Home  /  Allese-mailmarketing  / Betrek meer met gebruiksvriendelijke LeadFeeder-alternatieven

Betrek meer met gebruiksvriendelijke LeadFeeder-alternatieven

Als ondernemer weet u zeker hoe belangrijk e-mailmarketing is. Het verzenden van elektronische berichten is de gemakkelijkste manier om mensen te vertellen wat er aan de hand is. U kunt het zelfs gebruiken om leads te krijgen wanneer mensen zich aanmelden voor nieuwsbrieven of op een andere manier hun e-mailadres opgeven.

Leadgeneratie is waar het bij LeadFeeder om draait. Deze site voor het volgen van websitebezoekers helpt bedrijven leads te genereren met behulp van webanalyses. Het is echter niet het beste voor e-mailmarketing, ook al beweert het dat het beide doet.

Daarom wilt u misschien enkele LeadFeeder-alternatieven overwegen. Uw uiteindelijke doel kan e-mailmarketing zijn en het proces van het verzenden van elektronische post automatiseren. Uiteindelijk zijn de onderstaande opties wellicht een betere keuze voor u.

1. Robuust

Robly beschikt over een cloudgebaseerd e-mailmarketingplatform voor verschillende marketeers. Het is ontworpen om uw campagnepercentages met wel 50 procent te verbeteren. We vinden het leuk dat het gebruiksvriendelijk en krachtig is, dus je hebt geen uitgebreide ervaring nodig om het te gebruiken.

Robly Welkom

Voordelen

Je gaat de OpenGen-technologie van Robly waarderen. Dit zorgt ervoor dat de e-mails door de ontvangers worden gelezen. Het is bewezen dat dergelijke functionaliteit de open rates verhoogt. In eerste instantie begint het met het verzenden van uw typische inhoud per e-mail. Degenen die de eerste e-mail niet openen, krijgen maximaal 10 dagen later een nieuwe, met een andere onderwerpregel.

Robuuste functies

Het gaat echter niet alleen om het versturen van herhalingscampagnes. Er is zelfs kunstmatige intelligentie, waarvoor patent is aangevraagd, om u te helpen de details van de e-mails te analyseren. Dit omvat interacties met abonnees, geschiedenis en andere. Er zijn zelfs A/B-tests om verschillende elementen van de e-mail te optimaliseren.

Voors:

 • OpenGen-technologie
 • Responsieve sjablonen
 • Geweldige integraties

nadelen:

 • Herhaalde navigatie
 • Geen toegang tot afbeeldingen uit sjablonen

Prijzen

Robly biedt een geweldige prijsstructuur en is goedkoop voor de lagere abonnementen. Met 500 contacten betaalt u slechts $ 19 per maand en heeft u toegang tot alle functies, behalve telefonische ondersteuning.

Als je 2,500 contacten hebt, betaal je $ 25, en het is $ 58 per maand voor 5,000 contacten. Degenen die meer dan 5,000 contacten hebben, betalen $ 92 per maand. Elke functie is ontgrendeld voor deze abonnementen, inclusief telefonische ondersteuning.

Robly-prijzen

Voor wie is dit?

Robly is een van de LeadFeeder-alternatieven die zijn ontworpen voor bedrijven van elke omvang. Als je echter een beperkt budget hebt en meer dan 5,000 contacten hebt, kan het behoorlijk duur worden.

2. Omnisend

Omnisend bestaat pas sinds 2014 en begon in Litouwen. Nu biedt deze e-mailmarketingservice alles wat u zich maar kunt wensen. Bovendien is het ontworpen voor sociale media, sms en e-mails.

Omnisend Welkom

Voordelen

Je zult het omnichannel-marketingplatform van Omnisend leuk vinden. Het is op groei gericht en geschikt voor e-commercebedrijven. Bovendien kunt u meerdere kanalen aan de automatiseringen toevoegen voor naadloze communicatie met webpushmeldingen, sms en e-mail.

Er is een geweldige editor voor slepen en neerzetten en deze is gebruiksvriendelijk. U kunt het gebruiken voor functies voor het vastleggen van e-mail (bestemmingspagina's en pop-ups) en traditionele e-mailmarketing.

Omnisend-functies

Automatiseringen zijn soms niet geavanceerd, maar u kunt nog steeds verschillende workflows creëren en de boodschap personaliseren op basis van winkelgedrag, campagnebetrokkenheid en demografische gegevens.

Voors:

 • Gericht op eigenaren van e-commerce winkels
 • Geweldige automatiseringen
 • Verkooptracking beschikbaar

nadelen:

 • Beperkte integraties
 • Geen geavanceerde trackingopties

Prijzen

Je zult het Forever Free-abonnement van Omnisend leuk vinden. Hiermee beschikt u over basisrapporten, e-mailcampagnes, pop-ups en aanmeldingsformulieren. Bovendien kunt u 15,000 e-mails per maand verzenden.

Standaard kost $ 16 per maand voor 15,000 e-mails per maand. U krijgt dezelfde voordelen als het Forever Free-abonnement, maar er is doelgroepsegmentatie, e-mailautomatisering, sms-automatisering en e-mail-/chatondersteuning.

Pro wordt met $ 99 per maand als de beste waarde beschouwd. Hiermee ontvang je 15,000 e-mails per maand en gratis sms-tegoeden. Alles van Standaard is inbegrepen, maar je beschikt ook over geavanceerde rapportage, webpushmeldingen, een klantensuccesmanager en Google Klantenmatch.

Omnisend prijzen

Enterprise biedt aangepaste prijzen op basis van uw behoeften. U ontvangt onbeperkt e-mails per maand, migratieservices, ondersteuning voor leverbaarheid en een aangepast IP-adres.

Voor wie is dit?

Omnisend heeft in de eerste plaats een sterke focus op e-commerce en kan geavanceerde segmentatie en automatisering bieden op de duurdere niveaus. 

Goed gelezen: Omnisend-alternatieven: 4 geavanceerde e-mailmarketingplatforms

3. Sendy

Sendy is een zelfgehoste tool voor e-mailmarketing. Dit betekent dat u geen webgebaseerde applicatie gebruikt, maar dat u uw eigen server gebruikt om e-mails te maken. Uiteindelijk heb je de software nodig, Amazon SES (om ze te verzenden), de domeinnaam voor de Sendy-installatie en de server.

Sendy Welkom

Voordelen

Met Sendy verstuurt u goedkoop en snel uw nieuwsbrieven en e-mails. Ook krijg je prachtige rapporten waarmee je inzicht krijgt in hoe de e-mailmarketingcampagne ervoor staat.

Wat andere LeadFeeder-alternatieven betreft, deze beschikt over autoresponders, lijstsegmentatie en eenvoudig beheer van uw lijsten en abonnees. Waar het uitblinkt, is dat het werkt met Amazon SES, dus stuiteren, afmelden en klachtenafhandeling worden voor u gedaan. Je krijgt ook talloze integraties van derden om mee te werken.

Sendy-functies

Voors:

 • Eenvoudig ontwerp
 • Bespaart veel geld
 • Jij maakt de regels

nadelen:

 • Vergeet niet om zelf de link 'Afmelden' toe te voegen
 • Kan alleen worden gebruikt met Amazon SES
 • Geen RSS naar e-mail

Prijzen

De prijzen van Sendy zijn een beetje anders. Voor een eenmalige betaling van $ 69 krijgt u de applicatie, en deze is ontworpen om op uw specifieke server te draaien. Zodra u ervoor heeft betaald, kunt u de e-mailmarketingtool houden zonder meer te betalen.

Sendy-prijzen

Je krijgt gratis updates totdat er grote versies verschijnen. Bovendien kunt u het op één domein gebruiken, maar u kunt meer licenties kopen als u meerdere domeinen heeft.

Voor wie is dit?

In de eerste plaats werkt Sendy het beste voor degenen die een e-mailmarketingtool op hun server willen hebben en Amazon SES al gebruiken om e-mails te verzenden.

4. Zendloop

Sendloop is vrij eenvoudig te gebruiken. Het aanpasbare automatiseringsplatform is ontworpen ten behoeve van digitale marketeers. U krijgt geavanceerde tools, verschillende plug-ins en integraties om uw e-mailmarketinginspanningen te automatiseren.

Sendloop Welkom

Voordelen

Het feature-rijke platform van Sendloop biedt geavanceerde tools, maar ze zijn nog steeds gemakkelijk te gebruiken. Dit betekent dat u geen codeerkennis hoeft te hebben om een ​​effectieve campagne te maken. Met de drag-and-drop-editor bouwt u moeiteloos e-mails op.

Er zijn tal van e-mailsjablonen, maar ze zijn ook aanpasbaar. Je kunt bijna alles veranderen wat je wilt en iets geweldigs creëren. 

Sendloop-functies

Automatiseringen zijn echter waar het om draait. U kunt binnen het beste tijdsbestek berichten naar de juiste mensen sturen om de verkoop te stimuleren. Segmentatie en automatisering gaan hand in hand, zodat bedrijven zich op mensen richten op basis van hun gedrag. Dit omvat verlaten winkelwagentjes en degenen die bepaalde webpagina's bezoeken.

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken interface
 • Grote migraties
 • Kosteneffectieve e-mailmarketingoplossing

nadelen:

 • Analyseproblemen
 • Weinig trainingsmogelijkheden

Prijzen

Of u nu veel of weinig e-mails verzendt, Sendloop biedt duidelijke prijzen. Frequente afzenders betalen $ 9 per maand om te beginnen en krijgen onbeperkte e-mailbezorging en alle functies.

Sendloop-prijzen

Degenen die slechts af en toe e-mails verzenden, betalen $ 10 voor elke 1,000 e-mails die ze verzenden. Er zijn geen contracten en je koopt credits wanneer je ze nodig hebt. 

Voor wie is dit?

Sendloop is in de eerste plaats geschikt voor MKB-eigenaren, e-commercebedrijven en marketeers van digitale diensten.

Goed gelezen: Sendloop-alternatieven: waar u in 2021 rekening mee moet houden

5. lakmoes

Litmus is een effectieve e-mailmarketingtool die door velen wordt gebruikt om verschillende campagnes te maken. U kunt uw e-mails bekijken, volgen, samenstellen en testen. Bovendien kun je dankzij de vele integraties doorverkopen en andere dingen doen.

Lakmoes Welkom

Voordelen

Met Litmus kunt u met één klik uw e-mails testen. Zodra het klaar is voor gebruik, kunt u controleren of er geen problemen zijn en het niet als spam wordt gemarkeerd.

Er is ook een eenvoudig te gebruiken interface. U zult waarderen hoe gemakkelijk het is om tijdens uw werk te komen waar u heen moet. Bovendien krijgt u een samenvatting waarin wordt aangegeven wat er met de e-mails is gebeurd. Ze kunnen worden geskimmt, volledig worden gelezen, als spam worden gemarkeerd of worden verwijderd.

Lakmoes-functies

Voors:

 • Gemakkelijk te leren en te starten
 • Ideaal voor het testen van e-mails
 • Analytics is geweldig

nadelen:

 • Moet intuïtiever zijn
 • Langere laadtijden

Prijzen

De prijzen voor Litmus zijn gemakkelijk te volgen, maar niet goedkoop. Basic kost $ 99 per maand, en je kunt één gebruiker, een eindeloos aantal alleen-lezen gebruikers en 1,000 e-mailvoorbeelden hebben.

Litmus Plus kost $ 199 per maand, en je kunt vijf gebruikers en 2,000 e-mailvoorbeelden hebben. U heeft ook toegang tot testeditorintegraties, spamtests en ESP-integraties.

Enterprise is de laatste optie en wordt aangepast op basis van uw behoeften. U kunt zoveel gebruikers en e-mailvoorbeelden hebben als u wilt. Bovendien krijgt u inzichten voor uw campagne, kunt u taken standaardiseren en nog veel meer.

Lakmoes prijzen

Voor wie is dit?

Hoewel Litmus beweert dat het geschikt is voor alle soorten ondernemers, geeft het prijsmodel dit aan dat het beter is voor grote bedrijven met een hoog marketingbudget.

6. Bereik e-mail

Als het gaat om LeadFeeder-alternatieven, heeft Reach Mail wellicht wat u nodig heeft. Dit e-mailmarketingplatform biedt geweldige leverbaarheid en ondersteuning. U kunt vanaf het begin geweldige e-mails ontwerpen of sjablonen gebruiken.

Bereik Mail Welkom

Voordelen

Het is belangrijk om te weten wat Reach Mail te bieden heeft. Hiermee kunt u bestaande lijsten uit andere e-mailmarketingtools importeren. Dit betekent dat u minder hoeft op te ruimen en te organiseren. Dat gezegd hebbende, kunt u snel e-mails naar de juiste ontvangers sturen.

Bereik e-mailfuncties

Er is een geweldige editor voor slepen en neerzetten, waarmee u moeiteloos e-mails kunt samenstellen. Bovendien kunt u contact maken met al uw contacten en gemakkelijker nieuwe prospects werven. Dit betekent dat u uw bedrijf altijd laat groeien.

Voors:

 • Behulpzaam advies
 • Snelle ondersteuning
 • Uitstekende afleverbaarheid

nadelen:

 • Er zijn betere beelden nodig voor e-mailsjablonen
 • Opmaak kan beter

Prijzen

Degenen die een Forever Free-abonnement nodig hebben, zullen Reach Mail zeker waarderen. U kunt 2,500 contacten hebben en 7,500 e-mails per maand verzenden. Bovendien krijgt u alles wat u nodig heeft om te starten en kunt u upgraden wanneer u er klaar voor bent.

Basic kost slechts $ 9 per maand en zorgt ervoor dat je 5,000 contacten kunt hebben en 12,000 e-mails per maand kunt verzenden. U kunt ook drie gebruikers hebben en drie aanmeldingsformulieren maken. Er zijn basisautomatiseringen beschikbaar en u krijgt één speciaal IP-adres.

Pro kost $ 29 per maand, en je krijgt 5,000 contacten en 25,000 e-mails verzonden voordat er extra kosten in rekening worden gebracht. Hiermee krijgt u een onbeperkt aantal gebruikers en aanmeldingsformulieren. Bovendien is er geavanceerde automatisering.

Bereik postprijzen

Voor wie is dit?

Omdat Reach Mail zo weinig kost, is het ideaal voor MKB-bedrijven en startups. Bovendien werkt het goed voor creatieven en e-commercebedrijven.

7. Moosend

Moosend is e-mailmarketingsoftware die een groot deel van het proces automatiseert. U krijgt verschillende integraties, tools en voordelen als u er gebruik van maakt.

Moosend Welkom

Voordelen

Iedereen lijkt Moosend leuk te vinden omdat het een drag-and-drop-interface gebruikt. Op die manier kunt u responsieve nieuwsbrieven en e-mails maken en ontwerpen. Ongeacht welk apparaat gebruikers verkiezen, ze kunnen het moeiteloos lezen.

Automatisering is een groot onderdeel van de e-mailmarketingtool. Dit betekent dat u uw campagne op het juiste moment kunt lanceren en de e-mails naar de meest geschikte mensen kunt sturen. Segmentatie en lijstbeheer komen ook van pas voor verschillende taken.

Moosend-functies

Voors:

 • Voor altijd gratis abonnement
 • Ingebouwde automatiseringen
 • Aanpasbare sjablonen

nadelen:

 • Verbeterde aanmeldingsformulieren nodig
 • Langzaam om te laden

Prijzen

Bij Moosend zijn de mogelijkheden onbeperkt. Er is een Forever-Free-abonnement waarmee u kosteloos over de belangrijkste functies beschikt. U kunt maximaal 1,000 abonnees hebben en onbeperkt e-mails verzenden. Bovendien zijn basisanalyses en rapportage inbegrepen.

Als je meer wilt, kost Pro slechts $ 10 per maand. Hiermee heeft u toegang tot transactionele e-mails, landingspagina's en telefonische ondersteuning. Je kunt ook vijf teamleden hebben.

Enterprise is een prijs op maat, uitsluitend gebaseerd op uw behoeften. Aangepaste rapportage, onboarding, migratie en een SLA zijn beschikbaar. Bovendien kunt u 10 teamleden hebben.

Moosend prijzen

Voor wie is dit?

Met de op abonnees gebaseerde prijsfuncties werkt Moosend goed voor gevestigde bedrijven en MKB-bedrijven.

Goed gelezen: 7 Beste Concurrenten van Moosend

Conclusie

Als het verkrijgen van leads uw topprioriteit is, dan is LeadFeeder wellicht iets voor u. De meeste mensen richten zich echter meer op e-mailmarketing en het aantrekken van een loyale schare fans. Als dat is wat u wilt, zijn de eerder genoemde LeadFeeder-alternatieven zeker het overwegen waard.

Omdat u over elk ervan heeft gelezen, beschikt u over de informatie die nodig is om de juiste keuze te maken. Houd rekening met de prijs en alle beschikbare functies. Wanneer u klaar bent om een ​​specifieke e-mailmarketingtool te kiezen, kunt u het gratis abonnement of de gratis proefperiode gebruiken en er meer over leren. 

Sta er versteld van hoeveel gemakkelijker het is om jezelf via e-mail op de markt te brengen als je over de juiste tools tot je beschikking hebt.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.