Home  /  Allesemail marketing  / Mailify-alternatieven en concurrenten

Mailify-alternatieven en concurrenten

Als u op zoek bent naar een applicatie die uw contactlijsten kan beheren, uw marketingcampagnes kan automatiseren en uw database kan segmenteren, dan is Mailify wellicht de perfecte oplossing voor u. Het wordt de afgelopen 10 jaar door e-mailmarketeers over de hele wereld gebruikt en is een vertrouwd platform.

Mailify is een geavanceerd sms- en e-mailmarketingsoftwarebedrijf gevestigd in Europa. Het heeft meerdere integraties met populaire alledaagse platforms zoals Zapier, Google Analyticsen WordPress. Het zal moeilijk zijn om een ​​dienst met meer integraties te vinden, tenzij je een van de Mailify-alternatieven op deze lijst kiest.

Hoewel Mailify een onbeperkt aantal e-mails tegelijk kan verzenden, wordt het als een beetje te duur beschouwd. De prijsstructuur is gebaseerd op het aantal e-mails dat u verzendt, en het kan tot $ 179 per maand kosten om naar 50,000 abonnees te mailen, wat misschien niet binnen ieders budget past. 

Dat is de reden waarom mensen op zoek zijn gegaan naar Mailify-alternatieven voor het afhandelen van e-mailmarketing en verschillende advertentie-inspanningen. Het vinden van de juiste e-mailmarketingsoftware is cruciaal voor zakelijk succes.

Vandaag ga je meer te weten komen over verschillende e-mailmarketingsoftware die de manier waarop je contact maakt met je klanten kan veranderen. 

MailChimp

MailChimp is een uitstekend Mailify-alternatief en is een alles-in-één marketingplatform dat u helpt bij het beheren van en praten met uw klanten of andere geïnteresseerden. U kunt een prachtige campagne ontwerpen om uw marketinginspanningen te focussen en het hele proces te monitoren via krachtige ingebouwde analyses.

Het mooie van MailChimp is dat het een gebruiksvriendelijke interface heeft waarmee beginners die hun publiek willen vergroten, dit kunnen doen. Met het gratis abonnement kunt u maximaal 10,000 e-mails per maand verzenden met een limiet van 2,000 per dag.

Met het gratis abonnement kunt u ook maximaal 2,000 contacten opslaan, waardoor het geweldig is om uw klantenbestand op te bouwen. 

Er zijn meer geavanceerde pakketten beschikbaar die maatwerk bieden voor professionals die opties nodig hebben. De Premium MailChimp-service biedt plaats aan 10,000 contacten, onbeperkte zitplaatsen en op rollen gebaseerde toegang. Het biedt u ook geavanceerde segmentatie, multivariate tests, vergelijkende rapportage en telefonische ondersteuning.

MailChimp is een uitstekend Mailify-alternatief als u op zoek bent naar e-mailmarketingsoftware om uw bedrijf te laten groeien.

Constant Contact

Als u essentiële klantgegevens nodig heeft uit een spreadsheet of e-mailclient, zoals Microsoft Outlook of Gmail, hoeft u niet verder te zoeken dan Constant Contact. U kunt zelfs een aanmeldingsformulier voor e-mail maken dat in uw website kan worden ingesloten, zodat u uw marketinglijst kunt samenstellen.

Het bedrijf werd opgericht in 1995, dus u kunt met een gerust hart te maken krijgen met deze marktleider. Met Constant Contact kunt u monitoren en starten e-mail marketing campagnes, bouw online winkels/websites, gebruik sociale media en nog veel meer.

Het is de perfecte oplossing om de betrokkenheid van uw klanten te vergroten en uw bedrijf exponentieel te laten groeien. 

Wanneer u zich aanmeldt bij Constant Contact, krijgt u de eerste maand gratis en beginnen de tarieven vanaf $ 50. 

Constant Contact heeft echter enkele nadelen: geen visueel workflowdashboard, geen essentiële autoresponders voor e-mail en een lange leercurve. Deze functies zorgen ervoor dat deze software de minst geprefereerde op deze lijst is, maar het kan nog steeds de klus klaren, ongeacht in welke branche u zich bevindt.

Moosend

Met Moosend kunt u uw marketingspel naar een hoger niveau tillen met functies van wereldklasse en een intuïtief dashboardontwerp. Het platform kan u helpen de meest responsieve nieuwsbrieven te maken en diep in de wereld van e-mailmarketing te duiken.

U kunt verwachten dat u $ 10 per maand betaalt voor het basispakket, waarmee u maximaal 2,000 abonnees kunt ontvangen. Er is een gratis abonnement beschikbaar als u het platform eerst wilt uitproberen of als u nog een beginner bent op het gebied van e-mailautomatisering en marketing.

Als u uw abonnement een jaar vooruit betaalt, biedt Moosend een korting van 22%, wat aantrekkelijk en de moeite waard is.

Moosend is niet alleen software voor e-mailautomatisering; het kan ook worden geïntegreerd met Salesforce, zodat u uw team kunt beheren. Het intuïtieve dashboard maakt het verbinden en chatten met klanten en uw personeel effectief en eenvoudig. 

Het mooie aan Moosend is dat het bedrijf in Groot-Brittannië is gevestigd en dat als je klantenondersteuning nodig hebt, je contact met hen kunt opnemen via e-mail of telefoon. Dat is handig als je problemen hebt met je account of moeite hebt met het opzetten van een campagne.

Het ondersteunend personeel van het bedrijf is deskundig en ervaren, dus welke vraag u ook heeft over het platform, zij kunnen u helpen deze te beantwoorden. Het gebruik van Moosend is een nieuwe verandering ten opzichte van andere e-mailmarketingsoftware vanwege het enorme aanbod aan sjablonen en het gebruiksgemak logo ontwerper. Het installatieproces verloopt naadloos en het is supereenvoudig om uw contacten van een andere service van derden te importeren. Dit is een van de beste systemen op de markt waarmee u het meeste uit uw e-mailmarketingcampagne kunt halen en meer klanten kunt aantrekken.

Het is tijd om meerdere internetmarketingcampagnes op te zetten en uw bedrijf onder de aandacht te brengen met Moosend.

Mailjet

Mailjet, gevestigd in Frankrijk, is een e-mailmarketingplatform dat al bestaat sinds 2010. Het is een cloudgebaseerd tracking- en e-mailafleveringssysteem met een gebruiksvriendelijke interface. Met Mailjet kunt u met één druk op de knop transactionele en marketing-e-mails verzenden, en het kan uitstekend worden geïntegreerd met verschillende andere platforms.

Dit maakt het een uitstekend Mailify-alternatief, omdat je met het gratis abonnement tot 6,000 e-mails per maand kunt verzenden. Er is echter een limiet van 200 e-mails per dag, maar dat zou geen probleem moeten zijn als uw bedrijf klein is of net begint met e-mailmarketing.

De gratis abonnementen missen ook automatiseringsopties, lijstsegmentatie, samenwerking tussen meerdere gebruikers en geen A/B-testen. 

Mailjet heeft een eenvoudig te navigeren menu en een overzichtelijk dashboard waarmee marketeers probleemloos e-mailcampagnes kunnen opzetten. 

De software is ook geweldig omdat deze een pay-as-you-grow-betalingsstructuur biedt. U kunt beginnen met het gratis account en upgraden naar Essential voor $ 15 per maand, waarmee u 15,000 e-mails kunt verzenden.

Betaalde abonnementen omvatten online klantenondersteuning, geen Mailjet-logo en een uniek e-mailsegmentatiesysteem. Het gebruik van deze software als Mailify-alternatief is een van de beste manieren om uw bedrijf te laten groeien en uw online aanwezigheid te vergroten via e-mailmarketing.

Campaign Monitor

Campaign Monitor biedt u krachtige analytische hulpmiddelen en een intuïtieve interface met rijke sjablonen om uw e-mailmarketinginspanningen te vereenvoudigen. Zelfs als u een beginnende e-mailmarketeer bent, zult u de applicatie met veel plezier gebruiken vanwege de gebruiksvriendelijke interface en het uitstekende klantenondersteuningsteam.

De software begint bij $ 9 per maand en is een van de beste oplossingen als Mailify-alternatief op deze lijst. Het heeft veelzijdige e-mailsjablonen, eenvoudige automatiseringstools en een unieke, eenvoudige gebruikersinterface.

Soms kan het importeren van contacten een uitdaging zijn, vooral bij het matchen van aangepaste velden. Er is ook geen sms-kanaal, wat jammer kan zijn als u op zoek bent naar die optie om uw marketingcampagne te stimuleren.

Met de duurdere abonnementen van het bedrijf kunt u tot 50,000 verzenden met een onbeperkt aantal verzendingen per dag. Bovendien kunt u al uw contacten opslaan op het Campaign Monitor-dashboard, waardoor dit eenvoudiger te beheren is.

De software kan gepersonaliseerde e-mails en een betrouwbaar kanaal creëren om de betrokkenheid te vergroten en gesprekken of loyaal leiderschap te bevorderen. Het heeft een drag-and-drop-builder, waardoor het samenstellen van advertentiemateriaal eenvoudig en simplistisch wordt. 

U kunt ook de betrokkenheid van uw publiek monitoren en de gegevens segmenteren om te weten op welke persoon u zich moet richten en wanneer. Wat opmerkelijk is, is dat er geen technische expertise vereist is om Campaign Monitor te leren, vanwege de lichte leercurve en het gebruiksvriendelijke dashboard.

Er zijn tal van tutorials op de website van het bedrijf die u volledige details geven over het instellen en onderhouden van de software. Met Campaign Monitor kunt u radicale campagnes maken die de aandacht van gebruikers trekken en het bereik van uw bedrijf vergroten.

Het gebruik van dit Mailify-alternatief is de beste optie om uw marketingproces te stroomlijnen en geweldige e-mails te maken die de aandacht trekken.

The Bottom Line

Als u een nieuwe bedrijfseigenaar of een e-mailmarketeer bent, begrijpt u hoe belangrijk het is om bekendheid te geven aan uw bedrijf. U kunt uw marketinginspanningen beheren en volgen via een eenvoudig te gebruiken dashboard met behulp van e-mailmarketingsoftware.

De Mailify-alternatieven die in dit artikel worden genoemd, zijn enkele van de beste opties voor nieuwe mensen om e-mailmarketing te gebruiken. Het wordt aanbevolen om eerst een gratis dienst uit te proberen, zoals MailChimp, zodat u een idee krijgt van hoe dit soort software werkt en hoe het uw bedrijf ten goede kan komen. 

E-mailmarketing is een geweldige manier om in contact te komen met uw klant en te laten zien dat u om hem of haar geeft. U kunt een maandelijkse nieuwsbrief opzetten waarin onderwerpen op uw blog worden besproken, of u kunt zelfs uw maandelijkse aanbiedingen verspreiden via een e-mailcampagne.

Hoe u het ook bekijkt, e-mailmarketing is een effectieve manier om met uw publiek te communiceren en hen over uw bedrijf te informeren. Het is tijd om de toekomst van uw bedrijf in handen te nemen door uw klanten te betrekken via mooie en opvallende professionele e-mails.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.