Home  /  AllesCRMemail marketing  / Moosend-alternatieven: de 7 beste concurrenten

Moosend-alternatieven: de 7 beste concurrenten

Type eigendom Moosend alternatieven?

Iedereen wil het voor zichzelf gemakkelijker maken om e-mails te maken en te verzenden. Het is een integraal onderdeel van uw bedrijf, dus u wilt het niet negeren of het niet goed doen.

Er zijn talloze e-mailserviceproviders, en ze zijn er allemaal voor ontworpen automatiseer het marketingproces. Als je erover hebt nagedacht om je bij Moosend aan te sluiten, overweeg dan wat het doet, waarom mensen naar Moosend-alternatieven zoeken en leer over de zeven concurrenten die misschien beter zijn.

Wat biedt Moosend?

Moosend is een robuuste marketing- en e-mailautomatiseringstool. Het beschikt over een eenvoudige interface en biedt veel geweldige voordelen terwijl het betaalbaar blijft.

Als het uw doel is om workflows te automatiseren en een editor voor slepen en neerzetten te hebben, werkt Moosend goed. Bovendien kan het gebruikersinformatie verzamelen via opt-in- en aanmeldingsformulieren, terwijl het e-maillijsten maakt en deze segmenteert.

Waarom mensen op zoek zijn naar Moosend-alternatieven

Omdat het zoveel voordelen lijkt te hebben, vraag je je misschien af ​​waarom mensen van Moosend naar een andere optie overstappen.

Eén probleem is dat het niet zoveel native integratieopties heeft omdat het zo nieuw is. Hoewel er een interne nieuwsbriefeditor is, kunt u deze niet verbeteren zoals met andere tools.

We ontdekten ook dat het analytische aspect van Moosend niet zo goed is als het zou kunnen zijn. Bekijk om al deze redenen de zeven Moosend-alternatieven en concurrenten om te zien of ze misschien beter zijn.

1. ActiveCampaign

ActiveCampaign biedt essentiële automatisering om de klantervaring te helpen definiëren en de juiste oplossingen te bieden. Met dit Moosend-alternatief kunt u leads scoren en volgen, waardoor een naadloze en gepersonaliseerde betrokkenheid bij uw potentiële klanten wordt geboden.

Actieve Campagne Welkom

Voordelen

Dat vinden we leuk ActiveCampaign-aanbiedingen enkele onderscheidende en unieke kenmerken die anderen niet bieden. Het is ontworpen om aan al uw inbound- en e-mailmarketingbehoeften te voldoen. U krijgt ook automatiseringsmogelijkheden en verkoop-/CRM-tools.

Moosend-alternatieven

Het is een omnichannel-berichtentool die biedt machine learning voor voorspellende tekst en analyses op duurdere modellen.

Voors:

 • Gratis proefversie beschikbaar
 • Score modellen
 • Attributiemogelijkheden

nadelen:

 • Geen native integraties
 • Geen landingspaginabouwer

Prijzen

ActiveCampaign-prijzen

Met ActiveCampaign heeft u vier abonnementen beschikbaar. De Lite-versie kost $ 15 per maand voor 500 contacten en biedt je verschillende automatiseringsrecepten, rapportage- en trackingtools, segmentatie, abonnementsformulieren, nieuwsbrieven en de mogelijkheid om onbeperkt e-mails te verzenden.

Het volgende is Plus, dat $ 70 per maand kost voor 500 contacten. U krijgt alle Lite-functies, geavanceerde rapportage, sms-marketing, contactscores en nog veel meer.

Het Professional-abonnement kost $ 159 per maand voor 500 contacten en biedt de Plus-abonnementsfuncties. Bovendien heb je toegang tot conversierapporten, split-automatisering, voorspellend verzenden/inhoud en website-personalisatie.

Ten slotte is er een Enterprise-oplossing voor $ 279 per maand voor 500 contacten. U krijgt alle functies van de site, zoals verrijking van sociale gegevens, gratis ontwerpservices, een aangepast domein en aangepaste rapportage.

Voor wie is het?

ActiveCampaign bedient een verscheidenheid aan kleine bedrijven die automatisering en e-mailmarketing willen. Het helpt nieuwe bedrijven en teams, maar is ook schaalbaar om aan de behoeften van ondernemingen te voldoen.

2. E-mailOctopus

Degenen die Amazon's SES (Simple Email Service) gebruiken, zullen de integratie met EmailOctopus leuk vinden. Het is innovatief en zorgt ervoor dat u minder e-mails op het juiste moment kunt verzenden.

Dit is een van de krachtigste Moosend-alternatieven omdat het geen concessies doet aan de leverbaarheid of schaalbaarheid en beschikt over een eenvoudig te gebruiken interface.

E-mailOctopus Welkom

Voordelen

EmailOctopus biedt een aantal opvallende functies die u zeker leuk zult vinden. Het aantal integraties is beperkt, maar wat u krijgt, kan precies zijn wat u nodig heeft. Dit helpt de verkoop op elk platform te maximaliseren, omdat u verschillende apps kunt verbinden.

EmailOctopus-functies

Automatiseringen zijn toegankelijker met deze ESP. U kunt e-mails verzenden op basis van specifieke acties of direct. Dit helpt je om je doelgroep te targeten en persoonlijker met ze om te gaan.

Voors:

 • Eenvoudig en makkelijk te gebruiken
 • Verschillende e-mailmarketingsjablonen
 • Voor altijd gratis abonnement beschikbaar

nadelen:

 • Weinig automatisering
 • Zeer beperkte segmentaties

Prijzen

Bij EmailOctopus is de prijsstructuur vereenvoudigd. Het forever-free abonnement is beschikbaar voor 2,500 abonnees en je kunt elke maand 10,000 e-mails verzenden. Het bewaart rapporten gedurende 30 dagen en bevat de EmailOctopus-branding op de e-mails die u verzendt.

E-mailOctopus-prijzen

Het Pro-abonnement kost slechts $ 20 per maand voor 5,000 abonnees en 50,000 e-mails. De prijzen schalen echter naarmate uw bedrijf groeit. U mag de rapporten voor altijd bewaren, zodat u ernaar kunt verwijzen. Bovendien heeft u prioriteitsondersteuning en volledige controle over het ontwerp van de e-mail.

Voor wie is het?

EmailOctopus is in de eerste plaats ontworpen voor degenen die SES van Amazon gebruiken. Hoewel het werkt met andere opties, zoals Zapier, kunnen sommige mensen het moeilijk vinden om te gebruiken zonder deel uit te maken van het Amazon-netwerk.

3. Afzender

Als u op zoek bent naar een alles-in-één oplossing voor marketingautomatisering die even rijk is aan functies als eenvoudig te beheren, kijk dan eens naar Sender.

Sender komt naar voren als een van de meer betaalbare Moosend-alternatieven die alle aspecten van de klantverkooptrechter bestrijken, inclusief het vastleggen, koesteren en sluiten van leads, allemaal op volledige automatische piloot.

Voordelen

E-mailmarketing en automatisering

Het platform van Sender is primair gericht op e-mailmarketing en de automatisering ervan, gekoppeld aan een sterke focus op de bezorgbaarheid in de inbox. Zowel tekst- als HTML-e-mails worden ondersteund, met meer dan 35 ingebouwde e-mailsjablonen en een solide e-maileditor om u op weg te helpen met uw e-mailcampagnes. 

Personalisatie en segmentatie

Bovendien kunt u uw e-mails diepgaand personaliseren met behulp van aangepaste velden en geautomatiseerde segmentatie uitvoeren om hogere conversies voor campagnes te targeten. 

Krachtige automatiseringsmogelijkheden

Een van de ondergewaardeerde functies blijft de automatiseringsbouwer, waarmee u volledig geautomatiseerde e-mail- en sms-campagnes kunt bouwen die kunnen worden geactiveerd op basis van triggers zoals het openen van e-mails of klikken op links. 

Een dergelijke hybride omnichannel-automatisering is bijna een geschenk uit de hemel voor e-commercebedrijven en andere niches die op zoek zijn naar diepere betrokkenheid en bloeiende verkopen.

VOORDELEN

 • Eenvoudig in te stellen en eenvoudig te bedienen
 • Aantrekkelijk geprijsde abonnementen
 • Sterke inbox-bezorgbaarheid
 • SMS-functie

NADELEN

 • Gebruikersinterface zonder franje
 • Geen landingspagina-editor
 • Geen ondersteuning voor affiliate marketing en cold e-mailing (vanwege de focus op deliverability)

Prijzen

Het Free Forever-abonnement van Sender blijft hun vriendelijkste aanbod, met de mogelijkheid om tot 2,500 contacten te verzamelen en ze maandelijks maximaal 15,000 e-mails te sturen. Dit omvatte onbeperkte toegang tot anderszins premiumfuncties zoals pop-ups en formulieren, e-mailautomatisering en segmentatie.

Wat de betaalde abonnementen betreft, begint het standaardabonnement vanaf $ 8.33 per maand, en wordt het geleverd met ondersteuning voor sms (tegoeden die afzonderlijk worden gekocht vanaf $ 0.015 per sms voor sms'en naar nummers uit de Verenigde Staten). 

Hoewel iets duurder, iets meer dan $ 29 per maand, wordt het Professional-abonnement geleverd met gratis sms-tegoeden die gelijk zijn aan het bedrag van uw maandelijkse abonnement, afgezien van een speciaal IP-adres en geanimeerde afteltimerblokken.

Voor wie is het bedoeld?

Het gebruikersbestand van Sender omvat een verscheidenheid aan klanttypen, zoals e-commercewinkels, solopreneurs en makers, kleine tot middelgrote bedrijven en grote bedrijven. 

Als u een volledige marketingautomatiseringsvereiste heeft met betrekking tot e-mails en sms, is Sender een platform dat u moet uitproberen.

4. Reactie terug krijgen

Er komt een top en robuuste e-commerce oplossing vandaan GetResponse. Net als andere Moosend-alternatieven biedt het geavanceerde segmentatie en vele manieren om uw e-mails te personaliseren.

Zelfs met zoveel kracht kan bijna elk bedrijf het gebruiken, omdat het gemakkelijk te navigeren is en gebruik maakt van de op trechters gebaseerde aanpak.

GetResponse Welkom

Voordelen

Met GetResponse is het niet alleen een ESP. Het biedt webinarmarketing, socialemediamarketing, CRM-mogelijkheden, e-commercefunctionaliteit en opties voor het genereren van leads.

GetResponse-functies

Het is zo eenvoudig om e-mails te maken. Bovendien zijn er geavanceerde A/B-testopties. Op die manier kunt u erachter komen welke e-mails uw klanten het leukst vinden en deze verzenden. Dit leidt tot meer betrokkenheid en meer conversies.

Voors:

 • Gratis cursussen om e-mailmarketingtechnieken te leren
 • Kan marketingtrechters creëren
 • Slanke gebruikersinterface

nadelen:

 • Beperkte aanpassing van sjablonen
 • Overweldigend om te navigeren

Prijzen

GetResponse-prijzen

Bij GetResponse zijn er vier niveaus beschikbaar. Basic kost $ 15 per maand voor een lijstgrootte van 1,000 mensen. Hiermee krijgt u autoresponders, e-mailmarketing, één verkooptrechter, onbeperkte sjablonen en landingspagina's, en kunt u e-producten verkopen.

De volgende is de Plus-versie. Het kost $ 49 per maand voor een lijstgrootte van 1,000 mensen. Je krijgt alle voordelen van Basic, maar ook vijf webinartrechters, drie gebruikers, vijf verkooptrechters, webinars en een automatiseringsbouwer met vijf workflows.

Het Professional-abonnement kost $ 99 per maand voor 1,000 abonnees. Hiermee krijg je alles van Plus, maar ook betaalde webinars, on-demand webinars, vijf gebruikers en onbeperkte verkoop-/webinar-trechters.

Ten slotte is er Max, dat is gepersonaliseerd om aan uw specifieke behoeften te voldoen en wordt geleverd met aangepaste prijzen. Alle mogelijke functies zijn inbegrepen, zoals advies over e-mailcampagnes, SSO, speciale ondersteuning en transactionele e-mails.

Voor wie is het?

GetResponse is geschikt voor veel gebruikers. Als u alle stappen wilt doorlopen om uw campagne te maken, is dit de optie die u kunt kiezen.

5. Constant contact

Hoewel Constant Contact begon als een oplossing voor e-mailmarketing, is het veel meer geworden dan dat. Gedeeltelijk komt dit door zijn concurrenten en andere Moosend-alternatieven, die zich gingen uitbreiden om zich te concentreren op reclame en andere aspecten.

Hoewel u niet alle extra functies hoeft te gebruiken, betekent dit wel dat u mogelijk betaalt voor dingen die u niet wilt.

Constant contact Welkom

Voordelen

Wij denken dat Constant Contact zich dankzij het contactbeheer en de rapportagefuncties onderscheidt van de massa. Er zijn geen zwakke punten met deze alles-in-één oplossing.

Constante contactfuncties

Het is gemakkelijk om e-mails en segmenten te maken. Op die manier kun je je doelgroep targeten. Hoewel de meeste eenvoudig zijn, denken wij dat dit alles is wat je nodig hebt. De software controleert ook alle verschillende elementen, zoals datums, copywriting-problemen, typefouten en ontbrekende links.

Voors:

 • Maatschappelijke hulp
 • Geavanceerd contactbeheer
 • Intuïtieve gebruikersinterface

nadelen:

 • Basisbouwer van landingspagina's
 • Weinig segmentatiemogelijkheden

Prijzen

Het e-mailabonnement kost $ 20 per maand, maar dit is gebaseerd op het aantal contacten dat u heeft. Hiermee krijgt u onbeperkte verzendingen, aangepaste sjablonen, rapportage en tracking, A/B-testen en e-commercefuncties.

Constante contactprijzen

Het volgende is het Email Plus-abonnement, dat $ 45 per maand kost en ook gebaseerd is op de contacten die je hebt. U krijgt alle opties voor e-mailabonnementen, evenals geavanceerde e-commercetools, aanpasbare pop-ups en gedragsautomatiseringen.

Voor wie is het?

Constant Contact biedt veel geavanceerde functiess die gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen zijn. Daarom werkt het goed voor mensen met weinig ervaring en voor marketeers die hun bedrijf willen opschalen.

6. Zendloop

Sendloop is een nieuwere ESP in onze reeks Moosend-alternatieven, maar het is gemakkelijk te gebruiken, heeft veel functies en heeft een eenvoudig tariefplan. Het is ontworpen voor alle soorten industrieën en marketeers, maar richt zich vooral op reclame en digitale marketing.

Sendloop Welkom

Voordelen

U zult de vele functies die Sendloop biedt, waarderen. Er zijn veel integraties en plug-ins om u te helpen met uw automatiseringsbehoeften.

Sendloop-functies

We vinden de e-mailbouwer leuk omdat er meer dan 100 e-mailsjablonen zijn. U kunt ze aanpassen aan uw behoeften. Bovendien is de importoptie voor snel abonneren iets dat je niet ziet bij andere ESP's.

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken interface
 • Uitstekende integraties
 • Kosteneffectieve pakketten

nadelen:

 • Problemen met rapporten
 • Weinig trainingsmogelijkheden

Prijzen

Sendloop-prijzen

Met Sendloop krijgt u eenvoudig te begrijpen prijsopties. Degenen die regelmatig e-mails sturen, betalen $ 9 per maand voor 500 abonnees, en vanaf dat moment gaat de prijs omhoog.

Incidentele afzenders krijgen $ 10 in rekening voor elke 1,000 e-mails die ze verzenden. Je kunt credits zo vaak als nodig kopen en gebruiken wanneer je ze nodig hebt.

Ongeacht uw keuze, u krijgt alle beschikbare functies.

Voor wie is het?

Sendloop beweert dat het geschikt is voor alle soorten bedrijven. Dit omvat digitale marketeers, MKB-eigenaren en e-commercesites.

7. Omnisend

Omnisend is een automatiseringsplatform dat zich primair richt op e-commercemarkten. Met deze omnichannel-marketingoptie ontvang je e-mails, sociale media, sms en andere kanalen en kun je berichten verzenden vanaf één platform.

Omnisend Welkom

Voordelen

met Omnisend, beschikt u over veel functies waarmee u uw inspanningen kunt optimaliseren en stroomlijnen, ongeacht het kanaal dat u verkiest. Het biedt ingebouwde sjablonen om de e-mails te personaliseren. Bovendien krijgt u automatiserings- en segmentatieopties.

Omnisend-functies

Daar stopt het niet, want je krijgt ook boeiende en krachtigere leadformulieren, een uniek kenmerk onder andere Moosend-alternatieven. Dit helpt bij het vastleggen van leads en het omzetten ervan in verkopen.

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Handige klantenondersteuning
 • Editor voor slepen en neerzetten

nadelen:

 • Minder hulp bij migratie
 • Niet zo intuïtief als andere ESP's

Prijzen

Omnisend prijzen

Met het forever free-abonnement kun je 500 contacten hebben en 15,000 e-mails per maand verzenden. U krijgt verschillende rapporten, aanmeldingsvakken/formulieren, pop-ups en e-mailcampagnes.

Het standaardabonnement kost $ 16 per maand voor 500 contacten. Je mag 15,000 e-mails per maand verzenden. Alles van de gratis optie is beschikbaar, maar u krijgt ook 24/7 ondersteuning, doelgroepsegmentatie, e-mailautomatisering en sms-automatisering.

Vervolgens heb je Pro, dat $ 99 per maand kost voor 500 contacten en 15,000 e-mails per maand. Het wordt geleverd met alles van de andere twee abonnementen en omvat onder meer geavanceerde rapportage, Google Klantenmatch en webpushmeldingen.

Enterprise is de laatste oplossing en wordt geleverd met onbeperkte e-mails per maand. Je betaalt op basis van de contacten die je hebt. Elke functie is inbegrepen, zoals een aangepast IP-adres, e-mailmigratie van een andere ESP en meer.

Voor wie is het?

Omnisend is in de eerste plaats ontworpen voor e-commercemarketeers. U beschikt over veel kanalen waar u uw berichten vandaan kunt sturen, waardoor u gemakkelijker uw omzet kunt verhogen en minder werk hoeft te doen.

8. MailerLite

MailerLite is vrij nieuw op de markt. Het is gemoderniseerd en eenvoudig en biedt tegelijkertijd tal van functies. We vinden het leuk dat het beschikbaar is in acht talen en wordt geleverd met een mobiele app.

MailerLite Welkom

Voordelen

Aangezien het een van de nieuwste Moosend-alternatieven is, heb je nog steeds talloze functies, waaronder verschillende e-mailcampagnes. Het maken van segmenten is mogelijk, maar er zijn niet veel manieren om ze te beheren. Sterker nog, je kunt hun gedrag niet zien of hoe de lijst groeit, waardoor het een uitdaging wordt.

MailerLite-functies

Toch zijn er tal van formulieropties, zoals verschillende pop-ups, nieuwsbrieven en talloze andere. Er is ook een landingspagina beschikbaar waarmee u conversies kunt genereren.

Voors:

 • Gedetailleerde segmentatie beschikbaar
 • Goed georganiseerd platform
 • Uitleg van één zin voor geavanceerde functies

nadelen:

 • Gedateerde interface
 • Weinig e-mailsjablonen

Prijzen

MailerLite-prijzen

Er is een voor altijd gratis abonnement bij Mailerlite. U kunt maximaal 12,000 e-mails per maand verzenden en 1,000 abonnees hebben. Als u meer e-mails naar hetzelfde aantal abonnees moet sturen, is de prijs $ 10.

Vanaf daar gaat de prijs omhoog naar $15 voor 2,500 contacten, $30 voor 5,000 contacten en $50 voor 10,000 contacten.

Bij alle premium (betaalde) abonnementen krijgt u alle beschikbare functies. Het gratis abonnement biedt geen 24/7 Live-ondersteuning, aangepaste HTML-editors en nieuwsbriefsjablonen.

Voor wie is het?

MailerLite biedt een stapsgewijze, begeleide benadering van e-mailmarketing. Daarom is het ideaal voor mensen die weinig of geen ervaring hebben, maar toch geavanceerde functies nodig hebben.

Conclusie

Niemand zegt dat Moosend geen uitstekend hulpmiddel is. Het kan verschillende digitale marketeers helpen, maar het werkt niet goed voor degenen die geavanceerde tracking en automatisering nodig hebben. Het biedt ook niet veel integraties, waardoor het niet ideaal is voor e-commercesites.

We hebben gesproken over zeven andere Moosend-alternatieven op de markt. Het is nu gemakkelijker dan ooit om erachter te komen welke de juiste is voor uw bedrijf, nu en in de toekomst.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.