Home  /  AllesCROsaas  / Hoe u leadupdates direct naar uw Slack-kanaal kunt pushen

Hoe u leadupdates direct naar uw Slack-kanaal kunt pushen

Slack heeft bewezen een van de beste communicatiemiddelen op de werkplek te zijn die je kunt gebruiken. De beste eigenschap is de mogelijkheid om te integreren met andere essentiële apps en services, waardoor de ervaring voor u en uw team veel vloeiender wordt.

Een van de meest populaire integraties is Poptin, een platform voor het vastleggen van leads dat u kunt gebruiken om leads en verkopen te genereren en de betrokkenheid te vergroten. Dankzij Integratie van Slack en Poptin, kunt u een pop-up instellen die uw Slack-kanaal op de hoogte stelt zodra een bezoeker ermee communiceert.

Voordelen van Poptin- en Slack-integratie

Realtime leadupdates: Het primaire doel van Poptin is het genereren van realtime leads waarmee u meer leads en verkopen kunt vastleggen. U kunt deze leads integreren en realtime updates ontvangen op het Slack-kanaal van uw keuze. 

Aanpassing van leaddetails: Er is een aanzienlijke hoeveelheid informatie die u in uw voordeel kunt gebruiken bij het gebruik van Slack en Poptin. Met Poptin kunt u de leadgegevens aanpassen die u wilt ontvangen zodra iemand ermee communiceert, zoals naam, telefoonnummer, tijd, e-mailadres of IP-adres.

Pas uw leadupdates aan: Het beste van de integratie van Poptin is dat u uw leadupdates zoveel kunt aanpassen als u wilt. Sommige werknemers geven er de voorkeur aan om extra tekst toe te voegen aan hun leads of zelfs teamleden te taggen op hun Slack-kanaal. Als je interactie zoveel mogelijk wilt stimuleren, kan de integratie van Poptin je helpen.

Poptin's website-pop-ups zijn eenvoudig in te stellen en het kost u misschien niet meer dan een paar minuten om dit te doen. Zodra alles klaar is, ontvang je direct een melding op je Slack-kanaal telkens wanneer er een nieuwe lead wordt gegenereerd of bijgewerkt.

Website-pop-ups voor Poptin werken voor elk Slack-kanaaltype. Wat uw project, dienst of taak ook is, Poptin kan u helpen alles sneller en beter te organiseren.

Slack-pop-ups maken met Poptin

Om alle voordelen van Poptin te begrijpen, is het essentieel dat u precies weet wat de service inhoudt. Poptin is een gratis platform voor het vastleggen van leads. In essentie gebruikt de app aantrekkelijke ontwerpen en overlays om bezoekers om te zetten in leads, waardoor de betrokkenheid van een website toeneemt.

In Poptin kunt u veel functies gebruiken om uw bedrijf te optimaliseren en meer leads, verkopen of abonnees te krijgen. Deze functies omvatten het volgende:

  • Pop Ups
  • Contact Formulieren
  • Integraties en gratis sjablonen
  • Naadloze marketing
  • triggers
  • Targeting
  • Drag and Drop Editor
  • Pop-upoverlays op volledig scherm
  • Diverse aanpassingsmogelijkheden
  • En nog veel meer!

Meer informatie over de Poptin-functies hier.

Ga naar om een ​​Slack-pop-up te maken Poptins interfaceen kies een sjabloon om mee te werken. Als je klaar bent, kun je alles naar wens aanpassen, zoals Poptin-grootte, achtergrondontwerp, extra elementen, integraties en andere geavanceerde instellingen.

Als u tevreden bent met de resultaten, hoeft u alleen nog maar de weergaveregels van uw Poptin in te stellen, waaronder weergavetriggers, paginatargeting en weergavefrequentie.

Zorg ervoor dat u controleert of alles in orde is en klik op de "Publiceren" knop in de rechterbovenhoek.

Hoe u uw pop-ups kunt integreren met Slack

Het integreren van je laatste pop-ups met Slack is vrij eenvoudig! Om dit proces correct uit te voeren, moet u de onderstaande stappen volgen:

Stap een: Log in op uw Poptin-account en ga naar het gedeelte “Pop Ups”. Klik op de potloodknop naast de pop-up die je met Slack wilt gebruiken.

Stap twee: Ga naar het gedeelte “E-mail en integraties” van uw ontwerp en klik op “Integratie toevoegen” En kies "Slack." U wordt gevraagd uw Slack-kanaal en andere aanvullende informatie toe te voegen.

Zodra u klaar bent met de laatste stap, heeft u met succes uw Slack-leads ingesteld. In wezen zou uw Poptin-lead er ongeveer zo uit moeten zien als de onderstaande schermafbeelding:

Ontvang de volledige helpgids hier.

The Bottom Line

Het integreren van Poptin met uw Slack-kanalen kan een geweldige kans zijn om meer leads te genereren en er realtime updates over te krijgen, wat uw workflow aanzienlijk kan optimaliseren. Poptin biedt verschillende gratis sjablonen en functies die u kunt gebruiken om uw eerste ontwerp te maken, en het proces duurt niet langer dan een paar minuten.

Als je er klaar voor bent om je Poptin-pop-ups met Slack te integreren, zorg er dan voor dat je dat doet meld u vandaag nog gratis aan!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.