Home  /  Allese-mailmarketing  / Poptin x Benchmark: hoe e-mailpop-ups uw benchmarkabonnees kunnen vergroten

Poptin x Benchmark: hoe e-mailpop-ups uw benchmarkabonnees kunnen vergroten

Poptin-x-Benchmark_-Hoe-e-mail-pop-ups-uw-benchmark-abonnees kunnen vermenigvuldigen.png

Met e-mailmarketing kunt u commerciële boodschappen via e-mail naar een specifieke groep mensen sturen. Met deze campagnes kunt u aanbiedingen en nieuwe producten promoten of beveiligde inhoud zoals webinars en eBooks verzenden.

De meeste mensen gebruiken hiervoor een specifiek platform, en Benchmark is daar één van. Met deze eenvoudige tool kunt u op breed niveau gepersonaliseerde e-mails verzenden. Dat zorgt ervoor dat u meer e-mailabonnees krijgt en e-mailformulieren snel invult.

Over het algemeen gebruiken mensen pop-ups om hun e-maillijsten te laten groeien. Poptin biedt je een manier om die pop-ups te maken en ze met Benchmark te gebruiken.

Waarom is het essentieel om uw e-maillijst op te bouwen?

E-mailabonnees worden lid van uw lijst vanaf uw website of via e-mailformulieren en verifiëren hun identiteit door op de link te klikken. Dat laat zien dat ze geïnteresseerd zijn in wat u aanbiedt en dat de kans groter is dat ze betalende klanten worden. Hier zijn slechts enkele redenen waarom ze belangrijk zijn:

 • Het is persoonlijk - E-mail zorgt ervoor dat uw merk in de inbox van de gebruiker terechtkomt. U stuurt informatie rechtstreeks naar hen, en het helpt als u hun naam vermeldt.
 • Het is doelgericht – De gebruiker vult in e-mail formulieren om u aan te melden voor de e-maillijst om updates van u te ontvangen. Ze doen in eerste instantie veel werk, dus ze willen graag van je horen en zijn ontvankelijker voor de boodschap.
 • Het is gericht – De gebruiker heeft al interesse getoond en je weet wat ze leuk vinden. Daarom kunt u zeer relevante aanbiedingen doen en betere resultaten behalen (segmentatie).
 • Jij bezit het - U bent geen eigenaar van Google, Twitter of Facebook, en deze platforms kunnen het beleid snel wijzigen. U bent echter eigenaar van de e-maillijst, dus deze wordt niet beïnvloed door de beslissingen van anderen.

Het is één op één – Mensen lezen e-mails privé, dus het bericht staat niet in een nieuwsfeed of op een tijdlijn. Ze kunnen in vertrouwen rechtstreeks vragen stellen, waardoor een goede verstandhouding en vertrouwen ontstaat.

Wat zijn benchmark-e-mailpop-ups?

Nu benchmarken heeft een actieve integratie met Poptin.

E-mailpop-ups zijn kleine vensters die op uw website verschijnen en waarin om iemands e-mailadres wordt gevraagd in ruil voor iets. Ze zijn zeer effectief als je ze op de juiste manier uitvoert.

Blogmarketing Academie zegt dat de klikfrequenties van pop-ups vaak goed zijn (ongeveer twee procent), wat hoger is dan bij andere advertentiemogelijkheden. 

Daarom zijn Benchmark-pop-ups zeer nuttig. Ze verschijnen op uw website en zijn gekoppeld aan uw Benchmark e-mailmarketingaccount. De pop-upreacties gaan rechtstreeks naar de database van de e-maillijst. In zekere zin automatiseert het het proces van het verzenden van een e-mail. Bovendien is het naadloos, snel en gemakkelijk!

Waarom u pop-ups nodig heeft om het aantal benchmark-e-mailabonnees te vergroten

E-mailmarketing is cruciaal voor elke bedrijfsstrategie. Met pop-ups kunt u mensen bereiken die geïnteresseerd zijn in uw aanbod. Je houdt ook gemakkelijk contact met ze.

In ruil voor het e-mailadres kunt u het volgende aanbieden:

 • Online cursussen of webinars
 • Gidsen en eBooks
 • Korting/coupon codes
 • Belangrijke informatie of nieuws

U moet echter de belofte nakomen. Zodra de persoon zijn of haar gegevens achterlaat, verwachten ze dat de inhoud in hun inbox staat!

U heeft nu de contactgegevens gekregen, zodat u een verbinding met hen kunt onderhouden en een sterkere relatie kunt opbouwen. In zekere zin vergroot u de merkbekendheid en zet u bezoekers om in kopers.

Over het algemeen zijn mensen die websites bezoeken nog niet klaar om onmiddellijk een aankoop te doen. Met behulp van pop-ups vergroot u die initiële interesse en verbindt u anderen met uw merk. Als je ze eenmaal in kopers hebt veranderd, zijn ze eerder bereid om terug te keren als je ze tevreden achterlaat.

Poptin heeft de functies die nodig zijn voor het vastleggen van leads. Het biedt veel aanpassingsmogelijkheden, zodat u de pop-ups met slechts een paar klikken kunt integreren met uw Benchmark-e-mailsysteem. 

Wanneer bezoekers zich via de pop-up aanmelden, gaan hun gegevens rechtstreeks naar de e-maildatabase van Benchmark, waardoor deze efficiënt en naadloos verloopt.

Benchmark-pop-ups maken met Poptin

Hier zijn een paar dingen die u moet begrijpen:

 • Er is geen voorafgaande codeerkennis nodig om pop-ups te maken met Poptin.
 • Het duurt ongeveer vijf minuten om er één te maken.

Poptin maakt gebruik van het drag-and-drop-systeem. Daarom is het handig en gemakkelijk om een ​​pop-up te ontwerpen. Hier volgen enkele typen die u kunt maken:

 • Boven- of onderbalken
 • Slide-ins
 • Overlays op volledig scherm
 • Aftelpop-ups
 • Lichte dozen
 • Gegamificeerde pop-ups

Bekijk meer Poptin-functies hier.

De pop-upbouwer biedt verschillende aanpassingsopties om te gebruiken. 

Voeg eenvoudig elementen toe en verwijder ze, wijzig formaten en kleuren, en nog veel meer. Overweeg om verschillende elementen aan te passen, zoals mediabestanden, pictogrammen, een couponcode of een afteltimer.

Als u tevreden bent met het ontwerp, gaat u naar de weergaveregels. U kunt klanten targeten op basis van hun gedrag en andere zaken, zodat u efficiënter kunt werken.

De triggerregels omvatten:

 • Pop-upweergave bij klikken
 • Verkeersbron (Google, Facebook, Reddit, YouTube, Pinterest, etc.)
 • Nieuwe/terugkerende bezoekers (op basis van de cookies)
 • Dagen en uren
 • IP-blokkeerlijsten
 • Besturingssysteem en browsers
 • Geolocaties (per land)
 • Apparaattargeting
 • URL-targeting

Triggeropties zijn onder meer:

 • Trigger voor inactiviteit
 • Weergave na een bepaald aantal klikken
 • Wordt weergegeven nadat een bepaald aantal pagina's is bezocht
 • Scrolltrigger
 • Weergave na tijd doorgebracht op locatie
 • Trigger voor exit-intentie

Hoe u uw pop-ups kunt integreren met Benchmark 

Benchmark maakt e-mailmarketing veel eenvoudiger. Hier zijn de stappen die nodig zijn om te integreren met Poptin:

 • Log in op het Poptin-account. Vanuit het ‘pop-upsdashboard’ klikt u op het potloodpictogram naast de pop-up die u wilt integreren met Benchmark Email en tikt u op ‘ontwerp bewerken’.
 • Scroll naar beneden naar het gedeelte ‘e-mail en integratie’ en tik op ‘integratie toevoegen’.
 • Zoek 'Benchmark-e-mail' in de lijst en tik erop.
 • Ga naar het dashboard van uw Benchmark-e-mail. Navigeer naar “mijn contacten” en kies de lijst om uw Poptin-leads te verzamelen.
 • Navigeer naar het gebied Gebruiker/Integraties/API-sleutel en kopieer de beschikbare API-sleutel.
 • Kopieer op de lijstpagina uw lijst-ID van de URL van de lijstpagina.
 • Plak de gekopieerde API-sleutel en uw lijst-ID in het Poptin-integratievenster. Tik op ‘goedkeuren’.

Het is vrij eenvoudig, maar door oefening wordt je beter. Bedenk eens hoeveel werk u hebt geautomatiseerd door pop-ups van Poptin in uw Benchmark-account te implementeren!

Voorbeelden van gebruiksscenario's van e-mailpop-ups

E-mailformulieren en pop-ups zijn de meest gebruikte opties om e-mailabonnees te krijgen. Het doel hier is om die gerichte bezoekers om te zetten in e-mailleads en een geweldige gebruikerservaring te bieden.

Je hebt de kans om op een persoonlijker niveau contact te maken met bezoekers. Dit helpt u ook om diensten en producten aan te bieden die aan hun behoeften voldoen. Er zijn verschillende manieren om het pop-upsysteem te gebruiken om e-mails van uw prospects te verzamelen, zoals:

Aanbieding gratis verzending

De pop-up kan een kort bericht tonen over deelname aan de nieuwsbrief of mailinglijst om gratis verzending te ontvangen bij de volgende aankoop. U neemt tekstvakken op waarin de persoon zijn of haar naam en e-mailadres kan toevoegen.

Gratis webinars/eBooks

Sommige bedrijven organiseren webinars om zaken gedetailleerder uit te leggen. Dit werkt niet voor alle merken, maar het is misschien iets om te overwegen als je het al doet. De potentiële abonnee krijgt toegang tot een gratis webinar als hij zich aansluit bij de mailinglijst.

Op dezelfde manier kunt u gratis eBooks aanbieden om e-mailadressen te verkrijgen in ruil voor informatie.

Organiseer een wedstrijd

Mensen houden van wedstrijden; ze zijn eerder bereid hun e-mailadres achter te laten als ze iets gratis kunnen winnen!

The Bottom Line

E-mailmarketing is cruciaal voor elk bedrijf en Benchmark is een goede keuze. U kunt echter Poptin-pop-ups integreren om e-mailabonnees vast te leggen en het proces van het verzenden van e-mails te automatiseren.

Het is vaak moeilijk om meer e-mailabonnees te krijgen zonder Benchmark-pop-ups. Het is echter eenvoudig om ze te maken met Poptin, en je kunt ze integreren met Benchmark en andere CRM's en ESP's.

Meld je aan bij Poptin vandaag nog om pop-ups te genereren die u kunt gebruiken om de aandacht te trekken. Verleid uw websitebezoekers en stuur ze eenvoudig gerichte e-mails!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.