Home  /  Allesemail marketing  / Nergens anders dan in voor uw e-mailmarketing met verticale responsalternatieven

Nergens anders dan in voor uw e-mailmarketing met verticale responsalternatieven

Iedereen wil een e-mailmarketingoplossing die aan al zijn behoeften voldoet. Vertical Response is een topkeuze onder zijn klantenbestand, maar waarom is dat? De meeste mensen vinden dat het functies mist, zoals basissegmentatie en weinig opties voor e-mailplanning.

Hoewel de jaarlijkse prijzen geweldig zijn, levert het meer op dan Vertical Response-alternatieven. Nu hoef je dit niet allemaal zelf uit te zoeken. We hebben een lijst samengesteld met de beste e-mailmarketingplatforms. Lees het gewoon door en maak uw beslissing veel toegankelijker.

1. Afzender

Sender is een van de meest betaalbare e-mailmarketingtools op de markt. Laat je niet misleiden door de prijs: het heeft talloze geweldige functies, waaronder e-mail- en sms-automatisering, e-mailontwerpbouwer met slepen en neerzetten, pop-ups en formulieren, en nog veel meer!

Voordelen

E-mail- en sms-campagnes, workflows voor marketingautomatisering, kant-en-klare sjablonen en een gebruiksvriendelijke ontwerpbouwer, pop-ups en formulieren, slimme segmentatie en personalisatie: alles wat u nodig heeft voor succesvolle e-mail- en sms-marketing. Vergeet de analyses met diepgaande rapporten en een heatmap niet.

Voors:

 • Gebruiksvriendelijke interface met hoge e-mailbezorgbaarheid.
 • Geautomatiseerde lead nurturing met e-mail- en sms-marketingworkflows.
 • Geavanceerde segmentatie en personalisatie.

nadelen:

 • Geen landingspaginabouwer.
 • Geen levenslange waardestatistiek.

Prijzen

Er is een gratis abonnement voor altijd beschikbaar voor maximaal 2500 abonnees en alle functies. Betaalde abonnementen beginnen bij $ 8.

2. MailJet

Mailjet wordt beschouwd als een oplossing voor het middensegment omdat het voldoende functionaliteit biedt om het levensvatbaar te maken. Het onderscheidt zich echter niet echt van de massa. Toch heeft het bij het overwegen van Vertical Response-alternatieven meer functies en geschikte prijsplannen.

Mailjet Welkom

Voordelen

De functies van Mailjet omvatten e-mailmarketing en de API voor ontwikkelaars. Er is een handige e-mailbouwer die met een paar klikken responsieve e-mails maakt.

Mailjet-functies

Analytics zijn ook inbegrepen, zodat u erachter kunt komen hoe goed de campagne het doet. Bovendien zijn er manieren om uw prestaties te optimaliseren via de bruikbare functies.

Voors:

 • Handige handleiding voor het instellen
 • Transactionele e-mailsjablonen
 • Gezamenlijk bewerken van e-mails

nadelen:

 • Weinig segmentatiekeuzes
 • Beperkte functionaliteit voor autoresponders

Prijzen

Mailjet-prijzen

Prijzen zijn gebaseerd op het aantal e-mails dat je per maand wilt versturen. Voor degenen met slechts 6,000 e-mails is het voor altijd gratis. Je krijgt onbeperkte contacten, geavanceerde statistieken en een e-maileditor.

Het basisabonnement kost $ 9.65 per maand voor 30,000 e-mails zonder dagelijkse verzendlimiet. Hiermee verwijdert u het Mailjet-logo en krijgt u online ondersteuning.

Vervolgens heb je Premium, wat $ 20.95 per maand kost voor 30,000 e-mails. Je krijgt alle basisfuncties, maar er is ook segmentatie, samenwerking tussen meerdere gebruikers, A/B-testen en marketingautomatisering.

Ten slotte is Enterprise beschikbaar en wordt deze aangepast aan uw behoeften. U krijgt alle beschikbare functies, waaronder hulp bij de leverbaarheid, een SLA en migratieservices.

Voor wie is dit?

Mailjet is een van die e-mailmarketingoplossingen die voor iedereen kan werken zonder op de tenen van andere producten te trappen. Het biedt geen geavanceerde functionaliteit die ervaren marketeers nodig hebben, maar kleine bedrijven kunnen de prijzen onaangenaam vinden. Toch is het gratis abonnement geschikt voor beginnende gebruikers.

3. Moosend

Moosend is een van de Vertical Response-alternatieven die u zou moeten overwegen. Deze e-mailmarketingtool automatiseert de meeste repetitieve taken, zodat u zich meer kunt concentreren op het opbouwen van relaties. Er is genoeg leuks aan!

Moosend Welkom

Voordelen

De functies zijn voornamelijk gericht op e-mailmarketing, zodat u boeiende e-mails en nieuwsbrieven kunt maken om conversies te genereren. Daarmee zul je talloze marketingautomatiseringsopties ervaren om het leven gemakkelijker te maken.

Moosend-functies

Er is ook een e-commercefunctie, die AI gebruikt om de verkoop te stimuleren. Uiteindelijk kun je landingspagina's, abonnementsformulieren, nieuwsbrieven en nog veel meer maken. Bovendien is alles gepersonaliseerd voor uw klantenbestand.

Voors:

 • Geavanceerde automatiseringsworkflows
 • Tal van functies beschikbaar
 • Meerdere ondersteuningsopties

nadelen:

 • Basisaanmeldformulieren
 • Weinig native integraties

Prijzen

Moosend prijzen

Met Moosend krijg je een voor altijd gratis abonnement. Het is geschikt voor maximaal 1,000 abonnees en u krijgt de belangrijkste functies, zoals analyses, rapportage, onbeperkte e-mails en abonnements-/aanmeldingsformulieren. 

Pro is de volgende voor $ 10 per maand, en je kunt er vijf teamleden, landingspagina's, transactionele e-mails en een SMTP-service mee hebben.

Enterprise is de laatste keuze en het is een prijs op maat op basis van uw contacten en andere factoren. Hiermee kunt u beschikken over 10 teamleden, een SLA, migratiehulp, aangepaste rapportagefuncties en nog veel meer.

Voor wie is dit?

Degenen die de voorkeur geven aan een krachtig e-mailmarketingplatform zonder een hoge prijs, zullen Moosend zeker waarderen. Het is ideaal voor ondernemers, makers van inhoud en het MKB.

4. Omnisend

Als het gaat om Vertical Response-alternatieven, heeft Omnisend het allemaal. Het is niet alleen een e-mailmarketingplatform, maar het is een oplossing voor alles. U kunt uw omzet een boost geven zonder uw werklast te vergroten.

Omnisend Welkom

Voordelen

Er is volledige integratie met andere e-commerceplatforms en u beschikt ook over vooraf gebouwde automatiseringsstromen. Dit betekent dat u eenvoudig zaken kunt instellen en doorgaan met andere taken, terwijl u weet dat uw e-mails op de juiste manier worden verzonden.

Omnisend-functies

U hoeft niet met codes om te gaan, dus bewerken is veel eenvoudiger. Bovendien is het ESP intuïtief, zodat het aan al uw wensen voldoet, zonder dat u zo ver in de details hoeft te duiken.

Voors:

 • Automatiseringsworkflows
 • Gemakkelijk te gebruiken en aan de slag te gaan

nadelen:

 • Minder integraties dan bij gevestigde ESP's
 • Het zou intuïtiever kunnen zijn

Prijzen

Omnisend prijzen

Prijzen zijn vrij eenvoudig te begrijpen met Omnisend. Met de Forever-Free-versie kunt u elke maand 15,000 e-mails verzenden met 500 contacten. Bovendien ontvangt u rapporten, e-mailcampagnes, aanmeldingsformulieren en nog veel meer.

Standaard is de volgende keuze, en het kost $ 16 per maand voor 15,000 e-mails per dag. U krijgt e-mailautomatisering, segmentatie, 24/7 ondersteuning en alles van het gratis abonnement.

Vervolgens heb je Pro, dat $ 99 per maand kost, en je krijgt ook $ 99 aan sms-tegoeden. Hier heb je alles, van standaard- en geavanceerde rapporten, aangepaste doelgroepen van Facebook en vele andere voordelen.

Enterprise is de laatste oplossing en heeft een prijs op maat. Hiermee krijgt u alle beschikbare functies, zoals hulp bij migratie, ondersteuning voor leverbaarheid en een aangepast IP-adres voor uw website.

Voor wie is dit?

Als u geïnteresseerd bent in een omnichannel-marketingoplossing, dan is Omnisend de juiste keuze voor u. Het is vooral gericht op e-commercebedrijven en biedt pushmeldingen, sms en vele andere.

5. Benchmark e-mail

Benchmark Email is een goed ontworpen en intuïtieve ESP-oplossing. Je krijgt tal van complexe functies, maar ze zijn gemakkelijk te gebruiken vanwege de stapsgewijze aanpak die de e-mailmarketingtool biedt.

Benchmark-e-mail Welkom

Voordelen

Net als andere Vertical Response-alternatieven biedt Benchmark Email een e-maileditor met slepen en neerzetten. Dit maakt het eenvoudig om e-mails te maken. Je krijgt ook responsieve sjablonen om het jezelf gemakkelijker te maken.

Benchmark-e-mailfuncties

Er is basissegmentatie beschikbaar en u heeft ook toegang tot dripcampagnes. Bovendien zijn lijstbeheer en aanmeldingsformulieren ook inbegrepen.

Voors:

 • Georganiseerde navigatie
 • 24/7 chatondersteuning
 • Intuïtieve gebruikersinterface

nadelen:

 • Geen geavanceerde segmentatie
 • Basisfunctionaliteit voor aanmeldings- en landingspaginaformulieren

Prijzen

Benchmark E-mailprijzen

Met het Forever-Free-abonnement kunt u 500 contacten hebben en 250 e-mails per maand verzenden. Hiermee krijg je basisrapportage, leadgeneratie, wat automatisering en de editor.

Vervolgens heb je Pro, dat $ 13 per maand kost, en kun je onbeperkt e-mails verzenden. U krijgt ook geavanceerde rapportage en leadgeneratie, evenals betere automatisering en geavanceerde editors.

Enterprise is de laatste keuze en het is een prijs op maat op basis van uw behoeften. Hier heb je alle voordelen van de andere twee abonnementen, maar dan met een speciaal IP-adres en white-labeling voor e-mail.

Voor wie is dit?

Benchmark Email is ideaal voor mensen die geavanceerde e-mailmarketingoplossingen nodig hebben en enigszins onervaren zijn. De gratis versie heeft echter weinig functies, dus zorg ervoor dat je over het geld beschikt om het gewenste abonnement te krijgen.

6. Verzendrooster

Sendgrid is nog een van de Vertical Response-alternatieven die u zou moeten overwegen. Het biedt meer functies, hoewel geavanceerde segmentatie daar niet bij hoort. Als u echter iets wilt dat gemakkelijk te gebruiken is, is dit de juiste keuze.

SendGrid Welkom

Voordelen

Er zijn genoeg dingen die je leuk vindt aan Sendgrid. Het testen van e-mail is bijvoorbeeld een groot probleem. U kunt twee e-mails versturen en erachter komen welke klant het leukst vindt aan de hand van het aantal klikken, enz. 

Lijstbeheer is ook beschikbaar, evenals e-mailsjablonen. Ontwerp elke keer de perfecte boodschap.

SendGrid-functies

Voors:

 • Zeer gedetailleerde analyses
 • Geavanceerde deliverability-functionaliteit
 • Kan elke e-mail personaliseren

nadelen:

 • Basis autoresponders
 • Weinig segmentatiekeuzes

Prijzen

SendGrid-prijzen

Er is een Forever-Free-abonnement bij Sendgrid. U kunt maandelijks 6,000 e-mails verzenden en 2,000 contacten hebben. Bovendien krijgt u code-/ontwerpeditors, A/B-testen, segmentatie, bruikbare inzichten en vele andere functies.

Vervolgens is er Basic, dat $ 15 per maand kost. Je krijgt dezelfde functies als bij de gratis versie, maar je hebt ook vijf aanmeldingsformulieren, chatondersteuning en er is geen automatisering.

Geavanceerd is de laatste optie en kost $ 60 per maand. U kunt beschikken over maximaal 1,000 teamgenoten, 15 aanmeldingsformulieren, telefonische ondersteuning, automatisering en een speciaal IP-adres.

Voor wie is dit?

Sendgrid is ideaal voor marketeers die betere deliverability-percentages nodig hebben of voor degenen die talloze integraties nodig hebben. Het is echter mogelijk niet geschikt voor degenen die complexe campagnes nodig hebben.

7. E-mail Octopus

Email Octopus is innovatiever als het gaat om e-mailmarketing. E-mails kunnen worden verzonden via de Amazon SES. U beschikt over een betere afleverbaarheid en schaalbaarheid, ook al geeft u niet zoveel uit.

E-mail Octopus Welkom

Voordelen

Sinds Email Octopus richt zich op marketeers die abonnees hebben op Amazon SES. Daarom krijgt u een unieke aanpak die betaalbaar en effectief is. Bovendien is het eenvoudig om uw contactenlijst samen te stellen en prachtig vormgegeven e-mails te verzenden.

E-mail Octopus-functies

Voors:

 • Geweldige verzendtarieven
 • Start nu
 • Kan eenvoudig campagnes maken

nadelen:

 • Gebrek aan e-mailsjablonen
 • Geen live-training

Prijzen

E-mail Octopus-prijzen

Met het Forever Free-abonnement kunt u 10,000 e-mails per maand verzenden en 2,500 abonnees hebben. De e-mails bevatten echter de merknaam Email Octopus, u krijgt alleen basisondersteuning en rapporten zijn slechts een maand beschikbaar.

Met het Pro-abonnement kun je 50,000 e-mails per maand verzenden en 5,000 abonnees hebben, en het kost slechts $ 20. De prijzen variëren met uw bedrijf en u heeft volledige controle over het ontwerp van uw e-mails. Bovendien bewaart u uw rapporten voor altijd en zijn er geen contracten.

Voor wie is dit?

Bijna iedereen kan profiteren van het gebruik van Email Octopus. De prijzen werken goed voor start-ups en zijn ideaal voor het MKB. Zelfs ondernemingen kunnen het gebruiken als ze geen complexe campagnebehoeften hebben, hoewel het het beste is om Amazon SES al te gebruiken.

8. Reactie terug krijgen

GetResponse is eenvoudig te gebruiken als het gaat om e-mailmarketingsoftware. Bovendien heeft het krachtige functies, is de gebruikersinterface aanpasbaar en is het allemaal intuïtief.

GetResponse Welkom

Voordelen

Er zijn talloze functies beschikbaar bij GetResponse. U kunt bijvoorbeeld webinars, betaalde advertenties, aanmeldingsformulieren maken en marketingautomatisering gebruiken.

Ook kunnen er landingspagina’s gemaakt worden en zijn er diverse conversietrechters beschikbaar.

GetResponse-functies

Voors:

 • Uitstekende gebruikersinterface
 • Gratis cursussen
 • Creëer marketingtrechters

nadelen:

 • Soms lastig navigeren
 • Leercurve vereist

Prijzen

GetResponse-prijzen

Het basisabonnement kost $ 15 per maand voor een lijstgrootte van 1,000. U krijgt één verkooptrechter, autoresponders, e-mailmarketing, automatiseringssjablonen en nog veel meer.

Plus is de volgende voor $ 49 per maand voor 1,000 contacten. Hiermee krijg je alles van Basic plus vijf verkooptrechters, enkele webinartrechters en een automatiseringsbouwer met vijf workflows, en meer.

Professional kost $ 99 per maand en Max biedt aangepaste prijsopties. U krijgt meer functies naarmate u meer betaalt.

Voor wie is dit?

GetResponse is geschikt voor beginners en professionals, omdat het u begeleidt bij het maken van een campagne. Het is echter geen haast-en-start-oplossing. Het kost tijd om alles op de gewenste manier in te stellen.

9. ZendX

SendX Welkom

Wanneer u op zoek bent naar Vertical Response-alternatieven, is SendX een goede keuze. Het heeft veel functies, is intuïtief en zeer betaalbaar.

Voordelen

De functies aangeboden door SendX zijn er in overvloed. U kunt onbeperkt e-mails verzenden, e-maillijsten uploaden, broadcast-e-mails verzenden en toegang krijgen tot rapporten.

Voors:

 • Veel sjablonen beschikbaar
 • 500,000 gratis stockfoto's om te gebruiken
 • Kostenefficient

nadelen:

 • Kan geen complexe automatiseringen aan
 • Geen forever-free optie

Prijzen

De prijzen die u betaalt, zijn uitsluitend gebaseerd op het aantal abonnees. Voor 1,000 contacten betaal je €9.99, en daarna gaat het omhoog naar €19.99 voor 2,500 abonnees. Je betaalt dan €59.99 voor 10,000 abonnees en €79.99 voor 15,000 contacten.

SendX-prijzen

Voor wie is dit?

SendX is ideaal voor MKB-bedrijven en start-ups met een laag budget die geen complexe campagnes nodig hebben.

10. Emma

Emma is niet je traditionele ESP, maar het heeft veel functies en kan je helpen alles bij elkaar te houden.

Emma Welkom

Voordelen

Functies van Emma kunnen segmentatie, abonnementen, integraties, A/B-testen en e-mailanalyses omvatten.

Het is eenvoudig om campagnes te maken met marktautomatisering, sjablonen en nog veel meer.

Emma-kenmerken

Voors:

 • Geweldige klantenservice
 • Veel sjablonen
 • Makkelijk te gebruiken

nadelen:

 • Jaarcontract
 • Weinig integraties

Prijzen

Voor alle abonnementen is een jaarcontract vereist. Je kunt $ 89 betalen voor Pro en 10,000 contracten krijgen. Plus is beschikbaar voor $ 159 voor 10,000 contacten, en Emma HQ kost $ 279 voor 10,000 contacten. Prijzen stijgen op basis van het aantal functies dat u krijgt.

Emma prijzen

Voor wie is dit?

Emma werkt het beste voor mensen die gevestigd zijn en een hoog budget hebben.

Conclusie: Verticale responsalternatieven

Als het gaat om Vertical Response-alternatieven, zijn deze negen oplossingen wellicht de beste. Nu u er meer over te weten bent gekomen, kunt u moeiteloos uw beslissing nemen.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.