Home  /  AllesCROe-commerceverkoop  / Hoe je een CCV-winkelpop-up maakt die converteert

Zo maak je een CCV-winkelpop-up die converteert

CCV-winkel verschijnt

Wil je een CCV Shop pop-up implementeren, maar weet je niet hoe je moet beginnen?

Voor de meesten webshop platformen als CCV-winkel, inspanningen om de verkoop te stimuleren moeten te allen tijde worden gemaximaliseerd.

Om succesvol te zijn, moet u bezoekers aanspreken en hen de beste winkelervaring bieden, zelfs in zo'n korte tijd. Gemeenschappelijke elementen voor een geweldig winkeltraject zijn kortingen, privileges en andere klantpremies.

Om dat te bereiken zijn pop-ups jouw wapen!

Waarom pop-ups?

Studies hebben bewezen dat dit eenvoudig is website verschijnt is een gemakkelijke en effectieve manier om winkelbezoekers om te zetten in klanten en abonnees. Het heeft een enorm potentieel om de leadkosten met meer dan 50% te minimaliseren en meer dan 70% van de potentiële online verkopen te besparen.

Heeft u een eigen CCV Shop of bent u van plan er in de nabije toekomst een te hebben, dan is dit de perfecte gids voor u.

In dit artikel leert u hoe u dit eenvoudig kunt doen maak een CCV Shop pop-up aan voor uw online winkel. Met de gebruiksvriendelijke pop-upbouwer van Poptin kun je binnen enkele minuten prachtige en hoogconverterende pop-ups bedenken.

De juiste pop-upbouwer voor jou

Poptin is uw beste keuze als u pop-ups wilt maken en uw conversiepercentage wilt verhogen. Dit platform biedt een breed scala aan geavanceerde functies voor het redden van verlaten winkelwagentjes, het verwerven van e-mailleads, het verhogen van de omzet en meer.

poptin ccv-winkel verschijnt

Zelfs als je geen codeervaardigheden hebt, kun je iets bedenken volledig responsieve pop-ups met behulp van de lijst met sjablonen van Poptin.

Het zal voor gebruikers niet eens een gedoe zijn, vooral niet wat Poptin biedt geavanceerde weergaveregels voor effectieve initiatieven voor het vastleggen van leads, waardoor u uw boodschap op het juiste moment aan de juiste doelgroep kunt tonen.

En sindsdien Poptin heeft een forever-free plaDan kunt u het meeste uit uw pop-upstrategie halen zonder middelen te verspillen. Bovendien kunt u in een mum van tijd de vruchten plukken van hogere conversiepercentages.

Laten we beginnen met het maken van uw eerste CCV Shop-pop-up die converteert!

Hier is hoe:

poptin ccv-winkel verschijnt

 • Selecteer het type poptin dat u wilt maken. Voor dit specifieke artikel gebruiken we "Pop-up".

2020-10-09_21h03_20

 • U kunt uw eigen ontwerp maken of kiezen uit de 40+ volledig responsieve pop-upsjablonen geschikt voor elk apparaat.

pop-up pop-ups

 • Wanneer u op een sjabloon klikt, verschijnt er een venstervenster. Dit is waar u moet specificeren uw CCV Winkel website waar u uw pop-up wilt implementeren.

pop-up pop-ups

 • Voor mijn voorbeeld heb ik dit sjabloon gebruikt, dus ik heb al een vaste maat. Dit maakt het ook een stuk eenvoudiger om tekst toe te voegen en te verwijderen, omdat alles wat ik nodig heb hier is.

pop-up pop-ups

 • Dit is het deel waar je kunt upload uw achtergrondafbeelding. Zorg ervoor dat het 800×500 is. Deze afbeelding heb ik vandaan Freepik.

pop-up pop-ups

 • Omdat dit een drag-and-drop-interface is, kunt u dit eenvoudig doen lettertypen, formaten en vormen toevoegen en wijzigen. Ik heb zojuist alle teksten en velden aangepast en alles aan de linkerkant geplaatst.

pop-up pop-ups

Hier zijn andere elementen die u aan uw pop-up kunt toevoegen:

 1. Afbeeldingen
 2. Video's
 3. Countdown Timer
 4. Coupon
 5. Nieuwssticker
 6. pictogrammen

En nog veel meer.

Al deze elementen kunnen u gezamenlijk helpen bij het bereiken van uw doel voor uw online winkel, of u nu uw e-maillijst wilt laten groeien of uw beoogde omzet wilt bereiken.

 • Dit is ons voltooide ontwerp:

pop-up pop-ups

 • Als u tevreden bent met uw ontwerp, is dit het moment om de weergaveregels aan te passen. Voor de trigger heb ik een vertraging van 5 seconden ingesteld. Dit betekent dat wanneer een bezoeker minimaal de aangegeven tijd op uw website blijft, de pop-up verschijnt.

pop-up trigger poptin

Poptin heeft ook een verscheidenheid aan slimme triggers zoals exit-intent (wanneer een bezoeker op het punt staat de pagina te verlaten), pagina scrollen, aantal klikken en meer.

Het heeft onlangs zojuist een nieuwe trigger toegevoegd, genaamd inactiviteit, waarbij een pop-up wordt geactiveerd wanneer een bezoeker binnen een bepaalde tijd inactief wordt.

 • U kunt instellen wanneer (frequentie) en waar (mobiel of desktop) om uw pop-up weer te geven. Met deze targetingopties kunt u ook de juiste doelgroep targeten op basis van uw doel en voorkeur:

poptin-targetingopties

Vergeet niet te klikken Publiceer zodra je helemaal klaar bent!

Binnen enkele minuten heeft u een prachtige CCV Shop-pop-up die wonderen doet voor uw conversiestrategieën.

Als je een meer gedetailleerde tutorial wilt bekijken, is hier een video over hoe je je eerste pop-up kunt maken met Poptin:

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.