Home  /  AllesCROe-commerce  / 6 Thanksgiving pop-upvoorbeelden voor de feestdagen

6 Thanksgiving-pop-upvoorbeelden voor de feestdagen

6 Thanksgiving-pop-upvoorbeelden voor de feestdagen

Het Thanksgiving-seizoen is meer dan een heerlijk gekookte kalkoen op tafel: het is een tijd om wat quality time door te brengen met familie en vrienden, terwijl je nadenkt over het jaar dat op het punt staat te eindigen en uitkijkt naar het jaar dat op het punt staat te beginnen.

Het vertegenwoordigt doorgaans ook aanzienlijke zakelijke kansen voor online bedrijven. Als u manieren kunt vinden om de voordelen van de toegenomen consumentenactiviteit in deze periode te maximaliseren, kunt u op Thanksgiving meer verkopen dan in het hele jaar samen.

Een van de beste manieren om het webverkeer te vergroten en de verkoop te verbeteren, is door een effectieve Thanksgiving-pop-upcampagne toe te passen.

Thanksgiving-pop-ups kunnen het verschil maken tussen een gemiddelde verkoopcampagne voor de feestdagen en een werkelijk geweldige campagne.

Lees verder en ontdek hoe Thanksgiving-pop-ups uw bedrijf ten goede kunnen komen!

Overweeg deze zes pop-upcampagne-ideeën voor de feestdagen

Weten dat je een pop-upstrategie voor de feestdagen nodig hebt is één ding, maar de juiste kiezen en deze effectief gebruiken is iets anders. Poptin biedt u een breed scala aan mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken en kennis te laten maken met uw producten en diensten.

De volgende pop-upideeën kunnen je helpen het volledige potentieel van Thanksgiving-pop-ups tijdens de feestdagen te benutten:

1. Thanksgiving-vakantiedeal erbij!

De feestdagen zijn voor iedereen een drukke tijd en consumenten worden vaak geconfronteerd met zo’n breed scala aan mogelijkheden dat ze niet weten hoe ze er mee om moeten gaan. Uw enige kans op succes ligt in uw vermogen om hun aandacht te trekken tijdens het browsen en hun aandacht lang genoeg vast te houden om iets te verkopen.

Een pop-upvenster in de zijbalk op uw blog over winkelen voor de feestdagen is een goed idee. U kunt van de gelegenheid gebruik maken om er discreet enkele voor te stellen geweldige freebies, winkelaanbiedingen en cadeauartikelen die de lezer wellicht interessant vindt. 

Thanksgiving pop-up pop-upvoorbeelden voor de feestdagen om de verkoop en het conversiepercentage te verhogen

In tegenstelling tot een advertentie op volledig scherm, het goede aan een zijbalkpop-up is dat de lezer niet het gevoel zal hebben dat je te opdringerig bent of het normale browsen in de weg staat. Ze kunnen snel navigeren naar het item dat hun aandacht trekt, zonder de oorspronkelijke pagina te sluiten waarop ze zich bevonden.

2. Pop-up en stuur een beloning!

Met pop-ups voor e-mailabonnementen kunt u specifieke consumenten targeten door deals aan te bieden die hen waarschijnlijk rechtstreeks zullen aanspreken. 

Een goed pop-upplatform voor de feestdagen, zoals Poptin, geeft u meer inzicht in de status, het verdienpotentieel en de kooppatronen van uw doelgroep, waardoor u een op maat gemaakte abonnementspop-up kunt maken om met hen in contact te komen.

Je kunt gebruiken pop-ups voor e-mailabonnementen om kortingen aan te bieden en andere deals als beloning die exclusief worden aangeboden aan gebruikers die zich abonneren op uw mailinglijst. Dit zal resulteren in een groter aantal abonnementen, waardoor u een platform krijgt om uw consumenten te bereiken, waar ze de feestdagen ook doorbrengen.

Thanksgiving pop-up pop-upvoorbeelden voor de feestdagen om de verkoop en het conversiepercentage te verhogen

Het is het beste om aanbiedingen en deals te kiezen die direct worden weergegeven in een kleine pop-up die de abonnee in zo kort mogelijk tijd kan bekijken en doorlopen. Cadeaubonnen en producten met Thanksgiving-thema zijn een geweldig idee, omdat ze ook een beroep doen op de feestelijke sfeer.

3. Breng licht naar anderen met lightbox-pop-ups

Soms kan het gebruik van een indirecte benadering van adverteren veel effectiever zijn dan het in de gezichten van uw klanten duwen van producten en diensten. Je kunt er in plaats daarvan voor kiezen om een ​​emotionele band met je abonnees op te bouwen door ze de kans te geven iets goeds te doen tijdens de feestdagen.

Als u informatie heeft over het soort goede doelen waarin uw abonnees geïnteresseerd zijn, kunt u hen de kans geven om te doneren aan een organisatie van hun keuze. Bovendien, als die donatie wordt afgetrokken van de kortingen die u aanbiedt voor specifieke vakantieartikelen, is dit een win-winsituatie voor u beiden.

Het goede ding over Lightbox-pop-ups is dat ze anders zijn dan reguliere e-mailcampagnes die uw consumenten gewend zijn te ontvangen. 

Houd er rekening mee dat uw bedrijf niet het enige bedrijf is dat via hun e-mail contact probeert op te nemen met uw abonnees. Ze hebben waarschijnlijk een inbox vol met verschillende promoties en aanbiedingen, dus de enige kans om op te vallen is door iets anders aan te bieden dan wie dan ook.

4. Bestel uw Thanksgiving-cadeaus vooraf!

Eén ding hebben alle klanten gemeen: ze voelen zich graag gewaardeerd door bedrijven. Als ze besluiten je te ondersteunen via de talloze andere beschikbare mogelijkheden, doen ze dat meestal in de hoop dat er iets voor hen tussen zit.

Een Thanksgiving-pop-up op uw website is een geweldige manier om hen vooraf te laten weten wat de voordelen zijn van zakendoen met u. U kunt bezoekers de kans bieden om specifieke artikelen vooraf te bestellen die nog niet beschikbaar zijn voor reguliere shoppers. 

Thanksgiving pop-up pop-upvoorbeelden voor de feestdagen om de verkoop en het conversiepercentage te verhogen

Tijdens elk vakantieseizoen komen detailhandelaren zonder specifieke artikelen te zitten, waardoor een deel van hun klanten teleurgesteld achterblijft. U kunt dergelijke artikelen als voorbestelling aanbieden aan uw trouwe abonnees als beloning voor het trouw blijven. 

Wanneer consumenten deze artikelen vooraf bestellen, is de kans groot dat ze ervoor kiezen om al hun kerstaankopen op één plek te doen, zodat je ze ook andere Thanksgiving-specifieke artikelen kunt verkopen.

5. Stuur bedankjes voordat ze vertrekken!

Het is een uitdaging om consumenten de tijd te laten nemen om uw webpagina te bekijken en naar de artikelen te kijken die u te koop heeft, vooral tijdens de drukke vakantieperiode waarin ze met zoveel opties worden geconfronteerd.

Als het je eindelijk lukt om hun aandacht te trekken, is het laatste wat je wilt dat ze de site verlaten zonder een bestelling te plaatsen. Je moet op een dergelijke mogelijkheid voorbereid zijn door specifieke Thanksgiving-pop-ups te hebben die worden geactiveerd wanneer:

  • Een klant probeert te snel weg te gaan
  • Ze drukken op de exit-knop zonder een aankoop te doen
  • Klanten proberen weg te gaan zonder hun winkelwagentje uit te checken
Thanksgiving pop-up pop-upvoorbeelden voor de feestdagen om de verkoop en het conversiepercentage te verhogen

De sleutel tot een effectieve exit-intent pop-up is om op subtiele wijze informatie te verkrijgen over de reden waarom een ​​consument de winkel verlaat en hem vervolgens een beter alternatief te bieden of hem te herinneren aan de deals die hij op het punt staat te missen.

6. Pop-up voor een doel

De ware geest van Thanksgiving is delen, en je keuze in pop-ups moet dit weerspiegelen. Probeer de aandacht af te leiden van het simpelweg verkopen van een product en naar de manier waarop zakendoen met u ten goede zal komen aan de minder bedeelden tijdens de feestdagen. 

Thanksgiving pop-up pop-upvoorbeelden voor de feestdagen om de verkoop en het conversiepercentage te verhogen

Als u duidelijk weet welke specifieke liefdadigheidsinstellingen u gaat helpen, zoals dakloze kinderen en kinderen in pleeggezinnen, is de kans groter dat u de emotionele reactie krijgt waar beide partijen baat bij hebben.

Hoe Thanksgiving-pop-ups te maken

Ben je klaar om je Thanksgiving-pop-upideeën op te fleuren? Het eerste dat u hoeft te doen, is een effectieve vakantiepop-up maken. Een van de beste manieren om dit te doen is door gebruik te maken van een pop-upbouwer zoals Poptin.

Op internet zijn veel platforms beschikbaar die u kunt gebruiken om uw pop-up te bouwen. Welke u kiest, hangt af van verschillende factoren, zoals uw budget en de soorten kenmerken je wilt in een pop-upbuilder.

Poptin is een van de beste keuzes die beschikbaar zijn, en dit is waarom:

  • Makkelijk te gebruiken

Poptin heeft een uitstekende gebruikersinterface die eenvoudig te gebruiken en in slechts een paar minuten te installeren is, zonder dat codeervaardigheden vereist zijn. Het platform is zeer open en gemakkelijk te navigeren, waardoor u snel toegang heeft tot het brede scala aan tools en functies.

  • betaalbare

De gratis versie van Poptin geeft u toegang tot een onbeperkt aantal Poptins voor uw domein en laat maximaal 1,000 bezoekers per maand toe. Als dat niet genoeg is voor uw behoeften, kunt u slechts $ 25 per maand betalen voor de betaalde versie en krijgt u toegang tot veel meer functies. Bekijk de volledige prijzen hier.

  • Geweldige ontwerpopties

Wat voor soort producten of diensten u ook levert, Poptin heeft een sjabloon die bij uw bedrijf past. Als u eenmaal een bepaalde stijl heeft gekozen, kunt u eenvoudig elementen, afbeeldingen en velden toevoegen aan of verwijderen uit de door u gekozen sjabloon, totdat u er zeker van bent dat deze uw bedrijfsstructuur weerspiegelt.

  • Gebruikersondersteuning

Wanneer u voor Poptin kiest, wordt er een direct beschikbaar klantenondersteuningsteam geleverd om u te helpen en te adviseren als u problemen ondervindt.

  • Mobile Friendly

Poptin heeft een mobiele versie die een responsieve weergave en ontwerp van Poptins biedt met net zoveel gemak en nauwkeurigheid als de desktopversie van de app.

Bekijk de onderstaande instructievideo of bezoek onze Veelgestelde vragen om aan de slag te gaan.

Inpakken!

Er zijn veel verschillende strategieën die bedrijven deze feestdagen zullen gebruiken om potentiële klanten te bereiken, zoals nieuwsbrieven, campagnes op sociale media, wedstrijden en klantinteractie via online beoordelingen.

Met een goede vakantiepop-up, zoals Poptin, heb je echter toegang tot al deze opties en nog veel meer. Thanksgiving-pop-ups kunnen uw omzet exponentieel verhogen als ze correct worden gebruikt.

Overweeg om Poptin deze feestdagen te gebruiken om uw verkooppotentieel te maximaliseren.

Meld u gratis aan voor Poptin!

Als je op zoek bent naar meer pop-upvoorbeelden en ideeën voor de feestdagen deze feestdagen, dan hebben wij handige bronnen voor je!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.