Home  /  Allessaas  / Beter dan ooit: Poptin introduceert nieuwe prijsplannen

Beter dan ooit: Poptin introduceert nieuwe prijsplannen

Het is jaren geleden dat Poptin zijn vleugels uitstak op Product Hunt, en nu blijft het nieuwe hoogten veroveren met de nieuwste upgrades en functionaliteiten.

Poptin heeft robuustere tools ontwikkeld waarmee u het maximale potentieel van uw websitebezoekers kunt benutten. Van een meer geavanceerde drag-and-drop-interface, exit-intent-technologie, triggers tot targetingregels: Poptin heeft een lange weg afgelegd in het bieden van een uitstekende leadconversie-ervaring voor al zijn gebruikers.

Het nieuwe normaal: betere functies en hulpmiddelen

Behalve website pop-ups, maakt Poptin de weg vrij voor marketeers, ondernemers en digitale bureaus om op efficiënte wijze ingebedde formulieren en autoresponders voor e-mail te creëren. Beide zijn een geweldige toevoeging geweest bij het stimuleren van inspanningen voor het opbouwen van lijsten en klantbetrokkenheid.

Poptin heeft ook geavanceerde targetingopties geïntroduceerd, zoals targeting op betrokkenheid, browser-/OS-targeting, Adblock-detectieen meer, om u te helpen uw potentiële klanten te bereiken en meer gekwalificeerde leads te converteren.

Nu met het meer diverse team van ontwikkelaars en klantenondersteuning van Poptin, wordt alles alleen maar beter. Poptin heeft ook een aantal GROTE functies in de maak, en jij zult de eerste zijn die hiervan de vruchten plukt!

Wat staat je te wachten op Poptin

Om u het beste product te blijven bieden, past Poptin voor het eerst zijn prijsplannen aan om de waarde die u krijgt uit alle functies die we hebben ontwikkeld beter weer te geven!

De nieuwe plannen, die op 1 oktober 2021 van kracht worden, zijn als volgt:

poptin prijsplan pop-ups vormen autoresponders
Het nieuwste prijsplan van Poptin is van kracht vanaf 1 oktober 2021

Poptin zal nog steeds een gratis-voor altijd-plan met onbeperkte pop-ups en formulieren. De aanpassing van de betaalde abonnementen zorgt echter voor directe toegang tot geavanceerde functies die deuren openen voor betere verkoopconversieresultaten voor uw bedrijf. 

De Basisplan kost 25 USD per maand. Met dit Poptin-abonnement kunt u uw merkloze pop-ups en contactformulieren tonen aan maximaal 10,000 bezoekers per maand op één domein. Net als de vorige kun je hiermee een onbeperkt aantal poptins helemaal opnieuw maken, of je kunt er gewoon voor kiezen om een ​​van de software-opties te gebruiken. aanpasbare sjablonen. Bovendien kunt u met alleen het Basisabonnement 1,000 autoresponders naar nieuwe e-mailabonnees sturen.

Ondertussen de Pro plan is voor ondernemers die maximaal 4 domeinen beheren en gemiddeld 50,000 bezoekers per maand hebben. Het kost 59 dollar en biedt u de mogelijkheid om 5,000 autoresponders naar uw nieuwe abonnees te sturen die hebben gereageerd via uw pop-ups of e-mailformulieren. 

Als laatste Poptin Agentschap plan begint bij USD 119 en wordt dienovereenkomstig aangepast op basis van het aantal bezoekers dat u verkiest. Bovendien biedt het een onbeperkt aantal domeinen, poptins en autoresponders, plus meer voordelen bij het beheren van een portefeuille met accounts. 

Andere belangrijke voordelen voor gebruikers van een betaald abonnement

Afgezien van dat alles komen betaalde abonnees in aanmerking voor het gebruik van de volgende geavanceerde functies:

 • Poptin's intuïtieve editor voor het maken van autoresponders
 • Meer autoresponder-sjablonen die in hoge mate aanpasbaar zijn
 • Autopilot-trigger die automatisch kiest wanneer uw pop-ups verschijnen op basis van het meest voorkomende gedrag van uw klant
 • Cookietargeting
 • JavaScript-targeting
 • Betrokkenheidstargeting
 • Targeting op advertentieblokdetectie
 • Deelbare Poptin-link 
 • Gebruik van meerdere domeinen
 • Creatie van een onbeperkt aantal merkloze pop-ups en formulieren
 • Toegang tot meer geavanceerde velden
 • Prioritaire klantenondersteuning

Heeft u plannen om uw huidige Poptin-abonnement te upgraden? De beste tijd is NU!

Als u al een betalende klant bent, hoeft u zich geen zorgen te maken! U blijft betalen volgens het huidige prijsschema, inclusief eventuele toekomstige wijzigingen die u besluit aan te brengen in uw betaalde abonnementen, zolang u een betalende klant blijft.

Als je Poptin gebruikt en nog niet hebt geüpgraded naar een betaald abonnement, kun je vóór 1 oktober 2021 upgraden en nog steeds de huidige prijzen voordat de nieuwe ontstaan.

We helpen u graag bij het uitbreiden van onze services en het upgraden van onze functies, zodat u uw bedrijf en websiteconversies nog verder kunt laten groeien!

Nog geen account? Vervolgens meld u GRATIS aan bij Poptin!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.