Home  /  AllesCROlead generatieverkoop  / Draai aan het wiel Pop-ups: verbeter conversies met een gamified marketingstrategie

Spin the Wheel-pop-ups: verbeter conversies met een gamified marketingstrategie

Hoewel we zo gewend zijn om andere soorten pop-ups op onze schermen te zien, ben je zeker minstens één keer in je leven tegen het wiel aangelopen.

Met de meest populaire naam, de pop-ups 'draai aan het wiel', behoeft dit uiteraard geen uitleg. Hoe het werkt? Er verschijnt een draaiwiel en het enige wat u hoeft te doen is erop te klikken en de gewonnen prijs te ontvangen.

Mensen noemen het ook vaak Rad van Fortuin-pop-up, vanwege de verrassingen die het te bieden heeft.

Vrij eenvoudig, toch? Wacht tot u enkele van de belangrijkste voordelen hoort die uw bedrijf enorm kan behalen als u spin gebruikt om pop-ups te winnen. 

Het wat en waarom van Spin to Win-pop-ups

Als u pop-ups al gebruikt als een van uw conversie-optimalisatietactieken, bent u op de goede weg. Pop-ups met exit-intentiekan bijvoorbeeld uw conversiepercentage in een mum van tijd met wel 50% verhogen. Gezien de 100% zichtbaarheid van pop-upcampagnes is het geen wonder dat je dit niet zo geheime wapen echt kunt gebruiken om meer omzet te genereren.

Dit geluksrad, zoals sommigen het noemen, kan een geheel nieuwe en opwindende ervaring voor uw bezoekers bieden. Deze gegamificeerde marketingstrategie verbetert uw manier om met klanten om te gaan. Spinwheels bieden bezoekers de kans om kortingsbonnen, gratis verzending, couponcodes en meer te winnen. U hoeft niet alleen vooraf om hun e-mailadres te vragen gegamificeerde pop-upsmoedig je ze aan om deel te nemen aan een spel in een niet-zo-gebruikelijke spelsetting, wat de winkelervaring leuker maakt.

Hier zijn nog andere essentiële redenen waarom u gegamificeerde pop-ups, zoals het rad van fortuin, voor uw bedrijf zou moeten overwegen:

 • Spreekt een breder publiek aan
 • Trekt onmiddellijk de aandacht
 • Prikkelt de nieuwsgierigheid en het verlangen van de bezoeker om te winnen
 • Eenvoudig te maken en te implementeren op uw website
 • Neem afstand van de gebruikelijke pop-ups die uw bezoekers regelmatig zien
 • Geeft u de mogelijkheid om uw merkaanbod en verrassingen aan te passen
 • Converteert meer bezoekers naadloos naar leads en e-mailabonnees
 • Vermindert het verlaten van uw winkelwagentje en verbetert uw verkopen

Nu u weet wat een pop-up met een draai aan het wiel is en hoe het uw websiteconversies kan verbeteren, ben ik er zeker van dat u nu nieuwsgierig bent hoe u kunt beginnen! Hier is hoe.

Poptin is een hulpmiddel om boeiende pop-ups met draai aan het wiel te creëren

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe websites hun boeiende draai creëren om pop-ups te winnen en als een gek te converteren. Nou, dat kun jij ook!

Met Poptin hoeft u niet meer te coderen dankzij de no-code gebruikersinterface met slepen en neerzetten.

Belangrijkste kenmerken van Poptin

 • Pop-upbouwer voor draaiwiel met slepen en neerzetten
 • Slimme triggers en targetingregels om de pop-up op het juiste moment aan de juiste mensen te tonen
 • Geavanceerde weergaveregels om nauwkeurig te beheren hoe u uw gelukswielen laat zien
 • Een breed scala aan aanpassingsopties om lettertypen, afbeeldingen, kleuren, vormen, knoppen, kortingsbonnen, enz. te bewerken/toe te voegen.
 • A / B-testen
 • Ingebouwde analyses
 • E-mail autoresponders
 • Exit/Entry-effecten en animaties
 • Betrouwbare klantenondersteuning

Creëer spin-to-win-pop-ups met onze drag-and-drop-editor. Geen codering vereist.

Stap 1: Log in en kies sjabloon

Na u log in op uw Poptin-accountOm je eigen rad van fortuin te creëren, hoef je alleen maar de Poptin te kiezen draai aan het wielpop-upsjabloon en pas deze dienovereenkomstig aan.

Stap 2: Pas de pop-up Draai aan het wiel aan

Er zijn 4 secties die u moet voltooien. Zorg ervoor dat de ontwerpen met elkaar zijn uitgelijnd.

Speelscherm
Scherm na het afspelen
Winnend scherm
Scherm verliezen

Stap 3: Pas uw weergaveregels toe

Kies voor de weergaveregels de beste slimme trigger en targetingopties voor uw pop-up. Klik op om de lijst te bekijken hier. Door de juiste regels te implementeren, kunt u effectief converteren, omdat u uw pop-up op het juiste moment aan de juiste gekwalificeerde lead laat zien. Andere secties in de weergaveregels zijn apparaatvoorkeur, frequentie en paginatargeting.

Het uiteindelijke sjabloon ziet er als volgt uit:

Afhankelijk van uw merk en campagnethema's kunt u de kleuren aanpassen en andere relevante elementen toevoegen om aan uw voorkeur te voldoen. We hebben er meer gecreëerd gedetailleerde instructies voor jou

Andere dingen die u kunt doen om de conversies van het draaien van het wiel te maximaliseren, verschijnen

prijzen

Zorg ervoor dat uw merkaanbiedingen net zo aantrekkelijk zijn als uw gegamificeerde pop-up. Het is tenslotte wat ze uit uw inhoud kunnen halen dat er het meest toe doet.

Maak verbinding met uw favoriete e-mailmarketingsoftware

Spin-to-wheel-pop-up is een goede manier om meer e-mailleads te genereren. Wanneer je integreer uw pop-up in uw favoriete e-mail- en CRM-software, kunt u een naadloze acquisitie van gekwalificeerde leads ervaren.

Creëer urgentie

Voeg een afteltimer toe om conversies te versnellen en urgentie te creëren. Zodra ze de prijs hebben gewonnen, laat je ze weten dat deze een vervaldatum heeft en dat ze de couponcode of voucher zo snel mogelijk moeten gebruiken. Als ze de kans om te verzilveren missen, is dat net zo goed als het verliezen van het rad van fortuin.

Het inpakken!

Gegamificeerde pop-ups zoals het draaien van het wiel wijken af ​​van de gebruikelijke pop-upstrategie die u effectief en betaalbaar maakt. 

Meld je aan bij Poptin om gratis je eerste draai aan het wiel-pop-up te maken!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.