Home  /  affiliate marketingAllesverkoopwordpress  / Hoe u geld kunt verdienen met WordPress met affiliate marketing

Hoe u geld kunt verdienen met WordPress met affiliate marketing

Er zijn meerdere manieren om geld te verdienen uit uw website. Het is een manier om een ​​breed publiek met verschillende demografische gegevens te bereiken.

Met behulp van WordPress, wat voorziet in 35% van het internet; U kunt inkomsten genereren met uw hobby's door een website te ontwerpen die u vervolgens kunt gebruiken om uw ideeën te verspreiden.

Welkom in de wereld van affiliatemarketing. Maar blijf altijd uit de buurt van de talloze en valse advertenties die u elke dag tegenkomt. Het is een vaardigheid die je in de loop van de tijd onder de knie krijgt, en de groeivooruitzichten zijn enorm.

De groeivooruitzichten zijn enorm, waardoor mensen proberen de kunst onder de knie te krijgen en op eigen kracht op pad gaan.

Volgens onderzoek is de affiliate marketing sector is minstens 12 miljard dollar waard en zal naar verwachting binnen enkele jaren met 10% groeien. Hoewel het essentieel is om uit de buurt van oplichting te blijven, kunt u een deel van uw middelen investeren en de sprong wagen. 

Begin met een prachtig ontworpen WordPress site gebaseerd op de wereldwijde best practices voor webontwerp. In dit artikel nemen we u mee langs enkele manieren om dit te doen genereer inkomsten met uw WordPress-website via affiliate marketing.

Bron: steemit.com
Bron: steemit.com
  • Sluit u aan bij het partnerprogramma van stoeren

Je moet weten dat de meeste e-commerce-bedrijven zoals Amazon, The Home Depot, eBay, etc. een gerenommeerd partnerprogramma hebben. Het zou het beste zijn als u zich bij deze programma's aansluit en de details over het programma op de respectieve websites kunt vinden.

Eerst moet u de producten selecteren waaraan u eerder heeft gewerkt. Voordat u uw plug-in kiest, moet u uw doelen kiezen en altijd een dynamische strategie hebben, zodat deze kan worden gewijzigd op basis van de door u gestelde KPI’s.

U moet de website bezoeken, de verstrekte details over het partnerprogramma doornemen en u erop abonneren. Dan zou het helpen als u zou proberen een strategie uit te stippelen die u gaat ondernemen om de producten te verspreiden.

Er zijn ook verschillende WordPress-plug-ins die u kunnen helpen bij uw strategie, namelijk: Pretty Links, Affiliate Royale, MonsterInsights, enz. 

Voordat u het programma kiest, moet u weten hoe u hiervan kunt profiteren. Deze programma's kunnen zijn:

  • Eén niveau – U krijgt een vaste commissie op elke verkoop, enz.
  • Twee niveaus – U verwijst affiliates door en ontvangt een commissie wanneer de andere affiliates een verkoop beginnen.
  • Meerdere niveaus – Het levert een continu stijgend rendement op naarmate de verkoop neemt toe.

Er zijn verschillende andere programma's met wisselende rendementen waaruit u kunt kiezen.

  • Inhoud is van cruciaal belang

Inhoud is net zo essentieel voor affiliate marketing als voor uw bedrijf. Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat u inhoud maken waardoor u direct verbinding maakt met uw publiek.

Voordat mensen een aankoop doen, zoeken mensen naar informatie over de producten die ze willen kopen. Hier kun je hun doel helpen door aantrekkelijke inhoud te creëren – of het nu gaat om blogs en artikelen, case studies, whitepapers of zelfs podcasts, video’s, enz.

Het is ook essentieel dat uw inhoud zichtbaar is voor uw publiek. Behalve dat het verleidelijk is, moet u ook een trefwoordzoekopdracht uitvoeren in Google Keywords Planner en deze optimaliseren met relevante trefwoorden. U moet SEO-best practices toepassen om ervoor te zorgen dat de inhoud doorzoekbaar is voor het publiek. 

Wanneer u affiliate-inhoud schrijft, moet u links slim gebruiken om de conversies te maximaliseren. De links moeten echter weloverwogen worden toegevoegd; anders kan het de gebruikerservaring negatief beïnvloeden.

Idealiter moeten de links aan het begin van de inhoud worden toegevoegd, omdat ze helpen bij meer klikken naar de beoogde URL. Vergeet ook niet om het meeste uit de website te halen door een goede lay-out voor de inhoud te hebben. 

  • Zorg voor de betrouwbaarheid van uw website

SSL-beveiligde verbinding

Uw publiek moet uw website met vertrouwen bekijken. U kunt klanten toestaan ​​beoordelingen en getuigenissen op de site te plaatsen.

U kunt ook lijstjes maken op basis van feedback van klanten. Het ontwerp van uw website is ook van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw publiek de site met vertrouwen bekijkt. 

Het ontwerp moet voldoen aan de wereldwijde best practices voor webontwerp, samen met een professionele lettertype- en alinea-afstand. De kleuren die op de website worden gebruikt, mogen niet luid zijn, maar moeten professioneel zijn op basis van de WordPress-thema kleuren van de site.

U moet uw site migreren naar HTTPS, waardoor de communicatie tussen de browser van de bezoeker en uw webserver wordt gecodeerd. De website kan meerdere subdomeinen hebben, gescheiden op basis van verschillende industrieën.

In dit scenario moet u een Wildcard SSL-certificaat dat alle subdomeinen tegelijk zal bedienen. U moet de prestaties, zoals donaties aan goede doelen, enz. op de juiste plaatsen onder de aandacht brengen om ervoor te zorgen dat de bezoekers uw site met zichzelf kunnen associëren. 

  • Verhoog de conversies van de bezoekers

Bron: Freepik
Bron: Freepik

Alle bedrijven gedijen op het aantal conversies dat plaatsvindt. En het proces begint met een boeiende pitch over de producten die u op de markt wilt brengen.

Het unieke verkoopvoorstel (USP) en de voordelen die de producten bieden, moeten vooraf op uw site worden benadrukt.

Mogelijk moet u gegevens laten zien die uw claims ondersteunen. Afbeeldingen zoals balken, grafieken en infographics kunnen de bezoekers helpen het product beter te begrijpen en de voordelen die het met zich meebrengt.

U kunt een community creëren met uw huidige klanten en prospects en zinvolle gesprekken beginnen over de producten die u op de markt brengt.

Reageer altijd op tijd op vragen en zorg ervoor dat potentiële klanten zich binnen de gemeenschap op hun gemak voelen. Maar vergeet niet om van de gemeenschap een plek te maken waar jij maak uw verkooppraatjes.

Er kunnen webinars worden opgezet waarin uw klanten de voordelen bespreken die zij hebben ondervonden door het gebruik van de producten. Het zal een verhelderende sessie zijn voor de prospects die de producten beter zullen begrijpen.

E-mail en campagnes voor sociale media zijn andere manieren om het aantal conversies te verhogen. U kunt verleidelijke e-mailcampagnes versturen en deze regelmatig bijhouden.

Op dezelfde manier kunnen aangrijpende sociale-mediacampagnes u helpen een breder publiek te bereiken. 

Het regelmatig volgen van de campagnes met behulp van op maat gemaakte rapporten is ook de noodzaak van dit uur.

Hoewel het wiskunde zou zijn om te stellen dat meer bereik, meer conversie zal zijn. Websites voor conversieoptimalisatie kunnen u echter helpen bij uw werk.

  • Doe veel onderzoek

Bron: Freepik
Bron: Freepik

Onderzoek is een integraal onderdeel van het zakendoen in het digitale tijdperk.

Je moet je tijd aan veel dingen besteden onderzoek naar consumentengedrag, aankooptrends, verkeersbronnen, etc. om ervoor te zorgen dat u de optimale mix van marketingactiviteiten gebruikt om het rendement te maximaliseren. 

Hoewel het raadzaam is om geduldig te blijven, moet u zich altijd bezig houden met onderzoeksactiviteiten waarmee u gepersonaliseerde campagnes kunt maken of blogs kunt schrijven over de nieuwste trends om het aantal weergaven en dus de conversiepercentages te maximaliseren.

Aangezien de meeste marketingactiviteiten online zullen worden uitgevoerd, moet u KPI’s creëren als controlepunten die u zullen helpen beslissen over het nut van verschillende marketingkanalen en u meer kunt concentreren op de kanalen die zorgen voor beter RoI

Wanneer u berichten maakt, moet u de berichten begrijpen die het publiek meer aanspreken dan de andere.

U zult zich in de toekomst meer op soortgelijke berichten moeten concentreren. Op dezelfde manier moet u A/B-testen gebruiken voor advertenties die u uitvoert op zoekmachines of sociale-mediakanalen en u richten op advertenties die zich meer op de doelmarkt richten.

Hoewel het essentieel is om te begrijpen hoe u uw doelgroep kunt targeten, moet u ook oog hebben voor de vraag die door het product in het algemeen wordt gegenereerd.

U moet de vraag van de concurrentie doornemen en analyseren of er een dip is in de vraag naar deze producten. Als er sprake is van een dip, probeer dan de redenen te begrijpen waarom de kans groter is dat de vraag in de toekomst aantrekt.

  • Bouw gemeenschappen en beheer ze

Bron: Freepik
Bron: Freepik

Het helpt als je in een groep gelijkgestemde mensen zit. U moet zich dus aansluiten bij sociale-mediagroepen die worden bezocht door mensen die overeenkomen met de demografische gegevens van de doelmarkt.

U kunt een conversie in de community initiëren of reageren op eventuele vragen van mensen in de groep. Op deze manier wordt u mogelijk populair, waarna u mensen naar uw website drijft om gerelateerde inhoud te bekijken die u mogelijk heeft gemaakt.

Het zou helpen als u een goede strategie had om u op deze groep te richten. Dit kan door middel van intelligente posts of infographics over gerelateerde producten, of door een campagne te creëren die zich richt op leden van de community.

Enquêtes en veelgestelde vragen kunnen ook helpen om een ​​zinvolle dialoog met de groepsleden te voeren. Het is een ideale basis voor het verbeteren van de conversiepercentages voor het aangesloten product.

Afronding: affiliate marketing

Affiliate marketing lijkt ook op uw eigen bedrijf, en u moet er veel middelen aan besteden. Op de lange termijn kan het u een mooi rendement opleveren. Maar zoals bij alle bedrijven begint het met vertrouwen.

De potentiële klanten moeten uw website vertrouwen en u moet een goedkoop wildcard SSL-certificaat kopen om de veiligheid van de site en de subdomeinen te garanderen. 

Het zorgt ook voor de veiligheid van de kritische persoonlijke informatie van de bezoekers. Het is ook noodzakelijk om aandacht te besteden aan verschillende andere aspecten van dit bedrijf. We hebben er enkele in dit artikel gedetailleerd beschreven. We hopen dat u ze nuttig zult vinden.