Home  /  AllesCROe-commerce  / Geweldige pop-upteaserideeën om het aantal conversies te verhogen

Verbazingwekkende pop-upteaserideeën om het aantal conversies te verhogen

U moet potentiële klanten op uw site converteren, dus wat doet u? Je profiteert van de manier waarop het menselijk brein en zijn aandachtsspanne werken.

Als er een aantrekkelijk voorstel opduikt terwijl je iets doet, worden je ogen ernaar getrokken. Dit is precies wat een pop-up teaser is bedoeld om te bereiken.

Waarom ben je hier? U leert niet alleen wat een pop-upteaser is, maar u krijgt ook enkele geweldige ideeën en voorbeelden voor uw site!

Wat is een pop-upteaser?

Een pop-upteaser is een van de eerste dingen die bezoekers van uw site zien. Voordat ze bij het hoofdgedeelte of de meer prominente advertenties komen die u waarschijnlijk heeft ingesteld, zullen ze een aantal pop-ups zien die hun aandacht zullen trekken.

In sommige gevallen krijgt de rest van de site een algemeen effect om de aandacht te vestigen op de pop-upteaser, maar dit gebeurt ook vaak op een manier die uw zicht op de rest van de webpagina niet noodzakelijkerwijs belemmert.

Hoe eenvoudig ze er ook uitzien, als ze eenmaal goed zijn ontworpen en de juiste hoeveelheid informatie en prikkels bevatten, kunnen ze veel voor uw sites betekenen.

Ze kunnen bijvoorbeeld gekwalificeerde leads genereren, meer e-mailaanmeldingen genereren, de klantbetrokkenheid vergroten en uw klanten informeren over speciale aanbiedingen of tijdelijke aanbiedingen.

Bovenal spelen zij een belangrijke rol voorkomen dat de winkelwagen wordt verlaten, een van de grootste problemen waarmee elke e-commercesite wordt geconfronteerd.

Hoewel ze misschien eenvoudig genoeg zijn om te maken, is het, op voorwaarde dat je over het juiste gereedschap beschikt, in je eigen belang om er niet in te springen en er druk mee bezig te zijn. Neem in plaats daarvan de tijd om na te denken over wat uw idee voor een pop-upteaser moet opleveren.

Je wilt niet alleen niet het verkeerde idee overbrengen, maar je wilt ook dat de elementen goed op elkaar zijn afgestemd om het juiste idee effectief over te brengen.

Natuurlijk heb je misschien wat inspiratie nodig. Een voorbeeld van een pop-upteaser kan je daarbij helpen, daarom staat hieronder een serie.

Kijk eens, en deze zouden je in de goede richting moeten wijzen!

Pop-upteaserideeën en voorbeelden

Dragonspit Apotheek & Ambachten

Dragonspit Apothecary is een website die zich richt op de holistische gezondheid van haar klanten. Na overleg worden er via verschillende diensten oplossingen geboden om te helpen ontgiften, omgaan met onbedwingbare trek, de juiste set vitamines innemen, de juiste spierreactie krijgen, en meer.

Er zijn zowel live lessen als video-leeropties in eigen tempo beschikbaar, waardoor de programma's het gevoel krijgen dat ze op maat zijn gemaakt voor de klant.

Deze pop-upteaser doet uitstekend werk bij het genereren van interesse en het verzamelen van informatie. Het soort mensen dat de site bezoekt, heeft waarschijnlijk een of meer gezondheidsproblemen, en leren herkennen wanneer de lever moet worden ontgift, kan daar een van zijn.

De teaser
De pop-up

De ontgiftingsgegevens worden gegeven als beloning voor het verstrekken van contactgegevens die later kunnen worden gebruikt.

Bekijk het hier in actie:

Boss Man Limited

Boss Man is een online winkel met nicheproducten voor huiseigenaren. Het begon nadat de oprichter een vloerbeschermingsproduct had opgemerkt dat werd gebruikt tijdens een verzekeringsclaimproces en zich afvroeg waarom dit lokaal niet verkrijgbaar was.

De pop-upteaser is meteen to the point en zal interesse wekken bij potentiële klanten, aangezien kortingen altijd aantrekkelijke vooruitzichten zijn.

De teaser
De pop-up

Om aanspraak te kunnen maken op de genoemde kortingen moet de bezoeker van de webpagina uiteraard eerst een e-mailadres opgeven en ermee akkoord gaan zich te abonneren op de mailinglijst van Boss Man.

Zie het in actie:

PJ's Landschap en Ontwerp

PJ's Landscaping and Design biedt een volledig pakket aan landschapsdiensten die een breed scala aan verschillende klanten aanspreken. De ene klant wil bijvoorbeeld een volledige herziening van het landschap, waarbij sommige gebieden volledig opnieuw worden ingericht en andere worden aangepast.

Deze pop-upteaser verzamelt verschillende belangrijke informatie met een woordenstroom die het publiek aanmoedigt om de bal aan het rollen te krijgen over landschapsprojecten voor herfst 2022.

De teaser
De pop-up

Omdat het formulier alle relevante details bevat, kan PJ's landschaps- en ontwerpbureau contact opnemen met de geïnteresseerde partijen en het ontdekkingsproces starten.

Bekijk het hier in actie:

Maak uw pop-upteasers met Poptin

Het is heel eenvoudig om pop-upteasers te maken met Poptin. U hoeft niet te weten hoe u moet coderen; veel aanpassingen zijn direct beschikbaar. Poptin biedt een reeks functies waarmee bedrijven hun berichtencampagnes op locatie kunnen creëren en optimaliseren, waaronder een drag-and-drop-editor, verschillende sjablonen en ontwerpopties, targeting- en segmentatietools, A/B-testmogelijkheden en integraties met populaire e-mailmarketing- en CRM-platforms.

Behalve lichtbakken, afteltimer-pop-ups, gamified pop-ups, overlays, balken, e-mailformulieren en sociale widgets, je kunt ook geweldige pop-upteasers maken op Poptin.

Volg deze stappen:

  1. Log in op uw Poptin-account en ga naar het dashboard.
  2. Kies de “Popup” waarvan u een pop-upteaser wilt hebben en klik op “Bewerken”. Je kunt ook alles vanaf nul doen.
  3. Blader naar beneden naar “Teaser” en klik op Teaser-scherm een voorbeeld bekijken. Gebruik de drag-and-drop-editor om uw zwevende teaser te ontwerpen, zoals locatie, grootte, animatie, achtergrond, enz.
  4. Pas de instellingen voor uw teaser aan, inclusief de trigger, weergavefrequentie en targetingopties.
  5. Bekijk een voorbeeld van uw teaser om er zeker van te zijn dat deze er uitziet en werkt zoals bedoeld.
  6. Bewaar en publiceer uw zwevende teaser.

Leer de volledige details over het maken van een zwevende pop-upteaser hier.

Conclusie

Een pop-upteaser kan zeer effectief zijn als hij op de juiste manier wordt gebruikt. Houd er echter rekening mee dat er, zoals de bovenstaande voorbeelden aangeven, veel verschillende manieren zijn om ze te gebruiken. Bedenk voordat u aan het ontwerpproces begint, waar u voor gaat.

Over ontwerp gesproken, Poptin leent zich uitstekend voor het opzetten boeiende pop-uptears. De interface is behoorlijk intuïtief en stelt u in staat uw ontwerpelementen goed samen te brengen om uw gewenste doel te bereiken.

Bent u geïnteresseerd in andere pop-ups? Wij hebben handige hulpmiddelen voor u!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.