijgen van uw 3dcart-klanten, dan zijn pop-ups het antwoord.

Door bijvoorbeeld een pop-up te installeren in het FAQ-gedeelte van uw webpagina, kunnen uw klanten en sitebezoekers rechtstreeks contact met u opnemen over hun klachten, vragen en zorgen.

2020-09-08_18h38_46

Hierdoor kunt u eenvoudig de mening van uw klanten over uw diensten en producten verzamelen. Als uw klanten zich zorgen maken over uw diensten, kunt u deze eenvoudig oplossen.

  • Toename in conversies

Zoals uit veel onderzoeken blijkt, werken pop-ups beter dan gewone banneradvertenties. Dit komt omdat de eerste strategie u helpt meer aanmeldingen en klikken voor abonnementen te genereren in vergelijking met de laatste.

Als u een goed ontworpen pop-up aan uw webpagina toevoegt, merkt u mogelijk een toename in het aantal abonnees, het aantal volgers en de verkoop van uw diensten of producten.

AUTOMOBIEL POP-UP 2

Als u een SEO-bedrijf runt dat hostingdiensten levert, kunt u pop-ups installeren en heel veel berichten ontvangen van uw nieuwe volgers.

Als u 3dcart-pop-ups op de juiste manier gebruikt, kan uw website de aandacht trekken van webprofessionals, enthousiastelingen en amateurs.

  • Aangepaste website-pop-ups

Een van de voordelen van goed gemaakte 3dcart-pop-ups is dat u ze kunt aanpassen. Dit betekent dat u geen concessies hoeft te doen aan de branding en stijl van uw website.

Daarnaast geven pop-ups u de mogelijkheid om uw bezoekers een meer persoonlijke ervaring te bieden. Dit kan worden gedaan door hen de dingen te bieden die ze willen zien. Dit zal hen aanmoedigen om verder te klikken.

  • Zichtbaarheid

Een van de eerste dingen die bezoekers van uw website zullen opmerken wanneer ze uw pagina bezoeken, zijn 3dcart-pop-ups. Dit geeft u de mogelijkheid om hun eerste indruk van uw pagina te bepalen.

Vergeleken met banneradvertenties zijn pop-ups 50 procent effectiever als het gaat om het betrekken van uw klanten.

Wat meer is, is dat uw bezoekers de pop-ups niet kunnen negeren die vereisen dat ze ermee communiceren voordat deze verdwijnt.

Het beste hulpmiddel om 3dcraft-pop-ups te maken: Poptin

Als het gaat om software waarmee je goed gemaakte 3dcart-pop-ups kunt maken, staat Poptin bovenaan de lijst. Of je nu op zoek bent naar een pop-upmaker voor bloggen, e-commerce, voor de website van je klant of je eigen website, Poptin is de perfecte optie.

Poptin5

Poptin is een zeer eenvoudig en duidelijk hulpmiddel om te gebruiken. Het wordt geleverd met een functie voor slepen en neerzetten die uw algehele ervaring handiger en naadloos maakt.

Gezien het slepen-en-neerzetten-systeem kunt u elk element verwijderen, toevoegen of wijzigen, inclusief afbeeldingen, kleuren, formaten, lettertypen en nog veel meer. Daarnaast kun je met Poptin ook een afteltimer toevoegen. Deze functie is het beste, vooral wanneer u de bezoekers van uw site omzet in potentiële klanten.

Poptin3

Met Poptin kunt u ook video's en afbeeldingen of uw pictogram importeren, waardoor uw pop-up meer aandacht trekt en visueel aantrekkelijker wordt.

Er is ook een functie waarmee u een couponcode kunt toevoegen. Deze couponcode kan door uw klanten worden gekopieerd en rechtstreeks in hun winkelwagentje worden toegepast.

De functies die u met Poptin kunt gebruiken, omvatten integraties, A/B-testen, slimme targetingopties, slimme triggeropties, geavanceerde aanpassingen en een drag-and-drop-builder.

Hoe u Poptin op uw 3dcart-website installeert

1. Log in op uw Poptin-account. Als je er nog geen hebt, meld u nu GRATIS aan bij Poptin.

2. Klik op Instellingen in de rechterbovenhoek van uw Poptin-dashboard. Zoek de 'Installatiecode'.

Loja Integrada pop-ups

3. Er verschijnt een pop-upvenster. Klik op 'Elke website' en kopieer de onderstaande code.

image2 (5)

4. Nu u het JavaScript-fragment heeft, logt u in op uw 3dcart Online Store Manager. Ga naar Instellingen > Ontwerp > Thema's en stijlen.

5. Klik op de knop “Sjabloon bewerken (HTML)” te vinden in de rechterbovenhoek.

6. Er zal een lijst met sjablonen zijn die uw winkel heeft gebruikt als thema. Vind de “frame.html” in die lijst.

7. Klik op de frame.html-sjabloon en deze wordt geopend in de Sjabloon-editor.

8. Kopieer en plak de Poptin-code direct boven de label.

9. klikken "Opslaan" in de rechterbovenhoek om de wijzigingen toe te passen.

Dat is het!

Poptin is nu geïnstalleerd op uw 3dcart-account. U kunt nu uw eigen 3dcart-pop-ups maken en meer bezoekers omzetten in leads en abonnees.

Voordelen van het verbinden van Poptin met 3dcart

  • Pas uw targetingregels aan

Iedereen heeft dezelfde taal. Dit betekent dat je niet één enkele taal kunt gebruiken om met iedereen te praten. Dit kan tot misverstanden leiden. Om dit te voorkomen, moet u uw doelgroep segmenteren op basis van de door u gewenste categorie.

Als u bijvoorbeeld op iOS gebaseerde apparaten verkoopt, mag u uw tijd niet verspillen door uw advertenties weer te geven op sites die voornamelijk door Android-gebruikers worden bezocht. Probeer uw doelopties aan te passen en merk een grotere kans op het verwerven van gekwalificeerde leads en meer betalende klanten.

  • Maak alles gemakkelijk voor uw klanten en bezoekers

Gebruik eenvoudige instructies. Zorg ervoor dat uw bezoekers en klanten eenvoudig en snel toegang krijgen tot uw website. Als u te veel informatie nodig heeft, kan dit de conversiesnelheid van uw site vertragen. Dit kan de voordelen op de lange termijn niet garanderen.

  • Creëer urgentiep

Met pop-ups kunt u uw bezoekers op de hoogte houden van evenemententickets of beschikbare slots. U kunt overwegen om hiervoor een afteltimer te gebruiken.

Conclusie

Elk jaar neemt het aantal online gebruikers toe. Als u zich op het gebied van e-commerce bevindt, is het creëren van pop-ups om uw verkopen snel te stimuleren essentieel.

Gebruik Poptin om hoogwaardige 3Dcraft-pop-ups te maken en merk onmiddellijk een stijging in uw e-commerce-verkopen.

Poptin zit boordevol hoogwaardige functies waarmee u de beste 3Dcraft-pop-ups kunt maken die zeker de aandacht zullen trekken van uw sitebezoekers en huidige klanten. 

Klaar om je eigen 3dcart-pop-ups te maken? Meld u nu GRATIS aan bij Poptin!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.