Home  /  AllesCROe-mailmarketing  / Hoe u MuxEmail-pop-ups kunt maken om uw abonneelijst te laten groeien

Hoe u MuxEmail-pop-ups kunt maken om uw abonneelijst te laten groeien

Het is behoorlijk moeilijk om de voordelen van e-mailmarketing te benutten, vooral voor nieuwkomers. Als u een van hen bent, kunt u het beste hulp zoeken bij experts. Een van de meest bekende bedrijven die betaalbare optimalisaties en producten voor marketingautomatiseringstechnologie leveren, is MuxEmail.

Een ander voordeel van MuxEmail is dat het een onbeperkt aantal abonnees, een reeks met vaste prijzen en nieuwsbrieven voor zijn gebruikers biedt. Ze bieden ook een gebruiksvriendelijke en hoogwaardige e-maileditor voor slepen en neerzetten. Om uw bedrijf voortdurend te verbeteren, kunt u met MuxEmail toegang krijgen tot de integratie van derden en ingebouwde analyses.

Als je dit integreert met Poptin, heeft u de mogelijkheid om uw e-mailformulieren en pop-ups te synchroniseren met uw e-maillijstdatabase voor een meer uniforme e-mailadvertentietrechter.

Voordelen van het opbouwen van uw e-maillijst

Een e-maillijst verwijst naar een lijst met e-mails die uw bedrijfssite heeft verzameld. Deze e-maillijst wordt veel gebruikt om e-mails naar uw doelgroep te sturen. Kortom, u kunt uw e-maillijst gebruiken om alles te verzenden. Het kan een nieuwe blogpost zijn, informatie over uw aangeboden producten of diensten, zakelijke aankondigingen en zelfs aankomende promoties of verkopen.  

Poptin1

Dit zijn de belangrijkste redenen waarom u een e-maillijst moet gebruiken:

 • Bouw een klantverbinding op — Via een e-maillijst kunt u gemakkelijk berichten naar uw doelgroep sturen. U hoeft alleen maar inhoud te maken en deze online te verzenden. Uw bericht is ook eenvoudig toegankelijk voor uw klanten.
 • Zorgt ervoor dat bezoekers terugkeren — Met behulp van een e-maillijst kunt u uw bezoekers verleiden om terug te komen. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat u een verbluffende en aantrekkelijke boodschap creëert om hen te verleiden uw website te bezoeken.
 • Het is persoonlijk — Het verzenden van e-mails naar uw doelgroep maakt de advertentie persoonlijker dan welk traditioneel advertentieprogramma dan ook. Als online zakenman kunt u uw berichten in uw e-mail personaliseren.
 • Grote bedrijven zijn dol op e-maillijsten — Grote bedrijven zijn slim om sociale media te gebruiken om hun e-maillijsten op verschillende sociale mediaplatforms zoals Facebook te vergroten. Instagram, Twitter en anderen. Ze concentreren zich meestal op het verbeteren van hun e-maillijst omdat ze de verbluffende en lucratieve resultaten ervan zien. Ze zijn zich ervan bewust dat e-maillijsten de verkoop stimuleren en elk groot bedrijf begrijpt dat e-maillijsten een langetermijninvestering zouden zijn.  

Bovendien schept een e-maillijst vertrouwen tussen u en uw klanten. Wanneer uw klanten een bericht van u lezen, doen ze dat met privacy. Het is een meer intiem proces van communiceren met hen.

Hoe maak je MuxEmail-pop-ups met Poptin?

Poptin staat bekend als een platform voor het vastleggen van leads dat effectief is in het omzetten van talloze bezoekers in abonnees, verkopen en leads met behulp van e-mailformulieren, pop-ups en widgets. Poptin kan helpen bij het maken van verbluffende pop-ups en formulieren in slechts een paar minuten. U kunt ook targetingopties en geavanceerde triggers gebruiken om gekwalificeerde leads te krijgen.  

Met Poptin kunt u het volgende doen:

 • Upsell — Je kunt effectieve pop-ups met exit-intentie en e-mailpop-ups maken met de pop-upbouwer van Poptin. Het betekent dat u uw e-maillijst kunt verbeteren en meer mogelijke bezoekers kunt omzetten in lucratieve verkopen.
 • Volledig op maat gemaakte slimme pop-ups — U kunt in een handomdraai aankondigingsbalken, intentie-aanbiedingen, pop-ups, ingesloten contactformulieren en e-mailpop-ups maken.  
 • Integreer pop-ups onmiddellijk — Via Poptin kunt u eenvoudig integreren met uw favoriete e-mailsysteem zoals MuxEmail.  
 • Verminder het verlaten van de winkelwagen
 • Verhoog de klantbetrokkenheid
 • Genereer meer e-mailleads en aanmeldingen
 • Verbeter uw algehele verkoopconversiepercentage

Poptin wordt veel gebruikt door online bedrijven vanwege de geweldige functies en voordelen. Als u van plan bent deze te gebruiken, is het een must om te weten hoe u deze in MuxEmail kunt integreren.

Hoe integreert u uw pop-ups met MuxEmail?

Als effectief marketingtool maakt MuxEmail altijd indruk op zijn talloze gebruikers. Via MuxEmail wordt online marketing eenvoudiger dan het gebruikelijke proces. Hier zijn de stappen voor het integreren van uw pop-ups met MuxEmail:

Stap 1: Log in op uw Poptin-account. Ga vervolgens naar dashboards en klik op integreren met MuxEmail. Dan klikken “Ontwerp bewerken”.

2021-07-19_16h24_02

Stap 2: Zoek naar de zin “E-mail en integratie” En klik vervolgens op “Integratie toevoegen”.  

2021-07-19_16h26_14

Stap 3: Zoek naar “MuxE-mail” in de integratielijst en dan moet je erop klikken.

2021-07-19_16h28_02

Stap 4: Ga vervolgens naar "Mijn account", "Mijn profiel" en “MuxEmail-tokens”. Kopieer eenvoudig uw werkruimte-ID en API-sleutel.

2021-07-19_16h38_26

Stap 5: Plak de gegevens die u zojuist hebt gekopieerd in uw Integratieprompt op Poptin. Zodra het volledig is voltooid, klikt u op de "Goedkeuren" knop.  

Het proces is heel eenvoudig, toch? Het duurt slechts een paar minuten, dus u hoeft zich er geen zorgen over te maken. 

Weet u niet hoe u uw concurrenten online kunt verslaan? Verbeter dan nu uw marketingplan! Ontdek de voordelen van e-mailvermeldingen en begin met aanmelden Poptin nu!

 

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.