Home  /  AllesCROgrafisch ontwerp  / 4 Gebruiksvriendelijke Instagram-videobewerkingstools voor kleine bedrijven

4 gebruiksvriendelijke Instagram-videobewerkingstools voor kleine bedrijven

Videocontent wordt langzaam maar zeker het populairste type content, zowel op Instagram als in het algemeen als het gaat om marketing op verschillende platforms.

Kleine bedrijven proberen de innovaties bij te houden en hun marketingstrategie op te bouwen in overeenstemming met de voorkeuren van hun doelgroep, en de video's lijken aan alle noodzakelijke criteria te voldoen.

Ze zijn leuk, interessant en visueel aantrekkelijk, maar als je de perfecte gedenkwaardige video's wilt maken, kun je het beste zeer efficiënte, gebruiksvriendelijke videobewerkingstools gebruiken.

Voor kleine bedrijven hebben we 4 gebruikerstools geselecteerd voor het bewerken van video's op Instagram, dus bekijk ze eens en ontdek zelf waarom video's een noodzakelijk onderdeel zijn van elk social media marketing strategie.

1. beginmoment

InShot is een mobiele videobewerkingsapplicatie die over alle noodzakelijke en handige functies beschikt om u te helpen uw video's te bewerken, bij te snijden, te versnellen, te verwijderen en te verbeteren.

Het is ontworpen voor iOS- en Android-apparaten en kan u helpen perfecte video's te maken voor uw behoeften, terwijl u daarbij creatief kunt zijn.

De interface van InShot is vrij eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, en alle initiële opties zijn duidelijk zichtbaar en klaar voor jou om uit te kiezen:

inshot interface voorbeeld poptin videobewerkingstools

Wat de videobewerkingsopties betreft, kunt u video's bijsnijden, clips samenvoegen, het middelste deel van de video verwijderen, video's met meerdere delen maken en meer.

Wanneer u een video op uw apparaat selecteert en deze naar de app wilt uploaden, kunt u deze eerst inkorten om de gewenste lengte te bepalen.

Als het om Instagram stories en IGTV gaat, kun je de framegrootte eenvoudig instellen, waar je ook bent.

Met het gedeelte 'Selecteer één track om te bewerken' kunt u het deel van de video selecteren dat u wilt bewerken, en dit zeer snel en efficiënt.

Deze video-editor biedt ook verschillende effecten en filters om uw video's er precies zo uit te laten zien als u zich had voorgesteld. Sommige van deze filters zijn donker, helder, glitch, film 05 en andere, en u kunt ze ook aanpassen.

Je kunt bepaalde geluidseffecten toevoegen, je eigen muziek, voice-overs, of je kunt zelfs je eigen geluid opnemen.

Er is ook een optie om het volume te regelen, zodat je dit desgewenst voor verschillende delen van de video kunt wijzigen.

Voeg kleuren toe, verander de achtergrond of voeg zelfs leuke, geanimeerde stickers en tekst toe.

Als het om teksten gaat, kunt u lettertypen, kleuren, hun locatie wijzigen, tekst kantelen of roteren, en meer.

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Zeer toegankelijke interface
 • Bevat alle noodzakelijke en basisfuncties
 • Betaalbaar voor kleine bedrijven

nadelen:

 • Het mist bepaalde geavanceerde functies 
 • U kunt InShot-merklogo's alleen verwijderen door $ 2.99 per maand te betalen
 • Niet geschikt voor professionals
 • Er zijn problemen bij het dupliceren van bepaalde onderdelen

De prijzen van InShot

Deze tool is gratis, maar als je wat extra functies wilt, moet je upgraden naar een betaald abonnement. Met de premiumversie zijn er drie betaalde opties, dus u kunt $ 3.99 per maand, $ 14.99 per jaar of betalen voor levenslange toegang die $ 34.99 kost.

2. Boemerang (van Instagram)

Boomerang is een zeer populaire Instagram-tool die erg leuk is om te gebruiken en geschikt voor iedereen die speels wil zijn en een bepaalde smaak aan zijn werk wil toevoegen.

Het is ook beschikbaar op iOS en Android en kan je helpen bij het maken van korte video's en interessante GIF's.

Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken en in te stellen, en je kunt de video's die je hebt gemaakt op de filmrol opslaan en klaar maken voor gebruik.

Met slechts één knop ben je klaar om korte video's van 3 tot 5 seconden te maken en het gewenste moment op een interessante manier vast te leggen.

boemerang voorbeeld poptin videobewerkingstools

Je kunt deze video's eenvoudig delen, maken door iemand of iets op te nemen of een selfie-video te maken, alles in één stap.

Je kunt ook bursts van tien foto's maken en deze omzetten in één korte, mooie video om je bezoekers te verrassen met creativiteit.

Dit is zeker een van de minder formele toepassingen in zijn soort en daarom zijn mensen er dol op en gebruiken ze het op grote schaal om korte, boeiende video-inhoud in hun profiel in te sluiten.

Deze tool is eenvoudig, leuk en gratis.

U zult er geen tijd mee verspillen omdat het zeer eenvoudig te gebruiken is en bezoekers zullen blij en aangenaam verrast zijn door de verscheidenheid die u biedt.

Voors:

 • Zeer makkelijk te gebruiken
 • Het heeft eenvoudige maar effectieve opties
 • Praktisch gemaakt voor Instagram
 • Het bespaart je tijd

nadelen:

 • Het heeft niet veel opties, omdat het primaire doel is dat je plezier hebt tijdens het werken
 • Het biedt geen cameraroloptie als u een iPhone gebruikt
 • Je kunt de achtergrond niet veranderen 
 • Het mist bepaalde effecten

De prijzen van Boomerang

Deze tool is gratis te gebruiken.

3. Rocketium

Rocketium is een Instagram-videomaker waarmee je in slechts een paar minuten en zonder enige ontwerpvaardigheden geweldige en interessante video's kunt maken.

Door boeiende, op tekst gebaseerde video's in uw inhoud op te nemen, krijgt u de mogelijkheid om meer verkeer te genereren en een groot aantal mensen te bereiken.

Je kunt je video's brandmerken door logo's te gebruiken, kleuren of lettertypen te veranderen, maar ook door aangepaste intro's toe te voegen om alles er nog professioneler uit te laten zien.

Het mooie aan deze tool is dat je hun prachtige kant-en-klare sjablonen kunt gebruiken, zodat je niet alleen je video's visueel kunt verbeteren, maar ook wat tijd kunt besparen voor andere taken.

image2

Rocketium heeft een geavanceerde AI waarmee je automatisch de videogrootte kunt aanpassen aan je behoeften en deze verder kunt aanpassen door de tekst te wijzigen en toe te voegen animaties in uw video's snel.

Video's met ondertitels zijn tegenwoordig erg populair, dus met deze videomaker kun je ondertitels aan je video's toevoegen, waardoor je nog gemakkelijker nuttige interviewvideo's, webinars of podcasts kunt maken.

Het is behoorlijk intuïtief, flexibel en gemakkelijk te gebruiken, en als je met slechts een paar klikken eenvoudige maar mooie video's wilt maken, is deze videomaker ideaal voor jouw bedrijf.

Het maakt een soepel creatieproces mogelijk, biedt belangrijke basisfuncties en vertraagt ​​het laden van de pagina niet omdat het vrij licht is.

Ze hebben ook een geweldig ondersteuningsteam dat altijd klaar staat om te helpen.

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Zeer snel
 • Mooie kant-en-klare sjablonen
 • Geavanceerde AI
 • Het heeft een optie om ondertitels toe te voegen 
 • Het ondersteuningsteam

nadelen: 

 • Het mist bepaalde kenmerken
 • Als je het gratis gebruikt, staat er aan het einde een Rocketium-logo

Prijzen van Rocketium

Er is een gratis proefversie beschikbaar, maar als je meer functies wilt gebruiken, moet je betaalde abonnementen gebruiken. U kunt zelfs prijzen opvragen als u in een team werkt en speciale vereisten heeft met betrekking tot samenwerkingen, en het enige dat u hoeft te doen is uw zakelijke e-mailadres achter te laten.

4. Magisto

Magisto is een online video-editor waarmee je met behulp van AI krachtige video's voor je Instagram-profiel kunt maken.

Hierdoor kunt u uw inhoud beter organiseren en kunt u processen automatiseren om nog sneller en eenvoudiger geweldige video's te maken.

Het is echt snel, gemakkelijk te gebruiken en uiterst efficiënt.

Je kunt een videobewerkingsstijl kiezen, bepaalde inhoud in je video's verwerken of je eigen muziek toevoegen.

Maak een minifilmpje en bied uw bezoekers kwalitatieve en creatieve inhoud.

magisto-editor voorbeeld poptin videobewerkingstools

Alles gebeurt in drie eenvoudige stappen:

 1. Kies een videobewerkingsstijl, afhankelijk van het type verhaal dat u wilt presenteren
 2. Upload foto's of clips die u in uw video wilt opnemen 
 3. Selecteer muziek uit hun ingebouwde muziekbibliotheek

Ook is er een gezichtsherkenningsoptie, bijsnijdopties, kun je de snelheid aanpassen en nog veel meer.

Deze tool biedt een aantal verschillende functies waarmee je eenvoudig spannende, professioneel ogende video's kunt maken.

Het is nog eenvoudiger om ze te delen, en dat kan op verschillende marketingkanalen.

AI helpt je bij het kiezen van de juiste segmenten die bepaalde gevoelens bij je bezoekers opwekken door een diepgaande analyse van je beeldmateriaal uit te voeren.

Je kunt het gebruiken vanaf iOS- en Android-apparaten.

Het maken van filmachtige video's is nog nooit zo eenvoudig geweest, en het plaatsen van zulke professionele en interessante video's is zeker iets dat uw bezoekers zeer zullen waarderen.

Voors: 

 • Heel intuïtief
 • Het heeft een groot aantal functies
 • Het maakt gebruik van de kracht van AI
 • Gebruiksvriendelijke drag-and-drop-builder

nadelen:

 • Bij het gebruik van geautomatiseerde opties is er sprake van een gebrek aan controle
 • Als u het watermerk wilt verwijderen, moet u upgraden naar een betaalde versie
 • Met de gratis basisversie zijn video's van maximaal 60 seconden mogelijk

Magisto's prijzen

Er is een gratis versie, maar als je wat extra functies wilt, probeer dan een aantal betaalde abonnementen vanaf $ 4.99 per maand. Het Professional-abonnement kost $ 9.99 per maand en het Business-abonnement kost $ 34.99 per maand, en er is een gratis proefperiode.

The Bottom Line

Om uw bezoekers geïnteresseerd te houden, is het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van innovaties en verschillende soorten inhoud te gebruiken om alles interessanter en veelzijdiger te maken.

Om eenvoudig video's te maken die er professioneel maar ook interessant uitzien, moet je bepaalde tools gebruiken, omdat ze je leven gemakkelijker zullen maken en je marketingstrategie zullen verbeteren.

Als het gaat om het aantrekkelijker maken van uw inhoud, Poptin is de tool waarmee u handige pop-ups en formulieren voor uw zakelijke website kunt maken en een nog hoger niveau kunt bereiken.

Probeer deze handige videobewerkingstools voor je video's op Instagram en verras bezoekers met creatieve en gedenkwaardige inhoud!

Aazar Ali Shad is een ondernemer, groeimarketeer (geen hacker) en een doorgewinterde SaaS-man. Hij houdt ervan om inhoud te schrijven en wat hij heeft geleerd met de wereld te delen. Je kunt hem volgen op Twitter @aazarshad of aazarshad.com