Home  /  Alles  / Poptin uitgeroepen tot toppresteerder in Capterra-shortlist voor AB-testsoftware

Poptin uitgeroepen tot toppresteerder in Capterra-shortlist voor AB-testsoftware

Poptin is trots om zijn vermelding als een Toppresteerder in Shortlist voor AB-testsoftware 2022 van Capterra, een gratis online dienst die organisaties helpt de juiste software te vinden. 

Capterra Shortlist is een onafhankelijke beoordeling die gebruikersrecensies en online zoekactiviteiten evalueert om een ​​lijst te genereren van marktleiders op softwaregebied die de meest populaire oplossingen bieden. (Kijk eens naar de Capterra Shortlist-methodologie hier),.)

Dit is wat onze medeoprichter Tomer Aharon te zeggen heeft over deze ongelooflijke prestaties:

"We werken al zo lang ik me kan herinneren bij Capterra en het verbaast me altijd hoe Capterra ons werk door de jaren heen waardeert en erkent. Poptin is gezegend met zulke indrukwekkende erkenningen, en we zullen dit altijd beschouwen als onze drive om te gedijen met ons werk voor onze klanten en partners."

Bekijk onze erkenning:

Onze gebruikers hebben het mogelijk gemaakt! Met een algemene beoordeling van 4.8 van 5, ontvingen we een aantal geweldige recensies op Capterra:

“We zijn het twee jaar geleden in eerste instantie gaan gebruiken voor COVID-gerelateerde content. Sindsdien is het doel ervan geëvolueerd om nieuwe marketinginhoud te delen naarmate we groeien. Het is ideaal voor kleine zakelijke behoeften.” [Rebecca N.]

“Er komen veel sjablonen bij in verschillende ontwerpen. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar. Hiermee kunt u snel en zonder al te veel vormen wat u maar wilt complicaties.” [Nomfundo M.]

“We vinden het geweldig hoe eenvoudig Poptin kan worden geïntegreerd met de andere platforms die we gebruiken om onze leads te beheren.” [Ryan P.]

Wilt u delen wat u leuk vindt aan ons product? Voeg uw recensie toe hier),.

Over Capterra: Capterra is een softwarebeoordelings- en selectieplatform dat bedrijven verbindt met de juiste technologie. Vergelijk software, lees beoordelingen en laat deze achter, en krijg toegang tot objectieve inzichten die de bedrijfsgroei mogelijk maken.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.