Home  /  Alles  / Poptin wordt HubSpot App Partner met een gecertificeerde integratie

Poptin wordt HubSpot App Partner met een gecertificeerde integratie

Poptin heeft onlangs een integratie gebouwd voor het HubSpot-platform en is toegetreden tot het App Partner Program van HubSpot als app-partner met een gecertificeerde integratie.

HubSpot, een toonaangevend CRM-platform (Customer Relationship Management), werkt nauw samen met App Partners om hun bedrijf te helpen groeien door de productwaarde van hun apps uit te breiden en kwaliteitsapps te distribueren via de HubSpot-app-marktplaats.

Poptin is een krachtige toolkit voor conversie-optimalisatie waarmee u gratis aantrekkelijke pop-ups en contactformulieren kunt maken om uw campagnes een boost te geven. Eenmaal geïntegreerd met HubSpot, kunt u de reacties op uw pop-upcampagne naadloos synchroniseren en uw e-maillijst en leads effectief en betaalbaar laten groeien.

Poptin heeft twee integraties met HubSpot, de CRM- en Forms-integraties.

Dit zijn de verbeteringen waarvan u kunt profiteren met de Poptin-certificering:

  1. Verbeterde en meer naadloze leadgeneratie die fouten in de database uitroeit
  2. Verbeterde AVG-optie op de CRM-integratie die een vlekkeloze connectiviteit garandeert met respect voor de privacy.
  3. Voor de formulieren kunnen gebruikers, in plaats van de sleutels handmatig te kopiëren en te plakken, gewoon op de knop Authenticeren klikken en het formulier kiezen dat ze willen integreren. Dit is verbeterd conform de HubSpot richtlijnen.

"We zijn blij dat Poptin lid is van ons App Partner Program,zegt Scott Brinker, VP van het platform-ecosysteem bij HubSpot. “Poptin kan het voor onze klanten nog gemakkelijker maken om hun websiteconversiedoelen te halen en te overtreffen met eenvoudig te maken pop-ups en e-mailformulieren."

HubSpot's App-partnerprogramma is een ecosysteem van waardevolle integraties van derden. Gecertificeerde integraties demonstreren bewezen productkwaliteit en klantervaring.

"Als team willen we ervoor zorgen dat onze klanten betere bedrijfsresultaten behalen door middel van onze gebruiksvriendelijke oplossingen conversietools en -oplossingen, en we denken dat dit veel mogelijk zou zijn met HubSpot,zegt Gal Dubinski, mede-oprichter van Poptin. “De Poptin x HubSpot-integratie zou zeker grenzen verleggen en een sterkere service bieden aan onze gezamenlijke gebruikers, en deze certificering is slechts de eerste stap."

Meer informatie over de integratie hier.

Over Poptin: Poptin is een pop-upbouwer waarmee gebruikers gratis aantrekkelijke pop-ups en contactformulieren kunnen maken. Deze marketingtools zijn effectief in het verminderen van het verlaten van uw winkelwagentje, het genereren van meer gekwalificeerde leads, het stimuleren van de betrokkenheid en het verbeteren van uw algehele verkoopconversiepercentage.

Gratis inschrijven!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.