Home  /  Allese-mailmarketing  / Beste Seguno-e-mailmarketingalternatieven op Shopify

De beste alternatieven voor e-mailmarketing van Seguno op Shopify

Seguno, e-mailmarketingsoftware, is een uitstekende add-on voor uw Shopify-website of e-commercewinkel. Het is exclusief gebouwd voor Shopify en is een van de best beoordeelde e-mailmarketingplatforms op internet. Wanneer u deze applicatie gebruikt, zult u dol zijn op het gebruiksvriendelijke ontwerp en de eenvoudige integratie.

U kunt de software gebruiken om uw omzet te vergroten, nieuwe klanten aan te trekken of cruciale marketinginformatie aan eerdere klanten te leveren. Deze e-mailmarketingsoftware heeft veel integraties, waaronder Instagram, Facebook, pop-ups, banners en nog veel meer. Welke dagelijkse toepassing u ook gebruikt, hij kan er moeiteloos verbinding mee maken.

Met de e-mailmarketingsoftware van Seguno maakt u goed presterende nieuwsbrieven, e-mailmarketingsjablonen en campagnes voor e-mailautomatisering die uw bedrijf naar succes drijven.

Hoewel Seguno een bekende applicatie is, geven sommige gebruikers er nog steeds de voorkeur aan om Seguno-alternatieven voor e-mailmarketing te gebruiken. Het kan te maken hebben met de kosten, maar sommige gebruikers waarderen ook de extra functies die andere e-mailmarketingsoftware hen biedt.

Het artikel van vandaag toont u de beste Seguno-e-mailmarketingalternatieven en benadrukt waarom ze uitstekend zijn voor e-mailmarketeers. Laten we zonder verder oponthoud aan de slag gaan met de lijst met de beste keuzes voor u en uw bedrijf.

Klaviyo 

Als eigenaren van e-commerce winkels hun bezoekers een unieke en meer persoonlijke ervaring willen bieden, is Klaviyo de perfecte oplossing. De software maakt het ook mogelijk om bulk-sms-campagnes te verzenden en beschikt over krachtige ingebouwde automatisering om elk bericht te personaliseren. 

Klaviyo maakt het beheren van uw inhoud geautomatiseerd en eenvoudig, zelfs als u een nieuwkomer bent op het gebied van e-mailmarketing. Het fungeert ook als een tool voor klantrelatiebeheer die tot 250 contacten kan ondersteunen in de gratis versie van de software.

Er zijn bedrijven over de hele wereld die op Klaviyo vertrouwen om hun groei een impuls te geven. Er werd een onderzoek uitgevoerd waaruit bleek dat merken die Klaviyo als marketinginstrument gebruiken alleen al vorig jaar meer dan 3.7 miljard dollar aan inkomsten hadden gegenereerd.

Met de software kunt u diepgaandere en waardevollere klantrelaties opbouwen via de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Elke dag verhuizen meer dan 67 merken naar Klaviyo, en de bovenstaande verklaring is een van de belangrijkste redenen.

U kunt ondersteuning van wereldklasse verwachten in verschillende talen, waaronder:

 • Duits
 • Engels 
 • Fins 
 • Frans 
 • Italiaans 
 • Japanse 
 • Nederlands
 • Portugees
 • Roemeense 
 • Russian 
 • Spaans 
 • Turks 
 • Vietnamees 
 • Versimpeld Chinees)

Met het uitgebreide ondersteuningssysteem zou het dom zijn om Klaviyo niet als Seguno-alternatief te proberen.

Het mooie aan Klaviyo is dat het een kosteneffectieve maar krachtige CRM is met een lichte leercurve en een groot aantal functies. Het biedt rapportageoplossingen zodat u uw campagne- en marketinginspanningen bij elke stap kunt beheren.

Als u een campagne wilt bouwen of A/B-testen wilt uitvoeren op een specifieke e-mail, kunnen de parameters eenvoudig in de backend worden ingesteld. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw marketinginspanningen met Klaviyo af te handelen, maar dat betekent niet dat de software zonder gebreken is.

De grafische manager staat je niet toe om afbeeldingen in de backend te verkleinen of bij te snijden, wat een enorme pijn in de kont kan zijn. We vinden ook dat de campagneontwerper meer sjabloonopties zou moeten hebben om dingen aan te passen aan de vereisten van de e-mailmarketeer.

Hoewel de software automatiseringsfuncties heeft, ontbreken de meer standaard marketingautomatiseringstools van andere Seguno-alternatieven.

Hoe dan ook, Klaviyo is een ongelooflijke alles-in-één digitale marketingtool met veel integraties die je bedrijf kunnen helpen groeien. De software wordt regelmatig bijgewerkt en als u hulp nodig heeft, is het ondersteuningspersoneel slechts één e-mail verwijderd.

MailChimp

Mogelijk bent u op zoek naar een uitstekend Seguno-alternatief dat kosteneffectief en intuïtief is; dat is waar MailChimp kan komen om de dag te redden. Het is een alles-in-één marketingplatform waarmee u op één plek met uw klanten of andere geïnteresseerde partijen kunt praten en beheren.

Met MailChimp kunt u een prachtige campagne ontwerpen om uw marketinginspanningen te monitoren en het proces te stroomlijnen via de krachtige ingebouwde analyses.

Het fantastische aan MailChimp is dat het gebruiksvriendelijk is, wat betekent dat zelfs beginnende e-mailmarketeers de software kunnen gebruiken om hun publiek te vergroten. Een ander uitstekend kenmerk van de software is dat je met de gratis abonnementen tot 10,000 e-mails per maand kunt verzenden met een dagelijkse limiet van 2,000.

Dat is perfect als u nieuw bent op het gebied van e-mailmarketing en e-mailautomatiseringssoftware wilt uitproberen die geen arm en been kost. Met het gratis abonnement kunt u ook maximaal 2,000 contacten opslaan, waardoor het een uitstekend hulpmiddel is om uw klantenbestand op te bouwen.

Er zijn geavanceerdere pakketten beschikbaar voor professionals die maatwerk en klantbeheeropties nodig hebben. De MailChimp Premium-service kan maximaal 10,000 contacten opslaan en biedt u onbeperkte zitplaatsen en op rollen gebaseerde toegang. 

Extra functies van de Premium-versie zijn onder meer telefonische ondersteuning, vergelijkende rapportage, multivariate testen en geavanceerde segmentatie.

MailChimp is een fantastisch Segundo-alternatief vanwege het gebruiksvriendelijke dashboard, de gratis abonnementsservice en het geavanceerde Premium-pakket dat aan zijn klanten wordt aangeboden.

Campaign Monitor

Als u op zoek bent naar een softwarepakket dat u krachtige analytische tools en een eenvoudig te leren dashboard met rijke sjablonen biedt, dan is Campaign Monitor wellicht de perfecte oplossing voor u. Het is een optie voor mensen die nieuw zijn in e-mailmarketing en waarvoor een applicatie nodig is met een uitstekend klantenondersteuningsteam en een intuïtieve, gebruiksvriendelijke backend.

De software begint bij $ 9 per maand en is een van de beste keuzes als u op zoek bent naar een Seguno-alternatief om de marketinginspanningen van uw bedrijf te ondersteunen. Het heeft automatiseringstools, een unieke, eenvoudig te gebruiken WYSIWYG-interface en een veelzijdige e-mailsjabloon. 

Bovendien spelen de hierboven genoemde functies een belangrijke rol in de populariteit van de applicatie en zijn ze de belangrijkste reden waarom deze wereldwijd geliefd is.

Een paar nadelen van de Campaign Monitor zijn het importeren van contacten met aangepaste velden. In de meeste gevallen heeft de software moeite om de geïmporteerde gegevens correct te plaatsen als deze niet goed zijn ingesteld in uw Excel-bestand of importerende document.

Een ander minpunt van Campaign Monitor is dat er geen sms-kanaal is, wat het bereik van uw bedrijf kan belemmeren als u sms-marketing wilt uitvoeren.

Met het duurdere abonnement van Campaign Monitor beschikt u over onbeperkte verzendingen per dag met een quotum van 50,000 per maand. Al uw contacten zijn eenvoudig te beheren via het dashboard van Campaign Monitor en worden in alfabetische volgorde opgeslagen.

Campaign Monitor is een uitstekende optie om een ​​betrouwbaar kanaal te creëren om de betrokkenheid te vergroten en gepersonaliseerde e-mails aan uw klanten te bezorgen. U kunt de software zelfs gebruiken om gesprekken te bevorderen of een loyaal leiderschapsprogramma voor uw meest gewaardeerde leden te ontwikkelen.

Met de drag-and-drop-builder kunt u uw e-mailmarketinginspanningen op een simplistische en gemakkelijke manier samenstellen. U kunt de betrokkenheid van het publiek ook volgen via ingebouwde analyses, en hiervoor is geen technische kennis vereist.

Veel tutorials op de Campaign Monitor-website geven u informatie over het onderhouden en instellen van de software. Met Campaign Monitor kunt u de aandacht van uw websitebezoeker trekken en het bereik van uw bedrijf vergroten.

Dit e-mailmarketingalternatief van Segunda is de perfecte oplossing om geweldige e-mails te maken die de aandacht trekken en uw marketingproces te stroomlijnen.

Omnisend

Met Omnisend kunt u niet alleen e-mails verzenden, maar u kunt ook sms-berichten, pushmeldingen en WhatsApp-berichten wereldwijd aan uw klanten bezorgen. Er zijn unieke en eenvoudig aan te passen pop-ups die via deze intuïtieve applicatie aan uw website kunnen worden toegevoegd. 

Het mooie aan Omnisend is dat je hiermee je klantenbestand kunt segmenteren en geavanceerde targeting kunt gebruiken om ze op de markt te brengen. Ook zijn er dynamische integraties met diverse online diensten, zoals Google- en Facebook-advertenties.

Het is echt een alles-in-één marketingautomatiseringsoplossing voor bedrijven die het meeste uit hun e-mailmarketingcampagnes willen halen. 

Een van de beste e-mailmarketingtools voor een modemerk is Omnisend vanwege de kneedbare sjablonen en unieke interface. U kunt segmentatie gebruiken om relevante en hypergerichte e-mailberichten te creëren, waardoor uw bedrijf in feite meer geld verdient.

Het fantastische aan dit softwarepakket is dat het kan worden geïntegreerd met verschillende e-commerceplatforms, waaronder WooCommerce, Magento, Bigcommerce, Shopify, en veel meer!

U kunt zelfs deelnemen aan het Omnisend Partner-programma en 20% inkomsten uit de aandelen van het bedrijf verdienen. De eenvoud van de software en hoe gemakkelijk het is om e-mails naar klanten te verzenden, maken het een van de meest geliefde automatiseringssoftware voor e-mailmarketing op internet.

Het heeft echter ook zijn nadelen, vooral wat betreft de prijsstructuur. U kunt gratis bij het bedrijf beginnen, maar naarmate uw bedrijf groeit, zult u voor de diensten moeten gaan betalen.

Het populairste pakket, de standaardversie, kost $ 16 per maand en biedt je de mogelijkheid om maximaal 6,000 e-mails plus 60 sms-berichten per maand te verzenden. Wij vinden de bovenstaande voordelen van het Standaardpakket wat beperkt. Ominsend is echter nog steeds fantastische software waarmee u uw boodschap onder de aandacht kunt brengen via e-mailmarketingcampagnes.

 AVA-e-mailmarketing 

AVA-e-mailmarketing is een uitstekend Seguno-alternatief voor Shopify waarmee u e-mails van klanten kunt beheren en gepersonaliseerde inhoud voor uw publiek kunt creëren. Alle nieuwe gebruikers die zich aanmelden bij de software krijgen drie maanden lang 50% korting op alle betaalde abonnementen.

Met de software kunt u uw klanten converteren en opvolgen via omnichannel, waaronder WhatsApp, pushmeldingen, sms en e-mailmarketing. Er is ook een verlaten autoherstel ingebouwd in de software die gebruikers kan targeten wanneer ze uw website verlaten of betreden.

Het heeft fantastische platformonafhankelijke integraties die u kunt gebruiken om de klantenlijst te beheren en een verkooptrechter voor uw bedrijf op te bouwen. U ontvangt transactionele e-mails met betrekking tot orderbevestigingen, retour-e-mails, PDF-factuur-e-mails en verzendinformatie.

Leg eenvoudig leads vast en trek meer klanten aan met behulp van AVA-e-mailmarketing voor uw outreach-inspanningen.

Er zijn niet veel nadelen aan deze software, behalve de prijsstructuur. Als u iets wilt dat effectief is en de boodschap perfect overbrengt, dan is de keuze voor e-mailmarketingsoftware van AVA de ideale oplossing voor uw bedrijf.

Mailerliet

Mailerlite is automatiseringssoftware voor e-mailmarketing die uitstekende klantenservice biedt aan bestaande klanten en gericht is op het bieden van de beste service op internet. Een solide, intuïtieve gebruikerservaring, duidelijke prijzen en uitzonderlijke 24/7 live klantenondersteuning maken deze software zo geliefd.

Het is ontworpen voor mensen van alle niveaus, wat betekent dat zelfs als u geen technische kennis heeft, Mailerlite het u gemakkelijk maakt om aan de slag te gaan met e-mailmarketing voor uw bedrijf.

U kunt uw doelgroep snel laten groeien met aangepaste landingspagina's, pop-ups en formulieren die kunnen worden gemaakt via de gebruiksvriendelijke drag-plus-drop-interface. Er is ook een vooraf ontworpen sjabloon die u kan helpen bij het ontwikkelen van prachtige nieuwsbrieven om uw klanten betrokken en geïnformeerd te houden over uw bedrijf.

Dankzij de enorme hoeveelheid personalisatie die wordt aangeboden, kunt u inhoud creëren die meer klikken genereert en consumenten tot actie dwingt. U kunt segmentatie en diverse andere tools gebruiken om de klanttargeting te optimaliseren en zo de juiste boodschap op het juiste moment over te brengen.

Als u succesvol wilt zijn in e-mailmarketing, begeleidt Mailerlite u bij elke stap, van klantenondersteuning tot sjabloonbeheer. U kunt de beste service van het bedrijf verwachten, vooral als u zich aanmeldt voor de premiumdiensten.

Er is een gratis proefperiode van 14 dagen beschikbaar die u toegang geeft tot de premiumfuncties om de hele ervaring te krijgen en die te gebruiken om te beslissen of u zich wilt aanmelden voor de e-mailmarketingtool.

Conclusie

Online en traditionele ondernemers begrijpen het belang van e-mailmarketing. Het gebruik van software zoals een van de bovenstaande is cruciaal om het e-mailmarketingproces te automatiseren.

We raden u aan de aangeboden proefversies te gebruiken voordat u zich aanmeldt bij welke software dan ook, vooral als beginnende marketeer. Naar onze mening is MailChimp een van de betere software, omdat het zijn gebruikers gratis een groot aantal e-mails per maand biedt. U kunt met MailChimp experimenteren om erachter te komen of e-mailmarketing iets voor uw bedrijf is, en tegelijkertijd een groter publiek bereiken.

Over het geheel genomen hopen we dat u dit artikel over alternatieve e-mailmarketing van Seguno leuk vond en dat u nu over de juiste informatie beschikt om een ​​intelligente beslissing te nemen over uw e-mailmarketingcampagne.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.