Home  /  Allesemail marketing  / Verzend hoogconverterende e-mailcampagnes met SendBlaster-alternatieven

Verzend hoogconverterende e-mailcampagnes met SendBlaster-alternatieven

Iedereen kan profiteren van het gebruik van e-mailmarketingtools. Ze zijn nuttig omdat u unieke e-mails kunt maken die erom vragen gelezen te worden. U kunt ook een groot deel van het proces automatiseren, waardoor het gemakkelijker wordt om op te volgen en tijdig e-mails te verzenden wanneer dat nodig is.

Met zoveel opties is het moeilijk om erachter te komen welke de juiste is voor uw e-mailmarketinginspanningen. We gaan u een paar SendBlaster-alternatieven geven om het gemakkelijker te maken.

Wat biedt SendBlaster?

SendBlaster is anders dan de anderen op de lijst. Hiermee downloadt u de software naar uw computer en gebruikt u deze vanaf daar. Omdat u niet online bent, kan het iets eenvoudiger zijn omdat u geen internet hoeft te gebruiken om te creëren.

Waarom mensen overstappen van SendBlaster

Hoewel SendBlaster software is die u downloadt, kan het veel meer kosten. Bovendien heb je een licentie nodig om het op meerdere computers te plaatsen, en is het niet mogelijk om samen te werken (kijk wat anderen hebben gedaan).

De SendBlaster-alternatieven die we vandaag bespreken, zijn allemaal cloudgebaseerd of via internet. Deze e-mailmarketingtools maken het gemakkelijker om e-mails te maken en te verzenden.

1. ActieveTrail

ActiveTrail is een intuïtiever e-mailmarketingplatform waarmee u het verzenden van e-mail kunt automatiseren. U kunt echter ook landingspagina's voor uw website maken, online enquêtes maken en sms-berichten versturen. 

ActiveTrail Welkom

Voordelen

Met ActiveTrail krijgt u marketingautomatisering met autoresponders en gedragstriggers. U kunt workflows maken met blokken met slepen en neerzetten. 

ActiveTrail-functies

Er zijn ook druppelcampagnes beschikbaar, zodat u leads kunt vastleggen met een speciaal systeem. Als dat nog niet genoeg is, heb je ook toegang tot talloze sjablonen waarmee je moeiteloos e-mails en nieuwsbrieven kunt maken. Wat e-mailmarketingtools betreft, is deze ideaal.

Voors:

 • Gemakkelijk te navigeren en betaalbaar
 • Relevante integraties beschikbaar
 • Test- en optimalisatiemogelijkheden

nadelen:

 • Moet API gebruiken voor e-commerceworkflows
 • Geen hulp bij het verbinden van de externe API's

Prijzen

Wat de SendBlaster-alternatieven betreft, is de prijsstructuur van ActiveTrail veel eenvoudiger en goedkoper. Het basisabonnement kost $ 9 per maand voor 500 contacten en omvat onbeperkt verzenden, landingspagina's, automatisering, rapportage/analyse en nog veel meer.

ActiveTrail-prijzen

Plus is het volgende pakket, en het kost $ 14 per maand. U profiteert van de vele voordelen van Basic, maar u kunt ook 10 gebruikers hebben en over verbeterde beveiligingsfuncties beschikken. Dit omvat beveiligde import vanaf FTP en tweefactorauthenticatie.

Premium is de laatste optie en kost $ 351 per maand. Je krijgt alle beschikbare functies. Dit omvat prioriteitsondersteuning, een onbeperkt aantal gebruikers, training voor het team, hulp bij installatie en migratie, en een toegewijde accountmanager.

Voor wie is dit?

In de eerste plaats is ActiveTrail geschikt voor digitale marketeers die een alles-in-één systeem nodig hebben voor contactbeheer, e-mailmarketing en marketing met andere kanalen.

2. ZendX

Met SendX krijgt u betaalbare e-mailmarketingsoftware met talloze functies. De eenvoudige structuur is ontworpen voor drukbezette mensen om de efficiëntie te vergroten. E-mailmarketingtools zoals deze werken goed voor iedereen.

sendblaster-alternatieven

Voordelen

Met SendX beschikt u over een platform dat geschikt is voor groei en marketingautomatisering. Ze werken samen zodat u uw bedrijf kunt laten groeien. Het is eenvoudig om landingspagina's, ingesloten formulieren, actiepop-ups en e-mails te ontwerpen.

SendX-functies

We vinden de gebruikersinterface prettig omdat deze gemakkelijk te navigeren is en u widgets kunt testen om er zeker van te zijn dat ze er goed uitzien op uw website zonder dat u deze hoeft te verlaten. Bovendien is het gemakkelijker om bezoekers om te zetten in kopers of abonnees met de ingebouwde formulieren en pop-ups. Als dat nog niet genoeg is, krijg je talloze e-mailsjablonen die je gratis kunt gebruiken!

Voors:

 • Eenvoudig te gebruiken interface
 • Kan landingspagina's, e-mailcampagnes en meer maken
 • Bevat meer dan 25 vooraf gebouwde triggers/acties (automatisering)

nadelen:

 • Kan geen complexe automatiseringen aan
 • Kan in totaal slechts 15,000 abonnees hebben

Prijzen

De prijsstructuur voor SendX is simplistisch. Voor 1,000 abonnees betaal je $9.99 en vervolgens $19.99 voor 2,500. Vervolgens stijgt het tot $39.99 voor 5,000 abonnees, $59.99 voor 10,000 abonnees en $79.99 voor 15,000 contacten. 

sendblaster-alternatieven

U krijgt alle beschikbare functies, ongeacht het aantal abonnees. Bovendien kunt u elke maand onbeperkt e-mails verzenden.

Voor wie is dit?

SendX is vooral geschikt voor drukke marketeers en bedrijfseigenaren om snel e-mails te maken. Het is echter ook ontworpen voor professionele bloggers, cursusmakers, e-learningbedrijven, MKB-bedrijven en B2C's.

3. Taartmail

Als je een eenvoudig te gebruiken e-mailmarketingoplossing wilt, ben je bij Cakemail aan het juiste adres. Het kan uw e-mailmarketinginspanningen stroomlijnen, en u hoeft geen ontwerper te zijn of over de technische ervaring te beschikken om het te gebruiken.

sendblaster-alternatieven

Voordelen

Je zult alles waarderen wat je met Cakemail kunt doen. Het is gemakkelijk om uw contacten ergens anders vandaan te importeren, en u kunt ook geweldige e-mailcampagnes maken. Overweeg om aangepaste items aan uw berichten toe te voegen, zodat mensen erop willen klikken voor meer informatie.

Functies van Cakemail

Er is een manier om een ​​winkelwagentje aan te maken, zodat klanten rechtstreeks vanuit de e-mail producten kunnen kopen. Dit is geweldig als u eigenaar van een e-commerce winkel bent. Creatieven kunnen het echter ook gebruiken om e-mails te maken die indruk maken.

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Gratis proefversie beschikbaar
 • Prachtige sjablonen voor e-mails en nieuwsbrieven

nadelen:

 • Beperkte taalkeuze
 • Geen trainingsfuncties
 • Kost iets meer dan andere SendBlaster-alternatieven

Prijzen

Iedereen krijgt een gratis proefperiode van 30 dagen, zodat ze meer te weten kunnen komen over de e-mailmarketingtool en kunnen kijken of deze geschikt voor hen is. Daarna wordt u gefactureerd op basis van het aantal contacten dat u heeft.

Cakemail-prijzen

Voor maximaal 500 contacten betaal je €8 per maand, en daarna gaat het naar €12 per maand voor 1,000. Van daaruit geeft u $ 24 per maand uit voor 2,500 contacten en vervolgens $ 39 per maand voor 5,000. Bij 10,000 contacten begin je €59 per maand te betalen, en dan gaat het omhoog naar €119 voor 25,000 contacten.

Voor wie is dit?

Cakemail is ideaal voor kleine bedrijven en start-ups. Als je nog nooit eerder e-mailmarketingtools hebt gebruikt, is dit een geweldige manier om ermee aan de slag te gaan.

4. Visie6

Vision6 is een e-mailmarketingoplossing waarmee bedrijven e-mailcampagnes kunnen volgen, verzenden en maken. Omdat er tal van functies zijn om van te genieten, is het zeker een favoriet onder veel ondernemers. 

Visie6 Welkom

Voordelen

Je zult de aanpasbare sjablonen en de drag-and-drop-editor waarderen. Deze maken het zoveel gemakkelijker om snel en efficiënt e-mails te maken.

Het is gemakkelijker om verbinding te maken met uw publiek en uw leads om te zetten in betalende klanten. Verstuur geautomatiseerde jubileum-e-mails, incentives voor loyaliteitsprogramma's of welkomst-e-mails. Bovendien kunt u de interface zelfs opnieuw ontwerpen met aangepaste kleuren en uw bedrijfslogo.

Vision6-functies

Alsof dat nog niet genoeg is, beschikt u ook over de single-sign-on-functie, zodat beheerders andere medewerkers de juiste toegang kunnen verlenen. Dit helpt u ook uw campagnes te beheren via een gecentraliseerd dashboard.

Voors:

 • Rapportage-/analysetools beschikbaar
 • Meerdere kanalen beschikbaar (sociale media, sms, etc.)
 • Makkelijk te gebruiken platform

nadelen:

 • Moeilijk te begrijpen HTML-formaten
 • Enkele WYSIWYG-problemen

Prijzen

Met Vision6 kost het starterspakket $ 9 per maand voor 250 contacten. Je krijgt de kernfuncties, maar er zijn ook onbeperkte doelgroepen en gebruikers. Je kunt slechts 2,500 e-mails per maand verzenden, maar je ontvangt wel transactionele e-mails.

Vervolgens heb je Business, wat $ 29 per maand kost voor 250 contacten. Hier krijg je alles van Starter. Er zijn ook onbeperkte e-mailverzendingen, hogere verzendsnelheden, prioriteitsondersteuning en u kunt praten met een expert op het gebied van leverbaarheid.

Visie6 Prijzen

Het laatste abonnement is Pro-Marketer en kost $ 99 per maand voor 250 contacten. U krijgt alles van Business, maar ook telefonische ondersteuning en geavanceerde automatisering.

Voor wie is dit?

Wat de SendBlaster-alternatieven betreft, is Vision6 geschikt voor non-profitorganisaties, freelancers en MKB-bedrijven. 

5. Gekke Mimi

Met zoveel e-mailmarketingtools is het moeilijk om de juiste te vinden. Mad Mimi verschilt van de andere SendBlaster-alternatieven omdat het modern en felgekleurd is. Als het tijd is om een ​​e-mail te maken, zul je in een goed humeur zijn!

Mad Mimi Welkom

Voordelen

Mad Mimi is een geweldige oplossing voor e-mailmarketing omdat het lijstbeheer, e-mailontwerp, analyse en tracking biedt. U kunt e-mails ontwerpen met de beschikbare HTML-e-mailsjablonen. Bovendien kunt u met lijstbeheerfuncties uw mailinglijsten uploaden of zelf maken.

Mad Mimi-functies

We houden van de analysetool omdat je verschillende statistieken nauwkeurig kunt volgen. Deze omvatten bouncepercentages, uitschrijvingen, leveringen, klikpercentages, openpercentages en doorstuurpercentages.

Voors:

 • betaalbare
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Integraties zijn er in overvloed

nadelen:

 • Beperkte autoresponderfunctionaliteit
 • Slechts één 'sjabloon' om te gebruiken

Prijzen

Wanneer u met Mad Mimi werkt, moet u zich ervan bewust zijn dat alle functies beschikbaar zijn voor elk niveau. Het enige echte verschil is de snelheid waarmee ze verzenden. Basic kost bijvoorbeeld $ 10 per maand voor 500 contacten en de e-mails worden met de normale snelheid verzonden. Bij Pro, dat $ 42 kost voor 10,000 contacten, worden uw e-mails twee keer zo snel verzonden.

Mad Mimi-prijzen

Vervolgens heb je Silver, waar het $ 199 per maand kost voor 50,000 contacten. E-mails worden drie keer zo snel verzonden. Dan heb je Goud voor grote bedrijven. Het kost $ 1,049 per maand voor 350,000 contacten, en je krijgt snelheden die vier keer sneller zijn.

Voor wie is dit?

Omdat Mad Mimi zo goedkoop is (bij de goedkope abonnementen), is het ideaal voor MKB-bedrijven met een beperkt budget. Bedrijven kunnen het ook handig vinden als ze geen complexe campagnes hoeven te maken.

6. ik Contacteer

Als u veel functies wilt, bent u bij iContact aan het juiste adres. Het maakt gebruik van een jargonvrije benadering van e-mailmarketingtools, dus het is geweldig voor iedereen die snel aan de slag wil. Je hoeft geen uren aan een campagne te besteden om deze geweldig te maken.

iContact Welkom

Voordelen

Je zult de drag-and-drop-editor waarderen, wat betekent dat je geen HTML-codering hoeft te kennen. Het maken van e-mails hoeft niet langer uren te duren.

Bovendien krijg je ook A/B-testen. Het is veel gemakkelijker om te beslissen welke e-mail het beste presteert, en u kunt deze functies de volgende keer nabootsen. U kunt tests uitvoeren met uw abonnees om te zien wat zij het leukst vinden.

iContact-functies

Automatisering is de sleutel tot alle e-mailmarketingtools, en deze heeft het allemaal. Afhankelijk van het tariefplan dat u kiest, zijn er welkomstseries en nog veel meer. Met automatisering regelt u het en kunt u het vergeten. Het systeem bepaalt wanneer follow-ups voor u moeten worden verzonden.

Goed gelezen: 4 populaire iContact-alternatieven: een diepgaande analyse

Voors:

 • Gemakkelijk te begrijpen navigatie
 • Diverse ondersteuningskeuzes
 • Gepersonaliseerde interface

nadelen:

 • Geen e-mailplanning beschikbaar
 • Alleen basissegmentatie
 • Langzame laadsnelheden

Prijzen

De basisabonnementen bieden een bibliotheek met stockfoto's, aanpasbare sjablonen en automatiseringen uit de welkomstserie. U betaalt $ 15 per maand voor 1,500 abonnees, $ 25 per maand voor 2,500 abonnees en $ 45 per maand voor 5,000 abonnees.

iContact-basisprijzen

Er zijn ook Pro-abonnementen beschikbaar. Betaal $ 50 per maand voor 2,500 abonnees of $ 90 per maand voor 5,000. Je krijgt alles van Base. Bovendien krijg je onder meer de verjaardags- en jubileumautomatiseringen, win-back-series en het maken van landingspagina's.

iContact Pro-prijzen

Voor wie is dit?

In de eerste plaats is iContact geschikt voor mensen die dingen snel gedaan willen hebben, dus beginners zullen het zeker op prijs stellen. Het functiebereik is echter gewoon goed; het is misschien niet ideaal voor degenen die complexe campagnes moeten maken.

Conclusie

Iedereen kan e-mailmarketingtools waarderen omdat ze uw werk zoveel gemakkelijker maken. Het is echter belangrijk om de juiste te selecteren. De meeste mensen geven de voorkeur aan cloudgebaseerde oplossingen in plaats van software die naar elke computer wordt gedownload. Het is vaak gemakkelijker om de klus te klaren als u online bent. Bovendien kunt u de e-mail rechtstreeks vanuit het programma verzenden.

Hoewel SendBlaster voor sommigen een goede keuze is, biedt het je niet alles wat je nodig hebt. Daarom is het belangrijk om deze zes SendBlaster-alternatieven te overwegen. Ze zijn allemaal verschillend, dus je moet over ze allemaal lezen en beslissen of het geschikt voor je is.

Normaal gesproken is dit gemakkelijker als alles voor u is geregeld. Deze recensie toont de zes beste keuzes voor SendBlaster-alternatieven, zodat u de juiste e-mailmarketingoplossing krijgt. Of uw budget nu groot of klein is, u vindt zeker iets dat aan al uw behoeften voldoet.

Het goede nieuws is dat de meeste van deze oplossingen een gratis proefperiode bieden. Op die manier kunt u het uitproberen om er zeker van te zijn dat het geschikt is voor uw bedrijf.

Dit is het moment om u te concentreren op e-mailmarketingtools die het u gemakkelijker zullen maken. Het zou geen uren moeten duren om een ​​e-mailcampagne te maken, en nu hoeft dat ook niet meer!

Lees hier meer over e-mailmarketing:

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.