Home  /  Alleswebsite ontwikkelingwordpress  / Aanbevolen gratis WordPress-plug-ins – een voortdurend bijgewerkte lijst die elke website-eigenaar moet kennen

Aanbevolen gratis WordPress-plug-ins – een voortdurend bijgewerkte lijst die elke website-eigenaar zou moeten…

wordpress plugins

In dit bericht presenteer ik aanbevolen WordPress-plug-ins met betrekking tot alle categorieën. Het bericht wordt voortdurend bijgewerkt en bevat steeds meer relevante plug-ins.

Werkt u met een plug-in die niet in de onderstaande lijst staat, laat het ons dan weten in de reacties, dan voegen wij deze graag toe.

Akismet – Anti-spamreacties (meer dan een miljoen installaties, 4.8 sterren)

Akismet

Deze plug-in controleert automatisch alle reacties en filtert de reacties eruit die op spam lijken. Het bevat de geschiedenis van opmerkingen die door het systeem zijn opgevangen.

Yoast SEO – Verbeter en optimaliseer elke pagina volledig (meer dan een miljoen installaties, 4 sterren)

Yoast seo

Ik heb tot voor kort All-In-One-SEO Pack gebruikt, maar toen merkte ik dat op een paar websites sommige van de door ons gemaakte configuraties niet werden behouden, en we zochten naar een beter alternatief. De Yoast-plug-in doet het werk. Het maakt het mogelijk om te wijzigen titel tags en meta description labels; om te zien of u de tekenlimiet in deze tags overschrijdt en of de trefwoorden in de tags voorkomen; U kunt er ook een sitemap mee maken, een Facebook-thumbnail instellen, een canonieke tag instellen en meer.

Contact Formulier 7 – Maak eenvoudig contactformulieren (meer dan een miljoen downloads, 4.5 sterren)

contact-form-7

>Door deze plug-in te gebruiken, kunt u een contactformulier met verschillende velden (naam, e-mailadres, telefoonnummer, bericht, website en andere) maken en deze invoegen met behulp van shortcode. Met de plug-in kunt u definiëren welke velden verplicht zijn, naar welk e-mailadres de inhoud van het formulier wordt verzonden en hoe deze is geformuleerd, welke foutmeldingen verschijnen bij het invoeren van verkeerde informatie in het formulier en wat het bevestigingsbericht zal zijn. Met de plug-in kunt u (via Aanvullende instellingen) doorverwijzen naar een andere pagina (bijvoorbeeld een “Bedankt”-pagina) zodra de bezoeker de informatie heeft verzonden, CAPTCHA toevoegen, en meer.

TinyMCE Geavanceerde – de Advanced Content Editor (meer dan een miljoen downloads, 4.6 sterren)

tinymce geavanceerde

Door deze plug-in te gebruiken, kunt u eindelijk lettertypen instellen en de grootte ervan eenvoudig wijzigen in elke gewenste sectie. Bovendien hebt u meer opties voor het toevoegen van tabellen en lijsten aan de tekst, voor het wijzigen van de tekstkleur en achtergrondkleur, en meer.

Google-sitemapgenerator – Maak een sitemap voor betere zoekmachine-indexering (meer dan een miljoen downloads, 4.9 sterren)

google-xml-sitemaps

Zoals de naam al aangeeft, creëert deze plug-in een sitemap waardoor het voor de crawlers van zoekmachines gemakkelijker wordt om elke pagina op uw website te ontdekken. Een must-have plug-in voor alle websitepromoters en eigenaren van grote websites, met een hiërarchie een paar niveaus diep op hun website.

Wp-Smushit – Automatische beeldcompressie (meer dan 500,000 downloads, 4.8 sterren)

Deze keer laat ik het onderstaande (grappige) filmpje toe om het uit te leggen:

https://youtube.com/watch?v=BLqk4KPRz28

Elementor – een Page Builder Made in Israel (meer dan 9000 downloads, 4.9 sterren)

elementor

Elementor helpt u bij het bouwen van een pagina op uw website met behulp van een eenvoudige en handige Drag & Drop-interface. U kunt het gebruiken om afbeeldingen op de pagina toe te voegen, om de pagina in kolommen te verdelen, om getuigenissen, titels en paragrafen, videoclips en meer toe te voegen. Elementor biedt tientallen sjablonen die passen bij de stijl van de pagina die u wilt bouwen, op deze manier bespaart u kostbare tijd. De ontwikkelaars blijven nieuwe functies toevoegen en de plug-in in een duizelingwekkend tempo updaten.

Max Mega-menu – Moeiteloos megamenu's maken (meer dan 90,000 downloads, 4.9 sterren)

maximaal megamenu

W3-Total-Cache - Ga om met je cache (meer dan een miljoen downloads, 4.3 sterren)

w3-total cache

>Deze plug-in kan u helpen de laadtijd en prestaties van uw website te verbeteren.

Wordfence Security - een Firewall voor uw website (meer dan een miljoen downloads, 4.8 sterren)

Deze plug-in beschermt uw website tegen hackpogingen en waarschuwt u in dergelijke gevallen snel. De plug-in bewaakt gegevens in realtime van een enorme verzameling websites met behulp van de Wordfence-plug-in en gebruikt deze gegevens om aanvallen te detecteren.

Links – Het bijhouden van uitgaande linkklikken (meer dan 1000 downloads, 4.6 sterren)

Links

Linker helpt u bij het maken van kortere URL-adressen van links en het laten lijken alsof ze zich op uw eigen domein bevinden, het bijhouden van klikken op links en affiliate-links, het uitvoeren van 301-omleidingen en meer.

301 Omleidingen – 301 omleidingen voor het onderhouden van websitepromotie (meer dan 4000 downloads, 4 sterren)

301-omleidingen

Zoals iedereen die zijn website (of die van zijn klant) promoot weet, kan het werk niet worden voltooid als u een nieuwe website bouwt met een nieuw domein (in plaats van een oude site die al is gepromoot op Google) of als u het URL-adres van een bestaande pagina wijzigt. zonder 301-omleidingen te creëren van het oude URL-adres naar het nieuwe. Als er een wijziging van de URL op hetzelfde domein plaatsvindt, bijvoorbeeld www.example.com/aaa is verplaatst naar een nieuw adres – www.example.com/bbb, dan moet er een omleiding worden gemaakt om het promotieniveau te behouden . Als er bijvoorbeeld een andere domeinnaam is, wordt de site www.exa111.com gebouwd als een nieuwe site op www.mple222.com, in dit geval zou de plug-in niet helpen en zou u de omleiding moeten doen vanaf de opslag van de oude website.

Knoppen Toevoegen Knoppen Delen – Deelknoppen inclusief WhatsApp (meer dan 300,000 downloads, 4.7 sterren)

Nadat ik een flink aantal deelplug-ins heb gecontroleerd, vind ik deze plug-in een van de aantrekkelijkste en handigste in gebruik. Dit is de deelknop die we gebruiken voor de POPTIN bloggen. Het geeft je de mogelijkheid om de sociale media te kiezen die op de werkbalk verschijnen, om de volgorde van de pictogrammen te herschikken en om te selecteren waar je de knoppen wilt weergeven: onderaan het bericht, bovenaan, aan de zijkant van de pagina of allemaal samen.

Andere Share Buttons-plug-ins: Sharif en AddThis

Loco Translate – Vertaal sjablonen en plug-ins (meer dan 200,000 downloads, 5 sterren)

loco-vertalen

Loco Translate helpt je bij het vertalen van delen van een sjabloon zonder in de code te hoeven duiken. We hebben deze plug-in ook op onze website gebruikt om bepaalde secties te vertalen, zoals de widgets in de zijbalk, het opmerkingensysteem onderaan en andere.

Kop- en voettekst – Voeg code toe aan de kop- en voettekst (meer dan 80,000 downloads, 4.9 sterren)

Met de plug-in kunt u eenvoudig code aan de kop- of voettekst toevoegen. Geschikt voor degenen die codes van Google Analytics, Remarketing, Facebook Pixel of andere HTML-code willen integreren die op alle websitepagina's moet worden ingevoerd.

Envira Galerij Lite – Responsieve galerijplug-in (meer dan 60,000 downloads, 4.1 sterren)

Gebruik deze plug-in om met slechts een paar klikken een responsieve galerij voor uw site te maken.

De onderstaande videoclip beschrijft enkele functies van de Premium-versie:

BuddyPress – Creëer een community en discussies op de website (meer dan 200,000 downloads, 4.3 sterren)

BuddyPress

Gebruik BuddyPress om een ​​community op uw site te creëren: persoonlijke profielen, gebruikersgroepen, samengevoegde reacties, tags, meldingen (openbaar, groeps- en persoonlijk) en meer.

Kent u een uitstekende plug-in die hier niet wordt genoemd? Schrijf ons in de reacties hieronder en we zullen het toevoegen 

Zeer toegewijde ondernemer, mede-oprichter van Poptin en Ecpm Digital Marketing. Negen jaar ervaring op het gebied van digitale marketing en internetprojectmanagement. Afgestudeerd met een diploma economie aan de Universiteit van Tel Aviv. Een grote fan van A/B-testen, SEO- en PPC-campagnesoptimalisatie, CRO, growth hacking en cijfers. Houdt er altijd van om nieuwe advertentiestrategieën en -tools te testen en de nieuwste startende bedrijven te analyseren.