Home  /  Alleswebsite ontwikkeling  / Joomla versus Magento: welke is beter voor e-commerce webontwikkeling?

Joomla versus Magento: welke is beter voor e-commerce webontwikkeling?

Het ontwikkelen van een online winkel om de groei van uw bedrijf te stimuleren, is het beste wat u kunt doen. De e-commerce-industrie is het grootste gebied waar maximale inkomsten kunnen worden gegenereerd.

Er wordt voorspeld dat de omzet uit e-commerce naar verwachting zal groeien 71.0 miljard dollar in 2024. Maar de grootste vraag is welk platform het beste is om een ​​e-commerce website te ontwikkelen. Met de beschikbaarheid van zoveel platforms is het behoorlijk complex om de beste te vinden.

Eigenlijk hangt de keuze af van uw wensen. Een veel voorkomende verwarring bij ondernemers of ze moeten kiezen voor een eenvoudige website of een Content Management Systeem.

Als je een duidelijk idee hebt over wat voor soort online winkel je wilt ontwikkelen, is het kiezen van het juiste platform een ​​andere zaak om je zorgen over te maken. Ja, zoveel opties zorgen ook voor zoveel verwarring bij het bepalen welke het meest geschikt is.

Het platform dat u kiest, moet aan uw zakelijke behoeften voldoen. Als het aankomt op E-commerce website-ontwikkeling vindt het debat plaats tussen Joomla-ontwikkeling voor de beste services en Magento. Het is een veel voorkomende discussie over e-commerce webontwikkeling.

Welnu, beide platforms zijn even competent, het gaat erom wat het beste past binnen uw bedrijfsspecificaties. Om de keuze te maken tussen deze twee opmerkelijke e-commerce-ontwikkelplatforms, wil ik u over beide vertellen.

Voordat u een van deze selecteert, moet u over beide beschikken. Laten we de discussie beginnen en een diep begrip krijgen van deze twee technische innovaties.

Wat is Magento?

2020-12-29_13h59_23

Het is een opmerkelijk open-source e-commerce-ontwikkelingsplatform. De grote omvang van de industrie vertrouwt op dit platform voor hun e-commerce-oplossing. Magento biedt tal van voordelen voor zowel verkopers als klanten.

Van de relatieve veelheid aan keuzes is e-commerce zonder twijfel een van de zich snelst ontwikkelende bedrijfsfasen. Het exploiteren van de e-commercesector kan voor elke ondernemer een slimme zet zijn.

Toen we het over e-commerce hadden, kwamen fantastische zakenmonsters als Amazon, Alibaba, eBay Inc en Rakuten in beeld. Hoe het ook zij, samenwerken is verbonden met het openstaan ​​voor abrupte veranderingen, enorme beklimmingen en soms een nederlaag.

Zelfs een startup kan zelfs het grootste merk zijn, het gaat om de alternatieven die u besluit vooruit te helpen.

Heeft u ooit het gevoel gehad dat iedereen samenwerkt? Waarom krijgt e-commerce zulke functies? Iedereen zet zich in om aan de wensen van de klant te voldoen, maar welk uniek karakter biedt e-commerce? Alles bij elkaar genomen hoef je niet zo diep te duiken om zulke buitengewone computergestuurde prestaties te zien.

Een e-commercesite heeft aangeboden alles wat een klant wenst. Als ondernemer is het een vuistregel om de behoefte en het troostniveau van klanten te begrijpen, en e-business deed dit op verbazingwekkende wijze.

Er is geen lot voor e-commerce, e-commerce zelf heeft de toekomst! Wetenschappers ontdekten dat het een Ontwikkelingspercentage van 265% van $1.3 biljoen per jaar in 2014 naar $4.9 biljoen in 2021. Op dit moment is dat nog niet gebeurd; er wordt verwacht dat de enorme ontwikkeling van e-commerce geen tekenen van verval vertoont.

In 2014 bedroeg het e-commerceaandeel van de wereldwijde retaildeals 14% en tegen 22 zal dit onverwacht met 2023% toenemen. Kijk naar dit diagram van Statista 2019 om het ontwikkelingstempo van de e-commercesector te observeren.

2020-12-29_14h19_04

Afstemmen op een voorbeeld van het overwinnen van tegenslag klinkt als muziek in de oren, je hoeft alleen maar door te gaan met afstemmen. Hoe dan ook, de echte toewijding en de echte dynamische realiteit achter de welverdiende prestatie zullen je een tijdje tegenhouden om te heroverwegen.

Wij als geheel hebben momentprestatie nodig en zoeken naar de juiste methode om ons doel te bereiken. Het equivalent doet zich voor bij e-commerce-ondernemers.

Internet-business visionairs worstelen in de jacht om meer te verwerven, of de individuen die online winkels moeten vestigen, kunnen niet de beste fase kiezen. Bovendien komt hier de meest gestelde vraag: “Wat is de voortgangsfase van e-commerce?”.

Er is een opmerkelijke naam die een groot aantal veranderingen heeft doorstaan ​​en talloze e-commerceorganisaties in stand heeft gehouden om effectief te blijven bestaan ​​– dat is “Magento”. Ongeacht of u nieuw bent in de e-commercesector of een huidige e-commerce-ondernemer bent en uw online winkel naar een andere fase moet verplaatsen, kies Magento om miljarden te verwerven.

Kies de Magento eCommerce-fase voor een superieure toekomst!

Er zijn onbeperkte alternatieven beschikbaar, waarom Magento? Het is een opvallend onderzoek om te stellen, maar de hoogtepunten, voordelen, aanpassingsvermogen en verbeterde beveiliging die Magento biedt, zijn niet duidelijk ergens anders te vinden. In dit artikel gaan we dieper in op de reden waarom organisaties onmiddellijk moeten overstappen op Magento.

Redelijke websiteontwikkeling

De toereikendheid van de kosten is een grote factor waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een fase voor het verbeteren van een e-commercesite. Als u op zoek bent naar een snelle en redelijke online bedrijfsfase, is de Magento-site een opmerkelijke keuze.

De vooruitgang van Magento-sites is verstandig als cloudfacilitatie verlaagt de kosten van het creëren, het bijhouden en controleren van de online business. De onderneming is afhankelijk van de hoogtepunten, het segmentgebied, het nut en de Magento-uitvoering die u hebt gekozen.

Diverse websitebeheer

Het gebruik van een beslissing over meerdere winkels voor een online bedrijf is een ideaal idee. Als u een grondige multi-store-methodologie op uw online winkel wilt toepassen, kan Magento de keuze van de meester zijn.

2020-12-29_14h09_32

Magento wordt door verschillende verenigingen ondersteund voor een multi-store uitvoering die hen een licentie geeft om online winkels te maken en te reguleren vanuit één dashboard. Het biedt een snelle en eenvoudigere aanpak om winkelgebruik voor meerdere verkopers uit te voeren. De tijd is aangebroken en biedt de meest moeiteloze voortgangsregelingen voor e-commerce.

Magento-gemeenschap 

Magento heeft een uitgebreide organisatie van toegewijde ontwerpers, computerprogrammeurs, bloggers, projectleiders, software-ingenieurs, enz. In het geval dat webontwerpers tegen welk probleem dan ook opkomen, kunnen ze op dat moment even contact opnemen met de Magento-mensengroep. Ruim 360,000 mensen maken deel uit van dit netwerk. Zij staan ​​beslist klaar om echte hulp en oplossingen voor een bepaald probleem te bieden.

2020-12-29_14h10_25

De Magento-mensengroep informeert klanten betrouwbaar over patronen en de nieuwste technologische ontwikkelingen. Laten we enkele van de belangrijkste voordelen van Magento eens onder de loep nemen:

Enkele belangrijke voordelen van Verkoper zijn:

 • Eenvoudig catalogusbeheer
 • Krijg eenvoudig toegang tot marketingtools zoals aanbevolen producten, cadeaubonnen en kortingsbonnen.
 • SEO-tools
 • Hoogontwikkelde verzendondersteuningen
 • Rapportage- en analysehulpmiddelen

Voordelen aan de klantzijde:

 • Vergelijkingen en recensies van producten
 • Enorme verzendopties
 • Maakt snel en goed georganiseerd zoeken mogelijk
 • Verdeling van producten in secties
 • Mogelijkheid tot vernieuwen van één pagina

Ondanks dat het veel functies heeft, heeft Magento ook enkele beperkingen. Webontwikkelaars moeten deze beperkingen in gedachten houden. Dat is ongetwijfeld het geval Magento is de beste optie voor het maken van een e-commerce website. Het is een van de meest populaire platforms voor de ontwikkeling van e-commerce met veel functies.

Laten we eens nader bekijken waarom Magento de voorkeur geniet van tech-enthousiastelingen voor het ontwikkelen van een e-commerce winkel:

 • Verbeterde prestaties en schaalbaarheid
 • Overtuiging van de klant
 • Meest krachtige ontwikkelingstool
 • Verbeterde mobielvriendelijkheid
 • Geavanceerde SEO-functies
 • Geweldige ondersteuning van de gemeenschap
 • Aanpasbare beveiligingsfunctie
 • Grenzeloze aanpassing
 • integratie van de markt
 • Geweldige zoekopties

Kiest u voor Magento voor uw webwinkel, dan bent u zeker op de goede weg. Een van de belangrijkste voordelen is dat het eenvoudig is en dankzij de geweldige aanpassingsmogelijkheden is dit de eerste keuze voor succesvolle en op maat gemaakte ontwikkeling eCommerce webontwikkeling.

Aan de andere kant is Joomla een ander gerenommeerd platform voor e-commercewebsites boordevol functies. Laten we nu een gedetailleerde discussie over Joomla hebben.

Wat is Joomla?

2020-12-29_14h08_14

Dit is een ander veelzijdig platform voor een e-commerce-oplossing. Het is een volledig open-source e-commerce-ontwikkelingsplatform. Miljoenen organisaties en webontwikkelaars geven de voorkeur aan Joomla voor het maken van een e-commerce website.

Joomla wordt beschouwd als het meest populaire en gebruikte CMS-platform. Individuen kregen de vrijheid om gemakkelijk hun website te maken. Het biedt gemakken voor probleemloze website-ontwikkeling, variërend van zakelijk tot persoonlijk gebruik.

2020-12-29_14h11_40

De volgende voordelen worden aangeboden door Joomla:

 • Kosteneffectieve ontwikkeling en onderhoud
 • Ondersteuning voor SEO
 • Geweldige ontwerpmogelijkheden
 • Gemakkelijke en gebruiksvriendelijke beheerdersinterface
 • Sterk beveiligd
 • Ondersteuning voor mobielvriendelijke sjablonen
 • Eenvoudig door te voeren wijzigingen
 • Overvloedige sjablonen
 • Talrijke uitbreidingen
 • Sterke gebruikersgemeenschap
 • Grote flexibiliteit
 • Blogs publiceren op Joomla is relatief eenvoudig

De bovengenoemde kenmerken zijn voldoende om de aandacht te trekken. Met zulke geavanceerde voordelen is Joomla favoriet bij miljoenen webontwikkelaars en ondernemers voor het creëren van de ultieme e-commerce winkel. Het gemak en de flexibiliteit die het biedt voor het ontwikkelen van een website zijn moeilijk elders te vinden, waardoor het de grootste hit werd in de e-commerce webontwikkelingsindustrie.

Maar er moeten ook enkele nadelen in overweging worden genomen om problemen te voorkomen. Wanneer u Joomla kiest voor uw e-commerce winkel, moet u over geavanceerde technische kennis beschikken voor maatwerk.

Omdat Joomla niet specifiek is ontworpen voor het creëren van eCommerce-oplossingen, maakt het gebruik van andere modules voor maatwerk.

Integratie van Joomla en Magento

Laten we, om een ​​duidelijker beeld te krijgen, een algemene vergelijking maken tussen beide platforms.

 • Magento werd enorm populair in de webontwikkelingsindustrie dan Joomla.
 • De groei van Magento is hoger dan die van Joomla.
 • Magento werd opgericht in 2008, terwijl Joomla in 2005 werd opgericht.
 • Magento is beter zichtbaar op het online gebied dan Joomla
 • Magento en Joomla zijn beide Open Source van aard.
 • Joomla is goedkoper dan Magento.
 • Joomla is eenvoudig en biedt een eenvoudig installatieproces waar Magento verwarrend is
 • Front-End in Magento is iets moeilijker aan te passen dan Joomla.
 • Magento biedt betere winkelwagenprestaties dan Joomla

Conclusie

Zoals uit de bovenstaande discussie blijkt, hebben zowel Magento als Joomla voor- en nadelen. Geen van hen is perfect, geen van hen is gemakkelijk te vermijden.

In een dergelijk scenario moet u zich concentreren op uw bedrijfsspecificaties en uitzoeken welk platform maximale voordelen biedt die aansluiten bij uw bedrijfsdoelstelling en doelstellingen.

Zodra u de juiste combinatie van een e-commerce-ontwikkelingsplatform heeft gevonden volgens uw bedrijfsmodel, is een hoogwaardige en innovatieve online winkel van u!

Auteur Bio:

Emily wit is een ervaren webontwikkelaar die momenteel bij CSSChopper werkt en levert best beoordeelde Joomla-ontwikkelingsdiensten. Ze houdt van coderen, maar schrijft ook graag informatieve inhoud. In haar vrije tijd schrijft ze graag artikelen en blogs voor haar publiek.