Home  /  CROe-commerce  / Ervaar een+ winkelervaring met Shopify Plus Pop-ups

Ervaar een+ winkelervaring met Shopify Plus Pop-ups

U heeft uw Shopify Plus-website ingesteld.

Je hebt geweldige plug-ins samengesteld en verleidelijke producten gepost.

Je weet echter nog niet hoe je bezoekers moet aanspreken en verrassen bij binnenkomst. Wat ga je doen?

Dat is wanneer Shopify Plus-pop-ups ten tonele verschijnen. Deze pop-ups zijn uitgerust met de nodige functies om de betrokkenheid te vergroten, de verkoop te verbeteren en uw e-maillijst te laten groeien. Als u de voordelen ervan niet heeft benut, loopt u mogelijk iets mis.

Wil je beginnen met het maken van Shopify Plus-pop-ups, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Nou, je bent op de juiste plek!

Wat is ShopifyPlus?

Shopify Plus is de thuisbasis voor de online ondernemers die er zijn. Dit is een e-commercebedrijf waarmee online verkopers de producten en diensten die zij online aanbieden, kunnen verkopen en adverteren.

2021-01-19_19h48_02

Het goede aan Shopify is dat niemand miljoenen dollars hoeft uit te geven, professionele ontwikkelaars in te huren of enkele maanden te wachten om de software te installeren en te gebruiken. Er zijn tal van voordelen die u kunt krijgen als u begint met verkopen met Shopify. Sommigen van hen zijn de volgende:

 • Systemen integreren
 • Complexiteit beheren
 • Verkoop overal
 • Aanpasbaar en versneld afrekenen
 • Meerdere aanpassingen, integraties en uitbreidbaarheid via de Shopify-partners en de software
 • Verbeter de winkelervaring van uw kopers

Waarom pop-ups effectief zijn

Velen denken dat het offline verkopen van goederen en diensten zowel duur als riskant is voor uw bedrijf. U heeft waarschijnlijk op een bepaald moment in uw leven angstaanjagende verhalen gehoord over het persoonlijk omgaan met en verkopen van klanten. Maar wat als er iets is dat u kan helpen met minimale kosten en weinig tot geen verplichtingen?

shopify plus pop-ups

Een pop-up is niet bedoeld om uw klanten te irriteren of af te leiden. Shopify Plus-pop-ups zijn aantrekkelijker en kunnen u helpen uw winkelervaring te verbeteren, vooral wanneer de pop-ups aantrekkelijke informatie voor uw bezoekers bevatten.

Hier zijn de volgende redenen waarom Shopify Plus-pop-ups effectief werken. Dus als je er meer over wilt weten, lees dan verder.

 • Pop-ups zijn voor iedereen zichtbaar

Vergeleken met andere vormen van advertenties zijn pop-ups beter en kunnen ze u veel voordelen opleveren. Het heeft een weergavepercentage van 100 procent en het is bewezen dat het een betere klikfrequentie heeft dan andere soorten advertenties.

 • Pop-ups verhogen uw merkwaarde

U heeft de mogelijkheid om de interesse van bezoekers in uw merk te vergroten door hen iets relevants en exclusiefs aan te bieden. In ruil daarvoor voelen bezoekers zich ook gewaardeerd en gewaardeerd.

 • Pop-ups moedigen bezoekers aan om een ​​bestelling te plaatsen

Zorg er bij het maken van een pop-up voor dat deze op de juiste manier wordt geïmplementeerd. Door het gebruik van goed geïmplementeerde pop-ups krijgt uw winkelbezoeker een prompt die hem aanzet iets op uw site te kopen. Deze omvatten geen pop-ups met exit-intentie, die een enorm verschil hebben.

 • Uw bezoekers kunnen pop-ups niet negeren

Vergeleken met uw prompt in de voettekst van de winkelsite, wordt een goed gemaakte pop-up voor 100 procent gezien door uw winkelbezoekers en potentiële kopers. Bezoekers hebben geen andere keuze dan het bericht te lezen wanneer de pop-up op het scherm verschijnt. Ook al hebben ze het al gesloten, het bericht is al afgeleverd.

 • Verhoog het aantal volgers op sociale media

Als online verkoper weet u hoe sterk de volgers op sociale media zijn. Wanneer uw winkelsite een uitstekende online aanwezigheid heeft, kunt u een groot aantal klanten aantrekken en behouden. Dit is wanneer pop-ups handig worden. Hierdoor kan uw bedrijf bedrijfsrecensies ontvangen, reclame maken voor uw nieuwe diensten en producten en uw online aanwezigheid verbeteren. Professioneel ontworpen pop-ups kunnen uw bedrijf een grotere kans geven om de dekking van uw bedrijf uit te breiden.

 • Vergroot de zichtbaarheid van het merk

Wanneer u een online bedrijf runt, weet u hoe belangrijk merkzichtbaarheid is. Om ervoor te zorgen dat uw winkel een sterke online aanwezigheid heeft, kunnen Shopify Plus pop-ups u enorm helpen. Het speelt een cruciale rol bij het trekken van de aandacht van de gebruiker en de browser door naar de inhoud te kijken voordat deze wordt gesloten. Het fungeert ook als een soort vrijstaande advertentie die winkelbezoekers niet kunnen weerstaan.

 • Verhoog de conversieratio

Een van de belangrijkste doelen van Shopify Plus-pop-ups is het stimuleren van de verkoop. Deze advertentietool kan u helpen het conversiepercentage van uw winkel te vergroten als u deze op de juiste manier op uw website plaatst. Zorg ervoor dat u een call-to-action-formulier volgt wanneer u uw pop-ups maakt. Dit zorgt ervoor dat uw bezoekers de advertentie bezoeken zonder er twee keer over na te denken. Dit kunt u doen door de behoeften en gedragspatronen van uw bezoekers te kennen.

Het beste hulpmiddel om Shopify Plus pop-ups te maken: Poptin

Uitgelicht

Er zijn talloze redenen waarom Poptin wordt beschouwd als het beste hulpmiddel voor het bouwen van pop-ups met exit-intentie Shopify-winkels. Met deze tool kan een Shopify-verkoper verschillende soorten pop-ups maken. Daarnaast vind je er ook heel wat unieke ontwerpen. Voor het gebruik van Poptin hoeft u geen speciale vaardigheden te leren.

Veel eigenaren van e-commercewebsites, bloggers, online marketeers en digitale marketingbureaus gebruiken deze software om de beste pop-ups te maken. Hiermee kunt u Shopify Plus-pop-ups instellen op basis van op tijd gebaseerde triggers, klikken op koppelingen, meerdere klikken, scrollen of de intentie om af te sluiten.

Daarnaast beschikt het ook over een drag-and-drop-systeem. Dit betekent dat het bouwen van een volledig responsieve Shopify Plus pop-up mogelijk is.

Bovendien biedt de app een gratis proefperiode. Nadat je het een tijdje hebt gebruikt, kun je nu je versie upgraden naar premium om de coole functies die het biedt te ontgrendelen.

Het gebruik van de Poptin-app voor Shopify Plus-pop-ups biedt u veel voordelen, waaronder:

 • Verlaag het tarief voor verlaten winkelwagentjes in uw winkel
 • Creëer pop-ups voor zowel cross-selling als up-selling
 • Geef uw nieuwe klanten korting via de tijdgestuurde pop-ups
 • Segmenteer uw pop-ups op basis van pagina en categorie

Gezien deze fantastische voordelen bestaat er geen twijfel over dat Shopify Plus pop-ups een grote hulp kunnen zijn voor elk online bedrijf. Tegenwoordig beginnen veel bedrijven, vooral de nieuwe, hun online winkel te creëren en gebruiken ze pop-ups in hun voordeel.

Hoe u Poptin op uw Shopify Plus-website installeert

Er is slechts één klik nodig om Poptin op uw Shopify Plus-site te installeren. Klik hier..

shopify plus pop-ups

En dat is het! Poptin is nu geïnstalleerd op uw Shopify Plus-account. Begin met het omzetten van meer bezoekers in leads, abonnees en verkopen via aantrekkelijke pop-ups en ingesloten formulieren.

Voordelen van het verbinden van Poptin met Shopify Plus

Jaarlijks is er sprake van een stijging van het aantal online bezoekers. Dit komt omdat veel merken digitaal begonnen te worden. Het aantal online verkopers dat hun sites een boost wil geven om comfortabeler en handiger online te kunnen winkelen, neemt ook toe.

Welnu, dit is uitstekend nieuws voor degenen die een e-commerce winkel runnen. Wist je dat het verbinden van Poptin met Shopify Plus je heel veel voordelen oplevert? Door Poptin te gebruiken om Shopify Plus-pop-ups te maken, kunt u de verkoop en populariteit van uw winkelmerk vergroten.

Deze voordelen omvatten het volgende:

 • Poptin is een praktische en gemakkelijk te gebruiken tool op het gebied van klantenwerving en leadcapture.
 • Met Poptin kunt u uw Shopify Plus-pop-ups in slechts enkele seconden bouwen.
 • De genoemde pop-upmaker is uitgerust met hoogwaardige functies, waardoor u perfecte resultaten krijgt.
 • Met Shopify Popups kunt u van uw winkelbezoekers leads, abonnees of klanten maken.
 • Het geeft je 20% kans om je verlaten karren te redden. Dit helpt u om meer omzet te converteren, wat meer omzet betekent.
 • Het is bewezen een nuttig hulpmiddel te zijn om de initiële kosten tot 50%, vooral als je een aantal lead nurturing-vormen, zoals nieuwsbrieven en e-mailmarketing, een boost wilt geven.

Conclusie

Met Shopify Plus pop-ups kun je nu genieten van een best beoordeelde winkelervaring. Pop-ups zijn een van de noodzakelijke vormen van advertenties. Dit wordt voornamelijk gebruikt als marketingstrategie om reclame te maken voor de diensten en producten die door uw winkel worden aangeboden. Daarnaast wordt het ook gebruikt om het volume van uw websiteverkeer te vergroten.

Je kunt goed gemaakte Shopify Plus-pop-ups maken met Poptin en andere soortgelijke apps. Wanneer u pop-ups maakt, moet u inhoud creëren die zeker de aandacht van uw sitebezoekers zal trekken. Wanneer u de aandacht van de bezoeker heeft, kunt u deze nu omzetten in uw loyale klanten.

We kunnen niet ontkennen dat internetgebruikers denken dat pop-ups slechts een vorm van afleiding en obstructie zijn. Daarom installeren ze verschillende tools om deze pop-ups te verwijderen en ongehinderd door de gewenste websites te bladeren.

Desondanks staan ​​pop-ups nog steeds bekend als een van de effectieve manieren om de aandacht van uw bezoekers te trekken. Hiermee kunt u hen aanmoedigen om uw producten of diensten te kopen. Shopify Plus-pop-ups zijn inderdaad de beste manieren om uw klanten een bevredigende en plezierige ervaring te bieden tijdens het winkelen in uw winkel.

Meld u vandaag nog aan bij Poptin!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.