Home  /  Allese-commercelead generatieverkoop  / OptiMonk-prijzen: is het echt de moeite waard om ervoor te betalen in 2024? 

OptiMonk-prijzen: is het echt de moeite waard om ervoor te betalen in 2024? 

OptiMonk is een tool voor conversie- en leadoptimalisatie die erop gericht is bedrijven te helpen hun omzet te verhogen door meer conversies te genereren en het aantal autoverlaters te verminderen. Net als bij andere conversieplatforms moet u ervoor betalen.  

Betalen voor een prijsplan voor een leadoptimalisatietool is altijd positief voor uw bedrijf, omdat het u zal helpen dat geld op de lange termijn terug te verdienen. Is OptiMonk echter de beste optie voor u? Poptin-prijsplannen zijn toegankelijker en bieden vergelijkbare functies. 

Hier krijgt u een overzicht van de prijsplannen van beide software en een aanbeveling welke beter is. 

Welke OptiMonk-prijsplannen passen bij u? 

Het eerste dat u moet analyseren voordat u de functies vergelijkt die beide bedrijven bieden, zijn hun tariefplannen. Wat OptiMonk betreft, het heeft vijf tariefplannen met een behoorlijk prijsbereik zodat alle klanten een plan kunnen vinden dat bij hun budget past. Het is onnodig om te zeggen dat de meest betaalbare abonnementen degene zijn die de minste functies bieden. 

OptiMonk's Gratis plan werkt als een manier om aan de slag te gaan met deze software en de interface, maar het bevat niet de meest essentiële functies die online marketing vaak nodig heeft. Dit plan biedt geen A/B-tests, slimme tags of prioriteitsondersteuning voor de gebruikers. Het biedt echter popups, campagneanalyses en verschillende integraties. 

Je zou kunnen overwegen de Essentiële prijsplan – het echte eerste plan van deze software – omdat het u toegang geeft tot de essentiële functies die alle marketeers nodig hebben om succesvolle campagnes te maken. Hier voert u A/B-tests uit en kunt u het OptiMonk-logo uit uw inhoud verwijderen. Gebruikers kunnen ook maximaal twee domeinen beheren met hetzelfde account. Dit tariefplan kost $ 39 per maand. 

We raden u aan dit tariefplan te kiezen als u de eigenaar bent van een nieuw merk dat inkomsten wil gaan genereren met behulp van websitepersonalisatie. De   plan is het meest populaire van deze software. 

Je moet $ 99 per maand betalen om van de functies te kunnen genieten, maar het geeft je toegang tot A/B-testen en slimme tags, en je kunt het OptiMonk-logo uit je campagnes verwijderen. Kies dit plan als uw merk snel groeit, omdat het u zal helpen uw verkopen te maximaliseren en meer leads te genereren. 

De Premium abonnement kan duur zijn voor kleine bedrijven, omdat je er $ 249/maand voor moet betalen. Het biedt u echter alle functies die de vorige abonnementen bieden en prioriteitsondersteuning. Dat betekent dat u sneller antwoord krijgt wanneer u hulp nodig heeft van het klantenserviceteam. 

U kunt 10 domeinen beheren als u voor dit abonnement betaalt. Als u een onbeperkt aantal domeinen wilt en er het geld voor heeft, kunt u ervoor betalen Master plan. Dit plan biedt alle OptiMonk-functies, maar u moet contact opnemen met het ondersteuningsteam voor de prijs ervan. 

Alle tariefplannen zijn mobiel compatibel, dus dat kan pop-ups maken en embedded content waar dan ook, zolang je maar een smartphone hebt. Dat omvat zijberichten en plakbalken. U kunt uw sjablonen maken als u niet tevreden bent met de sjablonen die OptiMonk aanbiedt.  

Wat zit er werkelijk in elk prijsplan? 

OptiMonk is over het algemeen een uitstekende conversie- en lead optimalisatie tool, maar je kunt er niet voor betalen als je niet weet wat er werkelijk in al zijn plannen zit. Laten we beginnen met de dingen die alle tariefplannen hebben:

  • Ingesloten inhoud 
  • Analytics 
  • Mobiele compatibiliteit 
  • Maatwerk 
  • Integraties 

Dat zijn de belangrijkste functies die marketingteams gebruiken om hun campagnes te maken, en u kunt hiervan genieten via het gratis abonnement. Het probleem daarmee is dat u geen toegang krijgt tot andere functies die u nodig heeft om uw marketinginspanningen te maximaliseren en meer leads te genereren. 

We raden u af om het gratis abonnement te nemen, omdat u hiermee geen toegang krijgt tot A/B-testen. Als u dat niet heeft, kunt u geen verschillende varianten van uw marketingcampagnes testen en dus ook niet optimaliseren. Hetzelfde gebeurt met de gerichte berichtfuncties waarmee u dat kunt doen creëer een bedrijfspersoon dat werkt op specifieke doelgroepen. 

Het groeiplan is over het algemeen het beste als u rekening houdt met de prijs. Voor startups kan het duur zijn, maar OptiMonk is – over het algemeen – dure software. Het geeft je echter slimme tags, en het mist alleen de prioriteitsondersteuning die de andere plannen hebben. 

Het betalen van de duurste abonnementen van het bedrijf is alleen een goed idee als u 10 domeinen of meer moet beheren, omdat deze dezelfde functies hebben. Het enige dat verandert tussen de duurste abonnementen en de andere, is dat de dure abonnementen prioriteitsondersteuning hebben en je meer domeinen laten beheren.

Vergelijking van de prijsplannen van Poptin met die van OptiMonk 

Poptin-prijzen zijn veel toegankelijker voor mensen die met een beperkt budget werken dan OptiMonk. Daarnaast hebben de meest betaalbare abonnementen die Poptin biedt meer functies dan die van OptiMonk. Het eerste dat u moet weten, is dat Poptin een gratis abonnement heeft dat u toegang geeft tot de meeste functies van het platform. 

Zo weet je of je dit platform in de toekomst wilt blijven gebruiken zonder er een cent aan uit te geven. OptiMonk heeft een gratis abonnement, maar geeft je niet toegang tot alle functies, dus je weet niet of de software voor jou zal werken met een beter abonnement. 

De Gratis Poptin-prijsplan biedt embedded content zoals pop-ups en contactformulieren. Je kunt er slechts één domein mee beheren. Dingen beginnen te veranderen als je bij de Basic Plan. 

Poptin vraagt ​​slechts $25/maand voor een onbeperkt aantal poptins, embedded content, 1,000 autoresponders en merkloze content. Klanten kunnen er slechts één domein mee beheren, maar het is over het algemeen een betere optie voor kleine bedrijven, omdat het goedkoop is en u meer functies biedt dan het meest betaalbare abonnement van OptiMonk. 

Het opvolgen van de Pro abonnement kost $ 59 per maand en geeft je toegang tot vier domeinen, 5,000 autoresponders, merkloze inhoud en alle functies die de andere abonnementen hebben. Dat omvat ook integraties, maatwerk, gerichte berichtenuitwisseling en A/B-testen. 

Dit plan heeft al een beter aanbod dan het populairste plan van OptiMonk. De reden daarvoor is dat het goedkoper is en dezelfde functies biedt. Iets soortgelijks gebeurt met de Agentschap abonnement, dat $ 119 per maand kost en waarmee je alle functies kunt gebruiken die Poptin biedt. Daarnaast krijgen klanten er premium ondersteuning bij. 

Waarom zou u de overstap naar Poptin maken? 

Poptin is een veel betere optie dan OptiMonk, en als je de laatste al gebruikt e-mailmarketing doeleinden of een andere campagne, moet u overschakelen naar de eerste. Dit zijn enkele redenen waarom u het zou moeten doen: 

Betaalbaarheid 

Zoals u al weet, is Poptin goedkoper dan OptiMonk, dus u kunt toegang krijgen tot de functies als u met een beperkt budget werkt. Afgezien daarvan kunt u met het gratis abonnement marketingcampagnes starten zonder geld uit te geven aan de functies ervan. Zelfs als u het gratis abonnement niet gebruikt, krijgt u toegang tot meer functies voor minder geld. Kleine bedrijven kunnen daar veel profijt van hebben. 

Maatwerk 

Hoewel je dat niet meteen zult opmerken als je het prijsplan bekijkt dat beide platforms bieden, heeft Poptin meer aanpassingsmogelijkheden dan OptiMonk. Je zult daar misschien geen gebruik van maken als je niet veel van marketing weet, maar meer ervaren marketeers zullen veel baat hebben bij meer aanpassingsmogelijkheden. 

We hebben het over functies, zoals CSS- en HTML-bewerking. Hoewel beide platforms gemakkelijk te gebruiken zijn, zal het leren gebruiken van deze aanpassingsopties voor beginners niet veel tijd kosten, dankzij hoe intuïtief en gebruiksvriendelijk de Poptin-interface is. Als u er vragen over heeft, kunt u altijd contact opnemen met het ondersteuningsteam. 

Voordelen

De meeste conversie-optimalisatietools hebben dezelfde kenmerken, dus het enige dat tussen beide verandert, is het geld dat je moet betalen om ze allemaal te krijgen. Maar zelfs als je dat terzijde legt, heeft Poptin meer functies dan OptiMonk. 

Functies, zoals autoresponders en contactformulieren, zijn essentiële onderdelen van een tool voor leadoptimalisatie, maar OptiMonk biedt u deze niet. Poptin doet dat, en het doet het voor een meer betaalbare prijs dan wat de concurrentie biedt. Zelfs als u klantenondersteuning wilt, is het goedkoper om deze met deze software te krijgen.  

Conclusie 

Wij begrijpen dat het lastig is om over te stappen naar een andere leadoptimalisatietool als je al gewend bent om de andere te gebruiken. Toch is het vaak nodig om dit te doen als u betere resultaten wilt behalen en minder geld wilt uitgeven. Poptin is een van de beste opties die u online kunt kiezen, dus we raden u aan de kans niet te missen om van de functies ervan te genieten. 

Als je meer marketinggerelateerde blogposts wilt lezen, kun je altijd terecht op de Poptin-website. Als u meer leert over marketing, kunt u uw marketingcampagnes optimaliseren. 

Idongesit 'Didi' Inuk is een contentmarketeer bij Poptin. Ze wordt gedreven door gesprekken over technologische producten en de impact die ze hebben op de mensen waarvoor ze zijn gemaakt.