Home  /  Allese-mailmarketing  / Bereik mailalternatieven: bereik eenvoudige en efficiënte e-mailmarketing

Bereik e-mailalternatieven: bereik eenvoudige en efficiënte e-mailmarketing

E-mailmarketing is wat bedrijven gebruiken om loyale en potentiële klanten te bereiken. Wanneer iemand naar uw website gaat en zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, is dit een teken dat hij/zij geïnteresseerd is. Via e-mailmarketing kun je ze nuttige informatie en kortingen sturen om een ​​uitverkoop te bewerkstelligen en een loyale schare fans op te bouwen.

Met zoveel opties die er zijn, is het verwarrend. Reach Mail is een webgebaseerde oplossing met schaalbare maandplannen om iedereen te helpen. Het is echter geschikt voor kleinere bedrijven en biedt alleen Engelse talen aan.

Daarom wilt u misschien Reach Mail-alternatieven overwegen, en deze zeven hebben alles wat nodig is. Laten we er nu meer over leren:

1. ik Contacteer

iContact heeft een groot aantal functies, maar het kan altijd beter. Wij houden van de jargonvrije en duidelijke benadering van e-mailmarketing. Dit maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die aan de slag wil en niet graag urenlang campagnes wil maken.

e-mailalternatieven bereiken

Voordelen

Als een van de beste Reach Mail-alternatieven biedt iContact een drag-and-drop-editor om snel e-mails te maken. U heeft ook toegang tot A/B-splittesten. Hiermee kunt u lay-outs testen door twee verschillende versies naar geselecteerde ontvangers te sturen. Het is mogelijk om kleurenschema's, onderwerpregels en meer te testen.

iContact-functies

Automatisering is mogelijk, maar de serieopties zijn gebaseerd op het plan dat u kiest. Hoe dan ook, u kunt mensen eraan herinneren de site te bezoeken of iets te kopen zonder dat u zelf een e-mail hoeft te maken/versturen.

Voors:

 • Veel ondersteuningsmogelijkheden
 • Gepersonaliseerde interface
 • Gemakkelijk te navigeren

nadelen:

 • Langzaam laden van pagina's
 • Weinig keuzes voor e-mailplanning
 • Basis segmentatie

Prijzen

Er zijn twee prijsniveaus bij iContact. De eerste omvat de basisplannen. Hier krijgt u de automatisering van de welkomstserie, een bibliotheek met stockfoto's en aanpasbare e-mailsjablonen. De prijzen bedragen $15 per maand voor 1,500 abonnees, $25 per maand voor 2,500 abonnees en $45 per maand voor 5,000 abonnees.

iContact-prijsbasis

Met de Pro-abonnementen krijg je dezelfde voordelen als met Base. U krijgt echter ook de automatiseringen van de win-back-serie en evenementenpromotieseries, evenals het maken van landingspagina's. U betaalt $30 per maand voor 1,500 abonnees, $50 per maand voor 2,500 abonnees en $90 per maand voor 5,000 abonnees.

iContact-prijzen Pro

Voor wie is dit?

In de eerste plaats is iContact geschikt voor mensen die het niet erg vinden om een ​​complex e-mailmarketingplatform te leren kennen. Er zijn fatsoenlijke functies en alle basisfuncties, maar het is misschien niet ideaal voor grote bedrijven.

Goed gelezen: 4 populaire iContact-alternatieven

2. Gekke Mimi

Bij aankomst op de Mad Mimi-website word je verwelkomd door een maf en schattig personage dat je helpt uitzoeken wat je moet doen. Dit bedrijf werd in 2014 gekocht door GoDaddy. Sindsdien heeft het duizenden bedrijven geholpen e-mails te maken die klaar zijn voor de ontvangers.

Mad Mimi Welkom

Voordelen

Er is genoeg leuks aan Mad Mimi, maar het kan een beetje verwarrend zijn. Ongeacht het prijsniveau, u krijgt alle beschikbare functies. Sommige daarvan zijn echter 'add-ons', maar ze zijn gratis.

Deze kunnen tijdstempels en IP-adressen van de opgeslagen contacten omvatten, en RSS, dat automatisch e-mailvriendelijke blogupdates naar uw contactenlijst verzendt.

Mad Mimi-functies

U kunt ook links naar sociale media aan de e-mail toevoegen, integreren met Google Analytics en toegang krijgen tot meerdere gebruikersaccounts, die een kleurcode kunnen hebben. De Etsy-integratie werkt ook goed voor e-commerce-eigenaren!

Voors:

 • Schone en moderne interface
 • Uitstekende functies voor lijstbeheer
 • Makkelijk te gebruiken

nadelen:

 • Weinig integraties
 • Nauwelijks sjablonen

Prijzen

De prijzen van Mad Mimi zijn iets anders dan die van andere Reach Mail-alternatieven. U krijgt alle functies, ongeacht het abonnement. E-mails kunnen echter met normale, 2x, 3x of 4x de snelheid worden verzonden. 

Je betaalt respectievelijk $10 per maand voor Basic, $42 per maand voor Pro, $199 per maand voor Silver en $1,049 per maand voor Gold. Het andere verschil is hoeveel contacten je krijgt (500; 10,000; 50,000; of 350,000).

Mad Mimi-prijzen

Voor wie is dit?

Hoewel Mad Mimi plannen op ondernemingsniveau heeft, zijn ze schandalig duur. Als je net begint, is het een goedkoop en gemakkelijk te gebruiken platform. Als u echter meer gevestigd bent, zult u merken dat het niet over de functies beschikt die u nodig heeft voor de prijs die u betaalt.

Goed gelezen: 5 beste Mad Mimi-alternatieven voor startups

3. SendinBlue

SendinBlue biedt schaalbare e-mailmarketingsoftware. Hiermee krijgt u een hoge bruikbaarheid en een sterke functieset. Uiteindelijk is het ontworpen om met uw bedrijf mee te groeien, zodat u door de jaren heen succes kunt boeken.

SendinBlue Welkom

Voordelen

Met SendinBlue kunt u communiceren via sms en e-mailmarketing. Het is ook mogelijk om alles te personaliseren door het als CRM te gebruiken.

U kunt rechtstreeks via het bericht met de transactionele e-mails verkopen genereren. Bovendien is er marketingautomatisering om het proces eenvoudiger en eenvoudiger te maken.

SendinBlue-functies

Dat is nog niet alles, want u kunt landingspagina's en aanmeldingsformulieren maken. Facebook-advertenties zijn ook beschikbaar op een hoger tariefplan.

Voors:

 • Kan de automatisering A/B testen?
 • Geavanceerde attributiefunctionaliteit
 • Aanpasbare en intuïtieve interface

nadelen:

 • Geen transactionele statistieken
 • Het uiterst beperkte gratis abonnement
 • Nee live gesprek ondersteuning

Prijzen

De prijzen voor SendinBlue zijn redelijk eenvoudig. Er is een altijd gratis abonnement waarmee u 300 e-mails per dag kunt verzenden en een onbeperkt aantal contacten kunt hebben.

Vanaf daar is Lite de volgende voor $ 25 per maand voor 10,000 e-mails. U kunt 100,000 e-mails per maand verzenden zonder dagelijkse limiet. U krijgt ook e-mailondersteuning. Tegen een extra vergoeding kunt u geavanceerde statistieken krijgen, A/B-testen uitvoeren en het SendinBlue-logo verwijderen.

SendinBlue prijzen

Premium is de volgende voor $ 65 per maand voor 20,000 e-mails. Je mag 1 miljoen e-mails per maand verzenden. Bovendien kunt u landingspagina's maken, marketingautomatisering gebruiken en toegang voor meerdere gebruikers hebben.

Enterprise is de laatste optie en het is een prijs op maat op basis van uw behoeften. Hiermee kunt u meer dan 20 landingspagina's maken, prioriteit geven aan verzending, een klantsuccesmanager, SSO en zoveel andere geavanceerde functies.

Voor wie is dit?

Uiteindelijk denken wij dat SendinBlue eenvoudig te gebruiken is, dus geschikt voor mensen zonder ervaring (startups en MKB). De geavanceerde functionaliteit maakt het echter ook ideaal voor grote bedrijven met complexe behoeften.

Goed gelezen: Sendinblue-alternatieven: beste e-mailserviceproviders voor 2021

4. LeadVoeder

Leadfeeder verschilt van de andere Reach Mail-alternatieven op de lijst. Het is een software-as-a-service-applicatie, die het verkeer naar uw website bijhoudt en verschillende leads scoort. E-mailmarketing is slechts één beschikbaar hulpmiddel.

Leadfeeder Welkom

Voordelen

De functies zijn talrijk bij Leadfeeder, maar het is niet strikt een e-mailmarketingtool. U kunt inzichten krijgen over contacten en de leads worden automatisch gescoord.

Leadfeeder-functies

Er is een directe leadgenerator die elke vijf minuten gegevens pusht. U ontvangt ook e-mailwaarschuwingen wanneer een bedrijf uw site bezoekt. Zo kun je ze snel opvolgen.

Voors:

 • Meerdere integraties
 • Leadgeneratie gemakkelijk gemaakt

nadelen:

 • Moeilijk om filters in te stellen
 • In eerste instantie verwarrend om te begrijpen (kost tijd)
 • Meer over leads dan over het maken van e-mails

Prijzen

De prijzen voor Leadfeeder zijn vrij eenvoudig. Het Lite-abonnement is voor altijd gratis en bevat een basisversie van de e-mailmarketingtool. U heeft beperkte functies en kunt de leads van de afgelopen drie dagen bekijken.

Premium begint bij $ 63 per maand. Hiermee krijg je alle functies. De premium proefperiode zorgt ervoor dat u de functionaliteit kunt testen en wordt gedowngraded naar Gratis als u geen creditcard toevoegt.

Leadfeeder-prijzen

Voor wie is dit?

In de eerste plaats is Leadfeeder geschikt voor alle bedrijven die meer leads willen vinden en meer omzet willen genereren. Er zijn tal van integraties om met andere tools te werken, dus het is schaalbaar en nuttig.

5. Postpistool

Mailgun promoot zichzelf als een e-mailmarketingservice voor ontwikkelaars. Daarom kunt u elk aspect van het proces personaliseren en uw eigen maken.

Mailgun Welkom

Voordelen

De Email API van Mailgun helpt je om zaken snel op te zetten en te automatiseren. U kunt ook de e-mailvalidatietool gebruiken (bij abonnementen op een hoger niveau) om ervoor te zorgen dat de e-mail nog steeds bestaat. 

Mailgun-functies

Burst Sending is een uniek kenmerk van deze e-mailmarketingtool. Hiermee kan de software proberen elk uur 15 miljoen e-mails te bezorgen. De bezorgbaarheid van deze software is hoog, dus u zorgt ervoor dat het bericht in de inbox van de ontvanger terechtkomt.

Voors:

 • Transactionele e-mail gebaseerd
 • A/B-testen inbegrepen
 • Houd eerder verzonden e-mails bij

nadelen:

 • Richt zich op ontwikkelaars
 • Moeilijk op te zetten/kost tijd

Prijzen

Bij Mailgun is er een interessant Flex-account. U kunt direct gratis beginnen met verzenden en gedurende drie maanden 5,000 e-mails ontvangen. Vervolgens betaalt u gewoon voor wat er wordt verzonden. Er is een logboekretentie van vijf dagen, e-mailtracking/-analyse en gedetailleerde documentatie.

Mailgun-prijzen

Foundation is de volgende en kost $ 35 per maand voor 50,000 e-mails. U krijgt alles van het Flex-abonnement, maar er is een speciaal IP-adres, routering van inkomende e-mails, e-mailvalidaties, het bewaren van berichten en meer.

Van daaruit stapt u over naar Growth voor $ 80 per maand voor 100,000 e-mails. Je ontvangt alles van het Foundation-abonnement, maar je krijgt ook meer e-mailvalidaties, 10 inbox-tests, 15 dagen logbewaring en directe chatondersteuning.

Ten slotte is er Schaal voor $ 90 per maand voor 100,000 e-mails. Elke functie is inbegrepen en u beschikt over langere bewaartermijnen voor logboeken en berichten.

Voor wie is dit?

Omdat Mailgun zich richt op ontwikkelaars, is het voor de meeste bedrijven misschien niet ideaal. Tenzij u een volledig IT-team heeft of coderen begrijpt, zult u problemen ondervinden bij het gebruik van alle functies.

6. CakeMail

Cakemail bestaat sinds 2007 en opereert vanuit Canada. Het biedt ook een mobiele app, zodat u overal aan e-mailmarketing kunt doen. Daarom is het zo eenvoudig om uw e-mail te maken/versturen.

Taartmail Welkom

Voordelen

Met Cakemail kun je voor elk apparaat responsieve e-mails maken. De afbeeldingen komen op de juiste plek te staan, de knoppen zien er goed uit en alles is perfect opgemaakt.

Met de dynamische inhoud en de mogelijkheid om te personaliseren, kunt u berichten sturen die lezers willen bekijken. Of je nu een CTA toevoegt of er een naam aan toevoegt, iedereen profiteert ervan en is onder de indruk.

Functies van Cakemail

Er is ook geavanceerde segmentatie, zodat u de doelgroep kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat zij zien wat u zegt. Bovendien is het vrij eenvoudig om uw contacten te importeren. U krijgt ook een opschoontool waarmee u meerdere e-mailadressen of contactinstanties kunt verwijderen, zodat alles gestroomlijnd is.

Voors:

 • Veel e-mailsjablonen beschikbaar
 • Eenvoudig te begrijpen kwantitatief prijsplan

nadelen:

 • Moeilijk te gebruiken
 • Geen sociale media-integraties

Prijzen

De prijzen voor Cakemail zijn een beetje moeilijk te vinden, maar als je dat doet, zie je dat het behoorlijk goedkoop is. De gratis proefperiode duurt 30 dagen en vereist geen creditcard.

Vanaf daar betaalt u $ 8 per maand voor 500 contacten, $ 12 per maand voor 1,000 contacten en $ 24 per maand voor 2,500 contacten. Als dat nog steeds niet genoeg is, kunt u $ 39 per maand uitgeven voor 5,000, $ 59 per maand voor 10,000 en $ 119 voor 25,000.

Cakemail-prijzen

Voor wie is dit?

Cakemail is een veelzijdige e-mailmarketingtool en een van de beste Reach Mail-alternatieven. Het is geschikt voor bijna iedereen en wordt geleverd met geweldige functies, ongeacht het abonnement dat u selecteert.

7. ZendX

Wanneer u voor SendX kiest, beschikt u over een veelzijdige en intuïtieve e-mailmarketingtool. Het is eenvoudig te gebruiken en biedt betrouwbare mogelijkheden waar andere Reach Mail-alternatieven niet aan voldoen.

SendX Welkom

Voordelen

U kunt onbeperkt e-mailcampagnes verzenden, vanuit uw lijst uploaden en zelfs toegang krijgen tot rapporten. Het is gemakkelijk om uw contactenlijst samen te stellen en formulieren te ontwerpen of kant-en-klare thema's te gebruiken.

SendX-functies

Iedereen waardeert automatisering. Er zijn druppelsequenties beschikbaar, maar u kunt deze ook automatiseren op basis van gebruikersactiviteit en nog veel meer.

Voors:

 • Eenvoudige migratie 
 • Inclusief landingspagina's en pop-ups
 • Marketingautomatisering en segmentatie inbegrepen

nadelen:

 • Kan slechts 15,000 abonnees per account hebben
 • Beperkte proefperiode

Prijzen

SendX biedt kwantitatieve prijsniveaus, dus u betaalt op basis van het aantal abonnees dat u heeft. Je krijgt alle functies en onbeperkte e-mails.

De prijzen zijn $ 9.99 voor 1,000 contacten, $ 19.99 voor 2,500 en $ 39.99 voor 5,000. Degenen met 10,000 abonnees betalen $ 59.99 per maand, en als je 15,000 abonnees hebt, geef je elke maand $ 79.99 uit.

SendX-prijzen

Voor wie is dit?

SendX werkt goed voor het genereren, koesteren, betrekken en behouden van leads via e-mail. Daarom kan bijna elk bedrijf het effectief gebruiken.

Goed gelezen: Top SendX-alternatieven en concurrenten (een diepgaande analyse)

Conclusie

Het hebben van de juiste e-mailmarketingsoftware is essentieel, en elk van deze Reach Mail-alternatieven kan precies zijn wat u nodig heeft. U heeft deze minirecensies gelezen en begrijpt ze allemaal beter.

Hopelijk heeft dit het gemakkelijker gemaakt om de e-mailmarketingoplossing te kiezen die bij uw budget en behoeften past, nu en in de toekomst. Maak gebruik van de gratis proefperiode van een van deze Reach Mail-alternatieven en maak het gemakkelijker om e-mails naar uw prospects te sturen.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.