Home  /  Alles  / Laat leads exponentieel groeien met Keap Pop-ups

Laat leads exponentieel groeien met Keap Pop-ups

Gezien de hevige concurrentie levert het optimaal benutten van uw CRM een enorm voordeel op.

CRM staat voor Customer Relationship Management. Als u over betrouwbare software beschikt om dit voor u te doen, kunt u de interacties met vroegere, huidige en toekomstige klanten in uw database effectief beheren.

Een populaire optie is Houd. Het is een alles-in-één CRM-, verkoop- en marketingautomatiseringsoplossing waarmee duizenden bedrijven sinds 2001 kunnen floreren. Met meer dan twintig jaar ervaring in de branche is het uitgegroeid tot een uitgebreide tool die helpt bij het genereren van robuuste verkopen en het uitvoeren van geavanceerde automatisering met Keep InfusionSoft.

houden

Het Keap InfusionSoft-dashboard is uitgerust met beheertools waarmee u uw contacten, bedrijven, verwijzingspartners, en meer. Er is ook ingebouwde analyse waarmee u uw prestaties in realtime kunt volgen.

2021-01-08_17h46_40

Als je Keap gebruikt, ben je klaar voor een geweldig CRM-avontuur en uitstekende resultaten!

Uw campagnes zullen echter niet zo effectief en krachtig zijn als u zou willen als uw leaddatabase niet zo sterk is. Je moet meer leads hebben naamsbekendheid vergroten en verkoop. Daarom zijn uw initiatieven voor het genereren van leads net zo belangrijk. 

Over leadgeneratie gesproken: het is onmogelijk om te missen hoe pop-ups je dag kunnen redden. 

Pop-ups zijn grafische vensters die automatisch op het scherm verschijnen. Ze worden vaak gebruikt om promoties, aanbiedingen, inhoud en andere verleidelijke gratis geschenken aan te bieden in ruil voor e-mailadressen.

Waarom pop-ups effectief zijn

Deze pop-ups zijn zeer effectief in het omzetten van websitebezoekers in Keap-leads, e-mailabonnees en verkopen. Ze zijn het meest effectief wanneer u ze presenteert aan bezoekers die al bekend zijn met uw merk, maar nieuwe bezoekers kunnen nog steeds worden aangetrokken door onweerstaanbare aanbiedingen.

ONDERZOEK hebben aangetoond dat pop-ups een behoorlijke klikfrequentie hebben, hoger dan welke andere vorm van advertenties dan ook. Pop-ups zijn ook de geheime hack waarmee Green Banana, een lokaal Israëlisch merk, verhoogde conversies met 400%. Om nog maar te zwijgen van het feit dat pop-ups een weergavepercentage van 100% hebben.

Hoewel er nogal wat negatieve reputaties zijn, weet ik dat u heeft gezien hoe de meeste websites die u bezoekt altijd de kracht van pop-ups benutten in hun marketingstrategie. Als het goed wordt gedaan, bieden pop-ups waarde aan uw merk en kunnen ze zelfs de klantbetrokkenheid enorm verbeteren.

Als u zich afvraagt ​​hoe u Keap-pop-ups kunt maken om uw CRM-leaddatabase te versterken, dan bent u op de goede weg! 

Het beste hulpmiddel om Keap-pop-ups te maken: Poptin

Poptin is gemaakt door ervaren digitale experts en marketeers en is uitgegroeid tot een van de meest gebruiksvriendelijke tools in de wereld van pop-ups. Het maakt gebruik van een slepen en neerzetten builder met een lange lijst met vooraf gemaakte sjablonen. Dit maakt het gemakkelijker voor u om aantrekkelijke ontwerpen voor uw Keap-pop-ups te bedenken.

Met Poptin kunt u verschillende soorten Keap-pop-ups maken op basis van uw doelen en voorkeuren, zoals overlays, balken, lightboxen, slide-ins, afsluitpop-ups, mobiele pop-ups en nog veel meer.

Belangrijkste kenmerken van Poptin

 • Exit-intent-technologie
 • 40+ kant-en-klare sjablonen
 • Geavanceerde targeting- en triggeropties
 • Apparaatcompatibiliteit
 • Beschikbaarheid op veel online platforms
 • A / B-testen
 • Ingebouwde analyses
 • Snelle en betrouwbare klantenondersteuning
 • Kennisbank

Dankzij de targeting- en triggerregels kunnen uw Keap-pop-ups de juiste doelgroep bereiken met de juiste boodschap op het juiste moment. Dit alles kan met slechts een paar klikken worden ingesteld in de pop-upbouwer van Poptin.

Omdat het een uitdaging zou zijn om bezoekers om te zetten in leads zonder er iets voor terug te bieden, A / B-testen kan u helpen de meest effectieve inhoud te vinden die u op uw Keap-pop-ups kunt plaatsen. U kunt zelfs de effectiviteit van uw ontwerpen, esthetiek, gedragstriggers en meer testen.

Nu u de tool kent die u kunt gebruiken, is het tijd om te leren hoe u uw Keap-pop-ups kunt maken.

Hoe u Keep-pop-ups maakt

Afhankelijk van uw bekendheid met de software, kan het maken van uw allereerste Keap-pop-ups slechts een kwestie van minuten duren.

Voor beginners raad ik ten zeerste aan om een ​​van de aanpasbare, vooraf gemaakte sjablonen te gebruiken. Het vereenvoudigt het proces enorm en bespaart u tijd. 

Uw Poptin-account instellen

 1. Log in op uw Poptin-account. Als je er nog geen hebt aangemaakt, kun je dat altijd doen meld u GRATIS aan bij Poptin.
 2. In slechts een paar eenvoudige stappen bereikt u het Poptin-dashboard.

pop-ups bewaren

Je eerste Keap-pop-up maken

3. Klik op het tabblad Pop-ups op de “Nieuwe pop-up” knop.

pop-ups houden

4. Deze keer kunt u uw Keap-pop-upsjabloon kiezen, afhankelijk van uw doel. Omdat we onze leaddatabase een boost geven, zullen we kiezen “Krijg meer leads”.

2021-01-08_15h21_17

5. Wanneer u uw pop-upontwerp heeft gekozen, wordt u doorgestuurd naar de pop-upbouwer waar u deze kunt aanpassen. U kunt de kleuren, lettertypen, grootte, velden, knoppen en meer wijzigen.

U kunt zelfs uw eigen foto's, video's, afteltimer toevoegen om een ​​gevoel van urgentie te creëren, couponcodes, enzovoort.

Nogmaals, je kunt altijd je Keap-pop-up helemaal opnieuw maken als je wilt.

2021-01-08_15h31_40

6. Voeg indien nodig enkele essentiële elementen toe aan uw Keap-pop-up.

2021-01-08_15h35_16

Als u tevreden bent met het ontwerp, kunt u nu naar beneden scrollen om door te gaan met het integratieproces.

Hoe u Keap Pop-ups kunt integreren met Poptin

 1. Zonder de pop-upbouwer te verlaten, scrollt u naar beneden en klikt u op de “E-mail en integraties” tabblad. Dan klikken “Integratie toevoegen”.

2021-01-08_15h44_32

2. Er verschijnt een pop-upvenster met alle integraties. Zoek naar de Pictogram “Behouden”. en klik erop.

2021-01-08_15h51_01

3. Zodra u op klikt “Authenticeren” knop, Het zal u doorverwijzen naar uw Houd rekening. En zodra u inlogt, wordt u dat gevraagd Allow de Poptin-app.

2021-01-08_16h17_58

4. De sleutel verschijnt automatisch en u hoeft alleen maar op te klikken "Goedkeuren" knop. Merk op dat de Keap-integratie gebruik maakt van Oauth, waarmee gebruikers hun Keap-account kunnen integreren zonder op zoek te hoeven gaan naar API-sleutels.

bc1f7c8b-1a4f-46ee-97d3-9610fd7f2511

Dat is het! Makkelijk, toch? Uw Keap-pop-up is nu verbonden met uw CRM-account.

Je Keep-pop-up voltooien

Om maximale resultaten van uw Keap-pop-ups te bereiken, moeten de weergaveregels perfect zijn ingesteld. 

De weergaveregels van Poptin omvatten triggeropties waarmee u uw pop-up kunt weergeven op basis van bezoekersgedrag op het scherm, terwijl u met de targetingregels uw pop-up aan het gewenste publiek kunt laten zien. 

2021-01-08_16h39_54

 • Activeringsopties – trigger voor exit-intentie, weergave na tijd doorgebracht op de website, scrolltrigger, weergave na X bezochte pagina’s, weergave na X klikken, trigger voor inactiviteit
 • Targetingregels – URL-targeting (on-site targeting op paginaniveau), apparaattargeting, geolocatie (per land, inclusief Amerikaanse staten), Besturingssysteem en browsers, adblock-detectie, IP-blokkeerlijsten, dagen en uren, nieuwe versus terugkerende bezoekers (op basis van cookies), verkeersbron (Facebook, Google, Google Ads [Adwords] Youtube, Reddit, Ads, Twitter, Pinterest en elke gewenste site), pop-upweergave bij klikken

Poptin geeft u ook de mogelijkheid om uw lijst te segmenteren om u te helpen bij het bedenken van gerichte campagnes voor effectievere conversies.

Als alles is ingesteld, vergeet dan niet te klikken "Publiceren" in de rechterbovenhoek van het scherm.

Voor een meer visuele handleiding kun je deze video-tutorial bekijken over hoe je je eerste pop-up maakt met Poptin.

Voordelen van de Keap <> Poptin-integratie

Het verbinden van pop-ups met uw CRM-account zal resulteren in een efficiëntere marketingtrechter. Elke keer dat een bezoeker op uw pop-up reageert, gaan zijn/haar gegevens automatisch naar uw CRM-leaddatabase.

Vanuit die database kunt u nu campagnes maken en een strategie bedenken voor de manier waarop u hen kunt bereiken met als doel hen om te zetten in betalende klanten.

Hier zijn enkele van de voordelen die u niet mag missen:

 • Bespaart u tijd en energie. U hoeft niet alle Keap-pop-upsreacties in een blad te verzamelen en naar uw CRM over te brengen. De integratie doet 24/7 het werk voor u.
 • Makkelijk te implementeren. Zodra u klaar bent met het pop-upontwerp van Keap, duurt het slechts een paar seconden om de integratie met Keap te implementeren.
 • Lijstsegmentatie. U kunt uw leads in segmenten verdelen voor het geval u in de toekomst gerichte campagnes moet maken.
 • OAuth-integratie. Met slechts een paar klikken kunt u uw pop-up al integreren met uw CRM-account. In tegenstelling tot andere integraties bespaart deze vooruitgang u de zoektocht naar API-sleutels, wat wat meer tijd zou kunnen kosten.
 • Poptin is voor altijd GRATIS te gebruiken. U kunt zich gratis aanmelden. Als je meer geavanceerde functies wilt ervaren, beginnen de betaalde abonnementen van Poptin bij slechts $ 19 per maand.

Samenvatten

Het uitbreiden van de leaddatabase van uw Keap gebeurt niet van de ene op de andere dag. Maar met de juiste tools zoals Poptin zou het stapsgewijze proces eenvoudiger, betaalbaar en effectief zijn.

Als u meer wilt weten over hoe u uw bedrijf kunt verbeteren via pop-ups, kunt u deze informatieve artikelen raadplegen:

Klaar om Keap-pop-ups te maken?

Meld u nu GRATIS aan bij Poptin!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.