Home  /  AllesCROverkoop  / De beste nieuwjaarspop-upideeën voor uw vakantiecampagne

De beste nieuwjaarspop-upideeën voor uw vakantiecampagne

De beste nieuwjaarspop-upideeën voor uw vakantiecampagne

Het is bijna weer die tijd van het jaar waarin iedereen uitkijkt naar het nieuwe jaar. Naast het nadenken over hoe het afgelopen jaar is verlopen, is dit voor veel mensen een tijd van groots feest. 

Als u een bedrijf runt, weet u dat dit altijd de drukste tijd van het jaar is. De verkoopcijfers zullen omhoog schieten als mensen tijdens de feestdagen cadeaus uitwisselen. 

De concurrentie van andere bedrijven zal echter ook toenemen. Om voorop te lopen, moet u een uitstekende website-pop-up gebruiken die de aandacht van uw klanten zal trekken.

In dit artikel worden enkele geweldige pop-upideeën voor het nieuwe jaar gedeeld en worden de voordelen besproken die deze voor uw bedrijf zullen toevoegen. Ook in 2022 zullen we ons richten op Poptin, één van de beste online pop-up bouwers.

7 geweldige pop-upideeën voor het nieuwe jaar

Het is niet voldoende om willekeurig een pop-up die u tegenkomt te selecteren en deze op uw webpagina aan te sluiten. Het moet worden ondersteund door een goede planning, zodat de klant de echte waarde erachter kan zien. 

Elke dag worden klanten online gebombardeerd met advertenties, tot het punt dat ze ongevoelig zijn voor het volgen van pop-ups die niet iets unieks bieden.

Als u wilt dat uw website opvalt, kunt u enkele van deze pop-upideeën voor het nieuwe jaar proberen:

1. Grijp de kans om andere producten te promoten

Het doel van een goede nieuwjaarspop-up is om de aandacht van de klant te trekken en hem door te sturen naar de gewenste plek. Door de manier waarop het internet wordt overspoeld met promoties, worden klanten echter gemakkelijk afgeleid. 

U moet het beste uit uw nieuwjaarspop-up halen door hun aandacht op andere producten te vestigen. Een geweldige manier is om uw pop-up te gebruiken om producten te promoten die hand in hand gaan. 

Als een gebruiker bijvoorbeeld op zoek is naar pantoffels als cadeau voor de feestdagen, kunt u de pop-up gebruiken om reclame te maken voor andere essentiële slaapkamerbenodigdheden, zoals japonnen of nachtjurken. Dit zorgt ervoor dat uw potentiële klant geïnteresseerd blijft en waarschijnlijk verder zal klikken.

2. Een pop-up op volledig scherm is een geweldige optie

Eén ding dat de aandacht van de gebruiker zal trekken, is a pop-up op volledig scherm. Ze hebben geen andere keuze dan de advertentie te zien. Tegen de tijd dat ze de knop Sluiten vinden en de pagina verlaten, heb je je bericht al ontvangen.

Het voordeel van het gebruik van een pop-up op volledig scherm is dat je veel meer ruimte hebt om mee te werken, wat betekent dat als je de tijd neemt om het goed te ontwerpen, je iets spectaculairs kunt bedenken. 

Bovendien bevat de extra schermruimte ook alle benodigde details, zoals productspecificaties, contactgegevens en betalingsmogelijkheden. Hierdoor zijn er geen extra klikken nodig voordat uw klant alles heeft wat hij nodig heeft.

Eén ding dat u moet vermijden, is het verbergen van de afsluitknop om klanten op de pagina te houden. Dit is een zeer vervelende eigenschap van de meeste pop-ups en het irriteert de klant alleen maar en zorgt ervoor dat hij het product minder snel zal kopen.

3. Klanten houden van exclusieve aanbiedingen

Alle klanten voelen zich graag speciaal, dus als u uw nieuwjaarspop-updeals rechtstreeks aan hen richt, is de kans groter dat u ze betrokken houdt. U kunt aanbiedingen specifiek aanbieden aan klanten die hun e-mailadres opgeven en zich registreren. 

De beste deals zijn meestal wanneer de klanten echte waarde krijgen, zoals kortingen of speciale aanbiedingen, in ruil voor dingen die ze niet erg vinden om te delen, zoals hun e-mailadressen.

4. Gebruik kortingsacties

Kortingen zijn een geweldige manier om klanten aan te trekken en te behouden. Als u er echter van wilt profiteren, moet u er verstandig mee omgaan.

U kunt proberen een kortingspop-up toe te voegen die alleen wordt geactiveerd door een gebruiker die het platform probeert te verlaten. Op deze manier krijgt u, ook al moet u het product misschien voor minder verkopen dan u had gewild, in ieder geval een nieuwe klant die u mogelijk veel meer omzet kan opleveren.

Pop-ups met nieuwjaarskortingen zijn ook een geweldige manier om reclame te maken voor langzaam bewegende goederen zonder uw klantenbestand te waarschuwen dat het product het niet goed doet. Uw klanten zullen zich alleen concentreren op de prijs-kwaliteitverhouding die zij krijgen.

5. Een kortingsbon kan een geweldige beloning zijn

Nieuwjaarspop-ups met kortingsbonnen en andere gratis geschenken zullen altijd een grote hit zijn onder uw klanten. Als de kortingsbon te mooi is om te weerstaan, zullen klanten bereid zijn een extra stap te doen om deze te bemachtigen.

Als u dit weet, kunt u hen vragen iets voor uw bedrijf te doen in ruil voor de kortingsbon. Idealiter zou u het verzoek bescheiden moeten houden, bijvoorbeeld kortingsbonnen geven in ruil voor het bekijken van een advertentie, het invullen van een enquête of het delen van uw bedrijfsgegevens op sociale mediaplatforms.

6. Maak gebruik van de Sticky Bar Pop-up

Het gebruik van een sticky widget is een uitstekende variatie op de gewone pop-upknoppen. Het moet klein genoeg zijn om de browse-ervaring van de klant niet te verstoren. Het belangrijkste is dat het op de pagina moet blijven terwijl ze van pagina naar pagina navigeren.

Hoewel een sticky bar klein moet zijn, zijn er andere manieren om hem te laten opvallen door middel van animaties of slim geformuleerde zinnen om de nieuwsgierigheid van de klant te wekken.

7. Voeg enquêtes toe om pop-ups te sluiten

De laatste op onze lijst van pop-upideeën voor exit-intentie is om de exit-knop goed te gebruiken! Laat uw klanten niet zomaar vertrekken zonder op zijn minst te proberen hun interesse terug te winnen. Klanten voelen zich graag gewaardeerd, dus het is geweldig om hen in een enquête naar hun mening te vragen.

U kunt deze optie gebruiken om klanten te targeten die op het punt staan ​​te vertrekken zonder iets te kopen. Stel hen vragen die u zullen helpen begrijpen waarom ze uiteindelijk hun winkelwagentje niet hebben uitgecheckt.

Hoe u uw nieuwjaarspop-ups kunt maken Poptin

Poptin is uitgegroeid tot een van de beste platforms voor het creëren van effectieve, opvallende pop-ups. Ook jij kunt Poptin gebruiken om de ultieme nieuwjaarspop-up te creëren door deze stappen te volgen:

  • Aanmelden en navigeer naar de pop-upsjablonenpagina
  • Kies het ontwerp dat het beste bij uw bedrijfsprofiel past
  • Voer de installatie- en installatiewizard uit
  • Voeg unieke kenmerken toe aan het ontwerp, zoals kleur en slogan
  • Definieer de regels. Er kan bijvoorbeeld een pop-up worden gemaakt om alleen klanten te targeten die op het punt staan ​​de website te verlaten zonder lang op de pagina te blijven.
  • Publiceer de pop-up op uw website

Als u hulp nodig heeft, kunt u terecht bij Poptin's Helpcentrum of e-mail naar [e-mail beveiligd].

verpakken

De volgende zijn de belangrijkste afhaalrestaurants uit dit artikel:

  • U heeft een nieuwjaarspop-up nodig om uw omzet deze feestdagen een boost te geven
  • Er zijn veel voordelen voor uw bedrijf als u pop-ups verstandig gebruikt
  • Poptin is een geweldig platform om de beste pop-ups uit uw bedrijf te halen
  • Het maken van pop-ups is heel eenvoudig met Poptin

En Verder? 

Naast pop-ups zijn er verschillende manieren om uw marketingstrategie te verbeteren, zoals nieuwsbrieven, wedstrijden, regelmatige promoties, reageren op klantrecensies en het onderhouden van een actieve aanwezigheid op sociale media. 

Pop-ups blijven echter een van de meest effectieve manieren om uw omzet te verhogen, en u kunt ze eenvoudig maken met Poptin. Bezoek hun website deze feestdagen en maak een aantal fantastische nieuwjaarspop-ups. Schrijf je nu in!

Als u op zoek bent naar andere pop-upcampagnes voor de feestdagen, hebben we nuttige bronnen voor u:

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.