Home  /  Allese-mailmarketing  / Top 6 geavanceerde JangoMail-alternatieven en concurrenten

Top 6 geavanceerde JangoMail-alternatieven en concurrenten

JangoMail is een e-mailmarketingplatform dat zich erop richt om zijn gebruikers te helpen alle gewenste berichten op de gemakkelijkst mogelijke manier naar hun klanten, leads en prospects te sturen.

De prijs is echter helemaal niet betaalbaar. 

Daarom geven de meeste gebruikers er de voorkeur aan om voor andere alternatieven te gaan in plaats van JangoMail te proberen.

Het probleem is dat niet iedereen weet voor welk platform hij moet kiezen, en sommige zijn uiteindelijk niet zo goed, dus het is moeilijk om iemand te vinden die je kunt vertrouwen. 

Probeer een van de JangoMail-alternatieven en soortgelijke e-mailmarketingplatforms hieronder en geniet van hun voordelen! 

JangoMail-alternatieven voor e-mailmarketing

#1 MailChimp

MailChimp is een van de beste JangoMail-alternatieven die je op de markt kunt vinden, en het is de onmisbare optie voor de meeste gebruikers die op zoek zijn naar een marketingautomatiseringsplatform.

Het beste aan MailChimp is de transparantie en hoe je een optimale klantreis voor starters kunt creëren.

Voordelen 

MailChimp classificeert de functies in Audience Management-functies, Creative Tools, Marketing Automation en Insights & Analytics. Beginnend met Audience Management, kunt u uw doelgroep succesvol segmenteren en targeten. 

Doelgroepbeheer 

U kunt geen fatsoenlijke marketingstrategie creëren als u niet weet op wie u uw inspanningen moet richten, en dit is het moment waarop deze functie van pas komt. Jij kan aanmeldingsformulieren maken om alle informatie die u nodig heeft van uw leads te verzamelen en deze vervolgens te vergelijken met die van anderen. 

Het segmenteren van uw doelgroep wordt daarna gemakkelijker, en dat geldt ook voor gedragsdoeling, inzichten en zelfs een doelgroepzoeker. MailChimp heeft toegang tot deze functie via de mobiele app van het platform. 

Creatieve hulpmiddelen 

Creatieve hulpmiddelen zijn, zoals hun naam al doet vermoeden, alles waar u gebruik van kunt maken inhoud van hoge kwaliteit maken voor uw e-mailmarketingstrategieën.

Hier zorgen ontwerpers ervoor dat uw merk er anders uitziet dan alle andere online merken, en dat geldt ook voor de berichten die u naar uw klanten stuurt. 

Als u echter geen zin heeft om de hele dag iets te ontwerpen, kan de creatieve assistent van de app automatisch ontwerpen maken op basis van wat u voor uw bedrijf wilt.

Wat berichten betreft, hoeft u er maar één aan te maken en deze door de dynamische inhoudsfunctie voor al uw klanten te laten personaliseren. 

Marketingautomatiesering 

Dit is wanneer het interessanter wordt, omdat u de gewenste klantreis voor uw nieuwe klanten kunt ontwerpen.

Door dit te doen, kunt u de verwachtingen van uw leads beheren en weten wat u hen wilt laten zien, om te voorkomen dat ze uw website verlaten. Integraties zijn ook compatibel met MailChimp.  

Hoe krijgen we geldige abonnees die we later kunnen omzetten in klanten? Door gebruik te maken van marketingautomatiseringsplatforms zoals Mailchimp en de mogelijkheden daarvan pop-ups, kunt u uw mailinglijst in minder tijd uitbreiden dan u had verwacht!

Lees verder: Hoe u MailChimp-pop-ups kunt maken om uw e-maillijst te laten groeien

Inzichten en analyse

U kunt uw marketingstrategieën niet verbeteren als u niet bijhoudt wat u eraan moet verbeteren. Met Insights & Analytics kunt u testonderwerpregels, inhoudoptimalisaties en zelfs campagnebenchmarking gebruiken om te begrijpen wat voor uw klanten werkt en wat niet. 

VOORDELEN 

 • Vereenvoudigt doelgroeptargeting via e-mailsegmentatie 
 • Biedt u verschillende kant-en-klare sjablonen die u kunt gebruiken en stelt u ook in staat er zelf een aantal te maken
 • Analytics-rapporten geven u inzicht in wat u moet verbeteren aan uw campagne 
 • Het helpt u bij het creëren van de ideale klantreis voor uw klanten 

NADELEN 

 • Het heeft geen cloud-verbonden desktop-app
 • Sommige integraties zijn niet geoptimaliseerd 

Prijzen 

 • Gratis abonnement – ​​$ 0 per maand
 • Essentials-abonnement - $ 11 per maand
 • Standaardabonnement - $ 17 per maand 
 • Premiumabonnement $ 299,- per maand

Wie moet MailChimp gebruiken? 

MailChimp is voor iedereen die uitkijkt naar het maken van sjablonen en een optimale klantreis voor hun klanten, dus het is het beste als mensen die al iets over e-commerce weten dit gebruiken. 

#2 Mailforge 

Terwijl MailChimp uitstekend geschikt is voor bedrijven, ongeacht hoe groot ze zijn, richt Mailforge zich op kleine en middelgrote bedrijven.

Het heeft dus een van de vriendelijkste interfaces op deze lijst, wat het perfect maakt voor beginners in e-commerce. 

Voordelen 

De functies van Mailforge omvatten e-mailmarketingfuncties en functies voor het genereren van leads. Zij zijn:

E-mailmarketing 

E-mailmarketingfuncties bieden u alles wat u nodig heeft om e-mails te maken en naar uw klanten te verzenden. Ten eerste liggen eenmalige e-mails en geplande e-mails op tafel, zodat u niet lang hoeft te wachten om op een bepaald tijdstip iets naar uw klanten te sturen. 

Bovendien kunt u uw e-mails splitsen voordat u ze verzendt, om er zeker van te zijn dat alles in orde is. 

lead Generation

Hoewel apps voor e-mailautomatisering zich richten op het eenvoudiger maken van het verzenden van e-mails naar uw klanten, vergeten sommigen dat u geen klanten kunt hebben als u überhaupt geen leads genereert.

Mailforge begrijpt dit, dus bevat het pop-upeditors, ingebedde vormenen het delen van links voor uw website. 

VOORDELEN 

 • Het is betaalbaar 
 • Het is gebruiksvriendelijk 
 • Het biedt fatsoenlijke functies voor het genereren van leads

NADELEN 

 • Analyses en rapporten zijn niet zo goed 
 • Voor grote bedrijven is dit niet de beste optie

Prijzen   

 • Gratis versie -$0 
 • Professionele versie - $ 20/maandelijks 
 • Enterprise-versie – Aangepast

Wie moet Mailforge gebruiken?

Mailforge werkt het beste met startups en bedrijven die niet zo groot zijn.

#3 Zendpuls 

Zoals we eerder vermeldden, moet elk bedrijf iets aanbieden dat het uniek maakt en anders dan andere op de markt.

Als het op Sendpulse aankomt, kun je werken aan sms-marketing, Facebook-chatbots en pop-ups. 

Voordelen 

E-mailcampagnes 

Sendpulse biedt u alles wat u nodig heeft in een e-mailmarketingcampagne, maar de vlaggenschipfunctie van deze app is de drag-and-drop-editor.

Zelfs een beginner zou deze editor gemakkelijk kunnen gebruiken, dus het is uitstekend geschikt voor startups en mensen die niet zoveel van marketing weten.

Daarnaast kunt u op elk gewenst moment abonnementsformulieren maken en de statistieken bekijken over hoe uw strategieën presteren.

chatbots

Hoewel niet veel mensen weten hoe ze werken of gebruiken, chatbots zijn handig om een ​​jonger publiek op sociale media te bereiken.

Sendpulse helpt u niet alleen om een ​​effectievere ondersteuningsdienst op Facebook te realiseren, omdat u deze nu ook kunt gebruiken op WhatsApp, Instagram en Telegram. 

SMS

Sms-campagnes zijn effectiever dan veel mensen denken, maar je kunt alleen profiteren van de voordelen als je er een degelijke automatiseringsapp voor gebruikt.

Het gebruik van Sendpulse is een van de veiligste weddenschappen die u op dit gebied kunt maken, omdat het volledige taalondersteuning, snelle levering en integratie met CRM en CMS biedt.

VOORDELEN 

 • Het biedt intuïtieve chatbots
 • Uitstekend klantenserviceteam
 • U kunt de beginnersvriendelijke drag-and-drop-builder gebruiken

NADELEN 

 • Het mist enkele integraties 

Prijzen 

 • Gratis abonnement - $ 0/maand 
 • Standaardabonnement - $ 6.40/maand 
 • Pro-abonnement - $ 7.68/maand 
 • Enterprise-abonnement - $ 10.75/maand

Wie moet Sendpulse gebruiken?

De e-mailautomatisering en sms-functies die Sendpulse biedt zijn redelijk, maar deze software blinkt het meest uit dankzij de chatbots.

Daarom werkt deze app het beste bij bedrijven die dagelijks contact moeten houden met hun klanten. 

Goed gelezen: geef je een boostr E-mailpop-ups met Poptin- en SendPulse-integratie

#4 Mailify 

Wanneer u gemiddelde e-mailmarketingsoftware huurt, kunt u e-mails maken en een standaard e-mail gebruiken voor een zakelijk platform. Mailify biedt u daar een heel team om uw bedrijf te helpen groeien zoals nooit tevoren. 

Voordelen 

Hulpprogramma voor e-mailautomatisering

De functies van Mailify lijken op het eerste gezicht misschien eenvoudig, maar het mooie ervan is dat het Mailify-team u helpt elke tool aan te passen aan uw bedrijfsmodel. Dit bedrijf wil dat u het maximale uit de tools haalt en begeleidt u daarom bij elke stap van het proces.  

SMS-marketingplatform

Communiceren met uw klanten en prospects is cruciaal voor het opbouwen van een loyale community. Het sms-marketingplatform van Mailify heeft een openingspercentage van 95% en helpt u alle informatie te verzamelen die u nodig heeft van uw prospects.

VOORDELEN 

 • Het is mobiel en desktop-compatibel
 • De eerste 30 dagen zijn gratis
 • Het communiceert rechtstreeks met u om uw bedrijf te helpen groeien

NADELEN 

 • Het is te complex voor beginners 

Prijzen 

 • 5,000 e-mails - $ 69/maand 
 • 10,000 e-mails - $ 99/maand
 • 25,000 e-mails - $ 139/maand

Wie moet Mailify gebruiken?

Mailify is voor ervaren marketingteams die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen. 

#5 Mailigen 

Mailigen definieert zichzelf als een geïntegreerd marketingplatform dat u kunt gebruiken voor zowel sociale media als e-mailmarketing.

Voordelen 

Hoewel het de integratie van sociale media ondersteunt, richt Mailigen zich op marketing per e-mail. De beste eigenschappen zijn dus de e-mailautomatisering die triggerreacties verzendt en u waardevolle inzichten geeft over uw klanten en de slimme e-mailbouwer waarmee u binnen enkele minuten e-mails kunt maken. 

VOORDELEN 

 • Het heeft een intuïtieve interface 
 • Integraties zijn uitstekend 
 • Klantsegmentatie wordt er eenvoudiger mee

NADELEN 

 • Sommige vormen zijn te basaal

Prijzen 

 • Startersabonnement – ​​$ 10/maand
 • Professioneel abonnement – ​​$ 19/maand 
 • Premium-abonnement – ​​$ 299/maand

Wie moet Mailigen gebruiken?

Integraties zijn niet altijd even goed op platforms voor e-mailautomatisering, dus u kunt voor Mailigen kiezen als u op zoek bent naar een app die de integratie heeft geoptimaliseerd en zich richt op automatisering. 

#6 verse post 

Freshmail heeft tot doel u een breed scala aan sjablonen te bieden waarmee u aantrekkelijke e-mails voor uw leads en klanten kunt maken. 

Voordelen 

Zoals we eerder vermeldden, is de topprioriteit van Freshmails om u zoveel mogelijk sjablonen te bieden, en de andere functies zijn er om de manier waarop u die sjablonen gebruikt te optimaliseren.

U kunt de realtime e-mailtracking gebruiken om te zien hoe uw e-mails het doen voordat u nieuwe maakt. 

VOORDELEN 

 • Het biedt talloze sjablonen
 • Het heeft realtime tracking 
 • U kunt uw e-mails testen voordat u ze verzendt

NADELEN 

 • Het mist basisfuncties die andere platforms wel hebben

Prijzen 

 • Starter – € 12/maand
 • Standaard – € 44/maand
 • Pro – € 94/maand 
 • Onderneming – € 580/maand

Wie moet Freshmail gebruiken? 

Freshmail is bedoeld voor mensen die vooral nieuwe sjablonen voor hun bedrijf willen uitproberen in plaats van zich te concentreren op andere gebieden van e-mailmarketing.

Conclusie

Zoals u kunt zien, is JangoMail niet de enige software die u e-mailmarketingsjablonen en automatiseringsfuncties biedt.

U kunt een van de platforms op deze pagina kiezen en zien welke voordelen dit voor uw bedrijf heeft op de korte en lange termijn. 

Meer weten over e-mailmarketing? Hier zijn nuttige bronnen voor u!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.