Home  /  Allese-mailmarketing  / Maak geweldige e-mailcampagnes met RedCappi-alternatieven

Maak geweldige e-mailcampagnes met RedCappi-alternatieven

E-mailmarketingsoftware kan u helpen uw inspanningen te stroomlijnen. Het kost minder tijd om e-mails te maken en u kunt ze naar hartenlust personaliseren.

RedCappi is goedkoop en geweldig voor beginners. Deze e-mailmarketingsoftware heeft een gratis abonnement, maar biedt geen vooraf ontworpen sjablonen of complexe/geavanceerde functies.

Daarom bent u mogelijk op zoek naar RedCappi-alternatieven. We hebben een lijst gemaakt met de zes beste keuzes, zodat u kunt bepalen welke e-mailmarketingtool het beste bij u past. Bekijk ze eens:

1. ik Contacteer

Degenen die betaalbare e-mailmarketingsoftware willen, zullen iContact zeker waarderen. Je kunt over talloze functies beschikken en het is vrij eenvoudig te gebruiken.

iContact Welkom

Voordelen

Of u nu een creatief persoon bent of niet, u kunt de juiste ontwerpoplossingen vinden die aan uw behoeften voldoen. In vergelijking met andere RedCappi-alternatieven heeft iContact betere leverbaarheidspercentages, toegang tot formulieren en landingspagina's en slimme verzending.

E-mailautomatisering is veel eenvoudiger met deze e-mailmarketingtool. Het kan zelfs worden geïntegreerd met SalesForce en vele anderen. Het beste nieuws is dat u nieuwsbrieven kunt maken en zoveel sjablonen in uw bibliotheek kunt hebben als u wilt.

Je zult de A/B split-testfunctie essentieel vinden. Dat betekent dat u twee verschillende e-mails kunt verzenden en kunt controleren welke het meest aantrekkelijk is. Met toegang voor meerdere gebruikers en doelgroepsegmentatie bent u klaar voor alles wat u moet doen.

iContact-functies

Voors:

 • Gepersonaliseerde interface
 • Gemakkelijk te begrijpen navigatie
 • Veel ondersteuningsmogelijkheden

nadelen:

 • Basissegmentatiefuncties
 • Geen opties voor e-mailplanning
 • Pagina's laden langzaam

Prijzen

Je zult versteld staan ​​van het voor altijd gratis abonnement van iContact. Hiermee kunt u 500 contacten hebben en 2,000 e-mails per maand verzenden. Bovendien krijgt u een drag-and-drop-editor, automatisering van welkomstreeksen, een single-hosted landingspagina en e-mailondersteuning.

Standaard is de volgende voor $ 15 per maand voor 1,500 contacten. U krijgt dezelfde functies als het gratis abonnement. Er is echter ook live gesprek ondersteuning, onbeperkt verzenden en functionaliteit voor meerdere doeleinden.

Pro kost slechts $ 30 per maand en wordt geleverd met alles van Standard. U krijgt ook marketingautomatisering, slimme verzending en onbeperkte hosting van bestemmingspagina's.

iContact-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat iContact geschikt is voor mensen die niet veel tijd willen besteden aan het leren kennen van hun e-mailmarketingsoftware. Het is ook perfect voor startups, MKB-bedrijven en grotere bedrijven.

Goed gelezen: 4 populaire iContact-alternatieven: een diepgaande analyse

2. Pinpointen

Pinpointe is vrij eenvoudig te gebruiken en deze e-mailmarketingsoftware kan uw taken vereenvoudigen. Je krijgt altijd snelle ondersteuning en er zijn talloze geweldige functies om van te genieten.

Pinpoint Welkom

Voordelen

Wanneer u Pinpointe gebruikt, beschikt u over A/B-splittesten. Dit betekent dat u verschillende versies van een campagne kunt maken. Selecteer de voorbeeldgroepen en verzend elke variatie. Van daaruit kunt u ontdekken welke opties het beste voor u werken, inclusief tijdsbestekken en welke dag ideaal is.

Er is ook een manier om alles wat u doet bij te houden. E-mailmarketingsoftware moet resultaten meten, en Pinpointe doet dat moeiteloos. Omdat het Google Analytics gebruikt, kunt u meten wie op de links klikt, uw site bezoekt en nog veel meer.

Automatisering is de sleutel tot elke e-mailmarketingcampagne en Pinpointe biedt deze functie. U kunt geautomatiseerde e-mails verzenden op basis van specifieke acties van uw klanten. Sterker nog, je kunt verschillende infuuscampagnes opzetten om op een bepaald tijdstip uit te gaan.

Afleverbaarheid wordt vaak vergeten als het gaat om e-mailmarketingsoftware. Pinpointe zorgt er echter voor dat uw e-mails in de inbox terechtkomen en niet in de spammap blijven hangen. Uiteindelijk moeten contacten toestemming geven om e-mails van u te ontvangen, wat veel tijd bespaart.

Pinpointe-functies

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken 
 • Betrouwbaar (tot 99.9 procent uptime)
 • Ondersteuning voor grote volumes met de Enterprise-editie

nadelen:

 • Moet een zakelijk adres hebben
 • U moet een gratis proefversie gebruiken, die tijd kost om in te stellen

Prijzen

Met Pinpointe is de prijsstructuur gebaseerd op het aantal contacten dat u heeft. Er zijn verschillende verzendlimieten en u kunt geld besparen als u zes maanden vooruit betaalt.

Hier is de prijslijst:

Pinpointe-prijzen

Voor wie is dit?

Hoewel de prijzen niet zo hoog zijn, zijn wij van mening dat Pinpointe het meest geschikt is voor grotere bedrijven. Met de bedrijfsoplossing kunnen mensen elke maand meer dan 10 miljoen e-mails verzenden!

Goed gelezen: Stuur fantastische e-mailcampagnes met Pinpointe-alternatieven

3. Visie6

Vision6 is e-mailmarketingsoftware waarmee u uw sms- en e-mailcampagnes kunt maken en verzenden. Omdat het zo eenvoudig is, is het een favoriet onder beginners.

Visie6 Welkom

Voordelen

Iedereen heeft een visie over wat ze willen bereiken, en Vision6 maakt het gemakkelijk om op koers te blijven. Je hebt een marketingkalender om te zien wat er moet gebeuren. Bovendien kunt u anderen toegangsrechten geven voor volledige samenwerking.

Als het gaat om het ontwerpen van uw e-mailmarketingcampagnes, zijn er kant-en-klare sjablonen. Je kunt ze ook aanpassen met de drag-and-drop-editor of HTML gebruiken als je weet hoe.

Het is zo eenvoudig om de e-mailberichten die u verzendt te personaliseren, waardoor dit een topkeuze is in vergelijking met andere RedCappi-alternatieven. 

Er is geavanceerde segmentatie beschikbaar, zodat u de mensen kunt kiezen naar wie u berichten wilt sturen. Als dat nog niet genoeg is, krijgt u realtime inzichten en rapporten waarmee u het succes van uw e-mailcampagne kunt meten.

Vision6-functies

Voors:

 • Kan worden aangepast aan uw behoeften
 • Heeft prachtige sjabloonontwerpen
 • Kan e-mails maken met HTML als u weet hoe u moet coderen

nadelen:

 • Vrij duur voor beginners
 • Heeft niet veel begeleide hulp om aan de slag te gaan

Prijzen

Het startersplan is het eerste en kost $ 9 per maand voor 250 contacten. Hiermee kunt u een onbeperkt aantal gebruikers en doelgroepen hebben. U kunt ook 2,500 e-mails per dag verzenden en toegang krijgen tot standaard automatiserings-, ondersteunings- en transactionele e-mails.

Het bedrijf begint bij $ 29 per maand voor 250 contacten. Hiermee krijgt u alle functies van Starter, maar praat u ook met een expert op het gebied van leverbaarheid, profiteert u van hogere verzendsnelheden en prioriteitsondersteuning.

Pro-Marketer is het definitieve plan voor $ 99 per maand voor 250 contacten. Elke functie staat voor u open, zoals geavanceerde automatisering, onbeperkt testen van uw inbox en één-op-één ondersteuning.

Visie6 Prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Vision6 ideaal is voor het MKB, maar het werkt ook goed voor financiële instellingen, overheidsinstanties en grotere bedrijven. Het is echter buiten Australië gevestigd, dus dat kan voor problemen zorgen bij in Amerika gevestigde bedrijven.

4. ActiveCampaign

ActiveCampaign is ideaal voor B2B- en B2C-marketeers. Uiteindelijk richt het zich op personalisatie en segmentatie, maar het zorgt ook voor hoge deliverability-percentages, zodat u terug blijft komen voor meer.

Actieve Campagne Welkom

Voordelen

In vergelijking met andere RedCappi-alternatieven lijkt ActiveCampaign alles te hebben, maar het kost ook meer. Hoewel u een lijst moet maken om uw e-mail te starten, is alles zo ingesteld dat het gemakkelijk te volgen is.

Uiteindelijk wil ActiveCampaign dat u specifieke stappen volgt bij het opzetten van uw e-mailmarketingcampagnes. Dit werkt voor sommigen goed, maar het kan een beetje vervelend zijn als je ervan houdt om te freestylen.

Toch kun je niet ontkennen dat er voldoende segmentatiemogelijkheden zijn. Je kunt zelfs zeer geconcentreerde omstandigheden creëren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een ​​lijst op te stellen van alle mensen die zich op een bepaalde datum en vanaf een specifieke locatie hebben ingeschreven. Dat is bijna ongehoord bij softwareoplossingen voor e-mailmarketing.

ActiveCampaign-functies

Voors:

 • Geavanceerde segmentatie
 • Zeer gepersonaliseerd voor uw behoeften
 • Sticky-helpknop (ga direct naar het artikel dat u nodig heeft)

nadelen:

 • Beperkte mogelijkheden voor e-mailplanning
 • Het duurt lang om het in te stellen
 • Moet in een vaste volgorde worden uitgevoerd om taken te voltooien

Prijzen

Met ActiveCampaign zijn er vier tariefplannen. Lite begint bij $ 15 per maand voor 500 contacten. Je hebt marketingautomatisering, onbeperkt verzenden, abonnementsformulieren en nog veel meer.

Plus is $ 70 per maand voor 500 contacten, en je hebt landingspagina's, contactscores en sms-functies. Als dat nog niet genoeg is, is er ook aangepaste branding voor landingspagina's en formulieren.

Professional kost $ 159 per maand voor 500 contacten en wordt geleverd met alle functies van Plus. U krijgt ook gesplitste automatisering, siteberichten, conversierapporten en voorspellende verzendmogelijkheden.

Enterprise is de laatste optie voor $ 279 per maand voor 500 contacten. Elke functie is ontgrendeld, waaronder aangepaste rapporten, aangepaste domeinen en onbeperkt testen van e-mailontwerpen.

ActiveCampaign-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat ActiveCampaign het meest geschikt is voor marketeers die al weten hoe ze e-mailmarketingsoftware moeten gebruiken. Het is geavanceerder en werkt ook uitstekend voor B2C- en B2B-marketeers, omdat u zakelijke/persoonlijke accounts kunt beheren.

Goed gelezen: MailChimp versus ActiveCampaign – Wat is beter voor uw bedrijf?

5. AWeber

Als u voor een bekendere e-mailmarketingsoftware wilt gaan, is AWeber de juiste keuze. In vergelijking met andere RedCappi-alternatieven is het redelijk geprijsd en gemakkelijk te gebruiken. Bovendien hoeft u geen uren of dagen te besteden aan het instellen van het verzenden van e-mails.

redcappi alternatieven e-mailmarketing

Voordelen

Er zijn hier tal van geweldige functies die u leuk vindt, zoals A/B-testen, segmentatie, bestemmingspagina's en dynamische inhoud. 

Je zult de abonneefunctionaliteit leuk vinden. Hier kunt u handmatig een abonnee toevoegen en alle velden aanpassen. Dit kunnen vreemde dingen zijn, zoals favoriete kleur of favoriete sportteams. Bovendien stelt AWeber automatisch tags en geschikte campagnes voor op basis van de gegevens die u in het verleden heeft ingevoerd.

Met AWeber beschikt u over vele manieren om een ​​e-mail te maken. We zijn vooral enthousiast over de e-mailbouwer voor kunstmatige intelligentie (Smart Designer). Hiermee voert u de URL van uw website in en binnen enkele seconden worden er talloze sjablonen geproduceerd. Bewaar degene die je leuk vindt en begin ze te bewerken.

AWeber-functies

Voors:

 • Gebruiksvriendelijke automatiseringsbouwers
 • Contactbeheer inbegrepen
 • Geavanceerde analyses 

nadelen:

 • Geen e-mailvoorbeeld
 • Er is eenvoudiger navigatie nodig
 • Basis e-mailbouwers

Prijzen

Bij AWeber richt de prijsstructuur zich op het aantal abonnees dat u heeft. Als u 500 of minder heeft, kunt u het altijd gratis account gebruiken om uw bedrijf te laten groeien.

Zodra je 500 abonnees hebt bereikt, gaat de prijs omhoog naar $ 19 per maand. Vervolgens stijgt het naar $29 per maand voor 2,500 abonnees, $49 per maand voor 5,000, enzovoort.

AWeber-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat AWeber ideaal is voor iedereen, ongeacht of u een creatieve of e-commerce winkeleigenaar bent. Bovendien zijn er geavanceerde functies om aan de meest complexe e-mailmarketingcampagnes te voldoen.

Wilt u meer leads en abonnees genereren? Hier leest u hoe u dat kunt doen maak hoog-converterende AWeber-pop-ups.

6. Verzendbaan

Sendlane brengt zichzelf op de markt als een e-mailautomatiseringsplatform, maar deze e-mailmarketingsoftware doet zoveel meer. Het helpt mensen hun verkooptrechters van begin tot eind te beheren en is gemakkelijk te gebruiken.

Sendlane Welkom

Voordelen

Degenen die intuïtieve e-mailmarketing willen, zullen Sendlane zeker waarderen. Het geeft u een gedetailleerde handleiding voor het opzetten en voorbereiden van uw e-maillijsten. Bovendien kunt u de doelgroepen segmenteren om ervoor te zorgen dat de juiste mensen uw boodschap zien. 

U krijgt ook een realtime rapportagetool waarmee u het succes van uw campagnes kunt meten. Er is zelfs een live-teller om klikken en openingen weer te geven. Op die manier weet u wat werkt en voor wie u dat in toekomstige promoties kunt opnemen.

Er is ook slimme retargeting. Hiermee kunt u e-mails die nooit zijn geopend automatisch opnieuw verzenden door de onderwerpregel te wijzigen. Het is geweldig voor digitale marketeers en creatievelingen.

Sendlane-functies

Voors:

 • Geavanceerde workflows (automatisering)
 • Landingspagina-editor inbegrepen
 • Een volledige kennisbasis van informatie

nadelen:

 • Weinig integraties
 • Er is geen manier om onmiddellijk te migreren van een andere e-mailmarketingsoftware
 • Hoge kosten

Prijzen

De prijsstructuur voor Sendlane is in eerste instantie een beetje verwarrend. Het Starter Pack kost een eenmalige betaling van slechts $ 497. Daarmee krijg je zes maanden van het Groeiplan, maar er zijn ook talloze trainingen en hulp.

De groei bedraagt ​​$ 99 per maand, waarmee u toegang heeft tot alle functies. U krijgt ook ondersteuning bij onboarding en toegang tot livechathulp wanneer dat nodig is. Bovendien kunt u 5,000 contacten hebben.

Professional kost $ 249 per maand voor 10,000 contacten. Hiermee heb je onbeperkte verzendmogelijkheden en aangepaste onboarding. U kunt ook met een succesvolle manager praten en elke maand programmabeoordelingen ontvangen.

Sendlane-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Sendlane ideaal is voor digitale marketeers. Met deze e-mailmarketingsoftware genereer je eenvoudig meer naamsbekendheid en krijg je meer leads via verschillende digitale kanalen.

Goed gelezen: 4 Sendlane-alternatieven en waarom u zou moeten overstappen

Conclusie: RedCappi-alternatieven

Omdat e-mailmarketingsoftware zo essentieel is voor uw bedrijf, mag u niet bezuinigen op de functies en mogelijkheden. Als u echter een beperkt budget heeft, moet u goedkope RedCappi-alternatieven overwegen.

We hebben het gehad over zes verschillende e-mailmarketingoplossingen om u te helpen de juiste te vinden. Velen van hen hebben gratis abonnementen of proefversies, waardoor u ze gemakkelijker kunt testen. Begin met zoeken naar de juiste e-mailmarketingsoftware om het verzenden van e-mail te stroomlijnen.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.