Home  /  AllesCRMe-mailmarketing  / 6 opvallende Sendfox-alternatieven voor uw e-mailcampagnes

6 opvallende Sendfox-alternatieven voor uw e-mailcampagnes

De meeste bedrijven beseffen de noodzaak van een e-mailmarketingoplossing. Het probleem is dat er zoveel opties beschikbaar zijn.

Net wanneer u denkt dat u over de informatie beschikt die u nodig heeft om een ​​beslissing te nemen, komt er een ander naar voren die u wilt bekijken en waarover u meer wilt weten.

Het is belangrijk om te bepalen welke optie het beste bij uw situatie past e-mailmarketingbehoeften nu en in de toekomst. We gaan Sendfox bespreken en u helpen beslissen waarom het misschien beter is om voor een van de Sendfox-alternatieven te kiezen.

Wat biedt Sendfox?

Sendfox is ontworpen voor makers van inhoud en is eenvoudig en betaalbaar. Het heeft zichzelf gebrandmerkt als een e-mailmarketingtool die het gemakkelijker maakt om automatisch aangepaste e-mails naar volgers, fans en abonnees te sturen.

Waarom mensen op zoek zijn naar Sendfox-alternatieven

In de eerste plaats stappen mensen over van Sendfox naar een van de alternatieven omdat het onderdeel is van de Sumo Group. Hoewel dit Facebook en vele andere software-opties omvat, beperkt het u ook enigszins als u andere niet-Sumo Group-affiliaties heeft.

Omdat het deel uitmaakt van een veel grotere familie van apps, kan het veel langer duren om het uit te zoeken en in te stellen. U zult alle andere aansluitingen willen gebruiken omdat dit uw inspanningen helpt centraliseren, maar het is tijdrovend.

Ook de prijsstelling bevalt ons niet. Er is een forever-free abonnement dat eigenlijk niets biedt. Als je het Lifetime-abonnement koopt, heb je nog steeds een beperking en moet je de Empire-add-on toevoegen om van alle voordelen te profiteren. Hoewel het voor beide opties niet duur is, is het verwarrend en onnodig.

1. ZohoCRM

Zoho is een nieuwere e-mailmarketingtool en is gericht op degenen die een volledige CRM willen en alle functies die daarbij horen. Normaal gesproken heeft het de kracht en intuïtiviteit die u nodig heeft, evenals verschillende integraties van derden.

Vergeleken met andere ESP's die beweren ook CRM's te zijn, is Zoho geschikt voor veel soorten mensen.

sendfox-alternatieven

Voordelen

De functies die u ervaart, zijn gebaseerd op het abonnement dat u kiest. Iedereen krijgt een paar sjablonen en kan over bepaalde zaken aantekeningen maken. Sociale media-integraties zijn ook in elk plan inbegrepen.

sendfox-alternatieven

Live tracking voor websites en verkoopprognoses zijn beschikbaar bij het standaardabonnement. Van daaruit kunt u voorraadbeheer, leadgeneratie voor sociale media-accounts en een CRM voor uw Google AdWords-campagnes op professioneel niveau krijgen.

Voors:

 • Uitgebreide rapportage en targeting
 • Analyseert sociale media-informatie
 • Integreert met diverse software

nadelen:

 • Beperkte aangepaste velden
 • Trage klantenondersteuning
 • Vereist een aanzienlijke installatie

Prijzen

sendfox-alternatieven

Met Zoho zijn er vier verschillende plannen. Standaard kost $ 18 per maand per gebruiker en omvat aangepaste dashboards, meerdere pijplijnen, massale e-mails, workflows en scoreregels.

U stapt over naar Professional voor $ 30 per maand per gebruiker en krijgt alles van Standard. Voorraadbeheer, validatieregels, Blueprint en SalesSignals zijn ook inbegrepen.

Enterprise is de volgende voor $ 45 per maand per gebruiker en omvat alles van Professional. Daarmee krijgt u geavanceerde aanpassingen, portals voor meerdere gebruikers, mobiele MDM en SDK, het CommandCenter en Zia AI.

Ultimate is het laatste en duurste abonnement voor $ 55 per maand per gebruiker. Je krijgt Enterprise-functies, maar ook Advanced BI en Zoho Analytics.

Voor wie is het?

Zoho CRM werkt goed voor bijna elk bedrijf en elke persoon. Of u nu een startup heeft of al een tijdje bestaat, deze ESP kan met u meegroeien en is betaalbaar

2. ActiveCampaign

ActiveCampaign is ideaal voor B2B- en B2C-markten, hoewel het behoorlijk ingewikkeld is om in te stellen en te gebruiken. Degenen die al een ander ESP gebruiken, willen misschien naar deze overstappen vanwege de geavanceerde functionaliteit. Segmentatie en personalisatie zijn hierbij topprioriteiten.

Actieve Campagne Welkom

Voordelen

Je kunt het waarderen Functies van ActiveCampaign, die niet allemaal alleen voor e-mailmarketing zijn bedoeld. Prijsplannen op een hoger niveau bieden u ook functies voor CRM, verkoopbeheer en enkele leadbeheerfuncties.

ActiveCampaign-functies

Het doel is om het maken van campagnes eenvoudiger te maken, en u kunt dit doen met ActiveCampaign. Toch moet je een lijst opstellen voordat je e-mails kunt maken, wat je opties enigszins beperkt. Het richt zich op alle noodzakelijke stappen, waardoor u een basis krijgt voor uw verzendbehoeften. Het kan echter vervelend zijn voor degenen die ervaren zijn en een specifieke manier van doen hebben.

Voors:

 • Geavanceerde segmentatie
 • Dynamische personalisatie
 • Sticky help-functie

nadelen:

 • Vaste taakvolgorde
 • Beperkte e-mailplanning
 • Tijdrovend bij het opstarten

Prijzen

ActiveCampaign-prijzen

Met ActiveCampaign heeft u vier abonnementen beschikbaar. Lite kost $ 15 per maand voor 500 contacten. Je krijgt abonnementsformulieren, segmentatie, e-mailmarketing, marketingautomatisering en nog veel meer.

Plus springt omhoog tot $ 70 per maand voor 500 contacten, maar je krijgt alles van Lite. Er zijn ook op maat gemaakte landingspagina's en formulieren, geavanceerde rapportage, automatiseringskaarten, Facebook Custom Audiences, sms-marketing en nog veel meer.

Vanaf daar kost Professional $ 159 per maand voor 500 contacten en wordt geleverd met alles van Plus. Daarmee krijgt u siteberichten, gesplitste automatisering, voorspellende inhoud en verzending, en website-personalisatie.

De laatste is Enterprise, dat $ 279 per maand kost voor 500 contacten. U krijgt alle beschikbare functies, waaronder gratis ontwerpservices, een aangepast domein en aangepaste rapportagefunctionaliteit.

Voor wie is het?

ActiveCampaign werkt goed voor marketeers die ervaring hebben met en bekend zijn met ESP's. Als u een geavanceerde oplossing voor complexe campagnes wilt, werkt deze goed voor u en kan deze overweg met persoonlijke en zakelijke accounts.

3. Smoove

Smoove is een nieuwer SAAS-marketingplatform dat bedrijven helpt de banden met klanten te versterken en relaties te onderhouden. Het biedt exclusieve en gerichte marketinginformatie waarmee u relevante en effectieve berichten kunt verzenden.

Smove Welkom

Voordelen

Veel mensen waarderen alle functies van Smoove. Zelfs met het gratis abonnement krijg je alle mogelijkheden en functionaliteiten die het biedt.

U mag uw klanten segmenteren en beheren op basis van specifieke datapunten. Dit zorgt er ook voor dat u een klantreis op maat kunt opbouwen om uw leads om te zetten in betalende klanten.

Smoove-functies

Het is mogelijk om workflows te bouwen om klanten tevreden te houden en ze langer vast te houden. Daarmee kunt u geautomatiseerde taken maken die het administratieve aspect van het bedrijf helpen verlichten.

U kunt altijd professionele nieuwsbrieven versturen, waarmee u uw klanten op de hoogte houdt. Het maken van landingspagina's helpt bij het vastleggen van leads, maar er zijn ook slimme formulieren die feedback voor u verzamelen.

Voors:

 • Eenvoudig te gebruiken interface
 • Slimme technologie gebruikt
 • Geen doublures
 • Eenvoudig te automatiseren en reizen te bouwen

nadelen:

 • Te veel opties
 • Kan bugs bevatten

Prijzen

Met het forever free-abonnement kunnen 2,000 e-mails per dag worden verzonden voor maximaal 200 contacten. U krijgt dynamische inhoud, A/B-testen, realtime analyses en nog veel meer.

Smoove-prijzen

Professioneel is de volgende optie, en het kost $ 15 per maand voor maximaal 500 contacten. U krijgt alle functies, ongeacht het abonnement. Er worden alleen meer kosten in rekening gebracht op basis van het aantal contacten dat u nodig heeft.

Voor wie is het?

Smoove is vooral bedoeld voor het MKB, maar ook zzp’ers en bloggers kunnen er hun voordeel mee doen.

4. Actieve route

Activetrail helpt digitale marketeers omdat het een intuïtief platform is dat geautomatiseerde e-mails, online enquêtes, sms-berichten en nog veel meer verzendt. We vinden het leuk dat het beschikbaar is in 20 verschillende talen en dat het veel geavanceerde opties bevat die mensen lijken te willen.

Activetrail Welkom

Voordelen

De beschikbare functies zijn schijnbaar eindeloos. U krijgt realtime analyses, optimalisatiemogelijkheden, A/B-testen en de functie voor getimede e-mailbezorging. Hiermee kunt u de software het beste tijdstip laten kiezen om e-mails naar abonnees te sturen. Dat neemt een groot deel van het giswerk van je af.

Activetrail-functies

Er zijn ook druppelcampagnes beschikbaar. Op die manier kunt u leads vastleggen met behulp van een speciaal en herhaald systeem om uw gebruikers te targeten. Bovendien zijn e-mailcampagnes, marketingautomatisering en sms-opties allemaal beschikbaar.

Voors:

 • Bevaarbaar en betaalbaar
 • Veel functies voor optimalisatie en testen
 • Relevante integraties inbegrepen

nadelen:

 • Geen toegang tot e-commerceworkflows zonder de API
 • Geen ondersteuning om API's te verbinden of bugs te melden

Prijzen

Er is geen eeuwig gratis abonnement bij Activetrail, maar de prijzen zijn relatief laag. Het basisabonnement kost $ 8 per maand (jaarlijks betaald) voor 500 contacten. Dit geeft u onbeperkte e-mails, automatisering, rapportage/analyses, landingspagina's, enquêtes, A/B-testen en nog veel meer.

Activetrail-prijzen

Vervolgens heb je Plus, een bedrag van $ 11 per maand, jaarlijks betaald voor 500 contacten. U krijgt de basisfuncties, evenals webhooks, een mobiele app, AI-voorspellingen en verbeterde beveiligingsmaatregelen voor maximaal 10 gebruikers.

Als laatste is er de Premium, die stijgt naar $ 298 per maand, jaarlijks betaald voor 500 contacten. U krijgt alle beschikbare functies, waaronder training op aanvraag, maandelijkse rapporten, hulp bij onboarding en migratie, en een onbeperkt aantal gebruikers.

Voor wie is het?

Activetrail is geschikt voor alle marketingprofessionals om succesvolle e-mailcampagnes te versturen. Als u echter uw eigen sjablonen of e-mailinstellingen wilt maken, is codeerervaring aan te raden.

5. Zendloop

Als je een beginnersvriendelijke ESP-optie nodig hebt, is Sendloop de juiste keuze voor jou. Het biedt rijke functies en is uiterst eenvoudig te gebruiken. Hoewel het nieuw op de markt is, vinden we het leuk dat het laagdrempelig is qua kosten en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om fantastische e-mails te maken.

Sendloop Welkom

Voordelen

Met Sendloop kunt u eenvoudig uw e-mails maken en verzenden. Het maakt niet uit hoe groot de boodschap is; je zult het snel merken om het te doen. Met meer dan 100 sjablonen kunt u uw inhoud rechtstreeks naar de juiste slots slepen en neerzetten.

Ook met deze software kunt u snel migreren. Het maakt niet uit hoeveel abonnees je hebt. Het is gemakkelijk om ze naar hun nieuwe locatie te krijgen.

Sendloop-functies

We houden van de booster met één klik. Hierdoor kunt u verhogen hoe vaak de e-mails door abonnees worden geopend.

Sendloop heeft een HTML-editor, zodat u de sjablonen kunt aanpassen of uw eigen kunt maken. Je hebt geen codeerkennis nodig en kunt slepen wat je wilt naar de plek waar je het wilt hebben.

Voors:

 • Betrouwbaarheid
 • Targeting beschikbaar
 • Eenvoudig te gebruiken interface

nadelen:

 • Rapportages/automatisering kunnen beter
 • Logt u onvrijwillig uit
 • Er zijn betere integraties nodig

Prijzen

Er zijn twee niveaus voor prijzen met Sendloop. Degenen die elke dag of regelmatig e-mails verzenden, betalen $ 9 per maand. Mensen die af en toe e-mails verzenden, betalen $ 10 voor elke 1,000 verzonden e-mails.

Sendloop-prijzen

Er worden kosten in rekening gebracht op basis van het aantal abonnees, dus u betaalt $ 9 per maand voor 500 abonnees met het frequente abonnement. Elke functie is beschikbaar voor beide niveaus.

Voor wie is het?

Wij zijn van mening dat Sendloop ideaal is voor een verscheidenheid aan mensen. Het is gemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd met veel functies, dus digitale marketeers, MKB-eigenaren en e-commercebedrijven zullen er zeker een toepassing voor vinden.

6. Moosend

Moosend is een softwareoptie voor marketingautomatisering die veel integraties, tools en voordelen biedt. Het is perfect voor alle soorten bedrijven en bevat een op abonnees gebaseerd prijsmodel zoals vele andere op de markt.

Moosend Welkom

Dit intuïtieve platform is een krachtig hulpmiddel dat het eenvoudiger maakt om e-mailmarketingcampagnes op te zetten en te voltooien.

Voordelen

Er zijn talloze functies die leuk zijn aan Moosend. Met de drag-and-drop-editor kunt u knoppen voor sociaal delen, afbeeldingen, tekst en wat u maar wilt aan uw nieuwsbrieven toevoegen. Het is ook mogelijk om gepersonaliseerde ontwerpen te maken of de verschillende beschikbare sjablonen te gebruiken.

Moosend-functies

Automatisering is de sleutel, en u kunt acties en verzendingen activeren op basis van specifieke gebeurtenissen. Segmentatie is ook beschikbaar, waarbij u lijsten kunt samenstellen met aangepaste formulieren. Daarmee kunt u voor elke bezoeker gegevens vastleggen waarmee u de website en uw e-mailverzendopties kunt verbeteren.

Voors:

 • Aanpasbare sjablonen
 • Ingebouwde automatisering
 • gratis trial

nadelen:

 • Trage laadtijden
 • Heeft verbeterde aanmeldingsformulieren nodig

Prijzen

Moosend prijzen

Er is een voor altijd gratis versie van Moosend. Hiermee krijgt u de kernfuncties, zoals onbeperkte e-mails, rapportage, analyses en aanmeldings-/abonnementsformulieren met basisautomatisering.

Het volgende is het Pro-abonnement voor $ 10 voor 1,000 abonnees. U krijgt alles van het gratis abonnement, samen met een SMTP-server, telefonische ondersteuning, transactionele e-mails en landingspagina's.

Ten slotte is er Enterprise, een prijs op maat op basis van het aantal abonnees dat je hebt. Hiermee krijg je alle functies. Denk hierbij aan rapportage op maat, SSO, een accountmanager en SLA’s.

Voor wie is het?

Moosend werkt goed voor e-commercemerken. Als alles-in-één platform werkt het ook voor verschillende digitale marketeers en hun specifieke behoeften.

Conclusie

Hoewel Sendfox een uitstekende ESP is, heeft het misschien niet alles wat je wilt. Overweeg deze zes alternatieven voordat u een beslissing neemt over uw e-mailmarketingplatform. Ze onderscheiden zich om vele redenen van de massa, en het is een goed idee om er meer over te lezen.

Denk zorgvuldig na over uw Sendfox-alternatieven en u zult blij zijn met de e-mailserviceprovider die u kiest.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.