Home  /  AllesCROe-commerceverkoop  / Hoe u uw omzet kunt verhogen met pop-ups tijdens Indiase feestdagen

Hoe u de omzet kunt verhogen met pop-ups tijdens Indiase feestdagen

De Indiase e-commercewereld is de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen en veel bedrijfseigenaren hebben hun best gedaan om het meeste uit Indiase feestdagen te halen en zo hun e-commerceverkoop te maximaliseren.

Enkele van de meest populaire Indiase feestdagen waarbij bedrijfseigenaren de winkelconversies hebben gestimuleerd, zijn Diwali, Durga Puja, Holi of Navratri. Een van de beste manieren om conversies te stimuleren is via pop-ups op websites. 

Volgens The New Indian Express zal de Indiase e-commercesector naar verwachting dit bereiken 55 miljard dollar aan omzet in 2021 met maar liefst 190 miljoen shoppers. 2021 is een geweldige kans voor zowel e-commerce-eigenaren als klanten om het meeste uit de vakantieverkopen te halen.

Lees meer als u wilt weten hoe u de verkoop van uw website kunt verhogen met pop-ups tijdens deze Indiase feestdagen!

Pop-upideeën voor Indiase feestdagen

De “Happy Diwali” Buy1Get1-promotie

Diwali is een van de belangrijkste festivals in India en wordt gevierd met een prachtige lichtshow over het hele grondgebied. Hoewel het festival slechts vijf dagen duurt, kunt u van de gelegenheid gebruik maken om een ​​deel van uw verkopen tijdens de feestdagen op uw website te promoten. 

In wezen kunt u vakantiegroeten, belangrijke feiten over Diwali en andere elementen met betrekking tot het festival gebruiken. Het beste van een website-pop-up is dat je er creatief mee aan de slag kunt gaan, omdat er veel opties zijn om uit te kiezen.

Pop-up van Holi-vakantievideo

Holi, ook bekend als het “Festival van de Liefde” en “Festival van Kleuren”, biedt u ook een uitstekende gelegenheid om pop-ups van uw website of e-mail te laten zien. Hier kunt u een pop-up video's dat enkele van de belangrijkste aspecten van het Holi-festival belicht.

Bovendien kunt u dezelfde video gebruiken om de e-mailadressen van uw klanten te verzamelen en hen een gratis Holi-cadeau te sturen; Zo zorg je ervoor dat mensen zich abonneren op je e-mailnieuwsbrief, en dat ze er ook iets voor terugkrijgen.

Trivia-pop-ups voor Gandhi Day

Gandhi's dag is op 2 oktober en daar vieren mensen de geboortedag van Mahatma Gandhi. Een van de beste dingen die u hier kunt doen, is een enquête of quiz over Gandhi maken.

U kunt een beloning uitreiken voor degenen die alle vragen in de quiz goed hebben; deze beloningen kunnen kortingen zijn. Vaker wel dan niet, creëert u een gevoel van urgentie bij uw klanten door iets toe te voegen aftelpop-ups helpt ook bij conversies.

Een andere aanpak is het promoten van uw kerstartikelen om meer merkbekendheid en grip te krijgen.

Boven-/onderadvertenties op Onafhankelijkheidsdag

Sommige bedrijfseigenaren willen de surfervaring van hun klanten liever niet onderbreken, en dat is normaal. In deze gevallen kunt u boven-/onderbalken maken waarin u beperkte verkopen voor feestdagen laat zien. Bovendien kunt u een exclusieve knop toevoegen om mensen naar uw ‘Verkoop’-pagina te leiden.

De Onafhankelijkheidsdag van India valt jaarlijks op 15 augustus. Zodra de datum dichterbij komt, kunt u beginnen met het opnemen van deze pop-ups om winkelconversies en interacties te stimuleren.

Vroege e-mailaanmeldingen

Ten slotte kunt u het u gemakkelijker maken door een e-mailpop-up te maken, zodat uw potentiële klanten een melding kunnen krijgen zodra de feestdagenuitverkoop begint. In wezen zullen deze mensen als eersten op de hoogte zijn van eventuele verkopen die u tijdens de komende vakantie heeft, wat uitstekend voor hen is.

U kunt deze pop-ups zo programmeren dat ze verschijnen wanneer een gebruiker de pagina bezoekt of naar uw 'Verkoop'-pagina zoekt.

Hoe u uw vakantiepop-ups kunt maken met Poptin

Poptin is een van de beste platforms waar je je pop-ups voor Indiase feestdagen kunt maken. Het beste van Poptin is dat het maken van welk pop-uptype dan ook vrij eenvoudig is, en dat je ze binnen een paar minuten klaar kunt hebben.

Als je eenmaal maak een account aan bij Poptin, het enige wat u hoeft te doen is naar het “Dashboard” te gaan kies een pop-upsjabloon die bij uw behoeften past en vul alle informatie in die u in de pop-up wilt laten verschijnen.

U kunt Poptin integreren met andere services die u momenteel gebruikt om de pop-ups en conversiestatistieken van uw winkel te beheren, dus zorg ervoor dat u creatief aan de slag gaat met de service.

verpakken

Indiase feestdagen zijn uitstekende evenementen waarmee u de conversies van uw winkel kunt stimuleren via pop-ups. In wezen kunt u Poptin voor elk van de volgende doeleinden gebruiken:

Het enige dat u hoeft te doen om te beginnen, is kiezen welk pop-uptype het meest geschikt lijkt voor het evenement en van daaruit verder werken.

En Verder?

Als u het meeste uit uw e-commercetools wilt halen, kunt u ook enkele aantrekkelijke elementen voor uw website maken, zoals de volgende:

  • Nieuwsbrieven
  • Social Media-berichten
  • Aftellingen van evenementen
  • Stijlvolle startpagina-ontwerpen

Aan de andere kant, als je aantrekkelijke pop-ups voor je website wilt maken, heeft Poptin altijd bewezen een van de beste keuzes te zijn. Zorg ervoor dat je gratis pop-ups voor je Indiase vakantie maakt met Poptin hier!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.