Home  /  Allese-mailmarketingsaas  / Top Mailigen-alternatieven om meer conversies te scoren

Top Mailigen-alternatieven om meer conversies te scoren

Als e-mailconversies uw doel zijn, dan is Mailigen een van de beste keuzes. Veel mensen gebruiken het en het richt zich op e-mailautomatisering om tijd te besparen en betere resultaten te bieden.

Sommige mensen vinden echter dat bepaalde functies ontbreken, en het kan prijzig worden als je meer abonnees hebt. Daarom schaalt het niet goed naarmate je groeit. Als dat een probleem voor u is, kan het helpen om dit te gebruiken Mailigen-alternatieven voor uw e-mailmarketingsoftware.

We hebben zeven andere Mailigen-alternatieven voor u bedacht, en ze zijn allemaal gericht op conversies. De beste manier om dat te doen is via e-mailautomatisering en gebruiksvriendelijke software. Bekijk ze hieronder:

Mailigen-alternatieven om te overwegen

1. Klaviyo

Klaviyo wordt hybride e-mailmarketingsoftware genoemd omdat je het ook kunt gebruiken als een realtime engagement-engine. Met zijn indrukwekkende integratielijst kunnen gebruikers volledige e-commerceplatforms creëren en zich concentreren op marketing met één gecentraliseerde hub.

mailigen alternatieven

Voordelen

Met Klaviyo kunt u naar uw klanten luisteren en de groei stimuleren die u nodig heeft. Door de informatie die zij verstrekken te verzamelen en op te slaan, is dat zo makkelijker om inzicht te krijgen in wat ze van je willen.

We vinden het ook leuk dat er veel integraties beschikbaar zijn. Dat betekent dat je kunt gebruiken apps van derden via Klaviyo, om alles wat je wilt vanaf één locatie te krijgen. Bovendien is het eenvoudig om formulieren en e-mails te personaliseren voor een betere ervaring.

Klaviyo-functies

Analytics is hier ook dominant. Jij kan segmentlijsten om contacten te ordenen op basis van bepaalde factoren. Bovendien zijn er tal van rapportagetools waarmee u het succes van uw campagne kunt zien e-mailmarketingcampagne. Daarmee zijn automatisering, datawetenschap en sociale reclame allemaal inbegrepen.

Voors:

 • Robuuste e-mailmarketingtools
 • Makkelijk te gebruiken
 • Krachtige integraties

nadelen:

 • Weinig opties voor klantenondersteuning
 • Stijve sjablonen; niet zo eenvoudig aan te passen als sommige andere Mailigen-alternatieven
 • Heeft betere workflows nodig voor geavanceerde e-mailautomatisering

Prijzen

De prijzen voor Klaviyo zijn gebaseerd op het aantal contacten dat u heeft. Ongeacht het aantal krijgt u alle beschikbare functies, inclusief ondersteuning via e-mail en chat.

Er is een forever-free account voor tot 250 contacten

Klaviyo-prijzen1

Vanaf daar stijgt de prijs naarmate u uw klantenkring laat groeien.

Klaviyo-prijzen2

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Klaviyo goed werkt voor allerlei soorten online bedrijven, zoals dienstverleners en detailhandelaren. Iedereen die marketingautomatisering nodig heeft, kan het echter gebruiken.

2. Mailerliet

Degenen die zich niet druk maken om franjes en een solide e-mailmarketingsoftwaretool willen, geven misschien de voorkeur aan Mailerliet. Ideaal voor wie snel aan de slag wil. Er is echter wel goedkeuring vereist voordat u het kunt gebruiken, wat uw tijd kan opvreten.

mailigen alternatieven

Voordelen

Er zijn verschillende functies van Mailerlite, maar we vinden het leuk hoe gemakkelijk het is om e-mailmarketingcampagnes te maken. Je kunt gewone A/B-split-versies om verschillende e-mails en opties voor automatisch opnieuw verzenden te testen. Op die manier kun je berichten opnieuw verzenden als mensen ze niet in eerste instantie hebben geopend.

MailerLite-functies

Het enige voorbehoud hier is dat het gratis abonnement geen sjablonen bevat. U heeft echter toegang tot de slepen-en-neerzetten-editor, zodat u binnen enkele minuten eenvoudig uw eigen bestand kunt maken.

Het is ook eenvoudig om segmenten voor uw abonnees te maken. Op die manier verzendt u alleen e-mails naar een bepaalde groep, hoewel u indien nodig e-mails voor de hele abonnee kunt verzenden. We moeten er ook Mailerlite-rekwisieten voor geven analysefunctie!

Voors:

 • Goed georganiseerde navigatie
 • Uitleg van functies in één zin
 • Granulaire segmentatie

nadelen:

 • Verwarrend goedkeuringsproces waar andere Mailigen-alternatieven dit niet vereisen
 • Geen e-mailsjablonen
 • Gedateerde interface

Prijzen

De prijzen voor Mailerlite zijn uitsluitend afhankelijk van het aantal abonnees dat u heeft. Daarom krijgt u alle functies, zelfs als u de gratis versie direct!

MailerLite-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Mailerlite een geweldig hulpmiddel is voor degenen die nieuw zijn in e-mailmarketing. Dankzij de stapsgewijze aanpak weet u altijd wat u gaat doen.

3. ZendX

StuurX is geen veelzijdige e-mailmarketingtool. Je krijgt niet veel promotiekanalen en CRM-functionaliteit omdat deze alleen gericht zijn op e-mailmarketing en automatisering. In zekere zin is het een SaaS-optie die is gebouwd voor efficiëntie en die gemakkelijk te gebruiken is.

mailigen alternatieven

Voordelen

Er zijn veel dingen die je leuk vindt aan SendX. Dat kan bijvoorbeeld stuur onbeperkt e-mails, ongeacht uw plan. Er worden alleen kosten in rekening gebracht voor de abonnees, en die zijn er ook geen verborgen kosten.

Het doel voor SendX is betere leverbaarheid. Daarom worden uw e-mailcampagnes geoptimaliseerd op basis van meer dan 30 parameters. Deze omvatten tijdzones, domeinnamen, open gedrag in het verleden, en meer.

SendX-functies

Je zit ook nooit vast aan wat je vervolgens moet doen. Ondersteuning is eenvoudig en snel. Daarom krijgt u direct chathulp wanneer u die nodig heeft. Daarmee heeft u ook toegang tot gratis e-mailsjablonen en talloze gratis stockfoto's. Dat maakt uw inhoud knallend!

Met een Clip-hittekaart met uw e-mailmarketingcampagnes kunt u verder gaan dan ooit tevoren. Zie dat rapport voor verschillende campagnetypen. Zo weet je welke call-to-actions werken en op welke links mensen klikken.

Voors:

 • Geweldige deliverability-functionaliteit
 • Meer dan 50 sjablonen met 500,000 stockfoto's
 • 24/7 chat en telefonische ondersteuning

nadelen:

 • Geen trechterfunctionaliteit
 • Geen CRM
 • Kan slechts 15,000 abonnees hebben

Prijzen

De prijzen voor SendX zijn afhankelijk van het aantal abonnees dat u heeft, en elke functie is inbegrepen.

SendX-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat SendX geweldige e-mailmarketingsoftware is voor het MKB, cursusmakers, bloggers en digitale marketeers. Het is echter eenvoudig en moet op die manier worden gebruikt.

4. Campagnemonitor

Campaign Monitor biedt een solide reeks functies die voor bijna iedereen geschikt is. Met een georganiseerde interface en robuuste functionaliteit, u zult het zeker elke dag met veel plezier gebruiken voor uw e-mailmarketingbehoeften.

mailigen alternatieven voor e-mailmarketingsoftware

Voordelen

Met Campaign Monitor beschikt u over verschillende opwindende functies met veel opvallende elementen. Deze omvatten tracking en personalisatie transactionele e-mails en een begeleide maker voor autoresponders. 

Om te beginnen biedt de e-mailmonitor echter verschillende e-mailsjablonen voor elk doel. Je hebt ook een drag-and-drop-editor om elementen toe te voegen en het ontwerp te wijzigen. 

Functies voor campagnemonitor

Het abonneebeheer is ook redelijk behoorlijk. U kunt ze van elders importeren, het aanmeldingsproces aanpassen en nog veel meer. 

Voors:

 • Georganiseerde navigatie
 • Begeleiding voor het maken van autoresponders
 • Transactionele e-mails

nadelen:

 • Nee live gesprek
 • Geen landingspaginabouwer
 • Alleen basissegmentatieopties

Prijzen

Campagnemonitor Prijsbepaling

De prijzen voor Campaign Monitor zijn redelijk eenvoudig. Basic is $ 9 de maand voor 2,500 e-mails en e-mailondersteuning. Je krijgt ook de kernfuncties, inzichtenanalyses, gratis afbeeldingen en een paar andere dingen.

Ongelimiteerde is de volgende om $ 29 de maand voor onbeperkt e-mails. Hier krijg je dezelfde voordelen als Basic, met nog een paar voordelen. Deze omvatten spamtests, verzenden in tijdzones, voorbeelden van inboxen en nog een paar andere dingen.

Vanaf daar, Premier is als laatste om $ 149 de maand voor onbeperkt e-mails. Nogmaals, je krijgt alle voordelen van Unlimited met een paar extra's zoals geavanceerde linktracking en vooraf gebouwde engagementsegmenten.

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Campaign Monitor ideaal is voor alle soorten marketeers, zelfs als ze nog nooit e-mailmarketingsoftware hebben gebruikt. 

5. Stuurblaster

zendblaster is een in Italië gevestigd softwarebedrijf gemaakt door eDisplay en biedt een uitstekende softwareoplossing voor e-mailmarketing. Terwijl andere Mailigen-alternatieven cloudgebaseerd zijn, wordt deze rechtstreeks naar uw computer gedownload.

mailigen alternatieven voor e-mailmarketingsoftware

Voordelen

Met SendBlaster krijgt u een lay-outeditor, waarmee u eenvoudig een nieuw bericht kunt maken. Kies uw kop-, voetteksten en andere zaken en u heeft binnen enkele minuten iets klaar voor gebruik.

Sendblaster-functies

Er is ook HTML-modus, waar u al uw broncodes zelf kunt beheren. In deze modus is het zelfs mogelijk om HTML-documenten te openen en de originele codes te behouden.

Het is ook gemakkelijk om sjablonen te categoriseren, en er zijn er veel beschikbaar om te gebruiken. Als dat nog niet genoeg is, kunt u afbeeldingen wijzigen, inhoud verplaatsen en nog veel meer.

Voors:

 • Kan campagnes maken in een andere editor en importeren in SendBlaster
 • Verwerkt automatisch bouncebacks en schrijft e-mailadressen uit
 • Wordt naar uw computer gedownload

nadelen:

 • Misschien houdt u er niet van om software te downloaden en deze elke keer te moeten openen wanneer u een e-mail maakt
 • Het opstarten kan traag zijn, afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt
 • Voor eventuele updates moet worden betaald zodra deze beschikbaar komen

Prijzen

Omdat SendBlaster naar uw computer wordt gedownload, moet u een licentie aanschaffen voor elk werkstation dat deze mogelijk nodig heeft.

Voor één licentie kost het $129. U krijgt echter wel korting als u er meer dan één koopt. U kunt uw download ook upgraden om verlies van licentiesleutels en andere problemen te voorkomen.

Sendblaster-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat SendBlaster ideaal is voor MKB-bedrijven over de hele wereld. Of u nu van e-commerce houdt of creatief bezig bent, u kunt deze software eenvoudig gebruiken.

6. Postpistool

Mailgun werkt anders dan andere Mailigen-alternatieven op de lijst. In feite is het geen e-mailmarketingsoftware; in plaats daarvan jij krijg een API om alles te creëren wat je moet doen.

Een API geeft applicaties en websites de mogelijkheid om e-mails te verzenden zoals een regulier e-mailmarketingplatform.

Mailgun Welkom

Voordelen

Mailgun biedt wel transactionele e-mails, maar u krijgt geen e-mailautomatisering. In plaats daarvan moet je de software zelf ontwikkelen, zodat deze doet wat jij wilt. Degenen met vaardigheden kunnen e-mails verzenden, prestaties volgen en optimaliseer ze voor meer betrokkenheidt.

Mailgun-functies

Transactionele e-mails zijn geautomatiseerd en veroorzaakt. In feite worden ze naar een klant gestuurd nadat een actie op een website of app is uitgevoerd. Als een klant bijvoorbeeld een account aanmaakt, stuur je hem of haar een welkomstmail. 

Het probleem met Mailgun is dat je moet programmeertalen kennen, zoals PHP, Ruby of Java, om het werkend te krijgen.

Voors:

 • E-mailvalidaties inbegrepen
 • Voorspellingen van hoe goed e-mails het zouden kunnen doen
 • Burst-verzendfunctionaliteit

nadelen:

 • Zeer moeilijk in te stellen als je geen programmeur/ontwikkelaar bent
 • Bevat geen e-mailmarketingfuncties
 • Moet uw eigen e-mailautomatisering en andere opties creëren

Prijzen

Mailgun-prijzen

De Flex-abonnement is gratis en geeft je 5,000 e-mails per maand voor een volle drie maanden. Vanaf daar betaalt u gewoon voor wat u nodig heeft. Het bevat basisfuncties.

Foundation is $ 35 de maand voor 50,000 e-mails. Hier krijgt u webhooks, SMTP-relay en e-mail-API's. Er zijn nog veel meer voordelen.

kosten $ 80 de maand voor 100,000 e-mails. Er zijn meer bewaartermijnen voor berichten en logboeken en u krijgt adresvalidaties en plaatsingstests.

Scale is als laatste om $ 90 de maand voor 100,000 e-mails. Het biedt live telefoon- en chatondersteuning, maar je hebt ook meer validaties en andere voordelen.

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Mailgun alleen geschikt is voor ontwikkelaars, omdat je codeer- en programmeertalen moet kennen om iets te kunnen doen. Het is voor een specifieke niche van mensen, maar het is goed in wat het doet.

7. Actieve route

Actief parcours is een uitgebreide softwareoplossing voor sms- en e-mailmarketing. Het biedt bedrijven een platform om campagnes via vele kanalen te creëren, plannen en inzetten. E-mailautomatisering is eenvoudiger en beter beheersbaar met deze tool.

Activetrail Welkom

Voordelen

Met Activetrail is dat zo mobiel responsieve sjablonen, marketingautomatisering en een landingspaginabouwer. Je hebt ook toegang tot sms-berichten, een enquêtetool en vele andere optimalisatietools.

Activetrail-functies

Autoresponders zijn gangbaar, evenals gedetailleerde analyses en rapporten. In feite krijgt u vrijwel alles wat u nodig heeft van e-mailmarketingsoftware.

Voors:

 • Gemakkelijk te navigeren en betaalbaar
 • Veel integraties aangeboden
 • Geweldige test- en optimalisatiefuncties

nadelen:

 • Geen 24/7 ondersteuning
 • Geen hulp voor API's en bugs
 • Biedt geen e-commerceworkflows zonder gebruik van een API

Prijzen

Activetrail-prijzen

Met ActiveTrail beschikt u over drie tariefplannen, allemaal met 500 contacten. Basic is $ 9 de maand met onbeperkte e-mails, landingspagina's, pop-ups, aanmeldingsformulieren en meer.

Plus is $ 14 de maand en omvat alles van Basic. Daarmee krijgt u 10 gebruikers, verbeterde beveiligingsfuncties en nog veel meer. Ten slotte, Premium is $ 351 de maand voor een onbeperkt aantal gebruikers, prioriteitsondersteuning en andere voordelen.

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Activetrail solide is in wat het doet en geweldig is voor verschillende marketingprofessionals. Als u echter transactionele of e-commercemarketing nodig heeft en niet kunt programmeren, is dit niet de optie voor u.

Conclusie

Omdat er veel Mailigen-alternatieven beschikbaar zijn, is het gemakkelijk om betere conversies te zien. Onze lijst heeft voor ieder wat wils, zelfs als je een programmeur of beginner bent.

Nu u over elke softwareoplossing voor e-mailmarketing hebt gelezen, is het tijd om te beslissen wat het beste voor u is. De meeste van deze softwareopties voor e-mailmarketing bieden gratis proefversies of plannen om u op weg te helpen. Kies er één en probeer het vandaag nog!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.