Home  /  AllesCROsocial media  / 5 gebruiksvriendelijke tools die elk zorgbedrijf zou moeten gebruiken [bijgewerkt in 2022]

5 gebruiksvriendelijke tools die elk zorgbedrijf zou moeten gebruiken [bijgewerkt in 2022]

Een van de meest succesvolle zakenmensen, mede-oprichter van Microsoft Corporation, Bill Gates, zei: “Als uw bedrijf niet op internet zit, zal uw bedrijf failliet gaan.”

Deze zin spreekt boekdelen over het nieuwe tijdperk dat gaat komen tijdperk van digitalisering waar alles met slechts een klik van onze vingertoppen kan worden bereikt. 

Een tijd waarin werknemers kunnen kiezen waar ze willen werken, op kantoor of thuis, en het verkeer geen last zal zijn. Een tijdperk waarin de uitdaging ligt in het databasesysteem van het bedrijf de productiviteit bepalen het slagingspercentage van de werknemer en het succespercentage van het bedrijf.

Vanwege de komst van het coronavirus (COVID-19) dat aanzienlijke veranderingen in ons leven teweeg heeft gebracht, zijn er onmiddellijke aanpassingen en oplossingen toegepast in de pandemische setting om de bedrijven overeind te houden.

Door het gebruik van internet zijn gebruiksvriendelijke softwareprogramma's en onlinetools toegankelijk waarmee bedrijven hun werknemers, werk en de algehele organisatie kunnen volgen-zelfs de bedrijven in de gezondheidszorgsector, met name degenen die zorg verlenen uitrusting die wordt gebruikt om te trainen of te trainen maken gebruik van online oplossingen.

Sinds de pandemie mensen thuis heeft opgesloten, is internet de onbegrensde bron geweest bij het zoeken in klinieken en ziekenhuizen, het uitbesteden van verpleegkundigen, artsen en tandartsen, het boeken van een afspraak en online consultaties.

Het zou ook handiger zijn als de arts online aanwezig is, zodat hij gevonden kan worden via zoekopdrachten op internet en toegang heeft tot de service die deze beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg aanbieden. 

Naast de online aanwezigheid zijn er ook enkele factoren aan de achterkant van elk gezondheidszorgbedrijf waarmee rekening moet worden gehouden om de activiteiten in het gezondheidszorgbeheer te stroomlijnen.

Hieronder vindt u de 5 tools die direct online beschikbaar zijn en die elk gezondheidszorgbedrijf zou moeten gebruiken:

  • Social Media

Achtergrond (52)

De top op onze lijst is Social Media.

Sociale media zijn een van de beste tools om het bereik van het publiek waar dan ook ter wereld te helpen maximaliseren. Er is alleen een account nodig om een ​​individu of een instelling op weg te helpen. Dit platform innoveert voortdurend om het alles-in-één, toegankelijk en beschikbaar te maken voor zowel zorgbedrijven als hun mogelijke klanten of patiënten. 

Gebruikers van sociale media zijn divers, waardoor het ideaal is om met iedereen in contact te komen. Het maximaliseert netwerkverbindingen en helpt de bedrijfsgroei door accounts aan te maken voor bedrijfs- en zakelijke pagina's waarmee ze hun online aanwezigheid kunnen vergroten. 

Top sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en Youtube zijn niet alleen behulpzaam geweest bij het aanmaken van persoonlijke profielaccounts, maar ook bij de bekendheid van producten en diensten en bij gespecialiseerde diensten die door beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg worden geleverd. 

E-commerce is ook een van de belangrijkste kenmerken van sociale media, omdat het bedrijven en consumenten met elkaar verbindt. Het biedt de mogelijkheid om marketingtools te creëren door gebruik te maken van boostposts die het bereik van het geadverteerde product vergroten, zoals vitamines en medische benodigdheden. , en nog veel meer.

Ideaal voor zorgbedrijven, bijvoorbeeld apotheken, om medicijnen aan patiënten te bezorgen, aangezien COVID-19 mensen beperkt om naar buiten te gaan als het geen noodgeval is.

  •  Tool voor leadgeneratie: Poptin

Uitgelicht

Poptin is een gebruiksvriendelijk systeem voor digitaal adverteren. Hiermee kunnen bedrijven website-pop-ups maken, zelfs zonder kennis van het coderen met behulp van drag & drop-sjablonen. 

Het biedt ook sjablonen per categorie, gepersonaliseerde of andere hulpmiddelen voor het maken van uw advertenties volgens uw branding, waardoor u tijd kunt besparen bij het inhuren van grafische artiesten, ontwerpers en zelfs ontwikkelaars.

Poptin maakt pop-ups die zo gemakkelijk te gebruiken en aanpasbaar zijn, omdat de interface gemakkelijk te navigeren is en er geen instellingen nodig zijn als het gaat om verschillende soorten websiteprogramma's, omdat deze compatibel zijn met elke website. 

Er zijn drie belangrijke diensten die het kan bieden zodra een kliniek besluit Poptin te gebruiken. Ten eerste zijn er de pop-upadvertenties die meestal op websites van elke omvang te zien zijn en worden geactiveerd door een bepaalde reeks zoekwoorden of gedrag.

Ten tweede is er de vorm; dit is waar het ziekenhuis gegevens verzamelt, leads genereert en kansen vergroot door bezoekers zich te laten aanmelden, deel uit te maken van de mailinglijst en een exclusieve betalende abonnee te worden. De patiënten ontvangen ook uw nieuwsbrieven, wat ook een van de factoren is om klanten te behouden. Door opgenomen te worden in de e-maillijst kunnen de patiënten ook op de hoogte worden gehouden als de kliniek maandelijkse online consultatie-evenementen, scherp geprijsde medicijnen en medische missies gaat organiseren.

De derde is de autoresponder - een automatisch bedank- en welkomstantwoord dat wordt geactiveerd zodra de patiënt zich heeft aangemeld voor het formulier, een bevestiging dat het formulier goed is ontvangen, zodat de patiënten kunnen verwachten dat ze al deel uitmaken van de mailinglijst, en ook een indicatie van een responsieve e-mail .

Als u wilt dat uw kliniek de naamsbekendheid vergroot, is Poptin uw beste hulpmiddel om dit mogelijk te maken.

Screenshot_21

Zoom is een veelgebruikt hulpmiddel voor audio-videoconferenties waarmee de gebruiker online klantvergaderingen, consultaties, presentaties en projectsamenwerking kan houden, terwijl er minimaal 100 deelnemers aanwezig kunnen zijn. Door de link voor de genoemde bijeenkomst of consultatie te delen, hebben de patiënten gemakkelijk toegang tot de zoomkamer.

Het is ook nuttig bij documentatie, omdat het een speciale functie heeft waarbij de gastheer de hele vergadering kan opnemen voor latere beoordelingen. Deze applicatie is toegankelijk op desktop, laptop en mobiel, zodat u altijd en overal vergaderingen kunt bijwonen, met of zonder video. 

De app heeft ook een functie voor het delen van schermen, waardoor de presentator door kan gaan naar zijn presentatie met de dia's op zijn kant en het gemak van de overgang, omdat deze full controle over het scherm en de timing om naar de volgende dia's te gaan. 

De gastheer is de hoofdcontroller van de vergaderingen. Er is een functie waarmee de gastheer de audio van de deelnemers kan dempen/opheffen minimaliseer ongewenst geluid, waardoor het perfect is voor online gezondheidsconsultaties waarbij instructies duidelijk moeten worden gecommuniceerd.

Delen is eenvoudig omdat Zoom een ​​scala aan mogelijkheden voor het delen van bestanden biedt, wat handig is bij het online uitdelen van voorschriften voor documentbestandstypen.

2020-12-30_16h45_18

Als u naadloos en direct contact met uw team wilt hebben, kan Slack u helpen met de communicatie door uw algemene plenaire vergadering voor de hele organisatie te creëren en deze per afdeling te verdelen door exclusieve kanalen te creëren, ongeacht hoeveel teams er nodig zijn. Door deze kanalen te maken, kunt u beter onderscheiden wie tot het apotheekteam, het verloskundige team, het pediatrische team, het operatieteam, enzovoort behoort.

Kleine of grote groepen zullen zich nog steeds met elkaar verbonden voelen en de communicatie beperkt zich niet langer tot e-mails alleen. Deze applicatie is ook gemaakt om het team en het bedrijf te beveiligen door beperkte toegang te bieden aan de gebruikers. 

Deze app helpt het medische team om realtime communicatie-updates te krijgen, aangezien werken op afstand een uitdaging kan zijn voor teamcoördinatie en samenwerking. Als het medische team over een bestaand communicatieplatform beschikt, kan de Slack-app eenvoudig worden gekoppeld aan platforms van derden en omgekeerd. 

2020-12-30_16h46_30

Google Drive is een veelgebruikte applicatie als opslagplaats voor documenten en andere vertrouwelijke gegevens. Het is een sterk beveiligde online opslag die voldoet aan HIPAA of Zorgverzekering Portabiliteits- en verantwoordingswet. De beheerder kan toegang verlenen aan geselecteerde gebruikers en de rol bepalen van degenen die toegang hebben tot het bestand voor gegevensprivacy.

Gegevensbestanden die doorgaans door patiënten worden ingediend, evenals de testresultaten, kunnen hier worden opgeslagen door mappen te maken om de schijf georganiseerd te houden. Met Google Drive kunnen zorgverleners patiëntgegevens ontvangen vanaf elk door het bedrijf beheerd apparaat.

Het is ook een applicatie met extra functionaliteit zoals 

1.) Google Spreadsheets (spreadsheet) die helpt bij het registreren van de tijd die de patiënt in- en uitgaat, eventuele dagelijkse activiteiten of checklists zodat het personeel deze gemakkelijk kan raadplegen; 

2.) Google Documenten (Word-bestand) dat helpt bij het veiligstellen van certificeringen, diagnoses, verwijsbrieven, verhalende rapporten van patiënten, enz.; 

3.) Google Formulieren (invulgegevens) die helpen bij het papierloos invullen van patiëntgegevensformulieren kunnen het risico op fouten bij het invoeren van gegevens helpen verkleinen, aangezien deze door de patiënt zelf of door de vertegenwoordiger nauwkeurig moeten worden ingevuld. Het is gemakkelijk te navigeren en gemakkelijk te delen op alle kanalen, omdat er geen apparatuur nodig is om bestanden te delen. U heeft alleen een drive-link nodig om door te gaan. 

Conclusie 

Dit zou een jaar kunnen zijn waarin organisaties zich wagen aan verschillende applicaties, op zoek naar de juiste software die het bedrijf moet aanschaffen om het bedrijf op koers te houden. 

Het zal ook een jaar van de digitale transformatie van zorgbedrijven en andere bedrijven die ontstaan ​​door het bestaan ​​van COVID-19. Hoewel sommige bedrijven floreren, valt niet te ontkennen dat er ook bedrijven zijn die ervoor hebben gekozen hun bedrijf voorgoed te sluiten. 

Gezondheidszorgactiviteiten zijn essentieel, maar vormen geen uitzondering. Het moet de digitale transformatie volledig integreren en de technologie maximaliseren om gezondheidszorg te bieden tijdens de pandemie.