Home  /  Allese-commercelead generatiesaasverkoopstartup  /  Zijn de Wisepops-prijzen nog steeds de moeite waard voor het optimaliseren van uw leads?

Zijn de Wisepops-prijzen nog steeds de moeite waard voor het optimaliseren van uw leads?

Elk bedrijf dat de moeite waard is, zal aanzienlijk investeren in het vergroten van het websiteverkeer en het omzetten van dat verkeer in leads. Deze taak, hoewel meestal de primaire verantwoordelijkheid van de meeste marketingteams, is er een waaraan alle afdelingen in een bedrijf of organisatie zullen bijdragen. Waarom? Het gaat om een ​​cruciaal aspect van de zorg van het bedrijf: het genereren van leads. 

De meeste bedrijven schalen dit proces op door tools voor leadoptimalisatie te gebruiken die tijdrovende delen van het proces automatiseren en de inspanningen van het team en de efficiëntie van die inspanningen optimaliseren. Tools zoals Wisepops zijn populair om prospects door de website te loodsen verkooptrechter proces bij het overwegen van hun kopersreis. 

Ze helpen bedrijven zoals dat van u zich te concentreren op wat er echt toe doet: uw prospects omzetten in leads en uiteindelijk betalende, tevreden klanten – meestal met de hulp van popups

Hoewel dit een waardevol voorstel kan zijn dat allerlei soorten bedrijven aantrekt, zorgt het er niet meteen voor dat ze op de 'aanmelden'-knop van deze tools klikken. Waarom? – Prijzen. 

De meeste bedrijven hebben geen onbeperkte budgetten voor leads genereren en het blijft belangrijk om de meeste middelen te investeren waar je de grootste kans hebt op geweldige resultaten. 

Wisepops is een optie geweest voor de meeste bedrijven die hun leads willen optimaliseren, maar is de prijsstelling in de huidige moordende markt nog steeds de voordelen waard die u krijgt? 

Uitsplitsing van het Wisepops-prijsplan

Wisepops gaat anders om met prijsplannen dan andere tools voor het genereren van leads. U heeft geen verschillende tariefplannen die vooraf bepaalde voordelen bieden, omdat u een prijs betaalt op basis van de paginaweergaven die uw website ontvangt. 

Kortom, u betaalt een andere prijs, afhankelijk van het aantal maandelijkse paginaweergaven dat uw website krijgt. Hoe meer paginaweergaven u krijgt, hoe meer u betaalt – een onhoudbare en dure praktijk voor kleine bedrijven met krappe en beperkte budgetten. 

De goedkoopste optie die beschikbaar is op Wisepops begint bij 49 euro/per 50 pageviews per maand, wat haalbaar is in vergelijking met wat verkrijgbaar is in de branche, maar niet erg kostenefficiënt in vergelijking met tegenhangers als Poptin, Optinmonster, Optinmonk & Popupsmsart. 

Is de prijs het echt waard? 

Het antwoord op deze vraag hangt grotendeels af van uw behoeften, de grootte van uw bedrijf en uw bedrijfsdoelstellingen. 

De prijsstrategie van Wisepop maakt heel duidelijk dat het is gemaakt met grotere bedrijven en organisaties in gedachten. Bedrijven die in een maand voldoende tot 50,000 websitebezoeken genereren. 

Dit laat kleinere bedrijven en startups in de kou staan, omdat ze groeien om dat aantal webbezoeken per maand te bereiken en eenvoudigweg niet over de middelen beschikken (financieel of anderszins) om te betalen voor dure marketingtools en toch een product-market fit te bereiken of blijf groeien. 

Als u Wisepops zou gebruiken, raden we u aan het tariefplan voor 50 paginaweergaven te proberen, omdat dit het meest betaalbaar is. Als je natuurlijk met een budget werkt. 

Omdat de markt voor tools voor leadoptimalisatie zeer competitief is, heeft de prijsstrategie van Wisepops een groter deel van nieuwe bedrijven, agentschappen en startups uitgesloten die bijdragen aan de groei van het mondiale bbp. 

Volgens de Wereldbankvertegenwoordigen kleine en middelgrote ondernemingen ongeveer 90% van de bedrijven en meer dan 50% van de werkgelegenheid wereldwijd. Het formele MKB draagt ​​tot 40% bij aan het nationaal inkomen (bbp) in de opkomende economieën. 

Deze kleinere bedrijven zijn niet geïnteresseerd in het maandelijks uitgeven van honderden dollars, wat zich niet vertaalt in voordelen op de korte termijn, omdat ze het grootste deel van hun geld nodig hebben om hun bedrijf op te schalen of te laten groeien. 

Wisepops is dus alleen het proberen waard als je een grote onderneming hebt of veel geld te besteden hebt aan een tool voor leadoptimalisatie. Desalniettemin kunt u op andere platforms contactformulieren, pop-ups en andere platforms verzenden voorstellen voor minder geld. 

Hoe dan ook, er zijn handiger Wisepops-alternatieven zoals Poptin om te verkennen om aan uw zakelijke behoeften te voldoen. 

Wat zit er in het prijsplan?

Wisepops biedt één tariefplan dat alleen maar in bedrag toeneemt naarmate het aantal paginaweergaven van een website toeneemt. 

Wanneer u betaalt voor Wisepops-tariefplannen, krijgt u toegang tot alle voordelen die de software biedt. Dat omvat een onbeperkt aantal pop-upscampagnes, een onbeperkt aantal meldingscampagnes, een onbeperkt aantal gebruikers en meer dan 140 kant-en-klare sjablonen voor uw marketingcampagne. 

Deze voordelen zijn uitstekend als u ernaar uitkijkt een marketingcampagne te starten die is gebaseerd op het omzetten van potentiële klanten in leads met behulp van pop-ups, omdat u een sjabloon kunt kiezen die past bij de stijl van uw merk en het proces ervan op uw verschillende websites kunt volgen. 

Omdat alle tariefplannen dezelfde voordelen bieden, is het enige dat tussen de abonnementen verandert de limiet van het aantal paginaweergaven dat u krijgt.

Hoe dan ook, het upgraden van uw inhoud naar een groter abonnement geeft u onbeperkte paginaweergaven, websites en aangepaste integraties die alleen bedrijven krijgen. Daarnaast krijg je toegang tot persoonlijke onboarding en training op maat voor jouw marketingteam. 

Van alle functies die Wisepops biedt, richt het zich het meest op pop-ups. Wanneer u ervoor betaalt, krijgt u: 

 • Shopify-integratie 
 • Standaard pop-ups
 • Pop-ups met intentie afsluiten 
 • Staven en instortvoorzieningen 
 • A / B-testen  
 • Verschillende targetingopties 
 • Pop-uppersonalisatie 
 • Vijf websites 
 • Meer dan 60 CRM- en ESP-integraties 

Dit prijsplan is echter mogelijk niet geschikt voor de meeste bedrijven die buiten de prijsstrategie van Wisepop vallen. Laten we eens kijken naar een geweldig alternatief. 

Poptin's prijsplannen

Poptin is ook een tool voor leadoptimalisatie die pop-ups, contact- en inlineformulieren biedt om leadconversie te bevorderen. Het is een geweldig alternatief voor Wisepops voor zowel kleine als grotere bedrijven. 

Het biedt een van de meest concurrerende en toch betaalbare tariefplannen voor zeer vergelijkbare functies als Wisepops. 

In tegenstelling tot Wisepops biedt Poptin een gratis abonnement met een maximum van 1000 maandelijkse bezoekers per maand. Dit is een zeer vriendelijke deal voor het MKB, nieuwe bedrijven, startups, bureaus en zelfs grotere bedrijven, omdat het u de kans geeft om de tool voor leadoptimalisatie uit te proberen voordat u een verplichting aangaat die maandelijks of jaarlijks kan worden gefactureerd.

Uitsplitsing van de prijsplannen van Poptin 

Dit is wat je uit Poptins plannen haalt

 • Onbeperkte pop-tins om pop-ups voor exit-intenties, slide-ins, lightbox-pop-ups, enz. te maken 
 • Plannen die beginnen bij 1 bezoekers/per maand tot 2 miljoen bezoekers/per maand 
 • Toegang tot enkele of onbeperkte domeinen, afhankelijk van uw abonnementsselectie
 • A/B-testen voor pop-ups
 • autoresponders
 • 50+ integraties (Shopify, Webflow, Thinkific, enz.)
 • Merk- en merkloze pop-ups
 • Beheer de toegang tot meerdere gebruikersaccounts
 • Ondersteuning via chat en e-mail 

Vergelijking tussen de prijsplannen van Poptin en die van Wisepops 

Net als Wisepops richt Poptin zich op het optimaliseren van leads met pop-ups. Het biedt echter een flexibeler systeem prijsplan dat is inclusief voor bedrijven van elke omvang.  

Gratis abonnement

Het eerste betalingsplan dat Poptin aanbiedt, geeft de gebruiker één domein, onbeperkte poptins en toegang tot chat- en e-mailondersteuning gratis

Dat betekent dat marketingteams niets hoeven te betalen om van een paar van de voordelen te profiteren en leadconversietests uit te voeren – een optie die u bij Wisepops meer dan $ 40 kost. 

Dit plan ondersteunt geen robuuste functies zoals A / B-testenen verfijnde targetingopties die worden aangeboden bij betaalde abonnementen. 

betaald Plans

Als u naar het basisplan van Poptin gaat, moet u weten dat het één domein, onbeperkte poptins, 1,000 autoresponders en e-mail- en chatondersteuning biedt. Hoewel dit plan vergelijkbaar is met het vorige, biedt het je de basiszaken die je nodig hebt om een marketing campagne goed voor slechts $ 25/per 1 bezoekers per maand.

Wisepops biedt geen enkel plan dat tegemoetkomt aan websitebehoeften onder de 50,000 websitebezoeken.  

Het populairste tariefplan dat Poptin aanbiedt, is het Pro-abonnement, dat $ 47 per maand kost. Zoals je kunt zien, is de prijs bijna hetzelfde als die van Wisepops. Welke optie zou jij liever kiezen?

Als je het ons vraagt, zouden wij voor het eerste gaan.

De manier waarop Wisepops werkt is door de noodzaak te creëren om in de nabije toekomst over te stappen naar een hoger plan. Hoewel dat bij de meeste op abonnementen gebaseerde tools gebeurt, is het prijsverschil tussen de Wisepops-tariefplannen groot. Het is dus moeilijker voor bedrijven die nog steeds gefocust zijn op groei om daarvoor te betalen. 

Poptin daarentegen is een veel duurzamere tool voor leadoptimalisatie. U kunt nog steeds profiteren van het pro-plan als u een grote onderneming leidt, waardoor u geld kunt besparen. 

Zelfs als u wilt overstappen op het agentuurplan, hoeft u niet zoveel geld te betalen als voor het duurste Wisepops-abonnement. 

In een notendop, Poptin-prijsplan is vriendelijker voor kleine bedrijven en startups.  

Waarom u zou moeten overstappen naar Poptin

Je vraagt ​​je misschien af ​​of je na het lezen van alles naar Poptin moet overstappen, maar het antwoord is complexer dan een ja of een nee. 

Het eerste dat u hoeft te doen om die vraag te beantwoorden, is het analyseren van de voortgang en de voordelen die u krijgt door het gebruik van Wisepops. Hoe winstgevend is die investering voor u geweest? 

Als Wisepops een winstgevende tool voor leadoptimalisatie is geweest die u op de lange termijn niet veel geld heeft gekost, zou u erover kunnen nadenken om deze te behouden. Overstappen op Poptin zou echter tot uitstekende voordelen kunnen leiden. 

De pop-upsjablonen die Poptin aanbiedt zijn modern en visueel aantrekkelijk. Afgezien daarvan kunt u de editor voor slepen en neerzetten gebruiken om ze er binnen enkele minuten uit te laten zien zoals u dat wilt. 

Over het geheel genomen krijgt u met Poptin meer waar voor uw geld als u investeert in uw inspanningen voor leadoptimalisatie. 

Poptin beschikt misschien niet over tijdregistratie- of beheertools zoals andere platforms, maar het blinkt uit als het gaat om het helpen van bedrijven bij het optimaliseren van hun inspanningen voor leadconversie. 

Conclusie 

Poptin en Wisepops zijn uitstekende tools voor leadoptimalisatie die worden gebruikt om de verkoop te stimuleren en bedrijven te laten groeien. De prijs is echter een van de belangrijkste dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een product, en het is de moeite waard om te overwegen om naar Poptin over te stappen om de beste waar voor uw geld te krijgen. 

Kleine bedrijven en startups moeten altijd voor Poptin kiezen in plaats van Wisepops als ze een winstgevende investering willen doen. Het is gemakkelijker om een ​​Poptin-prijsplan te upgraden dan een Wisepops-abonnement, waardoor het ontwikkelen van grotere marketingcampagnes betaalbaarder wordt. 

Geld investeren in marketingtools is een van de beste dingen die bedrijfseigenaren kunnen doen, omdat het hen helpt meer leads te krijgen en hun omzet te verhogen. Als ze echter de verkeerde investering doen, kunnen ze veel geld verliezen.

Onze uiteindelijke aanbeveling – Schrijf je in voor Poptin als u uw inspanningen voor leadconversie tegen de beste prijs wilt verbeteren. 

Idongesit 'Didi' Inuk is een contentmarketeer bij Poptin. Ze wordt gedreven door gesprekken over technologische producten en de impact die ze hebben op de mensen waarvoor ze zijn gemaakt.