Home  /  Allesemail marketing  / Bereik uw e-mailmarketingdoelen sneller met MailGun-alternatieven

Bereik uw e-mailmarketingdoelen sneller met MailGun-alternatieven

Bedrijven sturen e-mails om hen te helpen meer omzet te genereren. Er zijn veel manieren om leads te krijgen, en aanmeldingen voor nieuwsbrieven en het genereren van e-mailleads zijn twee geweldige opties. Er zijn echter veel keuzes voor e-mailmarketingsoftware en het is belangrijk om de juiste te kiezen.

MailGun is een van de vele e-mailmarketingtools, maar het is eigenlijk een SMTP- en API-service. Op die manier kunt u de mensen op uw lijst bereiken zonder dat u in de spammap terechtkomt. Je hebt talloze opties, waaronder transactionele e-mails en de rest.

Het is echter een API, dus het kan zijn dat u problemen ondervindt bij het effectief gebruiken ervan als u niet weet hoe u moet coderen. Daarom zijn deze MailGun-alternatieven hieronder wellicht beter voor u. Laten we er meer over leren en u helpen bij het kiezen van de juiste e-mailmarketingsoftware voor uw bedrijf.

1. Constant contact

Constant Contact is een geweldige e-mailmarketingsoftware. Het biedt veel functionaliteit en is gemakkelijk te gebruiken. Bovendien bent u snel aan de slag en biedt het een aanpak op maat voor uw behoeften.

Constant contact Welkom

Voordelen

Met deze e-mailmarketingoplossing kunt u uw bedrijf laten groeien en elke dag mensen bereiken. Het is ideaal voor e-commercebehoeften en u kunt uw online winkel opzetten en snel beginnen met het verkopen van goederen.

Het biedt ook opties om marketingtools aan uw website toe te voegen. Zo wordt uw bedrijf online gevonden. Socialmediamarketing is ook beschikbaar met Instagram- en Facebook-integratie om leads naar uw site te trekken.

Constante contactfuncties

Voors:

 • Community-ondersteuning beschikbaar
 • Geavanceerde functies voor contactbeheer
 • Intuïtieve gebruikersinterface

nadelen:

 • Geen segmentatieopties
 • Basisbouwers van landingspagina's
 • Geen 24/7 ondersteuning

Prijzen

Constant Contact biedt twee softwareoplossingen voor e-mailmarketing. De eerste heet E-mail en kost $ 20 per maand. Hiermee kunt u drie gebruikers, e-commercemarketing, tracking, rapportage en verschillende sjablonen hebben.

Constante contact-e-mailprijzen

Het volgende abonnement is Email Plus en kost $ 40 per maand. U kunt maximaal 10 gebruikers hebben, alle functies van E-mail en nog veel meer. Deze omvatten RSVP-opties, opiniepeilingen, een gratis consultatie en kortingsbonnen.

Er is ook een Pro-oplossing die zich richt op AI voor marketingautomatisering. Het kost $ 195 per maand voor 2,500 contacten. Hiermee krijg je AI-optimalisatie en automatiseringen, slimme segmenten en abonnementsvoorkeuren. Dit zijn echter slechts enkele voordelen!

Constante Contact Pro-prijzen

Voor wie is dit?

Hoewel Constant Contact veel geavanceerde functies biedt, is het misschien niet geschikt voor grote bedrijven omdat er weinig segmentatie is. Het is ook niet zo goedkoop als sommige andere MailGun-alternatieven, dus het kan beter zijn voor middelgrote bedrijven met een groter budget.

Goed gelezen: Constante contactalternatieven met de laagste tarieven

2. E-mail Octopus

Email Octopus is een geweldig MailGun-alternatief omdat u eenvoudig e-mailcampagnes kunt ontwerpen en lanceren. Het wordt uitgevoerd via de Amazon SES en is voor velen een krachtige oplossing.

E-mailOctopus Welkom

Voordelen

Er zijn genoeg dingen die je leuk vindt aan Email Octopus. De krachtige automatisering helpt u vanaf het begin met klanten in contact te komen. Bovendien kunt u verbinding maken met de API en campagnes maken op basis van specifiek gedrag. 

EmailOctopus-functies

Je hebt 15 sjablonen beschikbaar, maar er zijn onbeperkte aanpassingsmogelijkheden. Met de HTML-functie kunt u aangepaste codes toevoegen aan de e-mails die u verzendt.

Er zijn zelfs meer dan 500 integraties beschikbaar, dus u kunt ze direct toevoegen en gebruiken. Shopify en Amazon staan ​​bijvoorbeeld bovenaan de lijst!

Voors:

 • Geweldige verzendtarieven
 • Eenvoudig een campagne maken
 • gratis plan

nadelen:

 • Weinig sjablonen beschikbaar
 • Integraties hebben werk nodig
 • Geen live training over gebruik

Prijzen

E-mail Octopus is een geweldige keuze voor iedereen. Het Starterabonnement is gratis en biedt u de mogelijkheid 10,000 e-mails te versturen en 2,500 abonnees te hebben. Hoewel het wordt geleverd met Email Octopus-branding en u de rapporten slechts 30 dagen kunt bewaren, is het uitstekend voor beginners.

Als je klaar bent om meer te doen, kost Pro $ 20 per maand. Hiermee krijg je 50,000 e-mails en 5,000 abonnees. De prijzen stijgen met uw bedrijf. U heeft echter de volledige controle over het ontwerp. Bovendien zijn rapporten voor altijd beschikbaar en krijgt u prioriteitsondersteuning.

E-mailOctopus-prijzen

Voor wie is dit?

Over het algemeen wordt Email Octopus beschouwd als het beste voor kleine bedrijven die hun inbox willen opblazen en opgemerkt willen worden. Het is echter misschien niet ideaal voor heavy hitters die 250,000 e-mails of meer per maand willen verzenden, omdat de prijzen te hoog kunnen oplopen zonder veel waarde toe te voegen.

Goed gelezen: Laat uw bedrijf snel groeien met deze e-mail-octopus-alternatieven

3. Moosend

Moosend is geweldige e-mailmarketingsoftware waarmee u uw e-mailmarketingcampagnes kunt uitvoeren. Het is vergelijkbaar geprijsd als andere opties, maar er zijn een paar nadelen.

Moosend Welkom

Voordelen

Wanneer u voor Moosend kiest, kunt u het maken van campagnes eenvoudiger maken. De editor is eenvoudig te gebruiken en u kunt verschillende opties maken. Bovendien zijn A/B-testen inbegrepen.

Marketingautomatisering is essentieel voor e-mailmarketingtools. Hiermee kunt u geautomatiseerde workflows creëren en repetitieve taken elimineren. Zo kunt u alles wat u doet sneller en gemakkelijker afhandelen.

Moosend-functies

Voors:

 • Robuuste automatiseringsworkflows
 • Voor altijd gratis abonnement
 • Creëer een onbeperkt aantal segmenten en gegevensvelden

nadelen:

 • Biedt slechts 70 e-mailsjablonen
 • Beperkte ondersteuning met een gratis abonnement
 • Weinig integraties van derden in vergelijking met andere MailGun-alternatieven

Prijzen

Moosend is een andere geweldige keuze voor MailGun-alternatieven. Het forever-free abonnement biedt u kosteloos de kernfuncties. U hoeft geen creditcardnummer in te voeren en u krijgt rapportage, analyses, onbeperkte e-mails en abonnements-/aanmeldingsformulieren.

Pro kost slechts $ 10 per maand en biedt ruimte voor vijf teamleden. U krijgt ook een SMTP-service, transactionele e-mails, landingspagina's en telefonische ondersteuning.

Enterprise is de laatste keuze en wordt aangepast op basis van uw behoeften. Hiermee kunt u 10 leden, een SLA, aangepaste rapportage en onboarding met migratieservices krijgen.

Moosend prijzen

Voor wie is dit?

Moosend richt zich primair op het MKB om hun marketingcampagnes uit te voeren. Degenen die automatisering en een gratis abonnement nodig hebben, zullen er zeker van genieten. Grote bedrijven kunnen dit echter een beetje beperkend vinden.

Goed gelezen: Moosend-alternatieven in 2021: de 7 beste concurrenten

4. MailJet

Mailjet wordt beschouwd als een e-mailmarketingoplossing voor het middensegment. Het biedt voldoende functionaliteit om levensvatbaar te zijn, maar onderscheidt zich niet van de massa. Uiteindelijk is het voor velen een go-to omdat ze geen complexe behoeften hebben.

Mailjet Welkom

Voordelen

Wanneer u voor Mailjet kiest, krijgt u een e-mailbouwer waarmee u zich kunt concentreren op responsiviteit. Het is eenvoudig te gebruiken en maakt binnen enkele minuten e-mails.

Bovendien zijn er mogelijkheden voor contactbeheer. U kunt uw doelgroep vergroten, beheren en zelfs in specifieke lijsten segmenteren.

Er zijn ook analyses beschikbaar. Zo kun je de prestaties van elke campagne monitoren en alles optimaliseren. Als het niet werkt, breng dan een paar wijzigingen aan en ga vanaf daar verder!

Mailjet-functies

Voors:

 • Handige installatiegids
 • Gezamenlijk e-mail bewerken
 • Transactionele e-mailsjablonen

nadelen:

 • Weinig segmentatiemogelijkheden
 • Nee live gesprek of telefonische ondersteuning
 • Beperkte autoresponderfunctionaliteit

Prijzen

Met Mailjet kunt u kiezen voor het forever-free abonnement. Het geeft je 6,000 e-mails per maand tegen 200 per dag. U kunt onbeperkte contacten, geavanceerde statistieken en toegang tot de e-maileditor krijgen.

Basic kost slechts $ 9.65 per maand voor 30,000 e-mails per maand (en geen verzendlimiet per dag). U krijgt de gratis abonnementsfuncties en het Mailjet-logo wordt uit uw e-mails verwijderd. Online ondersteuning is ook beschikbaar.

Premium kost $ 20.95 per maand voor 30,000 e-mails en geen verzendlimiet. Hiermee krijg je de basisfuncties, segmentatie, marketingautomatisering, A/B-testen en nog veel meer.


Enterprise is ook beschikbaar voor een aangepaste prijs op basis van uw behoeften. Je krijgt alle beschikbare functies. Dit omvat hulp bij de leverbaarheid, SLA, migratiediensten, een toegewijde accountmanager en nog veel meer.

Mailjet-prijzen

Voor wie is dit?

Over het algemeen is Mailjet ideaal voor degenen die geavanceerde functionaliteit nodig hebben zonder dat ze veel functies nodig hebben. Het MKB zal de lage kosten en mogelijkheden die het biedt zeker waarderen.

Goed gelezen: Mailjet-alternatieven die uw e-mailmarketing naar een hoger niveau tillen

5. Bereik e-mail

Reach Mail is een geweldige softwareoptie voor e-mailmarketing met een uitstekend platform. U beschikt over gedetailleerde rapporten, geweldige mogelijkheden voor deliverability en verschillende sjablonen om te gebruiken.

ReachMail Welkom

Voordelen

Uiteindelijk biedt Reach Mail een geweldige e-mailbezorgbaarheid en geweldige klantenondersteuning. U kunt de beschikbare sjablonen gebruiken of vanaf het begin e-mails samenstellen. Bovendien zijn er talloze slepen-en-neerzetten-elementen op het scherm, zodat u sneller klaar bent.

Het is eenvoudig om bestaande e-maillijsten te importeren. Op die manier hoef je niet zoveel op te ruimen en te organiseren. Zorg ervoor dat uw e-mails probleemloos bij de juiste mensen terechtkomen!

ReachMail-functies

Voors:

 • SPAM-compliance inbegrepen
 • Krachtige rapportage-opties
 • Geweldige nieuwsbriefsjablonen

nadelen:

 • Geen mogelijkheid om marges in te voegen
 • Beperkte lay-outs
 • Geen tutorials voor beginners

Prijzen

Reach Mail biedt een abonnement voor altijd gratis. U kunt 2,500 contacten hebben en 7,500 e-mails per maand verzenden. U kunt één aanmeldingsformulier, één gebruiker en 'e-mailhygiëne' hebben.

Met het basisabonnement zijn 5,000 contacten en 12,000 e-mails per maand mogelijk voor $ 9. U kunt drie aanmeldingsformulieren, drie gebruikers, 100 e-mailhygiënecredits, basisautomatisering en een speciaal IP-adres hebben.

Met Pro kun je 5,000 contacten hebben en 25,000 e-mails per maand verzenden voor $ 29. Hiermee kunt u een onbeperkt aantal gebruikers en aanmeldingsformulieren hebben. Er zijn 1,000 e-mailhygiënecredits, onbeperkte automatische berichten en geavanceerde automatisering.

ReachMail-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Reach Mail geschikt is voor vrijwel elk bedrijf. Of u nu creatief bent of eigenaar van een e-commerce winkel, u kunt snel e-mails maken en de voortgang ervan volgen.

6. ZendX

SendX is een veelzijdige, betaalbare en intuïtieve softwareoplossing voor e-mailmarketing. Wanneer u de live ondersteuningsfuncties en de eenvoudige gebruikersinterface toevoegt, krijgt u in minder tijd de gewenste resultaten.

SendX Welkom

Voordelen

Wanneer u voor SendX kiest, kunt u eenvoudig e-mails en campagnes maken. Het biedt een editor voor slepen en neerzetten, zodat u snel kunt beginnen met bouwen. Bovendien zijn er veel e-mailsjablonen om nog sneller te werken.

Er is ook een speciale functie om de openings- en conversiepercentages te verhogen. Opnieuw verzenden met 1 klik is voor iedereen nuttig. Met deze slimme verzendfunctie kunt u de campagne optimaliseren door uw e-mails te verzenden op basis van gedrag. Ze kunnen bestaan ​​uit geopende e-mails, aangeklikte links, leverbaarheid per tijdzone en nog veel meer.

SendX-functies

Voors:

 • Live chat beschikbaar 24/7
 • Kennisbank inbegrepen
 • Vlotte migratie

nadelen:

 • Beperkte proefperiode
 • Er moet meer worden gedaan voor de diensten voor het extraheren van rapporten

Prijzen

Bij SendX zijn de prijzen iets anders dan bij andere MailGun-alternatieven. U betaalt op basis van het aantal abonnees dat u heeft. Alle beschikbare functies zijn inbegrepen bij uw niveau.

Prijzen zijn:

 • $ 9.99 voor 1,000 abonnees
 • $ 19.99 voor 2,500 abonnees
 • $ 39.99 voor 5,000 abonnees
 • $ 59.99 voor 10,000 abonnees
 • $ 79.99 voor 15,000 abonnees

SendX-prijzen

Voor wie is dit?

Uiteindelijk is SendX geweldig voor alle soorten digitale marketeers. Het kan het MKB, grote bedrijven en iedereen helpen. Bovendien zijn de prijzen concurrerend en heeft het talloze geweldige functies.

7. ActieveTrail

ActiveTrail is een van de vele intuïtieve e-mailmarketingoplossingen. U kunt automatische e-mails, online enquêtes, sms-berichten en nog veel meer verzenden. We vinden dat het zeer uitgebreid is en in 20 talen beschikbaar is.

ActiveTrail Welkom

Voordelen

Je zult de CRM- of contactensectie waarderen. Het is geen speciale CRM, maar u kunt er wel groepen mee bekijken/bewerken, aanmeldingsformulieren maken, de contactgeschiedenis bekijken en meer.

Het biedt ook verschillende apps en integraties zodat u al uw tools kunt koppelen. Met de API, die vergelijkbaar is met MailGun, kun je nog meer doen, maar je hoeft deze niet te gebruiken.

ActiveTrail-functies

Voors:

 • Gemakkelijk te navigeren
 • betaalbare
 • Relevante integraties beschikbaar
 • Veel optimalisaties en testfuncties

nadelen:

 • Moet API gebruiken voor e-commerceworkflows
 • Geen ondersteuning om verbinding te maken met externe API's en bugs op te lossen
 • Geen 24/7 ondersteuning

Prijzen

Met ActiveTrail heeft u drie abonnementen beschikbaar. Basic is $ 9 per maand voor 500 contacten. Hiermee krijg je onbeperkte e-mails, aanmeldingsformulieren, landingspagina's, pop-ups, automatiseringen en nog veel meer.

Plus is de volgende voor $ 14 per maand. Je krijgt alles van Basic. U kunt echter 10 gebruikers hebben, AI-voorspellingen bij levering, webhooks, een mobiele app en verbeterde beveiliging.

Premium is $ 351 per maand voor 500 contacten. Je krijgt alle beschikbare functies. Deze omvatten een onbeperkt aantal gebruikers, prioriteitsondersteuning, migratie, hulp bij de installatie en een speciale accountmanager.

ActiveTrail-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat ActiveTrail het meest geschikt is voor MKB-bedrijven met een sterke focus op e-commerce en krachtige automatiseringsvereisten.

Conclusie

Het hebben van de juiste e-mailmarketingsoftware is essentieel. U heeft geleerd dat MailGun misschien niet de beste keuze is, omdat het slechts een API is en u niet helpt bij het maken of automatiseren van het verzenden van e-mail. 

We hebben ook gesproken over de beste MailGun-alternatieven om u te helpen beslissen. Nu u ze allemaal hebt vergeleken en er meer over hebt geleerd, kunt u de juiste e-mailmarketingoplossing voor uw bedrijf kiezen.

Profiteer van proefperiodes en forever free-abonnementen om u te helpen de juiste keuze te maken. Of u nu een creatieve eigenaar van een klein bedrijf bent of deel uitmaakt van een groot bedrijf, er is altijd e-mailmarketingsoftware te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.