Home  /  AllesCROe-commerce  / Top 6 MyOnlineStore-apps om de omzet en websiteconversie te verhogen

Top 6 MyOnlineStore-apps om de omzet en websiteconversie te verhogen

Met meer dan een miljoen dagelijkse gebruikers die gekluisterd zijn aan hun laptops en computers, wordt internet de vruchtbare plek om een ​​bedrijf te starten. Het gezicht van het uitvoeren en uitvoeren van zakelijke transacties is veranderd en het wordt nu snel een onderdeel van de e-commerce.

2021-07-07_12h53_28

Op dit gebied van e-commerce heeft MyOnlineStore zijn sporen al verdiend als hulpmiddel voor het opbouwen van een e-commercebedrijf. U zult versteld staan ​​van de tools die u kunt gebruiken bij het bouwen van een online winkel, waarmee u een site in dit portaal kunt maken.  

MyOnlineStore heeft apps die uw omzet zeker zullen stimuleren en een websiteconversie zullen realiseren. Laten we een blik werpen op de top 6 apps van MyOnlineStore!

Poptin

Pop-ups kunnen de browse-ervaring verstoren, maar als u het goed doet, is het een goede marketingstrategie om ze als hulpmiddel voor uw bedrijf te gebruiken. Het zal in staat zijn om uw doelgroep te bereiken en deze uiteindelijk om te zetten in verkoop. Maar pop-ups moeten de kern van je klant, zoals zijn of haar interesse, kunnen raken, zodat de pop-ups niet zomaar als junk terzijde worden geschoven.

Uitgelicht

U kunt erop vertrouwen dat Poptin het werk voor u doet, waarbij uw pop-ups uiteindelijk tot verkopen zullen leiden en zonder ergernis en doorn in het oog van uw klanten. Het is gemakkelijk om een ​​pop-up te maken die aantrekkelijk is en klanten kan aantrekken om uw producten te kopen. Het heeft ook de mogelijkheid om feedback te krijgen. Het kan enquêtes uitvoeren en de bezoeker naar een ander inhoudsitem leiden waarin hij mogelijk geïnteresseerd is.

Probeer Poptin nu in uw MyOnlineStore!

Kenmerken

Met Poptin kunt u uw e-commercecampagnes op het juiste moment aan de juiste mensen laten zien. Het zal geen ergernis opleveren, maar de abonnementstarieven ongeveer verviervoudigen.

E-COMMERCE POP-UP 2

Mogelijk verkeert u in een dilemma over wat pop-ups met uw bedrijf kunnen doen. Ten eerste zal het uw omzet een boost geven. Als uw potentiële klant zijn winkelwagentje “vergeten” is of mogelijk negeert, kunt u gebruik maken van een exit intentie pop-up met een aantal onweerstaanbare aanbiedingen waardoor ze hun aankoop zullen doorzetten.

U kunt verschillende soorten opt-ins maken en er enkele gebruiken Aanpasbare sjablonen van Poptin, zodat u niet alles vanaf nul hoeft te doen. Niettemin kun je nog steeds met goede ontwerpen komen, aangezien Poptin een gebruiksvriendelijke drag-and-drop-editor biedt met veel aanpassingsmogelijkheden.

Poptin4

U kunt zelfs uw eigen weergaveregels instellen door eenvoudigweg de knoppen van links naar rechts te bewegen. Er zijn ook targetingopties waarmee u een specifiekere groep doelgroepen kunt targeten op basis van geolocatie, Besturingssysteem en browsers, JavaScript en meer.

Bovendien zien de pop-ups er zowel op mobiel als op de desktop netjes en geweldig uit. Als u denkt dat u uw ontwerpen moet verbeteren, kunt u eenvoudig A/B-testen uitvoeren of elke prestatie volgen via de ingebouwde analyses van Poptin.

De gratis versie zou perfect zijn voor startups. WordPress plug-in werkt echt geweldig. Het is ideaal voor een startende website. Het kan het aantal bezoekers in uw webshop en webconversies verhogen.

Hier is de lijst met Poptin-functies je moet maximale conversies behalen.

Prijs

U kunt gebruikmaken van de gratis versie van Poptin, waarin deze een maand lang goed is voor 1,000 bezoekers, één domein heeft en een onbeperkt aantal pop-ups en formulieren. Het kost $ 19.00 per maand voor de Basic, wat goed is voor 10,000 bezoekers, één domein, onbeperkte pop-ups en formulieren, en 1,000 autoresponders.

Voor de Pro wordt $ 49.00 per maand gefactureerd, wat goed is voor 50,000 bezoekers, met 4 domeinen. Voor het Agentschap zal het $99.00 per maand zijn, wat goed is voor 150,000 bezoekers, onbeperkte domeinen, 15,000 autoresponders.

2021-07-07_12h57_29

MailChimp

Als u op zoek bent naar tools die effectief merkbewustzijn kunnen creëren en online kunnen verkopen, kunt u ervoor kiezen om MailChimp te gebruiken. Mailchimp is vernoemd naar het e-card-personage en is een marketingautomatiserings- en e-mailmarketingservice.

2021-07-07_12h59_58

Het is ideaal voor kleine bedrijven omdat het een alles-in-één marketingplatform is. Het stelt meer dan miljoenen mensen in het bedrijfsleven in staat hun bedrijf te starten en te laten groeien door middel van een slimme marketingstrategie, inspirerende inhoud en bekroonde ondersteuning.

Kenmerken

Met het gebruik van het platform van Mailchimp kunt u eenvoudig uw eigen website aanpassen en maken. Het heeft de mogelijkheid om een ​​multichannel-campagne te creëren die uw doelgroep kan bereiken en omzet kan genereren via geautomatiseerde klantreiskaarten.

Het cijfer van ongeveer 13 miljoen kleine bedrijven die Mailchimp gebruiken, geeft aan dat u op de goede weg bent als u Mailchimp gebruikt als uw partner voor uw bedrijf. Het beste is dat u uw bedrijf voor nul dollar of gratis kunt laten lanceren. \

U kunt genieten van de functies van de eigen intelligentie-engine van MailChimp, gecombineerd met de kracht van data science en kunstmatige intelligentie om een ​​boeiende marketingstrategie te creëren.

Prijs

Er zijn verschillende tariefplannen waaruit u kunt kiezen, en de prijs begint bij nul dollar voor de gratis versie, $ 9.99 voor de Essentials, $ 14.99 voor de standaard en $ 299.00 per maand voor de Premium.

2021-07-07_13h04_09

Trade Tracker

Als u liever een krachtige tool heeft die al uw affiliate-gegevens, verkopen, landingspagina's en inhoud, echte prestatiekanalen, kan integreren en volgen, dan is TradeTracker zeker iets voor u.

2021-07-07_13h10_20

Kenmerken

TradeTracker kan de affiliate-uitgevers de verkopen en commissies laten integreren in de tools die zij gebruiken, zoals Google Analytics en Google Ads (Adwords). De integratie van affiliate sales kan door deze te koppelen aan Google Analytics en Google Ads.

2021-07-07_13h09_38

Het beschikt over de uitgever of trackingtools die het mogelijk maken om de conversies te maken die extern worden gegenereerd. Het heeft een volledig geautomatiseerde aanpak die de webconversiegegevens naar Google Analytics stuurt zodra u de affiliate-conversiegegevens heeft ontvangen.

Prijs

Neem contact op met de afdeling Sales van TradeTracker voor prijsoffertes.

EffectConnect

De beste manier om je bedrijf te laten groeien is door marktintegratie te realiseren, en EffectConnect maakt effectief een marktintegratie. Het is de kern van EffectConnect die flexibele en betrouwbare marktintegratie mogelijk maakt en er doorgaans voor zorgt dat zakenmensen hun producten op de meeste Europese marktplaatsen verkopen.

U kunt zich in de concurrentiepositie bevinden, want het heeft de kenmerken van geavanceerde prijsopties, het heeft formules en werkt zelfs met de prijzen van uw concurrent.

2021-07-07_13h27_40

Kenmerken

Dankzij de krachtige productselecties heeft u zeker controle over uw productportfolio op de markt, want u kunt de productselectie maken op elk detail van de productgegevens, rechtstreeks via uw catalogus.

2021-07-07_13h28_42

Prijs

Voor prijsoffertes kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling van EffectConnect.

Google Adwords

Creëer merkbewustzijn telkens wanneer de gebruiker onderzoek doet via het gebruik van Goggle. Stel je voor dat de potentiële klanten die je voor Google zult hebben, de plek zijn waar miljoenen mensen naar iets zoeken, wat ze allemaal kunnen kopen en wat ze in het leven nodig hebben.

2021-07-07_13h36_49

Kenmerken

U kunt Goggle exploiteren, want uw advertentie verschijnt vanaf het moment dat de gebruiker op Google zoekt. De goed getimede advertentie wordt weergegeven, ongeacht of de potentiële klant een desktop- of een mobiel gadget gebruikt. Het is een zekere manier om van een gebruiker een potentiële klant te maken.

Het zal een grote hulp zijn om uw bedrijf naar grotere zakelijke hoogten te tillen, ook al heeft u misschien een krap budget, want u kunt uw advertentie aanpassen en een budget instellen. Google Ads is geschikt voor verschillende soorten budgetten en u kunt zelfs een maandelijks budgetlimiet instellen.

2021-07-07_13h39_59

Prijs

Er is geen definitief prijsplan en u kunt contact opnemen met de verkoopafdeling van Google Adwords voor prijsopgaven. 

Ymage 

De foto of afbeelding van uw bedrijf is van cruciaal belang, omdat dit de belangrijkste factor is die als magneet dient om de aandacht van uw potentiële klanten te trekken. U kunt zeker tijd en geld besparen als u de Ymage-services gebruikt.

455aef24-8452-481f-bd8a-63cec12e89a0_online-image-editing-platform

Kenmerken

Ymaget heeft de mogelijkheid om uw foto te retoucheren en te bewerken, zodat u de focus van uw klanten kunt vastleggen. De professioneel bewerkte foto's zijn binnen 24 uur klaar en u kunt ze direct uploaden naar uw online winkel. Het beste deel is dat je kunt proberen hun mogelijkheden geheel gratis te testen.

Prijs

Voor de volledige beeldbewerking wordt een bedrag van $ 1.25 in rekening gebracht

Takeaways

Het is een onmiskenbare realiteit dat e-commerce de nieuwe trend is in het zakendoen; Echter, met miljoenen bedrijven die het internet exploiteren als platform voor hun activiteiten, is het een must dat u een platform adopteert dat uw website een boost zal geven en deze uiteindelijk zal omzetten in verkoop.

Het geluid van ‘contant geld binnen… contant binnen’ is pas te horen als u de juiste app voor uw bedrijf effectief heeft aangepast. Alles ligt binnen handbereik, en u kunt de richting van uw bedrijf bepalen door u te abonneren op Poptin, dat de verkopen van uw MyOnlineStore aanzienlijk kan stimuleren via de effectieve en boeiende pop-ups.

Meld u vandaag nog GRATIS aan bij Poptin!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.